- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.401
Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.
herkese gunaydın kızlar bugun gune erken basladım gunesın goz kırpmasıyla uyandımmm
kandılıniz mubarek olsun kızlarrr.....
sahnurcumm ben hem ınıp hem cıkıyorum olsun oturmaktan ıyıdır dımı ama hava yagmurlu oldugu ıcın yuruyus nıyetıne merdıvenı kullandımm bugun yuruyusumu yaparım artık
ben kurabıye yapıp dagıtıcam bugunn
tartıdan oncekı son gun bugun tum ırademı kullancammmmm
ha bide sizi seviyorum 5. takımmm
günaydınnn
püsküüt bende senin lamba cinine söylüyorum yarın 68 li rakamlar görmek istiyorum lütfen ilgilenirmisin?
corni cim pişi taze taze yenmedikten sonra keyfi çıkmaz diye düşündüm aslında çok da canım istedi ama onun yerine irmik helvası yapıp dağıtayım diyorum o hem daha kolay hemde şu aralar canım hiç tatlı istemiyo benim için daha uygun hazır tatlı istemiyorken yapıp millete yedireyim
birsen cim dikkat et kendine fıtığını fazla zorlama çok kötü olur allah esirgesin
neyse ben bi sabah kahvemi içip geleyim hadi size kolay gelsin
kandiliniz mübarek olsun
günaydın kızlar..........
biraz önce annemleri yolcu ettikyıne bir başıma kaldım neyse Allah izin verirse 1 ay sonra kardeşim gelecek
bu arada bugün çok sinirliyim....annem sabah tartıldı 1 kg vermiş.100 gr
dünden beri karnım nedense kocaman....vücudum su tutuyor galiba:26::26::26::26: o yüzden bugun pirinç lapası yıyecegım....ödemim varsa atsın.....yarın tartıda umarım daha çok - çıkarım....
günaydın kızlar..........
biraz önce annemleri yolcu ettikyıne bir başıma kaldım neyse Allah izin verirse 1 ay sonra kardeşim gelecek
dünden beri karnım nedense kocaman....vücudum su tutuyor galiba:26::26::26::26: o yüzden bugun pirinç lapası yıyecegım....ödemim varsa atsın.....yarın tartıda umarım daha çok - çıkarım....
canım allah kavuştursun ne zor gelecek şimdi sana evin içi bomboş ama kardeşin gelecekmiş sıkma canını
bu arada kiloya takılma canım ben dün +600 gr gelmiştim bugün -100 gr geldim bakalım yarın kaç geleceğim bende merakla bekliyorum yarını bu arada regli falan olacak olabilirmisin? suyu artır kiraz sapı demle iç olmadı eğer ödem var gibi hissediyorsan tartının ne söyleyeceği belli olmaz şekerim sen boşver tartıyı vermek için uğraş dur pirinç lapasını nasılş yapıyorsun püsküüt de yapıyordu sanırım heralde yoğurtlu değil sadece haşlanmış pirinç mi yiyosun kısaca bi özet geç tatlım
Allah kavustursun kuzummm uzulme bak kardesın gelecekmıssss
evveeeettt saclarımıda boyadımm.. mutfagı toparlayıp kurabıye ısıne gırıscemm.. ayy daha utum var nefret edıyorumm o dereceee
yok cnm reglime daha var....ama karnım şiş duruyor.....sadece 2 günlük yapılıyor bu pirinç o da ödem atabilmek için......ayrıntıları.....
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/pirinc-lapasi-diyeti-26144.html
ben 1 gun yapacağım ama
sagol cnm benimmm
bu arada bizim yatak dolabımızın aynası ince gösteriyorşuan aynada göründüğüm gıbı olsam tamam dır bu iş dıyecegım ama kafamı aşağı doğru indirdiğim de gördüğüm manzara pek iç açıcı değilll
5. Takımda 6. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:45 Ananaslı probiyotik yoğurt (110 ml)
11:45 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, limon ve baharat ilavesiyle. 1 dilim çavdar ekmeği, 5 tane light siyah zeytin
15:30 Kocaman bir kase toplight salatası, 1 servis kaşığı mantar, 1 parça dil peyniri
19:00 2 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim çavdar ekmek
22:00 1 dilim kavun, 6 tane foça fındık
2,5 lt. su
2 kupa yeşil çay
Sonuç: Öğün aralarını 3 saate almak iyi gelmedi. Çünkü öğünlerde fazla yedim. Terazi de bunun yanlış olduğunu doğruladı. Başa döndüm. 61,2
- Mönüye yerleştirmediğim ama gün boyu gidip gelip yediğim çifte kavrulmuş lokum!
