Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese gunaydınn.....
dudagımda ucukla uyandım kızlar hıc keyfım yok ben hıc ucuk cıkarmadım yaaa neden bole oldu anlamadımmm..

bu arada kızlar artık hiç birşeyim olmuyo dışarıda giymek için aldığım kaplarım tuniklerimin tadılata ihtiyaçları var daraltılmaları lazım

biriciğim bende aynı durumdayım 5 sene önce giydiğim kıyafetlerimi çıkardım herkes bugün yeni mi aldın diye soruyor biraz daha kilo vereyim yeni kayafetlerde alacağım öyle güzel oluyor ki kıyafetlerin üstünden düşmesi allahım bu duyguyu herkese yasatsın
bu arada subatın 8 inde adanadan bir kot almıştım o zaman 79 kiloydum çok beğenerek aldım ama üzerime acaip oturmuştu kilo verecem diye almıştım da eşimde inanmayan gözlerle bana bakıyordu gecen hafta o kot artık üstüme olmuyordu beline kemer taktığım halde sanki şalvar giymişim gibi duruyordu biraz daha kilo vereyim sadece o koyumu daralttıracağım ama onun için 65 e geleyim diye bekliyorum bakalım ne zaman kısmet olacak :)

herkese gunaydınn.....
dudagımda ucukla uyandım kızlar hıc keyfım yok ben hıc ucuk cıkarmadım yaaa neden bole oldu anlamadımmm..

günaydın herkese

bende bu wc sorunundan çekenlerdenim dün ilaç içtim tık yok bugünde içicem ama pazartesi doktora gidicem bu yüzden

bu arada kızlar artık hiç birşeyim olmuyo dışarıda giymek için aldığım kaplarım tuniklerimin tadılata ihtiyaçları var daraltılmaları lazım

rabişim içten ateşlenmiş olabilirsin,canın bir şeye sıkılmış olabilir,virüs olabilir vs ler çoğalır bende çok çıkar çok şükür bu yıl çıkmadı....aklovir dıye bır krem var eczaneye gidersen al,evde dursun....onu sür...bende 2-3 tane var düşün o kadar cıkar

dilekçim ne mutlu sana...bende sırf bu yüzden kıyafet hıc almadım...o yüzden kıyafetlerım hep ufak ufak ve ben hala onların içine gırmek için çabalıyorum....dün bıraz çarşıyı gezdım ,mini mini etekler çıkarmışlar bu yıl....bizm ki giydirmez yoksa çok şekerlerdi....

Tatlım eşim erken geldi dün akşam, menümü yazmak için açmıştım ki hemen çıkmak zorunda kaldım ve dışarı çıktık..bu sabahta yoğunluktan gelemedim ve anca geldimm

herkese gunaydınn.....

Geçmiş olsun canımmm :26:

Aynen tuğbama katılıyorum...

Bu arada jujum inan ne diyeceğimi bilemedim ama çok enteresan bir durum..inşaallah uzun bir duraklama dönemidir de sağlık problemi yüzünden kilo vermemezlik değildir..Devlete tekrar bir gitsen ve en azından fikir verseler :44::44:

Dünkü menüm

Sabah: çeyrek simit

Ara:yok

Öğle: 2 dilim k.e.
krem peynir
2 domates

Ara: 2 petibör bisküvi

Akşam: 2 dilim k.e.
1 k.k. peynir
1 salatalık
4 kaşık yoğurt

Ara: 1 avuç dolusu fındık :26:

Spor: 1saat yürüme, 100 mekik
Su: tamamdır

allah allah ilk defa duydum şahnurcum valla ne hastalıklar varmış diyor insan duydukça.. neyseki atlattı sizinkiler...

listeye bi bakmam lazım şahnur biliyorsun öğlen yemekhanede ne çıkarsa yemek zorunda olduğum için kalıplara gelemem dedim.. hani düşünüyorum ara öğün bile yapmıyorum atıştırma babında neden böyle oluyor neyse düşünmemeye çalışıcam beyinde şartlandırmamaya...

jujum fiyatını bilmiyorum bak onu sormak hiç aklıma gelmedi:44::44::44:

şahnurcum sen bı sor aktara iyice öğren karraını veririsin......
aktarcılarda durum ne bilmiyorum ama kutu kutu da satılıyor sanırsam ve gerek duymam ben şahsen

herkese gunaydınn.....
hemen ilaç kullan canım yoksa uzun sürüyor geçmesi
günaydın herkese

bende bu wc sorunundan çekenlerdenim dün ilaç içtim tık yok bugünde içicem ama pazartesi doktora gidicem bu yüzden
bağırsak düzenleyici verecek sana doktor yapacak bişey yok lifli gıdalar ye dicek bol su iç hareket et...
ahhh ahh ne güzel duyguları yaşıyorsunuz şuan farkındamısınız???

bencede bir süre daha idare et şahnur özellikle şu aşamada bir kilo bile başa fark edecektir giysilerde sık dişini...

