Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah ablacım...çok güzel başlamıştım...o kdr hevesli ve de azimliydim ki....ilk 2 haftada 5 kilo verdim...ama şimdi yapamıorum şevkim kırıldı resmen...

ben kendimden çok kızımın iyi olmasını istiorum...hiçbişiden eksik kalmasın istiorum...anaokuluna gidip arkadaş edinsin diorum su an en güzel eğitim yaşı...inş verebilirim...su an bu konu çok önemli bnm için...

ben bi rahatlasam...Allah'ın izniyle...

az önce tel geldi...arkadaşım aradı...iş için cv istedi...inş Allah yüzüme güler bu sefer...ondan tekrar pc başına geçtim...

tabucugum canim benim hevesin kirilmasin.. bir düsünsene kendimiz icin ne yapiyoruz bu dünyada?
hersey esimiz icin cocuklarimiz icin sevdiklerimiz icin. aileler es dost hatta arkadaslar komsular icin. kendin icin sadece kendin icin en son ne yaptin? biz kendimiz hep geri planda kaliyoruz. ama simdi buradayiz... kendimiz icin ,sagligimiz, görünüsümüz, kendimize duydugumuz saygi icin buradayiz. kendimiz icin birseyler yapmanin zamani gelmedimi sence? düsün ilk defa kendin icin birsey yapacaksin . ama ilk celiskide hevesin kiriliyor. sakin izin verme. bir tek defa bu hayattasin. bir tek defa yalnizca bir yil boyunca 24 yasindasin. gecen tek saniye geri gelmez. en güzel oldugun yastasin. üzerindeki kilolarida attikca kendini daha cok seveceksin icin icin mutlu olacaksin. bu mutlulugu kimsenin bozmasina izin verme. bu yasta metabolizman harika calisir bundan faydalan. sakin hevesin kirilmasin. verdigin her kilo ile mutlu ol canim bu senin hakkin.
is konusundada cani yürekten rastgelmesini diliyorum. hakkinda hayirli olmasini diliyorum canim benim

sabah erken kalkacagim ben cikip yatsam iyi olacak.
iyi geceler tabucugum. sen mutlu olursan kizinda olur canim.sen kadinsin, sen annesin.. hersey sende baslar sende biter.. öpüyorum kocaman isin rastgelsin canim

reyhan ablacım takımcığım huzurlu geceler ve merhabalar..
xtabucum okuyamadım yazdığın tüm mesajı sabah erkenden okur yazarım dilimin döndüğünce aklımın yettiğince...

eşim mır mır ediyor beni bıraktın pcde yap sohbetini diye :)) yatayım bari....bu saatten sonra onun sohbetindende hayır gelmez...hepinize kucak dolusu sağlık ve huzur gönderiyorum.

iyigeceler canlarim,
kusura bakmayin bugun gelemedim...
esimin bilgisayari bozuldu ve bir sure benim bilgisayarimi alacak ise giderken,
bugun catladim gunduz,buraya ugrayamadim diye -tatlicadiarzu-
nihayet kavustum size..nasilsiniz? neler kaynattiniz ben yokken..
biz bu aksam yine sportie mle bulusup 1 saat yuruduk...

iyigeceler kallisim.. cok ozledim seni keske muhabbet edecek vaktimiz olsaydi...
sabah gorusemeyebilirz ... kendine iyi bak a.s.

Sbg cim kahvaltı konusudna haklısın . ancak sabahları bazen geç kalıyorum erken kalmadığım için . hiç bişi yememektense süt bari içeyim diyorum bu sabahta öyle oldu. bedne senin gibi düşünüyorum sabahları sıkı kahvaltı.