- Güzel ananas bulamadığım için aldığım kavun! Ve o kaloriyi gecenin köründe tüketmek!
- Öğünlerde çok yediğim ve sabah markete giderek kendimi zorladığım için gün boyu ağrı çekip, sürekli yatmak!
- Günün son öğününden yaklaşık 30-45 dakika sonra cuppa yatak! O saatte uyumadım ama öyle 2.80 (pardon boyum 1.70) yatmak!
Eşittir = Bir günde alınan 400 gram!
E-ee bugün son gün.. N'olacak şimdi lamba cinim? Ben en iyisi 2 saatte bir kuş porsiyonlarıma geri döneyim. Bugün ağrım olmasım lütfen!
İyi haberlere sevindim, tekrar geçmiş olsun..Merhaba arkadaslar
kardesimi hastaneden cikarttik artik. hergecengun iyilesiyor. ben cok yoruldum . fitigimda sinyal veriyor. yediklerime dikkat ediyorum ama cok duzenli olmuyor.
İkimiz de aynı tuzağa düşmüşüz dün gece zescim.. Hani meşhur bir laf var ya.. "yediğin hurmalar totonu tırmalar" diye.. Bizimki de o hesap olmuş.. Yine senin ki iyi.. Elma. Ben tuttum kavun yedim, şaka gibi yani!bu arada ben biraz önce 1 elma yedim...
Allah kabul etsin rabyascım..herkese gunaydın kızlar bugun gune erken basladım gunesın goz kırpmasıyla uyandımmm
kandılıniz mubarek olsun kızlarrr.....
sahnurcumm ben hem ınıp hem cıkıyorum olsun oturmaktan ıyıdır dımı ama hava yagmurlu oldugu ıcın yuruyus nıyetıne merdıvenı kullandımm bugun yuruyusumu yaparım artık
ben kurabıye yapıp dagıtıcam bugunn
tartıdan oncekı son gun bugun tum ırademı kullancammmmm
ha bide sizi seviyorum 5. takımmm
toplightcım lamba cini bana bozuk atmı herhalde.. onu en son Aralıkta kullanmıştım.. Tozlanmış lamba.. Dilerim duymuştur senin dileğini..günaydınnn
püsküüt bende senin lamba cinine söylüyorum yarın 68 li rakamlar görmek istiyorum lütfen ilgilenirmisin?
corni cim pişi taze taze yenmedikten sonra keyfi çıkmaz diye düşündüm aslında çok da canım istedi ama onun yerine irmik helvası yapıp dağıtayım diyorum o hem daha kolay hemde şu aralar canım hiç tatlı istemiyo benim için daha uygun hazır tatlı istemiyorken yapıp millete yedireyim
birsen cim dikkat et kendine fıtığını fazla zorlama çok kötü olur allah esirgesin
neyse ben bi sabah kahvemi içip geleyim hadi size kolay gelsin
kandiliniz mübarek olsun
afiyet olsun semizotunu bir de peynirli denesene çok yakışıyor çökelek, lor veya beyaz peyniri rendeleyip koy domates salatalık soğan muhteşem oluyor ben çok seviyorum öyle
bu arada sen brnky dan daha çok takılıyorsun bizim takıma nerde acaba brynk? 2 gündür uğramadı? sen de takımlara girmeyi düşünüyormusun? bu zayıflama sürecince
Allah kavuşturcun cornellacım.. Hiç öyle deme.. Allah kavuşmalı ayrılıklar versin hep..günaydın kızlar..........
Farz oldu.. Lambanın tozunu aldım.püsküütün lamba cini senden 3 değil sadece 1 isteğim var...yarın 64.00 gelmek istiyorum.....
