Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize merhaba bn bugun biraz tuhaf duygular icindeyim bugun insallah 2. Kez teyze olucam ve ablam amerikada oldugu icin yaninda olamyacgm maalesef ( istahimda yok bugun menumu yazayim simdiden

Sabah 8: yarim dilim ekmek bir yumurta domates salatalik biraz peynir

11de : 2 kayisi

2 de : yarim paket limonlu etiform

4 bucuk : yarim paket etiform ve yagsiz latte ( kucuk boy )

7 bucuk : meyve salatasi yapicam kayisi yenidunya cilek toplamda 8 meyve

2 litre su 2 saat yuruyus kosu spor aletleri

kızlar yeni üyeden haber varmı ????

şimdi siz söyleyince yokluğunu farkettım:44::44::44: evet sanırım 1-2 gundur yok....

ne kadar güzel bir duygudur.....sağ salim sağlıkla dünyaya gözlerını açar inşallah.....darısı başımıza inş...

manüne gelince pek sağlıklı sayılmaz ama az ve sık sık beslenmişsin güzelll

Amin tugba abla aynen darisi basiniza.ya canim hic yemek yemek istemiyor sirf mideme biseler girsin diye yaptigim bi menu oldu ama idare eder ya :)

büşracım çok az yemişsin canım yaaa hiç protein yok sabahki yumurta haricinde
bu arada yeniden teyze olacakmışsın hayırlı olsun canım ayarlarsan belki gidersin canım bazen çok uygun fiyatlar oluyo amerikaya

bende bugünki menümü yazıp çıkayım

sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin

ara
6 erik

öğle
bolca doğranmış marul 1 domates 4 köfte

ara
2 erik
ara
1 agleta

akşam

fırında balık ve salata

yürüyüş yapıldı 1 saat tempolu (bacaklarım ağrıyo)
su şu ana kadar 3 lt oldu şimdilik bu kadar akşama 100 püsküüt mekiği de olacak
görüşmek üzere

Tesekkur ederim sahnur ablaa yaz icin oyle bi planim vardi ama benden cok annemin gitmesi daha mantikliydi bebek ve ablam icin.ancak 15 gun sonrada diger ablamin dogumu var ve onun ilk bebegi oldugu icin tek birakmak olmaz diye dusunduk ama yanlis yaptik sanirim ne bilim :/ bizim aile yogun gunler yasiyor bu aralar bebekler yoldaaa :) menumde az ama oz oldu hihi

sabah: 1 dilim ekmekle sıradan kahvaltımı ettim(peynir,2 adet zeytın)

ara: 1 bardak ayran
1 adet ceviz

öğle: 1-2 y.k domatesli tavuk
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara: yarım greyfurt

akşam: 1 y.k patlıcan yemeği
domates-biber
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

spor:30 dk rampalı yürüyüş
100 adet bel hareketleri
su:1,5 lt su aldım onu bitireceğim + 1 kupa yeşil çay
akşam da 1 kupa bitki çayı içerim .....

not:bugün ekmeği çok mu yemişim? ben genelde akşamları ekmek yemiyorum ama bugün mecbur kaldım patlıcanı sade yıyemıyorum ,pilav da yokdu yanında:26::26::26:

Son düzenleme:

ahh kıyamam canım zor olur ilk gün ev bosalır....
tubiş imd acıklanmıs gorumcen napmıs kızz

bende yediklerimin kalorisini hesapladım 643 kalori almışım.....düz hesap 700 yapalım...

diyetarkadaşım diye bir site var...hoşuma gitti....kalori sepeti gibi karmaşık değil....üye oldum ...

menumm

sabah

nesfit

ogle

1 kase tarhana corbası
yarım dilim ekmek

ara
5 yaprak sarması

aksam
1 kepce corba
2 kasık patateslı sulu kofte
salata

su:içiliyor
spor:4 kere merdıven ınıp cıkma

ınanılmaz sıslık hıssedıyorum bugun nedenkı acep:26:

Son düzenleme:
çok hoşuma gitti.....paylaşmak istedim sizlerle.....

Annemi aradım dün.

Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.

