Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaz geldi böle oldu offf ama varyaa acayip iştahlı dönemdeyim şu an :26:

anaaaa hadi yaa ben yıne korıdor kosumu yapayım barııı

püsküütün yazdığı hisleri hissederek:
"Benim de annem çok uzun zamandır komşuda çünkü.. Anneler gününü bir-iki damla yaşla atlatmıştım ilk kez.. Yok kaçarı yok, bu yazıyı okuyunca.. duman oldum yine.. Tadım, tuzum kaçtı..

Kıymetlerini bilin annelerinizin, aynı Özdil'in dediği gibi sonra çok ama çok arıyorsunuz.."

menüm:
sabah:
geç kaltığım için bugün yok maalesef

öğle:

2 kuzu pirzola az zeytin yağında pişmiş
1 bardak ayran
1,5 dilim ekmek

ara:

4 ikram bisküvi
yeşil çay

akşam:

1 kase mercimek çorbası
2yk patates yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

arada: yeşil çay içeceğim

spor:
50 dakika tempolu yürüyüş

su:fazlasıyla tamamdır ama hala içiyorum

herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrr..

günaydın cnm.idare ediyoruz......benım de yarın annemler gidiyor.....evde ki kalabalığa bayağı alışmıştım çok zor olacak bana....
annemler giden tubi ders başına geçer poff hayatmı bu be
)
gene gelirler tuğbiş siz gidersizi üzme kendini

benimde annem pazar günü gelicek..işten çıktı artık evde olacak ilk kez bu kadar uzun kalacak çok özledim onu
Eki Görüntüle 712333

Bayanlar, bakın bakalım HANGİ TİP BEDENSİNİZ..?
o beden tipiyim sanırım:44:

Allah analı babalı büyütsün büşracım
darısı başımıza inşallah.

Hah tamam o zaman..

Çok sevindim beğenmenize.. İkinize de afiyet olsun tatlım..
Ben de 700 kcal okuyunca oldum..
İyi olur süt içersen toplightcım..
Bu arada ben de salatayı yaptım bugün.. Sahiden de sumak çok yakışıyormuş, tekrar teşekkür ederim..
Yılmaz Özdil bi'tanedir..
Yarın yaparım o zaman sana da gider ayak..
Bak, bak neler düşünmüş de yorum istememiş..

Diğer konuya gelince.. içini ferah tut.

...kalan mesajlar daha sonra. Biraz dolanayım..

kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su içtim..

kahvaltı.07:15
1 dilim ıspanaklı börek
1 haşlama yumurta
peynir
zeytin

öğle.13:00

az kuru fasulye
4-5 kaşık pilav
cacık

ara.14:30
can eriği

akşam. 17:30

1 tabak yoğurtlu ıspanak

suyumu içtim

et yok menümde biliyorum bugün denk gelmedi ama akşam yemeklerinde omega 3 kapsül içiyorum belki yerine geçer

bu arada bugün sınıftaki öğrenciler yiyecek getirmişlerdi.yaş pasta-baklava börek fanta ve daha niceleri hiiiiç birine dokunmadım ama içim gitmedi değil

Son düzenleme:
Sebze/salata yok, meyve yok, şu ekmekler salatayla yer değiştirseydi keşke.. en azından öğünlerden birinde..

En azından eksiğini biliyorsun..
Ama iraden nedeniyle alkışı hak etmişsin tatlım..

yaa rabiş hakkaten merdiven inme spordan saylanmaz ben hergün 3-4 defa 7 katlı binadan iniyorum çıkma kısmını asansörle yapıyorum ama inerken kullanmıyom asansörü spor olarak aklıma bile gelmiyo sen değiştir bu spor işini
afiyet oılsun püsküüt cüm bende şimdi 100 püsküüt mekiği yaptım ama canım çıktı sen ankaralısın yürüdüğüm mesafeyi yazayım sen değerlendir ben bakanlıklarda dsi de çalışıyorum öğlen işyerinden başkent hastanesine gittim ordan medicana ya yürüyecektim hazine müsteşarlığının önüne geldiğimde yağmur felaket bastırınca dolmuşa binmek zorunda kaldım medicanadan dönüşte de 1 er durak erken inip bindim ama bugün ayaklarımı fena zorlamışım sanırım bacak hareketlerimi yapaadım dün mekiği çok kolay yaparken bugün zorlandım ama olsun değer

aferin sana alev cim bak ne güzel yaş pastaları yememişsin küçük oğlanın dediği gibi alkışşş