Ben de senin peşinden geliyorum toplightcım.. Bugün ilk defa + gösterdi tartım.. Yarın, bugün aldığımı versem bayram bana!canım allah kavuştursun ne zor gelecek şimdi sana evin içi bomboş ama kardeşin gelecekmiş sıkma canını
bu arada kiloya takılma canım ben dün +600 gr gelmiştim bugün -100 gr geldim bakalım yarın kaç geleceğim bende merakla bekliyorum yarını bu arada regli falan olacak olabilirmisin? suyu artır kiraz sapı demle iç olmadı eğer ödem var gibi hissediyorsan tartının ne söyleyeceği belli olmaz şekerim sen boşver tartıyı vermek için uğraş dur pirinç lapasını nasılş yapıyorsun püsküüt de yapıyordu sanırım heralde yoğurtlu değil sadece haşlanmış pirinç mi yiyosun kısaca bi özet geç tatlım
püsküüt cüm keşke biber dolmasının yanında ekmek yemeseydin o pek olmamış ama gene de +400 bi şekilde ödem var bence değilse bu kadar olmaması lazım bi de ameliyattan yeni çıktın lütfen dikkat et zorlama kendini fotoları gördüm çok güzel bir değişim var senin hedefin haziran içinde 58 e düşmek ama ameliyat işin içinde varmıydı bu hedefi alırken bünyeni zorlama lütfen bak ben dün +600 çıkmıştım bugün -100 yediklerimde değişen bişey yok aynı şeyleri yediğim halde5. Takımda 6. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
11:45 1 haşlanmış yumurta, maydonoz, limon ve baharat ilavesiyle. 1 dilim çavdar ekmeği, 5 tane light siyah zeytin
15:30 Kocaman bir kase toplight salatası, 1 servis kaşığı mantar, 1 parça dil peyniri
2,5 lt. su
2 kupa yeşil çay
Sonuç: Öğün aralarını 3 saate almak iyi gelmedi. Çünkü öğünlerde fazla yedim. Terazi de bunun yanlış olduğunu doğruladı. Başa döndüm. 61,2
- Mönüye yerleştirmediğim ama gün boyu gidip gelip yediğim çifte kavrulmuş lokum!
- Güzel ananas bulamadığım için aldığım kavun! Ve o kaloriyi gecenin köründe tüketmek!
- Öğünlerde çok yediğim ve sabah markete giderek kendimi zorladığım için gün boyu ağrı çekip, sürekli yatmak!
- Günün son öğününden yaklaşık 30-45 dakika sonra cuppa yatak! O saatte uyumadım ama öyle 2.80 (pardon boyum 1.70) yatmak!
E-ee bugün son gün.. N'olacak şimdi lamba cinim? Ben en iyisi 2 saatte bir kuş porsiyonlarıma geri döneyim. Bugün ağrım olmasım lütfen!
canım benimde gerçi regli düzenim şaştı spiral taktırdığım için geçen ay 20 günde regli olmuştum eğer bu ay normal düzenimde regli olursam haftaya çarşamba perşembe bende pirinç lapası diyeti yapayım çok severim çünkü pirinç lapasını hele yoğurtlu oluncayok cnm reglime daha var....ama karnım şiş duruyor.....sadece 2 günlük yapılıyor bu pirinç o da ödem atabilmek için......ayrıntıları.....
ben 1 gun yapacağım ama
sagol cnm benimmm
bu arada bizim yatak dolabımızın aynası ince gösteriyorşuan aynada göründüğüm gıbı olsam tamam dır bu iş dıyecegım ama kafamı aşağı doğru indirdiğim de gördüğüm manzara pek iç açıcı değilll
inşallah lamba cini beni duyar paslanması da geçmiştir de 68 i görürüm sonuçta 200 gr daha versem 68 i görecem bakalım yarın sonuç ne çıkacakİyi haberlere sevindim, tekrar geçmiş olsun..
Sana da geçmiş olsun..
Bu dönemde düzensiz olman normal geliyor bana..
Benim kardeşime bir şey olsa ben dünyadan çekilirim.. bırak diyeti.
İkimiz de aynı tuzağa düşmüşüz dün gece zescim.. Hani meşhur bir laf var ya.. "yediğin hurmalar totonu tırmalar" diye.. Bizimki de o hesap olmuş.. Yine senin ki iyi.. Elma. Ben tuttum kavun yedim, şaka gibi yani!
