Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum odada buzdolabı falan varsa ne kadar şanslısınız yaaa yap evde getir işte miss gibi sen o zaman 15 mayıs itibari ile evden yemek getirmeye başlıyorsunn

valla sevda ben kendi derdimden menülere bakamadım ki bu hafta bir kere denk geldi ancak...

meltem çok geçmiş olsun canım inşallah annenin sağlığı iyidir....kilo konusunu da bence takma tok karnı tartılmışsın ve akşama kadar vücut ödem yapmış olabilir sakın moralini bozma ....
kaptanım ben bugünkü kilo mu söylesem belki yarın fırsat bulamam ..olur mu tatlım...
bu gün kü kilom :71.50 yani 200 gramcık :S

.

sizlere birşey danışıcam ama nasıl başlıcağımı bilmiyorum...benim hemen hemen 2 aydır adet düzensizliğim oluyor ...en son dün tekrar başladı oysa ki geçen hafta çarşamba bitmişti....geçen hafta çarşamba günü biten de bir öncekinin bitiminden 15 gün sonra başlamıştı...şimdi eşim diyorki gidelim doktora bir görün bende diyorumki bu da geçsin bi dahakine nasıl olacak ona göre hareket edelim...önceki ayda çok geç olmuştum ama...yani iki seferdir erken erken oluyorum...sizce napıyım yarın gideyimmi yoksa ötekini mi bekliyeyim...çok korkuyorum doktora gitmekten de bana bir akıl verin nolurr...

.

canım 2 seferdir erken oluyormuş bence git dr a bi dahakini bekleme

tesekkur ederım canlar sabah kalkar kalmaz krem olmadıgı ıcın sarımsak surmustum oglen esım krem getırdı asiviral diye bişi onu suruyorum agzımı cok acamıyorum...
sevdam bence bekleme yarın gıt sonucta 2 dır aynı oluyomus ben sorunu erken cozme taraftarıyım ıcın rahat etsın aksı durumda sureklı stres yasıcaksın acaba nıe bole oldu acaba kotu bısımı var dıye yazıp durcan o yuzden bence gıt ne oldugunu ogren..

canım 2 seferdir erken oluyormuş bence git dr a bi dahakini bekleme

çok saol canım...
geçen gün corniye derken internetten araştırma diye ben başladım araştırmaya...harbiden de insanın kafasını allak bullak ediyo araştırmamak lazım...evet ya ben gideyim de bakalım nolcak...

.

iyi akşamlar deyip menümü yazayım bende kaçayım
sabah
2 dilim ekmek
salam, peynir ve domatesli sandeviç
ara
1 elma
öğle
1 tane kabak sandalı (kabağın içine lor peyniri ve kırmızı biber koyup pişirmişlerçok az yağlı değişik bişeydi)
1 küçük yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba içeceğim
ara
1/2 mango yiyeceğim
yarın tartı günü diye sadece çorba ile geçiştireceğim
hadi bakalım yarın ola hayır ola

evet rabişim çok haklısın...ama bitmesini beklemedenmi gideyim peki ,yoksa bitsin öylemi gideyim...valla okadar çok karıştı ki kafam...

.

selaaaaaaaam.... sizi çok özledim.. yarın kilomu bildireceğim gene benden kurtulamazsınız

lightnur sen bana amway fiyatlarını bildirecektin daha belli olmadı mı? burada bir arkadaş var %10 indirim yaparım diyor, geliş fiyatı mı olur o zaman alayım mı ne dersin?

Ayy nasılsınız.. Accuk kaynatak.... Ben kahvemi ve BİSKÜVİ mi alıp geleyim

evet rabişim çok haklısın...ama bitmesini beklemedenmi gideyim peki ,yoksa bitsin öylemi gideyim...valla okadar çok karıştı ki kafam...

.

canım doktorlar hormonlara bakmak ıcın genelde adetın 2. 3. gunlerı cagırır bence yarın bı gıt hormonal bı durum varsa en ıyı sonuc adetlıyken olur doktor gerek duyarsa tahlıl ıster gerek duymazsa adet sonrası tekrar cagırır zaten..

yarın bu listeden devam edin arkadaşlar kilolarınızı

***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 /
aysunayy ( 63,30 /
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 /
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /
cornella ( 64,20 /
Gamze_M ( 62,80 /
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
Sevda_M ( 71,70 /

5.TAKIM ORTALAMASI

çentikooo hosgeldınnn ben ve uçugum ıyı olmaya calısıyoruz yarın tartı gunu hava kapalı ıcım sıkılıyo falan ole karmasık ruh halı ıcındeyımmmmm....

şu kabağı denemek lazım bence ....menün gayet güzel şahnurum

.

hoşgeldin şeker özlettin kendini yaaa
ee seni ben mezun diye listeden çıkardım çıkmıyormuydun yoksam yaa kafam karıştı
canım amway değil petra ürünleriydi benim sattığım ama tamamen unutmuşum sen neyin fiyatını sormuştun hemen bakayım
%10 indirim az bence daha fazla oluyor kar oranları genelde %20-25 civarında

çentikooo hosgeldınnn ben ve uçugum ıyı olmaya calısıyoruz yarın tartı gunu hava kapalı ıcım sıkılıyo falan ole karmasık ruh halı ıcındeyımmmmm....

rabişş uçuk sana ayrı bi güzellik katmıştır kız sıkma canını
şaka bi tarafa ne acı verir o yaaa

centig hoşgeldin balım ...

çok teşekkür ederim canım benim

şahnurum ben şimdiden yazdım yarın yazamayabilirim....

uçuk uzmanı geldiiiiiii: aklovir/asiklovir/asiviral... günde yüz kere kremleniyoruz ve 1 haftada geçiyor. kremlenmezsek 7 günde. tercih sizin

petra da olur farketmez. genel temizlik bezi ile drop muydu o genel temizleyici konsantre şeyin adı neyse o petra da güzeldi

senin liste bir garip zaten. 12 kişi var. hadi 1 i benim diğer iki kişi neden yok ki?

rabişş uçuk sana ayrı bi güzellik katmıştır kız sıkma canını
şaka bi tarafa ne acı verir o yaaa
ay sorma sahnurum ya agzım kaydı resmennn ıcten ıce hem kasınıyo hem sızlıyooo

sagol ya valla cok rahatlattın benı centıkkkkkkkk

valla hiç rahatlatma gibi bir derdim yok. kızaaaammmm çocukluktan beri her sene aynı yerde iki üç kere çıkartırım. uzman oldum resmen. hipaalı hupooolu bir birus varmıs hipermes midir nedir o yapıyormuş. unuttum keratanın ismini. tek çaresi çıkmadan önceki kaşıntıda ısıtılmış tahta kaşık bastırmak. o anı kaçırırsan çaresi yok malesef. geçmesini bekliyorsun. beni senelerce nazar boncuğu diye kandırdılar. ben de seni kandırayım

menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 t.k bal
1 k.k peynir,3 zeytin

öğle:1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran
salata

ara: 1tane elma

akşam:1 kase çorba,salata

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…