kızlar yarın regaip kandili ya bizim memlekette pişi yapılır dağıtılır bütün komşulara ankarada irmik helvası falan dağıtılır aslında bende pişi yapıp dağıtmak istiyorum ama ertesi gün cuma tadına bakarım diye korkuyorum gönlüm yapıp dağıtmak istiyor ama cuma yüzünden yapmak da istemiyorum ne yapacağıma karar veremedim siz olsanız ne yapardınız (bizim memlekette 3 ayların başlangıcı olan regaip kandilinin olduğu güne pişi bayramı denir düşünün çocukluğumdan beri bugünde hep pişi yemişimdir ama şimdi diyet işte gözü körolsun)

sabah
--------------------btten çıktım uydum
öğlen

1 dilim börek
1dilim peynir
taze nane
taze maydanoz
yarımyumurta,

ara öğün
1 muz

akşam
patlıcan salatası
1 dilim pizza

spor

1 saat plates
30 dakika yürüyüş

su içtim

Ne kadar uzun yol yürümüşsün toplightcım..
Pişiye bayılırım! En son 4-5 yıl önce yedim herhalde..
Kendi adıma şöyle düşünüyorum.. Yapmazsan içine sinmeyecek.. Bir ritüel senin için neticede.. Yap, dağıt.
Cuma günü bana göre kaçamak yapılacak ilk ve son gün.. Ufak bir mola, moral dopingi ve yeni etaba başlangıç için de pişiden güzelini düşünemiyorum..

Bu arada lamba cinimi buldum kızlar..
En son Aralık ayında konuşmuşum onunla..
Kaç ay geçmiş bir şey istememişim!

Sevgili lamba cini, Cuma günü 60,5 olmak istiyorum.
Bu arada 5.takımdan dilek dileyen olursa ilgilen lütfen..

Kızlar mönümü yazacaktım ama yoruldum biraz.. Bir an önce sırt üstü devrilmem lazım.. Hafif bir ağrı başladı çünkü..
Sabah yazarım artık..

İyi geceler..

düzensiz olmuş......bir de ikram yenmiş zescim senın tatlıya karsı çok zaafın var değil mi? hoş kimin yoktur ki

evett cuma gunu yaklaştık ya alevciğimin akşam yemekleri yok olur artık

sen pişini yap dağıt...dişini sık sen de cuma gunu ye....biz de bugun dondurma aldık...evde ki herkes hakkını yedi tabi ben hariç.....ben hakkımı cumaya saklıyorumberaber dayanabiliriz bence kii ben dondurmaya dayanırsam sen hayli hayli dayanırsın şahnurum

akşam ki pizza yerine yoğurt olsa perfect olacakmış

Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.

Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.
birsen denizcim çok geçmiş olsun hem sana hem kardeşine Allah şifa versin...

cornican maalesef tatlıya çok düşkünüm

herkese gunaydın kızlar bugun gune erken basladım gunesın goz kırpmasıyla uyandımmm

kandılıniz mubarek olsun kızlarrr.....

sahnurcumm ben hem ınıp hem cıkıyorum olsun oturmaktan ıyıdır dımı ama hava yagmurlu oldugu ıcın yuruyus nıyetıne merdıvenı kullandımm bugun yuruyusumu yaparım artık
ben kurabıye yapıp dagıtıcam bugunn
tartıdan oncekı son gun bugun tum ırademı kullancammmmm

ha bide sizi seviyorum 5. takımmm

günaydınnn

püsküüt bende senin lamba cinine söylüyorum yarın 68 li rakamlar görmek istiyorum lütfen ilgilenirmisin?

corni cim pişi taze taze yenmedikten sonra keyfi çıkmaz diye düşündüm aslında çok da canım istedi ama onun yerine irmik helvası yapıp dağıtayım diyorum o hem daha kolay hemde şu aralar canım hiç tatlı istemiyo benim için daha uygun hazır tatlı istemiyorken yapıp millete yedireyim

Merhaba arkadaslar

birsen cim dikkat et kendine fıtığını fazla zorlama çok kötü olur allah esirgesin
neyse ben bi sabah kahvemi içip geleyim hadi size kolay gelsin

kandiliniz mübarek olsun

günaydın kızlar..........
biraz önce annemleri yolcu ettik yıne bir başıma kaldım neyse Allah izin verirse 1 ay sonra kardeşim gelecek

bu arada bugün çok sinirliyim....annem sabah tartıldı 1 kg vermiş.100 gr
dünden beri karnım nedense kocaman....vücudum su tutuyor galiba:26::26::26::26: o yüzden bugun pirinç lapası yıyecegım....ödemim varsa atsın.....yarın tartıda umarım daha çok - çıkarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…