- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.761
çok sevindim canımm... inşallah yarın daha iyi olurlarr.
canm annene çokkk geçmiş olsun..
moral olarak bende sıfırımmeşimlede atıştımm
menüm
sabah yarım kase kornfleks
ara1 dilik kk ekmek zeytin
öğle yarım tabak bulgur cacık
ara 2 dilim baklava
akşam yarım tabak taz fasulye cacık 1 dilim kk ekmek
şuan çokkkkkkkkkkk melankoliğimmm..
şuan orhan gencebay dinliyorumm benden hepinizee kırdın kırılmayan ve o çok değer verdiğim gururumu ........yazarken gülüyorum amaaa
Şahnurcum bebeğinin durumunun iyiye gitmesi güzel maşallah... Allah kolaylık versin sana...
menüm:
sabah:
1,5 dilim ekmek
biraz kaşar peyniri
5 zeytin
öğle:
5 köfte
biraz domates kuru soğan
2 dilim ekmek
ara:
4 ceviz büyüklüğünde kurabiye
akşam:
1 tabak makarna
1 bardak kola
spor 65 dakika yürüyüş+fitness
su fazlasıyla tamam
şu menüyle kim zayıflamışta ben zayıflayacağım demi ama?
iyi akşamlar jujum öncelikle annen için geçmiş olsun canım sıkma canını bir an önce iyileşir gelelim ikinci meseleye yemekten sonra tatrılmamalıydın biliyordun bu konuyu sen hepimizden daha çok lütfen bu konuda canını sıkma
ben menümü yazıp kaçayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle 3 kaşık kısır
ara 2 hurma
akşam fırında balık
4 adet bonibon şeker
şu aralar şeker tatlı krzim var neden bilmiyom çocukların şekerine taktım
su tamam spor maalesef yok
yarın görüşürüz iyi gecelerrr
juju ben sabah tam + 1 geldimkabızlık çekiyorum akşamları da yiyorum bi kaç gündür hemen + larla karşılık veriyor vücut
sonra tartı gününe 1-2 gün kala akşam yemeklerini kesiyorum hemennn - ye çeviriyor tartıyı..çok etkiliyor akşam yemek yemediğim o 1-2 gün...seninde öyle olabilir wc problemin var mı? akşamları yemeyi kaçta kapatıyorsun bi kaç gün sen de akşam yemeğini iyice azalt bakalım nasıl etkileyeek juju..sakın pes etmek yok vücudumuz için dğru olanı öğrenip uygulayacağız
bu arada geçmiş olsun inş.önemli bişey değildir cnm..
menüm..
kahvaltı.
1 haşlama yumurta
peynir-zeytin
2 dl ekmek
tere
salatalık
1 tk bal
öğle.
1 tabak nohut yemeği
pirinç pilavı
çoban salata
akşam.
1 bardak ayran
suyumu içtim
eşimle 1 saat yürüdük şimdi geldim
birsoo bacım menünü böyle menulerın arasına boşluk koymayıp sık sık yazınca o arada ki 2 dilim baklavayı görmeyecegımı mi sandınonun dışında güzell.......
sporaaaaa gell sporabacım akşam evde party falan vardı heralde makarna ile kola yıyp içtiğine göre
şahnurcum mümkünse çocukların bonibonundan uzak dur
oo akşam nıye sadece ayranla geçiştirildi.+ çıktın dıye mi? yoksa öğlen yediğin mikatır belli olmayanpirinç pilavı yüzünden mi?
haftasonu misafirliğe gitmiştim ya orda kızlar bi çaydan bahsettı acayıp wc ye çıkarıyormuş .yalnız daha önce duymadığım bır bıtkı olduğu için adını unuttum.....2 kelimeden oluşuyordu .....yarın bı arayıp tekrar sorayım ....
pilav 4-5 kaşıktı canım..ondan değil artı çıktım diye bişey yemedim akşam...akşamları aç kalmazsam - ye hayatta dönmez o
günaydın fıstıklarrrr
Öncelikle hepinize günaydın kızlarr
Jujumm çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin ve hemen iyileşsin anneciğin... + olayına gelince, seni hissediyorum ve anlıyorum..ne kadar sinir bir durumdur..offffff inşaallah bir anlık bişeydir ve hemen yarın düzelir..
Tuğbacığım teşekkür ederim tatlım çalışmaya çalışıyorum
Bu arada beter cozutmuş durumdayım dün akşam :26: menümü yazayım okuyunca beni anlarsınız :26:
Sabah: yok
Ara: yok
Öğle: 1 dilim k.e.
1 porsiyon sebze (yağsız)
2 zeytin
Ara: çeyreğin yarısı simit, 4 fındık
Akşam: 1 dilim k.e.
yarım sebze (yağsız)
4 kaşık yoğurt
buraya kadar çok normalsu tamam, spor 1 saat yürüyüş..