TABU canım canım benim anlattıklarını okudum ne diyebilirimki bilmiyorum. Amam şuna lütfen inan tüm samimiyetimle söylüyorum annemimde dediği gibi üzüntülerini taa yüreğimde hissediyorum bende. Burdan yapabileceğimiz tek şey sen istediğin sürece sana destek olmak yanında aolmak seninle sıkıntılarını paylaşıp azıcıkta olsa yüreğini rahatlamaya çalışmak olacaktır. Eşinin bu borçlanma işine nasıl bir çözüm bulunur yada sebepleri nedir tam olarak bilemiyorum ama bu sorun çözülmedikçe de huzur bulmak zor sanırım . Benim babamda aynı yıllardır ben beni bildim bileli borç öder ama nedense bu borç hiç kapanmaz. evi sattı kapanmadı arabayı sattı kapanmadı,ben 7 yaşındaykende 2 ayı atlatalım rahatız derdi ben 31 yaşına geldim hala kredi borcu öder. Annem çok sabırlı kadındır,ama nereye kadar oda yıldı bıktı artık.Umarım senin bu sorunun yıllar boyu sürmez ve ne sen nede en önemlisi yavrun bu sıkıntılarla yaşamak zorunda kalmaz. Her zaman yanındayız bu bil lütfen

chocolategirl seni gördüm şimdi iyi akşamlar canım ben girmeye geç kaldım sohbetleri kaçırdım neyse yazılanları okim en azından

tabuu yazdiklarina cok uzuldum canim benim,Allah islah etsin o kocani, o kadar parayi nasil harcar? nerelere vermis bu adam bu parayi?Allah yardimcin olsun canim...

valla gecmisi bile okuyamadim,esimin bilgisayarda yapmasi gereken isleri varmis..canzime raporumu da yazamadim.bir kacgun idare edin kizlar beni artik
opuyorum hepinizi...

günaydın mersacım.. günün güzel başlamış inşallah güzel devam etsin...

tşk ederim canım bu gün iyi bir gün geçirdim sayılır yememde ve sporumda hiç sorun yoktu ama az önce xtabunun yazılarını okudum çok üzüldüm.

evt canım aynen tadı çok güzel tuvaletten çıkamadım bu gün 1 hafta devam edecem bakalım faydası olacakmı

canım benim yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm inş geçer bunların hepsi ama sen kendini bırakma aynı şeyleri bende yaşadım ne borçlarla uğraştım eşimin sorumsuzlukları yüzünden 1 ev 2 araba ve giden nakit paralarım hepsini ben yüklendim anlatmayla bitmez aslında ama çok şükür büyük kayıplada olsa atlattık allah önce evlatlarımıza sağlık versin ve tabi bizlerede para bir şekilde yerine gelir inş toparlarsın canım .istersen bende sorunlarını paylaşırım en azından konuşuruz rahatlarsın kendini çok üzme.

bide tatlı vazgeçilmezim sorun yaşıyorum demişsin bende aynen senin gibiyim.kızımı diyetisyene götürüyorum ona söyledim bana krom katkılı bir ürün önerdi bende aldım inan bana kesinlikle faydasını gördüm artık kolaya dönüp bakmıyorum bile çikolata tatlı hepsini unuttum istersen bu konuda sana yardımcı olurum .seni çok öpüyorum canım kendine ve bebişine iyi bak.

kallistecim canım benim sakın söylediklerine tepki gösteriyorum sanma hani yukarda yazdığın şişman ve mutlu olan benim heralde öyle anladım.inanki öyle değil şişmanım ama mutlu olmaya çalışıyorum sorunlarımı pek dile getirip insanları sıkmayı sevmiyorum ama yinede biraz bahsediyim .gerçi tabunun sorunun yanında benimki hiç bişey onun durumu çok zor.benim kızım 7. sınıfta bir dersaneye yazdırdım sene başında buradaki en iyi dersane diye verdik 15 gün önce bomba patladı dersane iflas etmiş bütün öğretmenler dersleri bırakmış ortada kimseler yok çocuk ortada kaldı sbs kapıda biryandan ona üzülüyorum biryandan imza attığımız senet ortada yok seneti alamıyoruz her gün dersaneye gidip akşama kadar nerdeyse orda bekliyorum senedi alamazsam ödediğim paraların hepsi boşa gidecek çünki senetler el değiştirmiş. korkum senetleri tefecilere borç karşılığı vermiş olmaları ve herkeste böyle düşünüyor .bu sıkıntının arasında çocuğa özel hoca aramaya başladım zar zor birini buldum bide ona para. keşke faydası olsada .yani bende bayağı sıkıntı yaşıyorum belki o yüzden pek paylaşımda bulunamamışımdır ama inanın günlerdir bu sıkıntı dışında iletişim kurduğum tek insanlar sizlersiniz boş olduğum her an girmeye çalışıyorum belki biraz yüzeysel oluyordu ama hep söylüyorum burda olmaktan ve sizleri tanımaktan çok mutluyum .işte canım böyle umarım kendimi biraz ifade edebilmişimdir bunlar geçici sorunlar allah daha büyük dert vermesin .yani ben burdayım canım seni çok öpüyorum kendine iyi bak.

