- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.381
hımmmyalnız merdiven inip çıkmak rutin hayatımızda zaten olması gereken aktıvıteymıs yanı uyku gibi...o yüzden merdıven spor dan sayılmıyormus bugün bi yerde okudum......rabişim aklıma senın koridor koşuların geldi
menüden önce, nerdesin sen kaçak?menüye hiç girmiyorum
hımmmyalnız merdiven inip çıkmak rutin hayatımızda zaten olması gereken aktıvıteymıs yanı uyku gibi...o yüzden merdıven spor dan sayılmıyormus bugün bi yerde okudum......rabişim aklıma senın koridor koşuların geldi
püsküütün yazdığı hisleri hissederek:çok hoşuma gitti.....paylaşmak istedim sizlerle.....
Annemi aradım dün.
Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.
gene gelirler tuğbiş siz gidersizi üzme kendinigünaydın cnm.idare ediyoruz......benım de yarın annemler gidiyor.....evde ki kalabalığa bayağı alışmıştım çok zor olacak bana....
annemler giden tubi ders başına geçer poff hayatmı bu be
)
o beden tipiyim sanırım:44:
Allah analı babalı büyütsün büşracımHepinize merhaba bn bugun biraz tuhaf duygular icindeyim bugun insallah 2. Kez teyze olucam ve ablam amerikada oldugu icin yaninda olamyacgm maalesef( istahimda yok bugun menumu yazayim simdiden
Sabah 8: yarim dilim ekmek bir yumurta domates salatalik biraz peynir
11de : 2 kayisi
2 de : yarim paket limonlu etiform
4 bucuk : yarim paket etiform ve yagsiz latte ( kucuk boy )
7 bucuk : meyve salatasi yapicam kayisi yenidunya cilek toplamda 8 meyve
2 litre su 2 saat yuruyus kosu spor aletleri
çok hoşuma gitti.....paylaşmak istedim sizlerle.....
Annemi aradım dün.
Telefonla.
Vefatından sonra kapatmadık, sesini son kez oradan duyduğum hattını... Koparmıyorum bağlantıyı.
Arıyorum aklıma düştüğünde.
Uzuuun uzun çaldırıyorum.
Açmıyorsa, komşudadır mutlaka.
Veya markete filan gitmiştir.
Alışamadı çünkü şu cep telefonu denilen alete, sabit telefonun yanına koyuyor, dışarı çıkarken çantasına almıyor iyi mi... Hadi bi ara gene ararım diyorum, kapatıyorum.
*
Bir senedir böyleyiz.
*
Arıyorum.
Komşudadır.
*
Seninki komşuda değilse...
Uğra bugün kardeşim.
Yoksa inan, sonra çok arıyorsun.
Hah tamam o zaman..süpermişşşşş
püsküütcümm sabah nesfitte süt vardı meyveyide birazdan yicem 1 elma...
bu arada meyve salatası nın uzerıne verdigin krema tarifi süperdi daha once denememiştim eşim bile bayıla bayıla yediii tesekkurlerrr
Ben de 700 kcal okuyuncacanım çok az olmuş 700 cal biraz daha artırmalısın bence ben o kısmına takıldım
teşekkür ederim püsküüt çıkma teklifimi kabul ettiğin için
bu arada sen yazınca farkettim hakkaten bugün hiç süt yoğurt grubu tüketmemişim olmadı akşam yatarken 1 bardak süt içerim akşam çünkü oğlanları doyururken canım fazla istemediği için balıktan çok az yemiştim 1 avuç kadar somon salata ile midem kazınmaya başlamıştı ama bu şekilde yatayım ara öğün yapmayayım demiştim eğer iyice kazınırsa yatarken 1 bardak süt içerim
bu arada ben yazıyı o gün okumuştum çok duygusal bir yazı gerçekten zaten severim yılmaz özdil i mümkün olduğunca kaçırmamaya çalışırım yazılarını
Yarın yaparım o zaman sana da gider ayak..püsküütçüm tabi ki bana yorum yapmanı çok isterim....ben özellikle bana da yorum yapar mısın demedim çünkü bizim takım biraz kalabalık ben feragat ettim
şiire gelince; aslında paylaşırken aklıma tam da bu geldi...her zaman ki gibi aklıma gelen başıma geldi....seni üzmek istemezdimneyse konuyu uzatıp seni daha da üzmek istemiyorum
menüm:
sabah:
geç kaltığım için bugün yok maalesef
öğle:
2 kuzu pirzola az zeytin yağında pişmiş
1 bardak ayran
1,5 dilim ekmek
ara:
4 ikram bisküvi
yeşil çay
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2yk patates yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
arada: yeşil çay içeceğim
spor:
50 dakika tempolu yürüyüş
su:fazlasıyla tamamdır ama hala içiyorum
En azından eksiğini biliyorsun..kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su içtim..