Ara: 1 dolu avuç fındık, yarım dilim ekmek, 1 magnum :26::26::26: midem hala bulanıyor..yiyip yatmaktan nefret ediyorum
günaydınlarrr
burası gene çok sakin bende sabah toplantıdan çıktım hemen geldim ama kimseler bişey yazmamış
cornican şekerim neymiş şu bitki çayı bi öğrende yaz benimde aynı sorun var
bende bu sabah tartıldım maalesef + değil ama - de değil aynı çıktı cuma ile sonuç bakalım - ye gidecek mi 3 günde
ne yalan söyleyeyım imrendım valla....azimmm azimm
günaydın cnmmmmm
kuzucum noldu sana.....gün içinde aç kalmışsın ondan olmuştur..lütfen kahvaltını atlama..çalışmaya başladığından beri kahvaltı etmıyorsun dikkatimden kaçmıyor.....bi çözüm bul buna:26::26::26: olmadı akşamdan ekmeğini hazırla sabah yanında götür
bu bile güzel bence....daha 2 gün var cumaya......
tmm cnm ben onu öğreneceğim bugün
evetttttttttttt kızlar bugün juju yok ..buralar bize emanet....jujumuzun yokluğunu hissettırmemeye çalışalım
herkeslere kocaman gunaydınnnnnnnn
anam ne oluyo ya hergun tartılmak gerekıoda ben mı bılmıyorum bu hafta neden herkes tartıda bakemmm??? ben cumayı beklıyorum tartılmıcammm lutfen sevgılı 5. takımın guzel uyelerı kurallara itaat lütfen lütfenn....
herkeslere kocaman gunaydınnnnnnnn
anam ne oluyo ya hergun tartılmak gerekıoda ben mı bılmıyorum bu hafta neden herkes tartıda bakemmm??? ben cumayı beklıyorum tartılmıcammm lutfen sevgılı 5. takımın guzel uyelerı kurallara itaat lütfen lütfenn....
Tuğbammm vallaha doğru, aslında vaktim var 8:30 da çıkıyorum sayılır evden..ama midem bulanıyor yiyemiyorum :26: bütün saldırganlığım gündüz aç kalmaktan oluyor..atlatırım inşaallah en kısa sürede, ama çok teşekkür ederim tatlım..birinden duymak daha iyi geliyor banaa
aynen hacııı
kızlar pek gelen gıden olmamış.......bugün eşimin doğum günü,o yüzden diyet mıyet bugun hayal gibi duruyor
ben yemıyorum ama annem zorluyor......cumaya da pek bişey kalmadı ama:26::26:napacagım bakalım...yarını aç gecırecem bu gidişle
menüm:
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltım
öğle:dişardaydık
1 külah burger kıng dondurması(hanı şu sade sütlü olan)
1 bardak portakal suyu
akşam: sarma var evde henüz yemedim ama ondan yıyecegım
cacık
spor: henüz yapılmadı ....akşam yapılacak.....bu arada dün sporumu yaptım....30 dk rampalı yürüyüş 15 dk bisiklet sürdüm.....
su: pek iç açıcı değil
tubiişşş eşinin dogum gunu kutlu olsun hep bırlıkte mutlu bı omrunuz olsun ınsallahh
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
3 hurma
3 bıskuvı
ara
1 pogaca
aksam
2 kasık pılav
2 kofte
su:ıcılıyor
spor:yuruyus
iyi akşamlar pek bi sessiz burası ben menümü yazayım çıkma zamanı geldi
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeyti,n
ara
1 elma
ara
2 galeta
akşam
1 kase çorba
3 köfte
2 patates
ara
7-8 çilek
su tamam
spor tamam
45 dk tempolu yürüyüş
tubiişşş eşinin dogum gunu kutlu olsun hep bırlıkte mutlu bı omrunuz olsun ınsallahh
menum
sabah
1 kase nesfıt
ogle
3 hurma
3 bıskuvı
ara
1 pogaca
aksam
2 kasık pılav
2 kofte
su:ıcılıyor
spor:yuruyus
beraber nice yaş günleri geçirin cnm menünde güzel
benimde eşim izinliydi o yüzden dışardaydık giremedim nete
MENÜM
SABAH 1 yumurta 1.5 dilim ekmek domates salatalık peynir
ÖĞLE (dışardaydık) tavuk dürüm:26::26:
ARA 8 ERİK
AKŞAM 1 kase çorba salata yarım kase yoğurt
SU az oldu bugün:26::26:
SPOR bayağı yürüdüm bugün ama ne kadar bilmiyorum
ooooo cornican eşinin doğum günü kutlu olsun... beraber nice uzun yıllara sağık ve selametle olsun inşallah... tabi tatlı tatlı bebişlerinizle
menüm:
sabah:yok
öğle:
2 dilim ekmek
et kızartması
1 bardak ayran
akşam:
1 porsiyon pilav üzeri haşlanmış tavuk
spor yok
su az oldu bugün ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?