x tabucum canım benim sana az önceki mesajımda sorunlarını paylaşmak ve birazda moral vermek istemiştim ama diğer mesajlarının hepsini okuyamamıştım yazdıktan sonra okuma fırsatım oldu ve yazdığım bişey için çok utandım sen birsürü maddi sorundan bahsederken ben ne boyutta olduğunu tam anlamadan sana alman için bir ürün önerdim çok pahalı birşey değil ama aynı şeyleri geçirdiğim için anlıyorum seni. böyle bir durumda benim sana bunu söylemem hiç olmadı büyük bir gaf yaptığımı farkettim ama mesajı göndermiştim. seni üzdüysem senden çok özür diliyorum canım seni öpüyorum. iyi geceler.

arkadaşlar bu gece çenem düştü menümü yazmaya anca sıra geldi onuda yazıp çıkim sabah dersane mesaisi beni bekliyor.

sabah1 bardak su 1 yeşilçay 1 saat yüyüyüş
kahvaltı:zeytin peynir domates salatalık 1 dilimk.ekmek yeşil çay
ara öğün:1 elma 1 tane turunç reçeli
öğlen:4 kaşık kuru fasulye 3 kaşık yoğurtlu makarna
araöğün:yarım muz küçük boy
akşam:çeyrek açık ekmek arasına közlenmiş patlican domates maydanoz
araöğün:yarım ceviz 1 tane kuru incir (adet dönemim yakın canım tatlı istiyo ama eskisiyle alakası yok)
yaptığım metabolizma çayı ve gün boyu3 litre su
bu kadar arkadaşlar hepinize iyi geceler.

günaydın arkadaşlar, kallisim ve xtabum sizi görüyorum size de kocaman günaydın.

xttabucum yazdıklarını okudum canım, Allah yardım etsin. belki senin karta el koymandan sonra herşey biraz rayına girer. ne yapalım iyi düşünmek zorundayız di mi.. kredi kartlarını falan almışsındır heralde ama umarım eşin gidip yenilerini çıkarmaz ya da aylarca çalışıp çalışıp eline para geçmediğini görünce işini bırakmaz..

mersacım bu ne kadar kötü bir olay böyle. senet yok ortalrda kimbilir kimlerin ellerinde. cık cık cık. üstüne de bu zamana kadar ödemiş olmanız ve de karşılığını alamamanız. moral bozukluğu. umarım en kısa zamanda çıkar bir yerden o senetler de kazasız belasız atlatırsınız. çocuğuna da geçmiş olsun ya kimbilir ne kadar bozuktur morali sınav öncesi cık cık cık.

kallisim boncuk moncuk işlerinden emekli olmuştum biliyosun 1 yıllık kursumdan sonra. ama dolapta hepsi depolanmış durumda. hapis giriş tarihimizi ver de indireyim onları :roflol:

zenancım dün yazamadım raporumu öğlen misafirim vardı. akşam da eşi geldi yemeğe kaldılar. gittiklerinde ben zaten ayakta uyuyodum bile :roflol: zaten akşam burda bir şimşek bir yağmur :1shok: uzun süredir böylesini görmemiştim. bilgisayarı açmayı denedik ama ikide bir kapandı açıldı. elektrikler bile kafayı yedi yani. sabah radyo da açamadım bütün radyolar cızttttt sesi veriyor -tatlicadiarzu-

neyse dünkü raporum

kalkınca: 1 salatalık, 1 saat stadda tempolu yürüyüş (açık hava süper oluyor yaaa)
sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 kk peynir, 4-5 zeytin
ara: 3 kuru kayısı
öğlen: 1 tane köfte, 1 kase salata, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: 1 bardak sıcak tarçınlı tatlandırıcılı süt
akşam: yok

dün sadece 1 litre su içebildim :bbo: bitki çayı da pek içemedim malum misafir vardı. neyse artık bugün telafi etmeye çalışırım. ha bir de günde 2 sarmısak yutuyorum ben. hem enerji veriyor hem metabolizmayı çalıştırdığını duymuştum yerimseniben

