Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsoo bacım menünü böyle menulerın arasına boşluk koymayıp sık sık yazınca o arada ki 2 dilim baklavayı görmeyecegımı mi sandın onun dışında güzell.......

sporaaaaa gell spora bacım akşam evde party falan vardı heralde makarna ile kola yıyp içtiğine göre

şahnurcum mümkünse çocukların bonibonundan uzak dur

oo akşam nıye sadece ayranla geçiştirildi.+ çıktın dıye mi? yoksa öğlen yediğin mikatır belli olmayan pirinç pilavı yüzünden mi?

haftasonu misafirliğe gitmiştim ya orda kızlar bi çaydan bahsettı acayıp wc ye çıkarıyormuş .yalnız daha önce duymadığım bır bıtkı olduğu için adını unuttum.....2 kelimeden oluşuyordu .....yarın bı arayıp tekrar sorayım ....

pilav 4-5 kaşıktı canım..ondan değil artı çıktım diye bişey yemedim akşam...akşamları aç kalmazsam - ye hayatta dönmez o

Öncelikle hepinize günaydın kızlarr

Jujumm çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin ve hemen iyileşsin anneciğin... + olayına gelince, seni hissediyorum ve anlıyorum..ne kadar sinir bir durumdur..offffff inşaallah bir anlık bişeydir ve hemen yarın düzelir..

Tuğbacığım teşekkür ederim tatlım çalışmaya çalışıyorum

Bu arada beter cozutmuş durumdayım dün akşam :26: menümü yazayım okuyunca beni anlarsınız :26:

Sabah: yok

Ara: yok

Öğle: 1 dilim k.e.
1 porsiyon sebze (yağsız)
2 zeytin

Ara: çeyreğin yarısı simit, 4 fındık

Akşam: 1 dilim k.e.
yarım sebze (yağsız)
4 kaşık yoğurt

buraya kadar çok normal su tamam, spor 1 saat yürüyüş..

Ara: 1 dolu avuç fındık, yarım dilim ekmek, 1 magnum :26::26::26: midem hala bulanıyor..yiyip yatmaktan nefret ediyorum

günaydınlarrr
burası gene çok sakin bende sabah toplantıdan çıktım hemen geldim ama kimseler bişey yazmamış
cornican şekerim neymiş şu bitki çayı bi öğrende yaz benimde aynı sorun var
bende bu sabah tartıldım maalesef + değil ama - de değil aynı çıktı cuma ile sonuç bakalım - ye gidecek mi 3 günde

pilav 4-5 kaşıktı canım..ondan değil artı çıktım diye bişey yemedim akşam...akşamları aç kalmazsam - ye hayatta dönmez o

ne yalan söyleyeyım imrendım valla....azimmm azimm

günaydın fıstıklarrrr

günaydın cnmmmmm

kuzucum noldu sana.....gün içinde aç kalmışsın ondan olmuştur..lütfen kahvaltını atlama..çalışmaya başladığından beri kahvaltı etmıyorsun dikkatimden kaçmıyor.....bi çözüm bul buna:26::26::26: olmadı akşamdan ekmeğini hazırla sabah yanında götür

bu bile güzel bence....daha 2 gün var cumaya......
tmm cnm ben onu öğreneceğim bugün

evetttttttttttt kızlar bugün juju yok ..buralar bize emanet....jujumuzun yokluğunu hissettırmemeye çalışalım

herkeslere kocaman gunaydınnnnnnnn

anam ne oluyo ya hergun tartılmak gerekıoda ben mı bılmıyorum bu hafta neden herkes tartıda bakemmm??? ben cumayı beklıyorum tartılmıcammm lutfen sevgılı 5. takımın guzel uyelerı kurallara itaat lütfen lütfenn....

Tuğbammm vallaha doğru, aslında vaktim var 8:30 da çıkıyorum sayılır evden..ama midem bulanıyor yiyemiyorum :26: bütün saldırganlığım gündüz aç kalmaktan oluyor..atlatırım inşaallah en kısa sürede, ama çok teşekkür ederim tatlım..birinden duymak daha iyi geliyor banaa

aynen hacııı

aynen valla ben bı tartılsam + 2 çıkarım ama tartılmıyorum hıc bır zaman cumayı bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnn

benım de sabah hıc cnm ıstemez midem bulanır olmadı yanına al cnm benım

herkese selamlar hanımlar... inşallah iyisinizdir geçmişi okuyum dedim ama bi çırpıda bitti geçmiş...garfield ne zaman geliyo acaba sanki baya oldu gideli ama hiç ses seda da yok:26:

burda kimse yok ben bi 10. takıma gideyim çentiko napıyo bi bakayım...

gittim geldim orda da kimse yokmuş...

Son düzenleme:
iyi akşamlar pek bi sessiz burası ben menümü yazayım çıkma zamanı geldi
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeyti,n
ara
1 elma
ara
2 galeta
akşam
1 kase çorba
3 köfte
2 patates
ara
7-8 çilek
su tamam
spor tamam
45 dk tempolu yürüyüş

kızlar pek gelen gıden olmamış.......bugün eşimin doğum günü,o yüzden diyet mıyet bugun hayal gibi duruyor
ben yemıyorum ama annem zorluyor......cumaya da pek bişey kalmadı ama:26::26:napacagım bakalım...yarını aç gecırecem bu gidişle

menüm:
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği ile sıradan kahvaltım

öğle:dişardaydık
1 külah burger kıng dondurması(hanı şu sade sütlü olan)
1 bardak portakal suyu

akşam: sarma var evde henüz yemedim ama ondan yıyecegım
cacık

spor: henüz yapılmadı ....akşam yapılacak.....bu arada dün sporumu yaptım....30 dk rampalı yürüyüş 15 dk bisiklet sürdüm.....
su: pek iç açıcı değil

tubiişşş eşinin dogum gunu kutlu olsun hep bırlıkte mutlu bı omrunuz olsun ınsallahh

menum

sabah
1 kase nesfıt

ogle
3 hurma
3 bıskuvı

ara
1 pogaca

aksam
2 kasık pılav
2 kofte

su:ıcılıyor
spor:yuruyus

beraber nice yaş günleri geçirin cnm menünde güzel

benimde eşim izinliydi o yüzden dışardaydık giremedim nete

MENÜM

SABAH 1 yumurta 1.5 dilim ekmek domates salatalık peynir

ÖĞLE (dışardaydık) tavuk dürüm:26::26:

ARA 8 ERİK

AKŞAM 1 kase çorba salata yarım kase yoğurt

SU az oldu bugün:26::26:

SPOR bayağı yürüdüm bugün ama ne kadar bilmiyorum

ooooo cornican eşinin doğum günü kutlu olsun... beraber nice uzun yıllara sağık ve selametle olsun inşallah... tabi tatlı tatlı bebişlerinizle

menüm:
sabah:yok
öğle:
2 dilim ekmek
et kızartması
1 bardak ayran
akşam:
1 porsiyon pilav üzeri haşlanmış tavuk
spor yok
su az oldu bugün ya:26:

beraber nice yaş günleri geçirin cnm menünde güzel

kızlar hepinize çok tşk ederim...........sizlerde eşinizle-çocuklarınızla musmutlu sağlıklı yıllar yaşayın...

menüleriniz de çok anormal bişey göremedim....güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…