- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.821
bizdi arkadaşla onu konuştuk öğlen... yemekhaneye en azından bir ay ara mı versek diye... onun için öncelikle alışveriş yapıp odamızdaki dolabı doldurmam lazım.. zaten yemekhane kartım 15 ine kadar geçerli kaldı şunun şurasında 3 gün daha yiyeceğim sonrasında bende en azından bir aylık ara vereyim miğdem dinlensin diyorum....
çokda aşırıya kaçma corni sonra spor şişliği olmasın...
bende iki kupa yeşil çay içtim ödem felam varsa atsın umudu ile
valla sevda ben kendi derdimden menülere bakamadım ki bu hafta bir kere denk geldi ancak...
valla sevda ben kendi derdimden menülere bakamadım ki bu hafta bir kere denk geldi ancak...
sizlere birşey danışıcam ama nasıl başlıcağımı bilmiyorum...benim hemen hemen 2 aydır adet düzensizliğim oluyor ...en son dün tekrar başladı oysa ki geçen hafta çarşamba bitmişti....geçen hafta çarşamba günü biten de bir öncekinin bitiminden 15 gün sonra başlamıştı...şimdi eşim diyorki gidelim doktora bir görün bende diyorumki bu da geçsin bi dahakine nasıl olacak ona göre hareket edelim...önceki ayda çok geç olmuştum ama...yani iki seferdir erken erken oluyorum...sizce napıyım yarın gideyimmi yoksa ötekini mi bekliyeyim...çok korkuyorum doktora gitmekten de bana bir akıl verin nolurr...
.
rabişim içten ateşlenmiş olabilirsin,canın bir şeye sıkılmış olabilir,virüs olabilir vs ler çoğalır bende çok çıkar çok şükür bu yıl çıkmadı....aklovir dıye bır krem var eczaneye gidersen al,evde dursun....onu sür...bende 2-3 tane var düşün o kadar cıkar
dilekçim ne mutlu sana...bende sırf bu yüzden kıyafet hıc almadım...o yüzden kıyafetlerım hep ufak ufak ve ben hala onların içine gırmek için çabalıyorum....dün bıraz çarşıyı gezdım ,mini mini etekler çıkarmışlar bu yıl....bizm ki giydirmez yoksa çok şekerlerdi....
Tatlım eşim erken geldi dün akşam, menümü yazmak için açmıştım ki hemen çıkmak zorunda kaldım ve dışarı çıktık..bu sabahta yoğunluktan gelemedim ve anca geldimm
Geçmiş olsun canımmm :26:
Aynen tuğbama katılıyorum...
Bu arada jujum inan ne diyeceğimi bilemedim ama çok enteresan bir durum..inşaallah uzun bir duraklama dönemidir de sağlık problemi yüzünden kilo vermemezlik değildir..Devlete tekrar bir gitsen ve en azından fikir verseler :44::44:
allah allah ilk defa duydum şahnurcum valla ne hastalıklar varmış diyor insan duydukça.. neyseki atlattı sizinkiler...
listeye bi bakmam lazım şahnur biliyorsun öğlen yemekhanede ne çıkarsa yemek zorunda olduğum için kalıplara gelemem dedim.. hani düşünüyorum ara öğün bile yapmıyorum atıştırma babında neden böyle oluyor neyse düşünmemeye çalışıcam beyinde şartlandırmamaya...
aktarcılarda durum ne bilmiyorum ama kutu kutu da satılıyor sanırsam ve gerek duymam ben şahsen
hemen ilaç kullan canım yoksa uzun sürüyor geçmesi
bağırsak düzenleyici verecek sana doktor yapacak bişey yok lifli gıdalar ye dicek bol su iç hareket et...
ahhh ahh ne güzel duyguları yaşıyorsunuz şuan farkındamısınız???
bencede bir süre daha idare et şahnur özellikle şu aşamada bir kilo bile başa fark edecektir giysilerde sık dişini...
tesekkur ederım canlarbebeğin için geçmiş olsun şahnurcum... benim kızımda 6 aylıkken 6. hastalık geçirmişti... dediğin gibi viral yolla bulaşıyormuş o dönem alışveriş merkezlerine çok gitmiştik bebek bakım odaları var ya doktor muhtemelen ordan geçmiştir dedi... bizdede aynen bir türlü dinmeyen ateş ardından döküntü çok zor bir süreçti şükür ama doktorların korkmadığı bir hastalık çeşidiymiş...
jujucum annenin iyi olmasına sevindim. Allah dahada iyi etsin... kilon içinse bende anlamadım jujucum ya sporunu yapıyorsun yemene dikkat ediyorsun neden gitmiyor acaba... :26: bu hafta bende kesin tartıda artı çıkacağım biliyorum fazla spor yapamadım ve buna rağmen yedim galiba...
geçmiş olsun rabyasım...
günaydın biricikim...
