Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

HERKESE GÜNAYDINNN

şahnurcum inş biran evvel hastalıklardan kurtulursunuz cnm çocuk hasta olunca çok zor ouyor

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....

jujum anket nerde??

sizlere de günaydınnnnn....

jujum sıkma canını belkı tartı - göstermiyor ama emınım çok ınceldın....foto ekleyecektın noldu?

rabişim cnm nasılsın? nerelerdesın çok fazla gözükmüyorsun......evde ne yapıyorsun? yoksa bol bol geziyor musun bu güzel havanın tadını çıkarıp:)

Son düzenleme:
bilmiyorum inş cumaya sonuç değişir.... birde sahilde yürüdüğümde şişiyorum ben ya.. nemden dolayımı ki bilmiyorum ellerim davul gibi giriyorum eve....

ben oyumu dün kullanmıştım ama ne yalan söyleyeyım püsküüt gibi bende o bir kişiyi merak ediyorum

canım herkesin hür iradesi belki yanlışlıkla bile yapılmış olabilir....

teftişe gelinmiş sınıf gibi hissedeceğim ben orası kesin...

CANM DAHADA DÜŞER İNŞALLAHH.

canm günler uzayınca ister istemez acıkıyoz.. akşamları gur gur ediyo midem

canm o + lara kanma hepsi şişkinlikk.. ben kendim bizzat yaşadımmm.

yürüyüş yaparken genelde şişeriz zaten.. yanı bende de öyle oluyor ama sebebı ne hiç merak etmemiştim daha önce:44::44::44:

bu şeyda coşkun ilk hafta 5 gün 45 dk sonra ki hafta 1 saate çıkarın demiş yürüyüşü .hadisenın nasıl iğne ipliğe döndüğünü anladım

CANM DAHADA DÜŞER İNŞALLAHH.

canm günler uzayınca ister istemez acıkıyoz.. akşamları gur gur ediyo midem

canm o + lara kanma hepsi şişkinlikk.. ben kendim bizzat yaşadımmm.
inşallah öyledir... cuma günü göreceğiz...

iyi madem ben 30 gk yürüyordum şimdi bir ila birbuçuk saat arası yürüyorum

herkese selamlar... Ya bugün bende tartıda +800 çıkarak uyandım... hafta sonu çok kaçırdım spor yapmadım bide def gibi gerildim sanki ne halki bu hal... Spor yapmayınca yememe daha az dikkat ediyorum bunuda anladım... hayırlısı bakalım...

benim küçük hanım şimdi uyuyor bende buraya damladım iş güç bana bakıyor ama bugün keyifsizim cornican havada kapalı ondan herhal yada işime öyle geliyor

valla benım de bı ton işim var ama hıc cnm istemıyor havadan mı kendı tembelliğimden mi anlamadım

nerde bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla bazı kişiler arada da olsa uğruyor ama bazı isimlerden ses seda yok....

benim bilgim dışında mazereti olan varmı kızlar...

büşra ve dalinden de haber yok

ben de + yım hala ben eğer akşamları aç yatarsam - ye dönüyo yoksa yok...
cumaya kadar akşamları aç yatıcam gene anlaşıldı

gerçekten aç yatmak çok işe yarıyor... zaten zayıflayanlara baktığımızda akşam 6-7 den sonra su dışnda bir şey içmediklerini ve bir şey yemediklerini görüyoruz... kesinlikle akşam en geç ben 6 diyorum ama 7 de olabilir hiç bir şey yememek lazım kilo ordan gidiyor... bizim takımda da bariz zayıflayan arkadaşlar hep akşam belli saatten sonra hiç bir şey yemiyorlar...örnek aklıma ilk gelen 2 isim oldu:
cornican
biricik

ŞOK ŞOK ŞOK
"şişman eş nasıl zayıfladı? kendisi gibi şişman olan eşini zayıflamış görünce ne yaptı?"
yarım dünya kadar kadınla incecik adamın bide resmini koymuşlar işgüzar reklamcılar...

valla bazı kişiler arada da olsa uğruyor ama bazı isimlerden ses seda yok....

benim bilgim dışında mazereti olan varmı kızlar...

büşra ve dalinden de haber yok

valla jujum garfi,sevda yı zaten sen biliyorsun......
dalin galiba çok yoğun ondan uğrayamıyor.....
büşrayı bilmiyorum .

millete yaz rehavetı çöktü...kış gibi olmuyor.....ekimden sonra millet tutuşur genediyete erken başlayanlar yazın mükafatını alacaklar salına salına gezerler artık....

annengiller babangiller gitti mi?

yok cnm sanıırm 15 mayıs gibi gitmeyı planlıyorlar.....valla gitmelerı benım için kötü olacak yıne ev sessizleşecek şimdi yemeklerı falan annem yapıyor cok rahatım

aynen cnm....akşamları aç yatmak kilo vermeye çok yardımcı.....

valla bu 12 kiloyu aç yatarak verdım desem yerıdır haftanın 4 günü açım 3 gunu tokum

kk da da çok reklem çıkıyor.tombul hanımların fotoları boy boy

ayy annem arkam da yemek yapıyor salça nasıl güzel koktu....eskıden soğanlı salçalı karışıma ekmeği mi batırırdım

ben en iyisi yerleri süpürüp-sileyım........

akşam üzeri de aşağı da annemle spor yapacağız(o da rejıme girdi)
ben senın hıc bu kadar kılo verdıgını görmemiştim dedi....ben de : hiç bu kadar kılo almamıştım ondandır dedim

aşağıda ki yürüyüş bandı hafif rampalı.20 dk zor dayanıyorum.....
annem de dedi dısarda 1,5 saat yurudum aşağıda kı kadar terlemiyorum dedi....demek yokuş terletiyor...
bu hafta tartıdan önce 2 kere yurumustum -900 gr mı buna borçluyum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…