Son düzenleme:
Öncelikle toplight ve juju, çıkma teklifinizi kabul ettim kızlar..

püsküütün profil sayfasında resimler şahnurcum bak istersen çok güzel zayıflamış maşallah
Teşekkürler..

salata tarifleri çok güzel ben de bu ara semizotu salatalarına taktım ekşili,yoğurtlu,domates ve peynirli her akşam değişik değişik yapıp yiyorum
Ay ne güzel yapıyorsun!
Semizotu mükemmel bir yiyecek.. Bak canım çekti şimdi..
Sağlıklı doğum haberleri almanı dilerim..
Yoğurt, süt gurubunu göremedim sadece..
Onun haricinde yine güzel..
Yorum yapmamı isteyenlere yorum yapıyorum sadece ama notu görünce dayanamadım tabii..
2 dilimcik yemişsin hepi topu cornellacım..
Hem iyi ki pilav yerine ekmek yemişsin.. Türünü yazmamışsın ama esmer olan bütün ekmekleri içine sindirerek tüketebilirsin..
Pilav benim hayatımda senelerdir yok.. Hiçbir manası olmayan bir yiyecek çünkü.. (Tabii eskiden yaptığım lapa diyetini saymazsak)
Meyve yok, süt/yoğurt gurubu yok.
Karbonhidrat da fazla kaçmış..
Yani bu kadar olur..
Bugün bütün tadımı kaçırmıştı bu yazı.. Hafta sonu okuyamamıştım köşe yazısını Özdil'in.. Bugün güya kahve keyfi yapayım dedim ve bu yazıyla karşılaştım. Kahve boğazımda kaldı.. Kahroldum..
Benim de annem çok uzun zamandır komşuda çünkü.. Anneler gününü bir-iki damla yaşla atlatmıştım ilk kez.. Yok kaçarı yok, bu yazıyı okuyunca.. duman oldum yine.. Tadım, tuzum kaçtı..

Kıymetlerini bilin annelerinizin, aynı Özdil'in dediği gibi sonra çok ama çok arıyorsunuz..

süpermişşşşş

püsküütcümm sabah nesfitte süt vardı meyveyide birazdan yicem 1 elma...
bu arada meyve salatası nın uzerıne verdigin krema tarifi süperdi daha once denememiştim eşim bile bayıla bayıla yediii tesekkurlerrr

bende yediklerimin kalorisini hesapladım 643 kalori almışım.....düz hesap 700 yapalım...

diyetarkadaşım diye bir site var...hoşuma gitti....kalori sepeti gibi karmaşık değil....üye oldum ...
canım çok az olmuş 700 cal biraz daha artırmalısın bence ben o kısmına takıldım

teşekkür ederim püsküüt çıkma teklifimi kabul ettiğin için
bu arada sen yazınca farkettim hakkaten bugün hiç süt yoğurt grubu tüketmemişim olmadı akşam yatarken 1 bardak süt içerim akşam çünkü oğlanları doyururken canım fazla istemediği için balıktan çok az yemiştim 1 avuç kadar somon salata ile midem kazınmaya başlamıştı ama bu şekilde yatayım ara öğün yapmayayım demiştim eğer iyice kazınırsa yatarken 1 bardak süt içerim
bu arada ben yazıyı o gün okumuştum çok duygusal bir yazı gerçekten zaten severim yılmaz özdil i mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışırım yazılarını

püsküütçüm tabi ki bana yorum yapmanı çok isterim....ben özellikle bana da yorum yapar mısın demedim çünkü bizim takım biraz kalabalık ben feragat ettim

şiire gelince; aslında paylaşırken aklıma tam da bu geldi...her zaman ki gibi aklıma gelen başıma geldi....seni üzmek istemezdimneyse konuyu uzatıp seni daha da üzmek istemiyorum

şahnurcum 700 kalori diye hesapladı ama bana nedense daha çok gibi geliyor:44::44::44: diyet psikolojisi heralde...

Evet kızlar bende menümü paylaşayım, hemde utanmadan :26::26:

Sabah: yarım simit

Ara: yok

Öğle: 1 döner :26:

Ara: yarım çikolata

Akşam: 1 dilim ekmek
1 porsiyon yeşil mercimek
2 bardak ayran
5 zeytin

Spor: yürüdüm bol bol
Su: fazla fazla içiyorum..

.

hımmm yalnız merdiven inip çıkmak rutin hayatımızda zaten olması gereken aktıvıteymıs yanı uyku gibi...o yüzden merdıven spor dan sayılmıyormus bugün bi yerde okudum......rabişim aklıma senın koridor koşuların geldi

menüden önce, nerdesin sen kaçak? menüye hiç girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…