kahvaltı.07:15
1 dilim ıspanaklı börek
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
öğle.13:00
az kuru fasulye
4-5 kaşık pilav
cacık
ara.14:30
can eriği
akşam. 17:30
1 tabak yoğurtlu ıspanak
suyumu içtim
et yok menümde biliyorum bugün denk gelmediama akşam yemeklerinde omega 3 kapsül içiyorum belki yerine geçer
bu arada bugün sınıftaki öğrenciler yiyecek getirmişlerdi.yaş pasta-baklava börek fanta ve daha nicelerihiiiiç birine dokunmadım ama içim gitmedi değil
yaa rabiş hakkaten merdiven inme spordan saylanmaz ben hergün 3-4 defa 7 katlı binadan iniyorum çıkma kısmını asansörle yapıyorum ama inerken kullanmıyom asansörü spor olarak aklıma bile gelmiyo sen değiştir bu spor işinihımmmyalnız merdiven inip çıkmak rutin hayatımızda zaten olması gereken aktıvıteymıs yanı uyku gibi...o yüzden merdıven spor dan sayılmıyormus bugün bi yerde okudum......rabişim aklıma senın koridor koşuların geldi
afiyet oılsun püsküüt cüm bende şimdi 100 püsküüt mekiği yaptım ama canım çıktı sen ankaralısın yürüdüğüm mesafeyi yazayım sen değerlendir ben bakanlıklarda dsi de çalışıyorum öğlen işyerinden başkent hastanesine gittim ordan medicana ya yürüyecektim hazine müsteşarlığının önüne geldiğimde yağmur felaket bastırınca dolmuşa binmek zorunda kaldım medicanadan dönüşte de 1 er durak erken inip bindim ama bugün ayaklarımı fena zorlamışım sanırım bacak hareketlerimi yapaadım dün mekiği çok kolay yaparken bugün zorlandım ama olsun değerHah tamam o zaman..
Çok sevindim beğenmenize.. İkinize de afiyet olsun tatlım..
Ben de 700 kcal okuyuncaoldum..
İyi olur süt içersen toplightcım..
Bu arada ben de salatayı yaptım bugün.. Sahiden de sumak çok yakışıyormuş, tekrar teşekkür ederim..
Yılmaz Özdil bi'tanedir..
Yarın yaparım o zaman sana da gider ayak..
Bak, bak neler düşünmüş de yorum istememiş..
Diğer konuya gelince.. içini ferah tut.
...kalan mesajlar daha sonra. Biraz dolanayım..
kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su içtim..
1 dilim ıspanaklı börek
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
az kuru fasulye
4-5 kaşık pilav
cacık
can eriği
1 tabak yoğurtlu ıspanak
suyumu içtim
et yok menümde biliyorum bugün denk gelmediama akşam yemeklerinde omega 3 kapsül içiyorum belki yerine geçer
bu arada bugün sınıftaki öğrenciler yiyecek getirmişlerdi.yaş pasta-baklava börek fanta ve daha nicelerihiiiiç birine dokunmadım ama içim gitmedi değil
Ne kadar uzun yol yürümüşsün toplightcım..yaa rabiş hakkaten merdiven inme spordan saylanmaz ben hergün 3-4 defa 7 katlı binadan iniyorum çıkma kısmını asansörle yapıyorum ama inerken kullanmıyom asansörü spor olarak aklıma bile gelmiyo sen değiştir bu spor işini
afiyet oılsun püsküüt cüm bende şimdi 100 püsküüt mekiği yaptım ama canım çıktı sen ankaralısın yürüdüğüm mesafeyi yazayım sen değerlendir ben bakanlıklarda dsi de çalışıyorum öğlen işyerinden başkent hastanesine gittim ordan medicana ya yürüyecektim hazine müsteşarlığının önüne geldiğimde yağmur felaket bastırınca dolmuşa binmek zorunda kaldım medicanadan dönüşte de 1 er durak erken inip bindim ama bugün ayaklarımı fena zorlamışım sanırım bacak hareketlerimi yapaadım dün mekiği çok kolay yaparken bugün zorlandım ama olsun değer
aferin sana alev cim bak ne güzel yaş pastaları yememişsin küçük oğlanın dediği gibi alkışşş
kızlar yarın regaip kandili ya bizim memlekette pişi yapılır dağıtılır bütün komşulara ankarada irmik helvası falan dağıtılır aslında bende pişi yapıp dağıtmak istiyorum ama ertesi gün cuma tadına bakarım diye korkuyorum gönlüm yapıp dağıtmak istiyor ama cuma yüzünden yapmak da istemiyorum ne yapacağıma karar veremedim siz olsanız ne yapardınız (bizim memlekette 3 ayların başlangıcı olan regaip kandilinin olduğu güne pişi bayramı denir düşünün çocukluğumdan beri bugünde hep pişi yemişimdir ama şimdi diyet işte gözü körolsun)
menüm:
sabah:
geç kaltığım için bugün yok maalesef
öğle:
2 kuzu pirzola az zeytin yağında pişmiş
1 bardak ayran
1,5 dilim ekmek
ara:
4 ikram bisküvi
yeşil çay
akşam:
1 kase mercimek çorbası
2yk patates yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
arada: yeşil çay içeceğim
spor:
50 dakika tempolu yürüyüş
su:fazlasıyla tamamdır ama hala içiyorum
kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su içtim..