evet güzel ve zekice fikirler yürütmüs kallisim. birazda ignelemis...delikafadulden.. demek keyfi yerinde kallisimin.. masallah
ablacım benim hayata karşı keyfim hep yerindedir çok şükür.. amann bakıyorum sıkıntılar dertler hiç bitmiyor fakat etrafıma göz gezdiriyorum kızlarım sağlıklı ben sağlıklı eşim sağlıklı daha ne isteyeyim gerisinin boş olduğunu anlayabilecek yaştayım... hayattan hiç fazla bir şey beklemedim ve istemedim ama istemek gerek tabiki bunun için çabalamak gerek, şimdi tabucuğun yazdıklarını okuyunca kendi düşüncelerim canlandı kafamda, hayata karşı arsız olmak gerek istediklerimizi alamasak bile yüzsüzlükle almalıyız yüreğimizdekileri... ne demek istiyorum hemen toparlayayım.. hayat bize her zaman güzel anlar vermiyor ama bu sıkıntılara karşı döktüğüm gözyaşını toplasaydık su sıkıntısına büyük katkım olurmuş amannnn ne ağlardım ne ağlardım her şeye üzülürdüm ama bir olayla karşılaştım, bir şeye çok üzülüp sinirlendim ve o an vücudumun tepkisine bir baktımki hiç güzel bir tepki değil.... beynimde ani ısı değişikliği sanki başımın üst kısmında ateş yanıyor ve zonklamalar ardından konuşurken boğazımda oluşan nefesimi daraltan beni nefessiz bırakan bir karıncalanma ve sebepsiz bitmek bilmeyen bir öksürük.... hemen bir yere oturdum ve ilk kez karşılaştığım bu vücut tepkimi düşündüm o olaya karşı böyle yaptıysam ben daha neler görecektim, evlatlarım büyüyor sıkıntıları büyüyor allahım sağlık versin ama daha çok sıkıntılı günler tepki vermem gereken olaylarla karşılaşacağım şimdiden böyle olursam ben 45 yaşına gelmeden rahmetli annem gibi tansiyon şeker kalp tüm rahatsızlıklara davetiye çıkaracağım en iyisi yapabildiğim kadar tepkisiz kalmalıyım, olayları büyütüp kendimi hırpalamamalıyım dedim... benim sağlığım elden giderse kimin umrunda olurum vallaha hiçççççç, üzülürler elbette ama kimsede benim hayatım için kendi hayatını feda etmez o halde bende başkalarının ( eşim, çocuklarım) sıkıntılarını kendime sıkıntı edip kendimi tehlikeye sokmamalıyım... bu düşüncelerden sonra hayata bakış açıp çok değişti, olaylara daha çabuk çözüm bulabiliyorum daha hasarsız atlatabiliyoruz, eşimide böyle davrandığımda olumlu etkilediğimi farkettim yan mümkün olduğunda tepsikiz ve umursamazım artık....bazen bir konu oluyor eşim çok sıkılıyor ve benim tepkimi cevabımı bekliyor ne yapacağız nasıl başedeceğiz diye çaresiz gözüküyor.... amannnn hiç kendimi üzemeyeceğim sende üzülme bak boşver o kendi kendine yola girecektir gibilerinde o olaya karşı verilebilecek en minimum tepkiyi gösteriyorum baktımki oda rahatladı ve çocukları bile üzebileceği bir karakterde olan adam daha hassa daha yapıcı olmaya başladı demekki buymuş dedim...
takımda mesela bir kişi çıkıp yarım kilo verdim diye seviniyorsa ben daha çok seviniyorum, mutlu olmayı başarabiliyorum o yüzden keyifliyim.. her gün keyifliyim aslına bakarsan sen bizi biraz çözdün ablacım benim kaç aydır kaç olaya nasıl tepki verdiğimide bilirsin... değmiyorki hiç tatlı canımızı üzüp bunaltmaya... keyfim keka yani alkisalkisalkis.. ne çok konuştum allahım sabah sabah yuhh yaniii:mymeka:amaninn ben bu lafları toparlayamayacağım keseyim en iyisidelikafadulden

yakın olaydık ben yapardım şeker dikiş dikmeyi filan çok seviyorum çünkü.. sende benim daha çabuk toparlanmam hobilerime geri dönmem için yardım ederdin..senağlama

