Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yemekhane bana gayet mantıklı geliyor aslında ... çıkan tatlı vs türlerini yemiyorum zaten.. salata çorba yoğurt meyva ve yemek ne çıktıysa tırtıklayarak yuyorum aslında yemekhanede aşırı kalori almıyorum ben ekmek de yemediğim için... ama şahnurun önerisine uyarak bir değişiklik olsun diye uzak kalayım yemekhaneden dedim ama işte hala aklımda... en azından bu üç gün böyle gideyim vucudum şaşırsın dayanamazsam pazartesi dönüş yaparım ...

bu arada ceviz aklımdaydı .. az önce çarşıya inen arkadaşa rica ettim 15 tl lik ceviz getir bana diye..

ve bence öğün aralarını bu hafta değiştirme püsküt.. şuanda azar azar da olsa güzel bin iniş yakaladın yapacağın değişikliği cuma gününden sonra yeni takım yeni kararlar olarak dene bence....

aslında benim aklımda aktivya tarzı şeyler geçti ama benim evin yanındaki markette yoktu şekerim... adamda bulabildiğim ne varsa aldım işte...

şimdi saat 11 de bir elma bir nektar bir tane üçgen peynir bi kaçtane de grisini yeyeceğim napim eldekiler bunlar...

düzenli yemek yemeye alışmış bünye ançak böyle şok olur kanımca

aslında hep bildiğimiz şeyler püsküt ama işte bazen öyle bir ümitsizlik anı oluyorki unutuveriyoruz... evet değişiklik dediğin şeyden benimde anladığım buydu zati...

sevgili püsküüt umarım öyledir durmak yok yola devam bu öğlen hava açtı hastaneye arkadaşa ziyarete gideceğim tempolu bir şekilde yürüyerek gideceğim yaklaşık 45 dk -1 saat sürer gidiş geliş yediklerime de dikkat edeceğim akşamki ara öğünü de bu 2 gün keseceğim benim malum kabızlık sorunu için şu 2 gün maksimum salata tüketeceğim ve günde 2 defa form çayı içeceğim yeşil çayla birlikte bu arada 1. kupa yeşil çay ve form çayımı içtim bu saatte
bu arada eğer sumak seviyorsan ki sevdiğini yazmışsın bayılacaksın bence salataya çok yakıştırıyorum ben çünkü

gamze şekerim neler yapıyorsun yaa işlerin çok mu yoğun pek takılmıyorsun
dalinden de ses yok ctesiden beri umarım bir problem yoktur garfi de hiç ses vermedi onu da merak ediyorum bu arada

oooo güne gülümseyerek başlamış bir insan gibisi yoktur canım.. inş böyle de devam eder...

şahnur bence çok fazla kafaya takma cumaya ne çıkacağı belli olmaz boşuna stres yapma kendine

günaydın canlar bugun nasılsınız bakalımmm???

hava kapalı olmakta ısrarcı bense gülümsemekte gunesi gormek ıstıyorum artıkkkkkkkk

Günaydın ukyo, günaydın püsküüüt,günaydın gamze, günaydın juju, günaydın toplight, günaydın rabyas!... inşallah okuyupta gözümden kaçan kimse olmamıştır ve tabiki günaydın henüz buraya uğramamış tüm 5. takım arkadaşlarıma... herkese işlerinde kolaylık diliyorum...
geçmişi okudum geldim yine güzel yorumlar, öneriler...

kızlarr nerdesiniz yaa aşağıda görünüyosunuz ama hiç hareket yok yaaaa
Ben burdayım şahnurcum geçmişi okudum geldim... bugün hastaneye gidiyorsun öyle yazmışsın sanırım o bildiğimiz arkadaşın... Allah şifa versin inşallah tedaviden şifa buur şahnurum...

günaydın şeker ne güzel bir mesaj böyle sabah sabah hatta öğle öğle

Ben burdayım şahnurcum geçmişi okudum geldim... bugün hastaneye gidiyorsun öyle yazmışsın sanırım o bildiğimiz arkadaşın... Allah şifa versin inşallah tedaviden şifa buur şahnurum...

evet canım 4. kemoterapiyi alıyor şuanda öğleyin onunla görüşeceğim şimdiye kadar iyi imiş sonuçları toplamda 6 seans kemo alacak inş onunla da temizleyecek inşallah

ben kitap bloglarında dolanıyorum şahnur...

