- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.841
hoşgeldin çentiko... özletme kendini bacım...eskiden bende de çok çıkıyordu uçuk şükür artık nadir çıkıyor... biyoloji dersinde öğrenmiştik herpes simpleks virüsü hatta tavşanlarda ölüme neden bir virüstü...valla hiç rahatlatma gibi bir derdim yok. kızaaaammmm çocukluktan beri her sene aynı yerde iki üç kere çıkartırım. uzman oldum resmen. hipaalı hupooolu bir birus varmıs hipermes midir nedir o yapıyormuş. unuttum keratanın ismini. tek çaresi çıkmadan önceki kaşıntıda ısıtılmış tahta kaşık bastırmak. o anı kaçırırsan çaresi yok malesef. geçmesini bekliyorsun. beni senelerce nazar boncuğu diye kandırdılar. ben de seni kandırayım
hoşgeldın cnmselam kızlar .....
.
bizdi arkadaşla onu konuştuk öğlen... yemekhaneye en azından bir ay ara mı versek diye... onun için öncelikle alışveriş yapıp odamızdaki dolabı doldurmam lazım.. zaten yemekhane kartım 15 ine kadar geçerli kaldı şunun şurasında 3 gün daha yiyeceğim sonrasında bende en azından bir aylık ara vereyim miğdem dinlensin diyorum....
çokda aşırıya kaçma corni sonra spor şişliği olmasın...
bende iki kupa yeşil çay içtim ödem felam varsa atsın umudu ile
valla sevda ben kendi derdimden menülere bakamadım ki bu hafta bir kere denk geldi ancak...
sizlere birşey danışıcam ama nasıl başlıcağımı bilmiyorum...benim hemen hemen 2 aydır adet düzensizliğim oluyor ...en son dün tekrar başladı oysa ki geçen hafta çarşamba bitmişti....geçen hafta çarşamba günü biten de bir öncekinin bitiminden 15 gün sonra başlamıştı...şimdi eşim diyorki gidelim doktora bir görün bende diyorumki bu da geçsin bi dahakine nasıl olacak ona göre hareket edelim...önceki ayda çok geç olmuştum ama...yani iki seferdir erken erken oluyorum...sizce napıyım yarın gideyimmi yoksa ötekini mi bekliyeyim...çok korkuyorum doktora gitmekten de bana bir akıl verin nolurr...
.
iyi akşamlar deyip menümü yazayım bende kaçayım
sabah
2 dilim ekmek
salam, peynir ve domatesli sandeviç
ara
1 elma
öğle
1 tane kabak sandalı (kabağın içine lor peyniri ve kırmızı biber koyup pişirmişlerçok az yağlı değişik bişeydi)
1 küçük yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba içeceğim
ara
1/2 mango yiyeceğim
yarın tartı günü diye sadece çorba ile geçiştireceğim
hadi bakalım yarın ola hayır ola
selaaaaaaaam.... sizi çok özledim.. yarın kilomu bildireceğim gene benden kurtulamazsınız
lightnur sen bana amway fiyatlarını bildirecektin daha belli olmadı mı? burada bir arkadaş var %10 indirim yaparım diyor, geliş fiyatı mı olur o zaman alayım mı ne dersin?
Ayy nasılsınız.. Accuk kaynatak.... Ben kahvemi ve BİSKÜVİ mi alıp geleyim
valla hiç rahatlatma gibi bir derdim yok. kızaaaammmm çocukluktan beri her sene aynı yerde iki üç kere çıkartırım. uzman oldum resmen. hipaalı hupooolu bir birus varmıs hipermes midir nedir o yapıyormuş. unuttum keratanın ismini. tek çaresi çıkmadan önceki kaşıntıda ısıtılmış tahta kaşık bastırmak. o anı kaçırırsan çaresi yok malesef. geçmesini bekliyorsun. beni senelerce nazar boncuğu diye kandırdılar. ben de seni kandırayım
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 t.k bal
1 k.k peynir,3 zeytin
öğle:1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran
salata
ara: 1tane elma
akşam:1 kase çorba,salata
.
menüm:
sabahgeç oldu)
yarım yk hakiki tereyağında 2 yumurta pişirdim
biraz kaşar peyniri
2 zeytin
2 dilim ekmek
öğle :
yok
akşam:
ızgara tavuk 1,5 but
1 dilim ekmek
spor:
bugün hareket halindeydim... 1 saate dışarı çıkacağız dönüşte evde yürüyüş bandıyla çalışacağım inşallah...