Neyse bunlar bahane olamaz, olmamalı, geldim canlar aranızdayım artıkın a.s.
sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden hoşgeldin aramıza...

slmlar bu arada selam bile vermeden dalmışım
naber millet yazımı gören 25 mekik çeksin öyle gelsin
haydi 1...2...3...delikafadulden
yapamıycam fallaha kalkınca yapsam :roflol:

ewt abla ocak 85 doğumluyum...18 yaşında üniversite 1, sınıftan yeni mezun olmuştum ewlendiğimde...kızım 4,5 yaşında kasım 1 de tam 5 olucak
canım keşke bitirseydin diyecektimde belki evlendikten sonrada okumuşsundur bitirmişsindir diye umutlandım şimdi

i

az önce tel geldi...arkadaşım aradı...iş için cv istedi...inş Allah yüzüme güler bu sefer...ondan tekrar pc başına geçtim...
büyük bir ferahlık içinde iste allahtan bunu yani sen içini ferah tut derler ya karamsar bakma allah görecek kızın ve senin için istediklerini verecektir günü geldiğinde.. bizde duacınız canım inan çok istedim şimdi bir işin olmasını :Saruboceq: hayata dair kıyıdan köşeden tutunmalı ve toparlanmalıyız hep bunu savunurum...

neler kaynattiniz ben yokken..
biz bu aksam yine sportie mle bulusup 1 saat yuruduk...
canım daha iyisin sanırım atlattın hastalığı.. sportiylede çok buluşmaya başladınız :çok üzgünüm: fesat kallis arkadaşı yok diye kıskanıyor kaydirigubbakcemile3 takmayın...

iyigeceler kallisim.. cok ozledim seni keske muhabbet edecek vaktimiz olsaydi...
sabah gorusemeyebilirz ... kendine iyi bak a.s.
canım valla akşam gördüm seni ama böyle nasıl bir yorgunluk vardı üzerimde anlatamam her yanım ağrıyordu ve erken yatayım diye kalktım eşim oturuyordu kaydirigubbakcemile3 yatmaya diye kalkıp pc açınca oda söylenmeye başladı hani yorgundun hani yatacaktında benle neden oturmadın diye o yüzden kaçtım hemen yattım...

Hahahaaa mersacım yaaa sen çok yaşa emi :roflol: nasıl üstüne alındın şimdi bunu çok merak ettim .. kıs o yazdığımı bir kez daha oku... bijoyla konuşuyoduk takıma hareket gelsin yeni üyeler alalım gibilerinde bende dedimki yeni üyeleri davet ettik geçtiğimiz 1 ay içinde kaç kişi geldi ama birisi haber vermeden başka takıma geçti biriside spora gidiyorum dedi bir daha uğramadı bir diğeri ise sanırım şişman ve mutlu olmayı tercih ettide bir daha gelmedi:roflol: ay canım yaa ben kimseyi kastedmedim vallaha... gelip 2 gün bakıp takım üyeliğine girmeyenleri söylemek istemiştim, yeni üye diye çağırıyoruz ama ilk gün hevesleri kalmıyor haber vermeden çekip gidiyorlar diye....

Canım kızının dersane olayıda kötü olmuş... çocuğa yansıtmayın ama sakın çok hassas oluyorlar bu kendilerinn sebep oldukları daha doğrusu kendileri bir olayın içinde isimleri geçiyorsa bile aşırı üzülüyorlar hassaslaşıyorlar... umarım yoluna girer kısa sürede....

kallisim boncuk moncuk işlerinden emekli olmuştum biliyosun 1 yıllık kursumdan sonra. ama dolapta hepsi depolanmış durumda. hapis giriş tarihimizi ver de indireyim onları :roflol:
ben herşeyi koydum valize sen tatlı canını üzme.. bak falcılığada merak sardım mapusta fal bakacam size gelecekte kaç kilo olacaksınız diye:roflol:... boncuk işinden bende emekli oldum ama içim nasıl istiyor nasıl istiyor fakat yapmaya bir başlayamıyorum yani o yaratıcılık gelmedi sanırım malzemelerimi bir kç kez çıkartıp baktım masa üzerinde güzel dekor oldular ama bu iş bunalımımı hatırlatıyor sanırım henüz ortaya bir şey çıkartamadım...

