- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.341
kız avm ye neden gitcen git pazaraa yaa çeşit çeşit malzemeler miss gibi
bende bebe yokta tembellik var ... ama bişiler yapmaya çalışacağım... öncelikle hafta sonu adam gibi bir avm ye gitmem lazım...
niye kız çokmu yemişim ki.. bi elma bi nektar iki üçgen peynir biri iki grisini nesi varki bunun dişimin kovuğuna yetmedi ama yedim... şimdi saat üçte salatalık ve 3-4 tane ceviz yiyeceğim...
86 kiloyla başlayan zayıflama yolculuğumun fotoğraflarımı ekledim.. Beklerim..
sanırım diş çıkarıyor 2 tane alt dişi çıktı sıra üsttekilerde... çocuklar bebekler zaten bi alem oluyor... benim kızımda bonusun reklamı var ya gülse birselin "mimit" diyor ya bayılıyor birde selahattin çakalerin reklamına bizde bu ikisini izlemesine izin veriyoruz bakıyoruz hoşuna gidiyor kikir kikir gülüyor valla...bende bolca doğranmış marul domates ve 4 köfte yedim marulu akşamdan doğramıştım salata için kapalı kaba koyup akşamdan sabah hazır bi şekilde çantama koydum ızgara köftede pişmiş olarak önceden buzluktaydı çıkarıp onu da aldım al sana öğle yemeği sen sevmiyon yemek hazırlamayı ama bak ne kolay oluyo akşamları fazladan 15-20 dk nı alıyo bi de sende bebe falan da yok benden daha rahat hazırlarsın
hadi yaaa diş falan mı çıkarıyo bu yoksa sabah 5 e kadar mızmızlanmış canım benim yaa acaba ne sıkıntısı vardı?
bu arada dün akşam face e bakarken benim ufaklık anne bak bebek dedi bi tane kız çocuğu 3 yaşında falan güneş gözlüğü falan takmış kokoş bi kız etek metek aman benim ufaklık bi beğenmiş anne aç aç diyo başka bi sayfaya geçince oğlum sana bu kızı alayım mı diyorum al al diyo bi de sıpaya sordum tamam alalım ne yapcan bakacam anne diyoo daha cümle kuramıyo yarım yarım akşam öldürdü beni
valla cornicanım seni nasıl gözden kaçırdım anlamadım... kusuruma bakma "günaydın cornican":119:ikinci bahar yaşıyor gönlümm.lalal..lalal dicem ama o kadar yaş almadınızgezinn valla ohh miss
jujum sen bu gidişle yemekhaneyı mumlu arayacaksın gibi geliyor
günaydın cnm.idare ediyoruz......benım de yarın annemler gidiyor.....evde ki kalabalığa bayağı alışmıştım çok zor olacak bana....
annemler giden tubi ders başına geçer poff hayatmı bu be
zescimm teeeeessüff ediyorum cnm beni unutmuşsun..beni nasıl unutursun beni beni corniyi(bihter-behlül sahnesını yapım dedim)
benim kilo almamış halim "0" olan formdu herhalde
tam benlikmiş bunlarKAPARİLİ TON BALIKLI SALATA
Rejim kelimesi bile bana mutsuzluk verirken sevgili eşimin rejime girmesi üzerine ( 3 senede 15 kilo alınca ) akşam yemeklerimiz hafif ve kalorisi az moda geçti :) Resmen akşamları açım artık dostlar !
Ton Balıklı Salata ve Tarhana Çorbasından oluşan zengin ! menümüzü çeşitlendirerek devam etme niyetindeyiz (ben her ne kadar aralarda kaçamaklar yapsam da ) bakalım ne kadar dayanabileceğiz :)
Ne Lazım ?
Kıvırcık
Roka
Dereotu
Yeşil Soğan
Turp
Kapari (Marketlerde küçük kavanozlarda satılıyor)
Ton Balığı
Krotan Ekmekler
Sızma Zeytinyağı
Limon
Hadi Yapalım :)
Salatalık malzemeleri yıkayıp kurutup isteğimize göre doğrayalım salata kasesine alıp üzerine ton balığını (süzgeç yardımı ile iyice süzdükten sonra ) zeytinyağı ,limon,kapari ve son anda krotanları ile süsleyerek servis edelim.
Afiyet ve Diyetle :)
[COLOR="#0000CD"BURGU PEYNİRLİ ROKA SALATASI
Aslında bugün düşündüm de salata tarifleri yerine acaba salata fikirleri diye mi olmalıydı başlığı bu tariflerin ?
Çünkü bence salata tamamen kişilerin damak zevki ve hayal gücü ile doğru orantılı aynı makarnalar gibi ...
Hem karın doyuruyor hemde göz :)
Bizim evdeki diyet durumları son sürat devam ederken soframızın baş köşesini her akşam farklı salatalar kaplıyor.
Bugün ki tarifim Migrosta gezinirken son zamanlarda çok değişik peynir çeşitleri ile dikkatimi çeken Murat Bey Peynirleri reyonunda görüp denediğim ve çok beğendiğim Burgu Peyniri ile çeşnilendirdiğim,Bursa'dan bahçeden çıtır çıtır gelmiş rokalarla yapıldı.
[ATTACH=CONFIG]712431[/ATTACH]
Fotoğraftaki sevimli koyunlu peçetelik Paşabahçe'den ve şu anda indirimde bilginize ...
Ne Lazım ?
1 bağ roka
1 domates
1 diş sarımsak
Birkaç yaprak taze nane
Burgu Peynir
Zeytinyağı-Limon-Tuz
Hadi Yapalım :)
Roka ve naneleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra servis tabağına alıp üzerine küçük doğranmış domates ve sarımsakları koyalım.En üstünü ise burgu peynirler ile süsleyerek,sosunu da ilave ettikten sonra servis edelim...
[COLOR="#B22222"]
Grek Salata: İçine beyaz peynir eklenmiş marul, zeytinyağı,roka,reyhan,domates,kekik,kapari,fesleğen,dere otundan oluşan süper besin[/COLOR]
püsküütün profil sayfasında resimler şahnurcum bak istersen çok güzel zayıflamış maşallahkız avm ye neden gitcen git pazaraa yaa çeşit çeşit malzemeler miss gibi
nerde nerde????
ne bilim bi kaç gün deneyeyim bakalım bir nevi bünyeyi şaşırtıyorum bende işte...o yüzden demedım jujum...yiyecek sıkıntısı yaşayacaksın gibi geldi....
bende bi ara çok incelmiştim....ve o zamanlar sabah spora gidiyordum.....
aa ben niye göremedim nerede bu resimler?86 kiloyla başlayan zayıflama yolculuğumun fotoğraflarımı ekledim.. Beklerim..
kız avm ye neden gitcen git pazaraa yaa çeşit çeşit malzemeler miss gibi
nerde nerde????
bilmiyorum arkadaş olmak mı gerekiyor... benim arkadaş listemde ama?...:44:ZES canım ben baktım göremedim arkadaş mı olmak gerekiyo ya da ben yanlış yere mi baktım yaaa
merak ettim şimdi
bilmiyorum arkadaş olmak mı gerekiyor... benim arkadaş listemde ama?...:44:
corni can ne güzel salatalar eklemişsin yaa bayıldım bayıldım
salata tarifleri çok güzelben de bu ara semizotu salatalarına taktım ekşili,yoğurtlu,domates ve peynirli her akşam değişik değişik yapıp yiyorum
kızlar yeni üyeden haber varmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?