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
bu hafta ben kilo veremedim hiç + çıkmam ama inşalah..çok az yedim akşamları ama - ye inemeyeceğim sanırım direniyor vücudum bana artık alışık değil ki bu kilolara yukarılara tekrar çıkmak istiyor sanırım
menüm.
kahvaltı.
patatesli yumurta
peynir
zeytin
tere
1 dl buğday ekmeği
öğle
semizotu yemeği
et haşmala
yoğurt
akşam.
1/2 kase tavuk çorbası
su az içtim
30 dk yürüyüş.
Sabah: bir kucuk krep yumurta yarimsar domates salatalik
Oglen: 4 kasik makarna bi kase yogurt
Aksam: ceyrek muz yarim seftali :)
Su 2 litre
herkesin menüsü az olmuş bugün tartı dolayısıyla bende ev işleriiyle meşguldüm tüm gün yarın mısafirim var aslında bugün gelmek istediler ama yarın tartı günü kaçamak yaparım diye erteledim
MENÜM
sabah yumurta 3 tane közlenmiş biber peynir 1 dilim ekmek domates
öğle 1 kase yoğurt 1 salatalık
ara nescafe 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 kase çorba yoğurtlu kırmızılahana salatası
SPOR 40dk yuruyuş ev işi
su az oldu
geçmiş olsun canm. sıkma canını geçer. elleme. ben çok uğraşırım daherkese gunaydınn.....
dudagımda ucukla uyandım kızlar hıc keyfım yok ben hıc ucuk cıkarmadım yaaa neden bole oldu anlamadımmm..
harikasın canmmmbu arada kızlar artık hiç birşeyim olmuyo dışarıda giymek için aldığım kaplarım tuniklerimin tadılata ihtiyaçları var daraltılmaları lazım
canm bence hiç bekleme ne olur olmaz git için rahat eder.sizlere birşey danışıcam ama nasıl başlıcağımı bilmiyorum...benim hemen hemen 2 aydır adet düzensizliğim oluyor ...en son dün tekrar başladı oysa ki geçen hafta çarşamba bitmişti....geçen hafta çarşamba günü biten de bir öncekinin bitiminden 15 gün sonra başlamıştı...şimdi eşim diyorki gidelim doktora bir görün bende diyorumki bu da geçsin bi dahakine nasıl olacak ona göre hareket edelim...önceki ayda çok geç olmuştum ama...yani iki seferdir erken erken oluyorum...sizce napıyım yarın gideyimmi yoksa ötekini mi bekliyeyim...çok korkuyorum doktora gitmekten de bana bir akıl verin nolurr...
.
menün çokk güzeliyi akşamlar deyip menümü yazayım bende kaçayım
sabah
2 dilim ekmek
salam, peynir ve domatesli sandeviç
ara
1 elma
öğle
1 tane kabak sandalı (kabağın içine lor peyniri ve kırmızı biber koyup pişirmişlerçok az yağlı değişik bişeydi)
1 küçük yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba içeceğim
ara
1/2 mango yiyeceğim
yarın tartı günü diye sadece çorba ile geçiştireceğim
hadi bakalım yarın ola hayır ola
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 t.k bal
1 k.k peynir,3 zeytin
öğle:1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran
salata
ara: 1tane elma
akşam:1 kase çorba,salata
.
wawwwww kahvaltına bayıldım canmmmmmenüm:
sabahgeç oldu)
biraz kaşar peyniri
2 zeytin
2 dilim ekmek
öğle :
yok
akşam:
ızgara tavuk 1,5 but
1 dilim ekmek
spor:
bugün hareket halindeydim... 1 saate dışarı çıkacağız dönüşte evde yürüyüş bandıyla çalışacağım inşallah...
jujum bu konuda seninle yarışabilirim.yarın en çok kiloyu alan lider olarak utanç içinde aranızda olacağım...
kuzum sen bişey yememişsin.menüm.........
itiraf edıyorum dun eşimin doğum günü olduğu için ufak bır pasta yemıstım o yüzden bugun kendıme ceza verdım .....ama hıç aç değilim.....
sabah: 1 bardak form çayı
1 kaşık sütlaç(pişerken annem tadına baktırdı.mecbur kaldım yanı)
öğle: 1 kase tavuk göğüs
1 bardak ayran
akşam:yok
sarma vardı dokunmadım.....