1 dilim ıspanaklı börek
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin
az kuru fasulye
4-5 kaşık pilav
cacık
can eriği
1 tabak yoğurtlu ıspanak
suyumu içtim
yaa rabiş hakkaten merdiven inme spordan saylanmaz ben hergün 3-4 defa 7 katlı binadan iniyorum çıkma kısmını asansörle yapıyorum ama inerken kullanmıyom asansörü spor olarak aklıma bile gelmiyo sen değiştir bu spor işini
afiyet oılsun püsküüt cüm bende şimdi 100 püsküüt mekiği yaptım ama canım çıktı sen ankaralısın yürüdüğüm mesafeyi yazayım sen değerlendir ben bakanlıklarda dsi de çalışıyorum öğlen işyerinden başkent hastanesine gittim ordan medicana ya yürüyecektim hazine müsteşarlığının önüne geldiğimde yağmur felaket bastırınca dolmuşa binmek zorunda kaldım medicanadan dönüşte de 1 er durak erken inip bindim ama bugün ayaklarımı fena zorlamışım sanırım bacak hareketlerimi yapaadım dün mekiği çok kolay yaparken bugün zorlandım ama olsun değer
aferin sana alev cim bak ne güzel yaş pastaları yememişsin küçük oğlanın dediği gibi alkışşş
kızlar yarın regaip kandili ya bizim memlekette pişi yapılır dağıtılır bütün komşulara ankarada irmik helvası falan dağıtılır aslında bende pişi yapıp dağıtmak istiyorum ama ertesi gün cuma tadına bakarım diye korkuyorum gönlüm yapıp dağıtmak istiyor ama cuma yüzünden yapmak da istemiyorum ne yapacağıma karar veremedim siz olsanız ne yapardınız (bizim memlekette 3 ayların başlangıcı olan regaip kandilinin olduğu güne pişi bayramı denir düşünün çocukluğumdan beri bugünde hep pişi yemişimdir ama şimdi diyet işte gözü körolsun)
sabah
--------------------btten çıktım uydum
öğlen
1 dilim börek
1dilim peynir
taze nane
taze maydanoz
yarımyumurta,
ara öğün
1 muz
akşam
patlıcan salatası
1 dilim pizza
spor
1 saat plates
30 dakika yürüyüş
su içtim
birsen denizcim çok geçmiş olsun hem sana hem kardeşine Allah şifa versin...Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.
yaa rabiş hakkaten merdiven inme spordan saylanmaz ben hergün 3-4 defa 7 katlı binadan iniyorum çıkma kısmını asansörle yapıyorum ama inerken kullanmıyom asansörü spor olarak aklıma bile gelmiyo sen değiştir bu spor işini
püsküüt bende senin lamba cinine söylüyorum yarın 68 li rakamlar görmek istiyorum lütfen ilgilenirmisin?Bu arada lamba cinimi buldum kızlar..
En son Aralık ayında konuşmuşum onunla..
Kaç ay geçmiş bir şey istememişim!
Sevgili lamba cini, Cuma günü 60,5 olmak istiyorum.
Bu arada 5.takımdan dilek dileyen olursa ilgilen lütfen..
Kızlar mönümü yazacaktım ama yoruldum biraz.. Bir an önce sırt üstü devrilmem lazım.. Hafif bir ağrı başladı çünkü..
Sabah yazarım artık..
İyi geceler..
corni cim pişi taze taze yenmedikten sonra keyfi çıkmaz diye düşündüm aslında çok da canım istedi ama onun yerine irmik helvası yapıp dağıtayım diyorum o hem daha kolay hemde şu aralar canım hiç tatlı istemiyo benim için daha uygun hazır tatlı istemiyorken yapıp millete yedireyimdüzensiz olmuş......bir de ikram yenmişzescim senın tatlıya karsı çok zaafın var değil mi? hoş kimin yoktur ki
evett cuma gunu yaklaştık ya alevciğimin akşam yemekleri yok olur artık
sen pişini yap dağıt...dişini sık sen de cuma gunu ye....biz de bugun dondurma aldık...evde ki herkes hakkını yedi tabi ben hariç.....ben hakkımı cumaya saklıyorumberaber dayanabiliriz bence kii ben dondurmaya dayanırsam sen hayli hayli dayanırsın şahnurum
akşam ki pizza yerine yoğurt olsa perfect olacakmış
Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?