dünkü fırtına azcıkta buraya geldi hah birde tam Kütahya yolundayım ben size yakın olabilecek en yakın noktadayım yani.... balkona çıkıp izledim fırtına yağmur biraz geliyor ama az sonra kesiliyor:1no2: .....bir tarafta sıkıntı olduğu belliydide aynısı geçen hafta oldu burada... inşallah bugün güzeldir hava...

tşk ederim reyhan ablacım...haklısın...sölediklerin doğru bende biliorum...18 yaşında arkadaşlarım hayatın en güzel anlarını yaşarken büyük hata edip büyük sorumluluk altına girdim küçücük yaşta ezildim ezdirdim...kadınlık...karılık...okul...ew....1,5 sene sonra annelik....nasıl başardı hepsini kıvırdı dediler...ceyda dan beklemezdik dediler.
20 yaşında anne oldum ama bunun altından da kalkabildim çok şükür..

mezun oldum bi tecrübeye sahip olamadım bebeğimin kendi elimde büyümesini istedim her anında yanında olmak istedim kariyer olayını atladım....her anında yanında oldum ama hata mı ettim çalışmalı mıydım...şimdi kızımı muhtaç etmezdim herhalde...herşey geçmişte kaldı keşkelere gerek yok dimi....o an güsel çağlarımı her zmn ki ve bugünkü gibi hapis hayatı ve ew ortamında geçirdim...balayı o ne? tatil mi? alışveriş mi? eşim ve arkadaş ortamları mı? öle yanlış seçimler yapmışım ki arkama dönüp bakınca ne kdr saf olduğumu daha iyi anlıyorum...

ahhh ahhhhhh cnm annemi dinlemedim...o herşeyi gördü bildi?yanlış düşünüosun dedim...kızım sen yapamazsın dedi bununla...dedi dedi dediiiii
ablam dedi çevremdekiler dedi...dediler ama ahhh aptal kafam?

konuşmayan...insan sewmeyen...paylaşmayan...şefkatsiz...ilgisiz....sorumsuz...düşüncesiz....daha ne saysam sizinde başınızı ağrıtmak istemiorum....tam manasıyla zıttız...olmuo yapamıorum daha ne kdr katlanıcam bilemiorum....zaten bu kiloların tek sebebi o...beni pasif hayata itti...ew ew ew....

offf reyhan ablacım 6 senem boşa gitti....hep seney düzelicek dedim hep öle diodu 2004 te biticek...2005 te bitio...6 ay kaldı....2006 da rahatsın...2007 de de öle derken 2009 dedi gördükkü artık 2009 da yok....dün gece ne dedi biliomusunuz 6 ay sonra demez mi....ağladım bütün gece sinirimden...eniştesinin çektiği kredi 24 ay...ve de bankaların yaptığı taksitlendirme martta bitio....6 ay olsa nolur 6 senemin hesabını kim vercek veremez bana....

mersacım...rica ederim cnm bnm....önemli değil....beni düşünmen yeterli...para mutluluk değil diolar ama yalan...herşeyin başı para...para olmayıncada sağlık olmuo...ruh sağlığımda beden sağlığımda bu sorunlardan yok olucak artıkbenneyaptımki
bikaç ayı atlatalım bakalım 200 lira ile nasıl geçincez para arttırabilirsem danışırım cnm çok tşk ediorum ilgine....

tabuu yazdiklarina cok uzuldum canim benim,Allah islah etsin o kocani, o kadar parayi nasil harcar? nerelere vermis bu adam bu parayi?Allah yardimcin olsun canim...

vallahi ıslah etmez artık onu...Allah'tan korkan adam bunu yapamaz...korkusu olan adam faiz yedirmez...eşini çocuğunu böle ortalarda bırakmaz...hakkımı helal etmiorum zaten...bizim rızkımızı banka faizlerine yatırdı...geçen sene martta açtı borcu bir sene oldu felaket türemişler yine nasıl olduysa.....

