Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cık cık olmamış beğendiğim tek şey akşam ...aslında sabah olması gereken öğünün...

sabah: 1 dilim esmer ekmeğim ile çok az peynır
2-3 çatal domates -salatalık
1 muz(ne alaka sabah menüsünde ama listede vardı)

öğle: 2 y.k zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt-domates-salatalık-4 adet zeytin
1 ufak kase yeşil mercimek çorbası

ara:3 adet erik

akşam:2-3 yk domatesli tavuk yemeği
2-3 yk yoğurt

spor:30 dk rampalı yürüyüş
biraz sıkılaştırıcı egzersiz yapacağım.....

su:8 bardak bitecek (şu an 4 bardaktayım)
1 bardak forum çayı.....(içinde yeşil çay,biberiye vs )

Son düzenleme:

Alkışlamaktan başka yapacak bi'şey yok..

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 kase yoğurt

ara öğün
1 muz

öğlen
1 kase ezogelin
1 tane biber dolması kıymalı

kşam
1 domates
1 salatalık
1dilim peynir
1.5dilim ekmek

su
içiyorum

spor
24 saaatlik nbtttt

.

herkese merhaba kızlarrr...

menum

sabah
nesfit

ara
yeşilçay

ogle
tost
cay sekersız

ara
1 elma
yarım bardak sut

aksam
salata
2 kasık yogurt
2 kasık mercımek

su:ıcılıyor
spor:2 kere 5 kat merdıven ınıp cıkma

5. Takımda 5. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:30 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)

10:40 1 dilim ekmeği ortadan bölüp tost yaptım. Kaşar, domates, biber ve maydonoz. Kekik de koyunca pizza gibi oldu.

13:20 1 tane elma. Minik doğradım, üstüne tarçın ve 3 tane dövülmüş ceviz ekledim.

15:45 ½ kutu ton balığına 1 domates ve fesleğen ekledim.

18:45 1 servis kaşığı teflonda pişirilmiş mantar (yağsız), 2 yemek kaşığı beşamel soslu, sarımsaklı, yoğurtlu ıspanak (z.yağı ile yapıyorum beşameli).

SON Eğer olur da açlık hissedersem gece meyve yerim.

3 lt. su (3 bardak sonra olacak) :26:
2 kupa yeşil çay. (2.yi akşam içeceğim)

chentiqqqqqqqqqqqqqqqqq bacım ölçtüm 16 cm geldı tamı tamına ........7,5 nasıl çıktı kız......
okuyunca bende merak edip ölçtüm hemen 14.5 çıktı

harika olmuş şahnur.

bğendim tuğba güzel..

güzel hasret.

güzel rabiş.

Tebrikler rabyascım..

Not: Hayırdır sizin wc 5.katta mı? (Bugünkü konuşmaya istinaden, takip etmediysen bu espri tam olarak şu dakikada kendini imha etmiştir.)

kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su

kahvaltı.

peynir
zeytin
domates
1 dl buğday ekmeği

öğle.
1 tabak sulu köfte
4-5 kaşık pilav

akşam.
1 parça haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran

ara.
3-4 yenidünya

suyumu içiyorum

Tebrikler rabyascım..

Not: Hayırdır sizin wc 5.katta mı? (Bugünkü konuşmaya istinaden, takip etmediysen bu espri tam olarak şu dakikada kendini imha etmiştir.)

tesekkurler püsküütcümmmm

yok wc 5. katta degıl ilahi cok guldum... hava yagmurluydu yuruyuse cıkamadım bende merdıvenlerı ınıp cıkmıstım ama tam esprini dogrular bır spor yapmısımmmm

Tatlım protein biraz fazla kaçmış.. Tamam elbette önemli et tüketmemiz. Neticede kaslarımız karınlarını etle doyuruyorlar.. Ancak et demek yağ demek olduğundan gerek dolaşım sistemimiz gerekse kalbimiz bundan olumsuz etkilenebiliyor. Aklında bulunsun..

Diğer bir nokta da şu.. Domates dışında hiçbir mönünde yeşillik/sebze yok. Akşam mönünde salata ekleyebilseydin daha güzel olurdu.. Hem bak mis gibi haşlanmış tavuk var elinin altında.. Minnak minnak ayır onları doğra üstüne yeşilleri, soğanı, maydanozu.. Sık limonunu, gezdir gıdımcık sızma yağını oooooh mis.

rabyascım.. mönünün güzelliğini bozmamak için şunları önerebilirim:

Meyve salatası yap. Yoğurdu limon suyu ekleyerek sulandır.. Meyve salatasının üzerine krema muamelesi yaparak bu karışımı dök..
Kuruyemişin varsa.. biraz ceviz, biraz fındık, biraz badem ekle.. Biraz dediği sahiden biraz ama.. Toplamda 4-5 taneyi geçmesin.
Üzerine de tarçın ekle..
Mis gbi ye anacım..

Yok.. karnım aç ama tuzlu bir şeyler istiyorum diyorsan.
Salatalık ve domates doğra. Peyniri ezip karıştır. Fesleğen, nane, kekik ekle. Maydonoz ve/ya dereotu ekle ve lüple.

meyve salatasını yapcamm hemen yapcam ve lüpletcemmmm tesekkurler püsküütcümmmm

akşam çok az yemıssın ondan acıkmış olabılırsın......salata mıktarını tok tutsaydın keşke:26::26::26:

püsküütün yazdıklarını okuyunca daha dikkatli baktım ve hak verdim bizler aslında hiç de sağlıklı beslenmiyormuşuz....

aslında diyet yaparken galıba en son derdımız sağlıklı beslenmek yeter ki zayıflayayım gözüyle bakıyorum-z bazen
sonra oramız buramız ağrıyor...
misal benım baş ağrım belki de diyet yüzünden

haklısın püsküüt çok güzel olurdu aslında.
okuldan geç çıktım eve geldiğimde eşim yapmıştı tavuğu direk oturdum yedim tembellik ettim azıcık

alevcim sabah açılışın süper olmuş en sonuda yenidünyayla taçlandırmışşsın ben beğendim ama spor ne oldu tediler mi yedi
anlaşılan sen bugün yemek yapmadın sevda oh ne güzel kahvaltılık yemişin bugün muz günü herhelde süperrrrrrrrrrrrrr çok değil iii
afiyet olsun canım güzel olmuş spor yapışın daha daha güzel benim için
rabiş az olmuş ama net olmuş spor bir harika
çok beğendim gayet sağlıklı olmuş diyetisyenin elinden çıkmış gibi şahnurcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…