- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.721
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HERKESE GÜNAYDINNN
şahnurcum inş biran evvel hastalıklardan kurtulursunuz cnm çocuk hasta olunca çok zor ouyor
bilmiyorum corni sabah hala artı değerleri gösterdi tartım bide üstüne üstlük +700 değil +900 gösterdi gelde çıldırma .. neyse yılmak yok akşak yine ineceğim sahile yine yürüyeceğim...
günaydın canım hoş geldin
günaydın biricik...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn....
jujum anket nerde??
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
yukarıdaki linkde canım sayfanın en üstünde
bilmiyorum inş cumaya sonuç değişir.... birde sahilde yürüdüğümde şişiyorum ben ya.. nemden dolayımı ki bilmiyorum ellerim davul gibi giriyorum eve....sizlere de günaydınnnnn....
jujum sıkma canını belkı tartı - göstermiyor ama emınım çok ınceldın....foto ekleyecektın noldu?
rabişim cnm nasılsın? nerelerdesın çok fazla gözükmüyorsun......evde ne yapıyorsun? yoksa bol bol geziyor musun bu güzel havanın tadını çıkarıp:)
ben oyumu dün kullanmıştım ama ne yalan söyleyeyım püsküüt gibi bende o bir kişiyi merak ediyorum
CANM DAHADA DÜŞER İNŞALLAHH.günaydın bugün işe geldim ama uykusuzlukatan ölüyorum
hakanın allahtan dün akşamdan beri ateşi çıkmadı inşallah bugünde çıkmaz da hastane iğne ile uğraşmayız
kaan bu arada iyice kötüledi sabah 6 da kalkıp istifra etti bugün okula gönderdim öğretmenine haber verdim eğer kendini kötü hissederse arayın gelip alalım diye
bana gelince dün çok canım sıkkındı çocukların haline menümü paylaşayım şimdi işte olduğum sürece menümü paylaşmaya devam
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle
3 kaşık fırında sebze 2 kaşık yoğurt
ara
1 kaşık pilav 1 kaşık tavukl sote
ara yok
akşam
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı 2 parça tavuk ızgara
8-10 tane küçük bonibon
spor 20 dk yürüyüş yapıldı (sabah sağlık ocağına gidiş ve öğleden sonra hastaneye giderken arabayı 10 dk mesafeye bırakıp yürüdüm)
su tamam
benden haberler bu kadar
canm günler uzayınca ister istemez acıkıyoz.. akşamları gur gur ediyo midem
bu hafta bır çıkış mı yapcaz acaba
sevdacım kolay gelsinnn....
akşam ki ekmek sanıırm fazla .....onun yerıne salata yesen daha iyi olurdu zess:26:
birsen evet ya az oldu akşam çorba mı içmeme rağmen çok acıktım ilerleyen saatlerde ve bıraz çorba içtim dayanamadım:26::26:
senin menüne gelınce
jujum yürüyüşün mükemmelyedıklerınden gerıye bır şey bırakmamıssın
şahnurcum tez zaman da sıkıntılarınızı atlatırsınız inşallah.....menün buna rağmen düzenli
bilmiyorum corni sabah hala artı değerleri gösterdi tartım bide üstüne üstlük +700 değil +900 gösterdi gelde çıldırma .. neyse yılmak yok akşak yine ineceğim sahile yine yürüyeceğim...
günaydın canım hoş geldin
günaydın biricik...
bilmiyorum inş cumaya sonuç değişir.... birde sahilde yürüdüğümde şişiyorum ben ya.. nemden dolayımı ki bilmiyorum ellerim davul gibi giriyorum eve....
canım herkesin hür iradesi belki yanlışlıkla bile yapılmış olabilir....
teftişe gelinmiş sınıf gibi hissedeceğim ben orası kesin...
inşallah öyledir... cuma günü göreceğiz...CANM DAHADA DÜŞER İNŞALLAHH.
canm günler uzayınca ister istemez acıkıyoz.. akşamları gur gur ediyo midem
canm o + lara kanma hepsi şişkinlikk.. ben kendim bizzat yaşadımmm.
yürüyüş yaparken genelde şişeriz zaten.. yanı bende de öyle oluyor ama sebebı ne hiç merak etmemiştim daha önce:44::44::44:
bu şeyda coşkun ilk hafta 5 gün 45 dk sonra ki hafta 1 saate çıkarın demiş yürüyüşü .hadisenın nasıl iğne ipliğe döndüğünü anladım
benim küçük hanım şimdi uyuyor bende buraya damladım iş güç bana bakıyor ama bugün keyifsizim cornican havada kapalı ondan herhal yada işime öyle geliyornerde bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selamlar... Ya bugün bende tartıda +800 çıkarak uyandım... hafta sonu çok kaçırdım spor yapmadım bide def gibi gerildim sanki ne halki bu hal... Spor yapmayınca yememe daha az dikkat ediyorum bunuda anladım... hayırlısı bakalım...
benim küçük hanım şimdi uyuyor bende buraya damladım iş güç bana bakıyor ama bugün keyifsizim cornican havada kapalı ondan herhal yada işime öyle geliyor
nerde bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selamlar... Ya bugün bende tartıda +800 çıkarak uyandım... hafta sonu çok kaçırdım spor yapmadım bide def gibi gerildim sanki ne halki bu hal... Spor yapmayınca yememe daha az dikkat ediyorum bunuda anladım... hayırlısı bakalım...
annengiller babangiller gitti mi?valla benım de bı ton işim var ama hıc cnm istemıyorhavadan mı kendı tembelliğimden mi anlamadım
gerçekten aç yatmak çok işe yarıyor... zaten zayıflayanlara baktığımızda akşam 6-7 den sonra su dışnda bir şey içmediklerini ve bir şey yemediklerini görüyoruz... kesinlikle akşam en geç ben 6 diyorum ama 7 de olabilir hiç bir şey yememek lazım kilo ordan gidiyor... bizim takımda da bariz zayıflayan arkadaşlar hep akşam belli saatten sonra hiç bir şey yemiyorlar...örnek aklıma ilk gelen 2 isim oldu:ben de + yım halaben eğer akşamları aç yatarsam - ye dönüyo yoksa yok...
cumaya kadar akşamları aç yatıcam gene anlaşıldı
valla bazı kişiler arada da olsa uğruyor ama bazı isimlerden ses seda yok....
benim bilgim dışında mazereti olan varmı kızlar...
büşra ve dalinden de haber yok
annengiller babangiller gitti mi?
ben de + yım halaben eğer akşamları aç yatarsam - ye dönüyo yoksa yok...
cumaya kadar akşamları aç yatıcam gene anlaşıldı
gerçekten aç yatmak çok işe yarıyor... zaten zayıflayanlara baktığımızda akşam 6-7 den sonra su dışnda bir şey içmediklerini ve bir şey yemediklerini görüyoruz... kesinlikle akşam en geç ben 6 diyorum ama 7 de olabilir hiç bir şey yememek lazım kilo ordan gidiyor... bizim takımda da bariz zayıflayan arkadaşlar hep akşam belli saatten sonra hiç bir şey yemiyorlar...örnek aklıma ilk gelen 2 isim oldu:
cornican
biricik
ŞOK ŞOK ŞOK
"şişman eş nasıl zayıfladı? kendisi gibi şişman olan eşini zayıflamış görünce ne yaptı?"
yarım dünya kadar kadınla incecik adamın bide resmini koymuşlar işgüzar reklamcılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?