Sen böyle anlatıyorsun ya sanki ben zayıflamışım gibi ne mutlu oluyorum be biriciğim inşallah darısı bizimde başımıza...
aynen şahnurcum biriciğe dediğim gibi böyle olmayan giysilerinizden bahsediyorsunuz ya ne mutlu oluyorum maşallah darısı başımıza...
sevdam bence bekleme yarın gıt sonucta 2 dır aynı oluyomus ben sorunu erken cozme taraftarıyım ıcın rahat etsın aksı durumda sureklı stres yasıcaksın acaba nıe bole oldu acaba kotu bısımı var dıye yazıp durcan o yuzden bence gıt ne oldugunu ogren..sizlere birşey danışıcam ama nasıl başlıcağımı bilmiyorum...benim hemen hemen 2 aydır adet düzensizliğim oluyor ...en son dün tekrar başladı oysa ki geçen hafta çarşamba bitmişti....geçen hafta çarşamba günü biten de bir öncekinin bitiminden 15 gün sonra başlamıştı...şimdi eşim diyorki gidelim doktora bir görün bende diyorumki bu da geçsin bi dahakine nasıl olacak ona göre hareket edelim...önceki ayda çok geç olmuştum ama...yani iki seferdir erken erken oluyorum...sizce napıyım yarın gideyimmi yoksa ötekini mi bekliyeyim...çok korkuyorum doktora gitmekten de bana bir akıl verin nolurr...
.
canım 2 seferdir erken oluyormuş bence git dr a bi dahakini bekleme
tesekkur ederım canlarsabah kalkar kalmaz krem olmadıgı ıcın sarımsak surmustum oglen esım krem getırdı asiviral diye bişi onu suruyorum agzımı cok acamıyorum...
sevdam bence bekleme yarın gıt sonucta 2 dır aynı oluyomus ben sorunu erken cozme taraftarıyım ıcın rahat etsın aksı durumda sureklı stres yasıcaksın acaba nıe bole oldu acaba kotu bısımı var dıye yazıp durcan o yuzden bence gıt ne oldugunu ogren..
evet rabişim çok haklısın...ama bitmesini beklemedenmi gideyim peki ,yoksa bitsin öylemi gideyim...valla okadar çok karıştı ki kafam...
.
selaaaaaaaam.... sizi çok özledim.. yarın kilomu bildireceğim gene benden kurtulamazsınız
lightnur sen bana amway fiyatlarını bildirecektin daha belli olmadı mı? burada bir arkadaş var %10 indirim yaparım diyor, geliş fiyatı mı olur o zaman alayım mı ne dersin?
Ayy nasılsınız.. Accuk kaynatak.... Ben kahvemi ve BİSKÜVİ mi alıp geleyim
iyi akşamlar deyip menümü yazayım bende kaçayım
sabah
2 dilim ekmek
salam, peynir ve domatesli sandeviç
ara
1 elma
öğle
1 tane kabak sandalı (kabağın içine lor peyniri ve kırmızı biber koyup pişirmişlerçok az yağlı değişik bişeydi)
1 küçük yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba içeceğim
ara
1/2 mango yiyeceğim
yarın tartı günü diye sadece çorba ile geçiştireceğim
hadi bakalım yarın ola hayır ola
selaaaaaaaam.... sizi çok özledim.. yarın kilomu bildireceğim gene benden kurtulamazsınız
lightnur sen bana amway fiyatlarını bildirecektin daha belli olmadı mı? burada bir arkadaş var %10 indirim yaparım diyor, geliş fiyatı mı olur o zaman alayım mı ne dersin?
çentikooo hosgeldınnn ben ve uçugum ıyı olmaya calısıyoruz yarın tartı gunu hava kapalı ıcım sıkılıyo falan ole karmasık ruh halı ıcındeyımmmmm....
canım doktorlar hormonlara bakmak ıcın genelde adetın 2. 3. gunlerı cagırır bence yarın bı gıt hormonal bı durum varsa en ıyı sonuc adetlıyken olur doktor gerek duyarsa tahlıl ıster gerek duymazsa adet sonrası tekrar cagırır zaten..
yarın bu listeden devam edin arkadaşlar kilolarınızı
***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 /
aysunayy ( 63,30 /
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 /
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /
cornella ( 64,20 /
Gamze_M ( 62,80 /
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
Sevda_M ( 71,70 /71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI
ay sorma sahnurum ya agzım kaydı resmennn ıcten ıce hem kasınıyo hem sızlıyooorabişş uçuk sana ayrı bi güzellik katmıştır kız sıkma canını
şaka bi tarafa ne acı verir o yaaa
uçuk uzmanı geldiiiiiii: aklovir/asiklovir/asiviral... günde yüz kere kremleniyoruz ve 1 haftada geçiyor. kremlenmezsek 7 günde. tercih sizin
petra da olur farketmez. genel temizlik bezi ile drop muydu o genel temizleyici konsantre şeyin adı neyse o petra da güzeldi
senin liste bir garip zaten. 12 kişi var. hadi 1 i benim diğer iki kişi neden yok ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?