devletteki diyetisyene gitmeyi aklımdan bile geçirmiyorum artık

bebeğin için geçmiş olsun şahnurcum... benim kızımda 6 aylıkken 6. hastalık geçirmişti... dediğin gibi viral yolla bulaşıyormuş o dönem alışveriş merkezlerine çok gitmiştik bebek bakım odaları var ya doktor muhtemelen ordan geçmiştir dedi... bizdede aynen bir türlü dinmeyen ateş ardından döküntü çok zor bir süreçti şükür ama doktorların korkmadığı bir hastalık çeşidiymiş...

jujucum annenin iyi olmasına sevindim. Allah dahada iyi etsin... kilon içinse bende anlamadım jujucum ya sporunu yapıyorsun yemene dikkat ediyorsun neden gitmiyor acaba... :26: bu hafta bende kesin tartıda artı çıkacağım biliyorum fazla spor yapamadım ve buna rağmen yedim galiba...

herkese gunaydınn.....
geçmiş olsun rabyasım...

günaydın herkese

günaydın biricikim...

Sen böyle anlatıyorsun ya sanki ben zayıflamışım gibi ne mutlu oluyorum be biriciğim inşallah darısı bizimde başımıza...

aynen şahnurcum biriciğe dediğim gibi böyle olmayan giysilerinizden bahsediyorsunuz ya ne mutlu oluyorum maşallah darısı başımıza...

Jujummm problem neyse umarim bi sekilde hallolur ya :/ valla zor bi durum yani gunluk kalori ihtiyacndan daha az kalori aliosan e sporlada destekliosan kilo kaybetmemen neredeyse imkansiz ne bilim yaaa skma canini yinede biraz ustune dus ama bence testlerini falan yaptir yine.belkide bi degerin yuksektir bu kilo aldiriyodur sende rejiminle kilonu anca sabit tutabliosndur :/

şu aşamada boşverdim kızlar düşünmemeye çalışıyorum yarın çıkacak sonuca göre bir politika izleyeceğim elbette

ben hastaneye fizige gittim geldim baktım ki kaçak gamzem gelmiş

canım evet öğreniyoruz baksana ZES in kızı da çıkarmış neyse geçti bitti diyelim
canım bizimde yemekhane var ve ben yemekhanede yemniyorum yemekhanede çıkan yemeği yemek zorunda değilsin biliyorsun dimi lütfen kızma bana biliyorum ev işi mutfak işi sevmiyosun ama öğlen yemeğini evden getirsen bi süre bak ben kilo verme sürecinin başında hep böyle yaptım hatta şimdide böyle devam ediyorum eğer evde uygun yemeğim yoksa yulaf ezmesi aldım yoğurtla onu yiyorum lütfen bi süre yemekhanedeki yemekleri yeme böyle dene belki de yemekhanede abartı yemiyorsun ama orada kullanılan yağlar sıkıntı yapıyor sen bunu düşün önümüzdeki hafta evden getirmeye başla şekerim

size de geçmiş olsun ZES cim
evet çok güzel bir duygu ve en kısa sürede bu takımdaki herkesin bu duyguyu tadmalarını en çok ben istiyorum biliyormusunuz en çok da jujum senin

şu kıyafet konusunda darısı başımıza inşallah

ya varya şuan nasıl bacak içlerim ağrıyor ..spora ınecegım şimdi ama gözüm kesmıyor yarın tartı gunu olmasa yan gelıp yatardım.çok spor yapmadığım için hamlamıs gibi ağrım oluyor

birazdan sporumu yaparım bir de yarın sabah yaparım.....tartıdan önce her şey mübah yeter ki eksi çıksın
sabah form çayımı içtim..umarım yarın wc sorunu yaşamam:26::26::26:

Son düzenleme:
menümü yazıp çıksam olurmu dedim di ama onu bile yapamadım....temizliğim bitti sayılır birtek yatak odam kaldı ....eşim uyumasaydı onu da halledecektim de bu gün ama olmadı artık yarına ..ama pestilim çıktı ne kirlenmiş ev yaa....

.

hadi bakalım sevda ne güzel miss gibi tertemiz oldu evin güle güle kirlet bende ptesi temizlik yaptıracam halıları da yıkamaya gönderecem çocuklardan fırsat olsa ahh bende kendim temizlesem ama fırsatım yokk maalesef

bizdi arkadaşla onu konuştuk öğlen... yemekhaneye en azından bir ay ara mı versek diye... onun için öncelikle alışveriş yapıp odamızdaki dolabı doldurmam lazım.. zaten yemekhane kartım 15 ine kadar geçerli kaldı şunun şurasında 3 gün daha yiyeceğim sonrasında bende en azından bir aylık ara vereyim miğdem dinlensin diyorum....

çokda aşırıya kaçma corni sonra spor şişliği olmasın...

bende iki kupa yeşil çay içtim ödem felam varsa atsın umudu ile

valla sevda ben kendi derdimden menülere bakamadım ki bu hafta bir kere denk geldi ancak...

tşk ederim şahnurum çok saol...sana da kolay gelsin tatlım ...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…