saat 11 de
bir elma
bir nektar
2 üçgen peynir
3-4 grisini den oluşan yemeğimi yedim

ben kitap bloglarında dolanıyorum şahnur...

saat 11 de
bir elma
bir nektar
2 üçgen peynir
3-4 grisini den oluşan yemeğimi yedim
bende bolca doğranmış marul domates ve 4 köfte yedim marulu akşamdan doğramıştım salata için kapalı kaba koyup akşamdan sabah hazır bi şekilde çantama koydum ızgara köftede pişmiş olarak önceden buzluktaydı çıkarıp onu da aldım al sana öğle yemeği sen sevmiyon yemek hazırlamayı ama bak ne kolay oluyo akşamları fazladan 15-20 dk nı alıyo bi de sende bebe falan da yok benden daha rahat hazırlarsın

benim için accık sabah oldu bugün şahnurum ya benim kız nerdeyse mız mız mızlıktan sabah 5 e geliyordu uyuduğunda haliyle o uyuyunca bende uyudum geç kalktım bugün

hadi yaaa diş falan mı çıkarıyo bu yoksa sabah 5 e kadar mızmızlanmış canım benim yaa acaba ne sıkıntısı vardı?
bu arada dün akşam face e bakarken benim ufaklık anne bak bebek dedi bi tane kız çocuğu 3 yaşında falan güneş gözlüğü falan takmış kokoş bi kız etek metek aman benim ufaklık bi beğenmiş anne aç aç diyo başka bi sayfaya geçince oğlum sana bu kızı alayım mı diyorum al al diyo bi de sıpaya sordum tamam alalım ne yapcan bakacam anne diyoo daha cümle kuramıyo yarım yarım akşam öldürdü beni

ikinci bahar yaşıyor gönlümm.lalal..lalal dicem ama o kadar yaş almadınızgezinn valla ohh miss

jujum sen bu gidişle yemekhaneyı mumlu arayacaksın gibi geliyor

günaydın canlar bugun nasılsınız bakalımmm???

hava kapalı olmakta ısrarcı bense gülümsemekte gunesi gormek ıstıyorum artıkkkkkkkk

günaydın cnm.idare ediyoruz......benım de yarın annemler gidiyor.....evde ki kalabalığa bayağı alışmıştım çok zor olacak bana....
annemler giden tubi ders başına geçer poff hayatmı bu be

zescimm teeeeessüff ediyorum cnm beni unutmuşsun..beni nasıl unutursun beni beni corniyi(bihter-behlül sahnesını yapım dedim)

Orhan Tezisci ‏@OrhanTezisci 12 Mayıs
Yağ yakma amaçlı spor kesinlikle sabah saatleri ve kahvaltı öncesi yapılmalıdır. Bunun alternatifi yoktur.

orhan tezisci kimdir; esra erol un spor hocası ......

bende bebe yokta tembellik var ... ama bişiler yapmaya çalışacağım... öncelikle hafta sonu adam gibi bir avm ye gitmem lazım...

niye kız çokmu yemişim ki.. bi elma bi nektar iki üçgen peynir biri iki grisini nesi varki bunun dişimin kovuğuna yetmedi ama yedim... şimdi saat üçte salatalık ve 3-4 tane ceviz yiyeceğim...

Orhan Tezisci ‏@OrhanTezisci 12 Mayıs
Yağ yakma amaçlı spor kesinlikle sabah saatleri ve kahvaltı öncesi yapılmalıdır. Bunun alternatifi yoktur.

orhan tezisci kimdir; esra erol un spor hocası ......
aslında son zamanlarda aklımdan geçiyor aslında sabah en azından 20 dk lık bir egzersiz yapmayı...
Eki Görüntüle 712333

Bayanlar, bakın bakalım HANGİ TİP BEDENSİNİZ..?

a tip beden şekerim ...

o yüzden demedım jujum...yiyecek sıkıntısı yaşayacaksın gibi geldi....

aslında son zamanlarda aklımdan geçiyor aslında sabah en azından 20 dk lık bir egzersiz yapmayı...

a tip beden şekerim ...

bende bi ara çok incelmiştim....ve o zamanlar sabah spora gidiyordum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…