spor: 25 dk rampalı yürüyüş
10 dk bisiklet
belki birazdan dışarı çıkarım annemle......hoş pek gönüllü değil ama
yeşil çay içeyım birazdan
menün güzel canmmmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
bu hafta ben kilo veremedim hiç + çıkmam ama inşalah..çok az yedim akşamları ama - ye inemeyeceğim sanırım direniyor vücudum bana artık alışık değil ki bu kilolara yukarılara tekrar çıkmak istiyor sanırım
menüm.
kahvaltı.
patatesli yumurta
peynir
zeytin
tere
1 dl buğday ekmeği
öğle
semizotu yemeği
et haşmala
yoğurt
akşam.
1/2 kase tavuk çorbası
su az içtim
30 dk yürüyüş.
herzamanki gibi azcukkSabah: bir kucuk krep yumurta yarimsar domates salatalik
Su 2 litre
herkesin menüsü az olmuş bugün tartı dolayısıyla bende ev işleriiyle meşguldüm tüm gün yarın mısafirim var aslında bugün gelmek istediler ama yarın tartı günü kaçamak yaparım diye erteledim
MENÜM
SPOR 40dk yuruyuş ev işi
su az oldu
hoşgeldın cnm
yok jujum zaten yürüyüş bandı rampalı olduğu için çok yuruyemıyorum kı dakkaları sayıyorum sürem bıtsın de ineyım dıye
bi ara benım de olmuştu zaten benım genelde düzensız ama sonra ki aya düzelmişti....sen ıstersen doktora git ben çok tırstığım için doktordan gitmemiştim:26::26::26:
mango,avakado gibi meyveler bayanlar için çok faydalıymış....menün
hoş geldin chentiqqqarada 10. takımı takıp edıyoruz
şu kaşık batırma olayını bende yapardım ama hıc fayda etmezdı bende
yarın tartı günü olması vesilesiyle menüler yok denecek kadar az
menüm:
sabahgeç oldu)
biraz kaşar peyniri
2 zeytin
2 dilim ekmek
öğle :
yok
akşam:
ızgara tavuk 1,5 but
1 dilim ekmek
spor:
menüm.........
itiraf edıyorum dun eşimin doğum günü olduğu için ufak bır pasta yemıstım o yüzden bugun kendıme ceza verdım .....ama hıç aç değilim.....
sabah: 1 bardak form çayı
1 kaşık sütlaç(pişerken annem tadına baktırdı.mecbur kaldım yanı)
öğle: 1 kase tavuk göğüs
1 bardak ayran
akşam:yok
sarma vardı dokunmadım.....
spor: 25 dk rampalı yürüyüş
10 dk bisiklet
belki birazdan dışarı çıkarım annemle......hoş pek gönüllü değil ama
yeşil çay içeyım birazdan
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
menüm.
kahvaltı.
patatesli yumurta
peynir
zeytin
tere
1 dl buğday ekmeği
öğle
semizotu yemeği
et haşmala
yoğurt
akşam.
1/2 kase tavuk çorbası
su az içtim
30 dk yürüyüş.
Sabah: bir kucuk krep yumurta yarimsar domates salatalik
Su 2 litre
MENÜM
SPOR 40dk yuruyuş ev işi
su az oldu
geçmiş olsun canm. sıkma canını geçer. elleme. ben çok uğraşırım da
harikasın canmmm
canm bence hiç bekleme ne olur olmaz git için rahat eder.
menün çokk güzel
wawwwww kahvaltına bayıldım canmmmm
jujum bu konuda seninle yarışabilirim.
kuzum sen bişey yememişsin.
menün güzel canmm
herzamanki gibi azcukk
sizin menülerinize bakınka utandımm
sabah kornfleks
ara yarım simit
öğle 1 tabak tas kebaı 2 dilim ekmek
ara yok
akşam biberli omlet peynir zeytin reçel 3 dilim kk ekmek
ara 3 dilim karpuz
spor anneler kutlamasında 2 saat boyunca oynadımm. artıkk bacaklarım tutmuyorr... su tamam
[/COLOR .!.:*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 1,00 % 1,43 )
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /64,00/-0,60/-0,95/
cornella ( 64,20 /
Gamze_M ( 62,80 /
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?