Allah kabul etsin rabyascım..
Bugün irademizin tam gaz olma günü, katılıyorum.
toplightcım lamba cini bana bozuk atmı herhalde.. onu en son Aralıkta kullanmıştım.. Tozlanmış lamba.. Dilerim duymuştur senin dileğini..
Senin niyetini de Allah kabul etsin..
brnky yi ben de göremedimyaa aslında takıma girmek isterim şimdi yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum
semizi beyaz peynirle yaptım bir kaç kez değişik peynirler kullanmak aklıma gelmemişti çökelek lor çok severim denerim mutlaka
Elden gel rabyascım.. Ben de balyaj yapacağım az sonra.. Hayatımda ilk defa! Sonra saçları kazıtır mıyım bilemiyorum artık..evveeeettt saclarımıda boyadımm.. mutfagı toparlayıp kurabıye ısıne gırıscemm.. ayy daha utum var nefret edıyorumm o dereceee
Ben de ilk başta iki gün yapmıştım.. Müthiç baş ağrısı yapmıştı. Sonra hep bir gün yaptım.yok cnm reglime daha var....ama karnım şiş duruyor.....sadece 2 günlük yapılıyor bu pirinç o da ödem atabilmek için......ayrıntıları.....
ben 1 gun yapacağım ama
sagol cnm benimmm
Ah aaaah! Hiç sorma rabyascım.. Daha dün sabah toplamda 500 gr vermiş ve gözünü daha da yukarılara dikmiş biri olarak adeta yerin yedi kat dibine inmiş durumdayım.. :26:o kadar gun - ile gel persembe gunu +400 olsun cok sınır bozucu cokkkksen kus porsıyonlarına don püsküütcüm lulut la da bıraz gezın yarına 400 giderrr
Haklısın toplightcım.. Normalde yemezdim de.. Hep açlık hissettim dün.. Belki de çifte kavrulmuşların marifetiydi bilemiyorum..----
püsküüt cüm keşke biber dolmasının yanında ekmek yemeseydin o pek olmamış ama gene de +400 bi şekilde ödem var bence değilse bu kadar olmaması lazım bi de ameliyattan yeni çıktın lütfen dikkat et zorlama kendini fotoları gördüm çok güzel bir değişim var senin hedefin haziran içinde 58 e düşmek ama ameliyat işin içinde varmıydı bu hedefi alırken bünyeni zorlama lütfen bak ben dün +600 çıkmıştım bugün -100 yediklerimde değişen bişey yok aynı şeyleri yediğim halde
---
tugbaaa 64 kg sun yaaa bence tamam ama sen ılla vercem dıye ugrasıyosunn boylarımız aynı ama ben .... kiloyummmmmmmmmm psikolojimi bozuyosun yaaaaaa
5. Takımda 6. Gün Mönüm:
2,5 lt. su
2 kupa yeşil çay
Allah kavuşturcun cornellacım.. Hiç öyle deme.. Allah kavuşmalı ayrılıklar versin hep..
Annenle kalp vakfı diyetine başlayacaktınız.. Sen bozdun ama o devam etti herhalde.. Maşallah ne güzel kilo vermiş..
Afiyet olsun!
Farz oldu.. Lambanın tozunu aldım.
Son diyologumuzu okudum dün gece.. Dönüp de bir teşekkür etmemişim lamba cinime.. E-ee kapris yapıyor şimdi. Ama onun kaprisi bana, sizi dinler..
Ben de senin peşinden geliyorum toplightcım.. Bugün ilk defa + gösterdi tartım.. Yarın, bugün aldığımı versem bayram bana!
Güzel diyorsun.. tartıyı boşverip uğraşmaya devam etmek gerekiyor..
Tartı güzel şey derse ciddiye alıyoruz, yok baktık kötü konuşuyor.. dilimizi çıkartıyor ve yola devam ediyoruz..
Ben de senelerce her ama her Perşembe lapa yedim.. Yoğurt, baharat ve acı yeşil biberle yerdim ben..
brnky yi ben de göremedimyaa aslında takıma girmek isterim şimdi yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum
semizi beyaz peynirle yaptım bir kaç kez değişik peynirler kullanmak aklıma gelmemişti çökelek lor çok severim denerim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?