akşam kız yatınca tartışma çıktı...demez mi Allah beni daha beter etsin die...daha beterlik durumun mu kaldı dedim...sana kimsenin inancı yok...sölediğini 50 kere teyit ettirio artık millet...bu da mı sana koymuo dedim...ablan haziranda okulların kapanmasını dört gözle bekliorum dedi istanbula gelince yüzüne tükürücem dedi...daha ne olsun...o kdr relax o kdr geniş...ve pişkinki davranışları ortada işte....
herşey bi yana bu davranışlar beni katil edicekkötükedihüso

tşk ederim çikolatacım...ewt Allah büyük ama bnm gibi düşünenlere kaç gündür hesap kitap sıyırıcam artık......eşim gibi borçları yap yap Allah büyük de...hiç hesap yapsın bunla geçincez işte buda borçlara demedi...senn durumun yoksa çevrendekileride bitirdiysen...töbe töbeee Allah sana para mı yollıcak...geçinmeyi biliceksin açılmıcaksın..ayağını yorganına misali...(gerçi ewe bişi gelmedi ailem ona şaşıo yaaaCADIARZU) faiz dio ödeyemedim dio türedi dio...ben dahil herkesin aklına bin tane sey gelio...sizinde gelmiştir kesin....

tşk ederim mehalim ablacım...samimiyetinize inanmasam inan paylaşmazdım hiçbişimi....yanımda olmanız bana güç verio...tşk ederim ablalarım bnm...varlığınız derdimi dinlemeniz zahmettye bulunup okumanız bile yetior...iyiki tanımışım sizleri...:enbuyukkk::enbuyukkk:

eşimin borçlanma sebebine gelince onun zihniyeti günü kurtarmak...gün kurtulsunda gerideki ewdeki umru değil....bir kartı kapamak için diğerini kullanmış kartlar arapsaçına dönmüş...yapıkredi feshetmiş...diğerlerinide kapattırıcaz...bir tane fortis var oda bnm elimde...aslında bişi sölesem çok şaşırıcaksınız...bu borç yaptığı kartların hepsine annesi el koymuştu en son borçta...
bizimkinin aklı borç yapmaya çalışıo yaaa...kartlarım çalındı deeyip kendine yeni kart yollanmasını istemiş...anneside elinde sanıo....mail adresinin şifrelerini aldım...ekstreleri takip edicem...karta çalıntı ihbarı verip vermediğini her ay ufakta olsun onunla yapıcam.anlamak için....maaş kartı bende...bizzat borçları ve aldığıımız paraları ben ödicem...hesap kitapta bana kaldı anlıcanız...kendisi beceremio bu işi...

ve sağ olsun bankadaki arkadaşlarım takip edicekler...çözümü böle bulabildik...inş başarılı olabiliriz...zaten bu son şansı...bi daha olursa ben yokum...daha kaldıramam...ablası o kdr parayla geçinmenin zor olacağını sölüo...bende dedim ki ben bundan daha az parayla geçiniom kaç aydır haberin var mı?senağlamainş para bile arttırıp kısa sürede borçları ödemeyi düşünüorum..kısa vade de...bana dua edin arkadaşlar...ceyda kuluna güç ver deseniz kafi...hadi bakalım hayırlısı....

çenem düştü özür dilerim canlarım...insanın derdi çok ve de birikmiş olunca...sizin gibi değerli dostlar görünce...

HAYDİ HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ...SAĞOLUN VAR OLUN:enbuyukkk:

günaydın cnm...amin cnm Allah derdi olan herkese dermen versin.:Saruboceq:..Allah herkese yardım etsin:Saruboceq:....biliorum herkesin kendine göre büyük veya küçük derdi var...dilerim Allah'tan bir an önce hallolsun.:Saruboceq:..valla kartları yoktu cebinde bijocum..ya iş yerinde saklıodu...ya da sadece numaraları vardı kartın ..kartları kırdığını sölüodu...ekstreler mailine geliomuş...ama elinde olan kartlara el koydum ewt....

sanmıorum...eline para geçmio die işi bırakıosa ailesinide terk etsin annesini babasını yani...onu yapamaz....sorumlusu biz değiliz...kendi düşen ağlamaz....biz terketmeliyiz ya onu...hala düzelir die umudum var

ewt bu arada kendi derdime düştüm mersanında sıkıntısı varmış...inş tez zmnda hallolur cnm...bende snn için dua edicem...inş en kısa zmnda çıkar senetler ortaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…