- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.421
Gitarımın teli koptu..
Arabam kapının önünde ama kullanmam yasak.. Gitarı sırtlayıp götürsem, hem yük, hem de git gel nereden baksan 1 saat sürer bu yavaş tempoyla.. Sonra yine dünkü gibi ağrı çekerim.
Allah herkese sağlık versin.
Yaparken anlayamadığınız en basit hareketler bile gün geliyor ulaşılmaz oluyor.. Lütfen sağlığınız kıymetini bilin ve öncelikle sağlıklı beslenin kızlar..
doğru söylüyorsun .. sağlığın kıymetini ancak kaybedince anlıyoruz... senin nekahat dönemi daha ne kadar sürecek ??
Gitarımın teli koptu..
Arabam kapının önünde ama kullanmam yasak.. Gitarı sırtlayıp götürsem, hem yük, hem de git gel nereden baksan 1 saat sürer bu yavaş tempoyla.. Sonra yine dünkü gibi ağrı çekerim.
Yaparken anlayamadığınız en basit hareketler bile gün geliyor ulaşılmaz oluyor.. Lütfen sağlığınız kıymetini bilin ve öncelikle sağlıklı beslenin kızlar..
takımda bir kişilik yerimiz var evet birini çağırdım ama katılımı yetersiz olduğu için alamayacağız sanırım... şayet sen takıma girmek istiyorsan bana bilgilerini ilet not edeyim senin deneme sürecini başlatalım...
bu arada sabah dişçi randevum vardı gelemedim... iş yerine de yeni geldim ama odada tadilat var lambalar felan değiştiriliyor arada derede kaçamak yazıyorum bende işlemler bitince gelirim...
juju ben bilgilerimi vereyim diğer arkadaş girmezse şayet takıma alırsın:yaşım 27 kilom 62 hedefim 52kg olmak 2,5 ay önce doğum yaptım, hamileyken aldığım 17 kilonun 10u kaldı inşallah en kısa sürede veririmmmtakıma alınmazsam da takip ediyorum
52 kilo mueminmisin?
belki boyu çok uzun değildir?
niye ki jujuuu
boyum 1.63 hamilelik öncesi kilom 52ydi o yüzden hedefim 52 :26:
balyaj mııııElden gel rabyascım.. Ben de balyaj yapacağım az sonra.. Hayatımda ilk defa! Sonra saçları kazıtır mıyım bilemiyorum artık..
Ben de ilk başta iki gün yapmıştım.. Müthiç baş ağrısı yapmıştı. Sonra hep bir gün yaptım.
Aslında sahiden senin boyun ve kilon oran olarak mükemmel görünüyor.. İnce kemiklisin belki de o yüzden löp löp mü geliyor sana? Yani aşağıya baktığında gördüğü ne onu anlayamadım.. Ya da göremediğin?(bugün pek bi'cıvık gördüm kendimi)
Ah aaaah! Hiç sorma rabyascım.. Daha dün sabah toplamda 500 gr vermiş ve gözünü daha da yukarılara dikmiş biri olarak adeta yerin yedi kat dibine inmiş durumdayım.. :26:
Lulutla sabah bir saat gezindim.. Ama ağrı geliyor maalesef.. O yüzden vadinin başına iniyoruz.. O çimenlerde vuruyor kafayı ben de direk misali sabit duruyorum.. Yani ne kadar istesem de çok hareket edemiyorum.. Dün bir markete gittim ki ağır taşımam yasak olduğu için sadece 1 tanecik poşet dolusu alışveriş yaptım.. eve geldim, yatağa zor attım kendimi..
Bugün yok çaresi kuş öğünlerime devam..
ay ben oldum de aglayanım yok o vakittttkuzucum maalesef ben hala tombiğim.......eşim biraz önce de söyledi karın kenarlarımı tuttu hımm dedi demek ne kadar kilo almışsın ki o kadar vermeye hala fazlan var dedi
sıkıntı etme püsküütcüm bugun gıder o 200 gr......
şimcik şöleee ben maalesef soba borusundan bıraz hallice kemiklere sahibim....el bileği zorrrrrllaa 16 cm gelen birinin vücudunu düşünün....
bel fıtığı rahatsızlığım ileri derecede olduğu için diyete başladığımdan beri ben arkadaşlarım gibi spor yapamadım yanı sadece yememden kestim...ara da eşimle 1 er saatlık yürüyüşlere çıktım....o yüzden bacaklarım lömbür lömbürr
ne kadar zayıflarsam zayıflayayım ince görünemiyorum maalesef......:26::26::26:
geri kalan 4-5 kg mu verdikten sonra vücuduma oynayacağım...yanı işim sıkılaşmak olacak....
annem verdiği kilodan memnun değil.....dıyete harfı harfine uymasına rağmen 1 kg su gıttı ve hergun spor yaptı(sayesınde bende her gün yürüyüş yaptım) normalde 3 kg falan vermesı lazımdı dıyete göre:44::44::44::44:
hımm bu arada aşağı bakınca gördüşüm şey tombul bacaklar
ayy ne çok konuştum çenem düştü.....
kesinlikle cok dogru püskütt en onemli sey saglıkk...Gitarımın teli koptu..
bugün düzenli menü bildirimi yapamıyorum pirinç lapası yediğim için.....
yediklerim; 1 çay bardağı pirinci haşladım yarısı öğlen diğer yarısını akşam üzeri yoğurt ve baharatla karıştırıp yedim.....
ek olarak;1 adet ceviz,3 adet erik,1 adet domates ile günü sonlandırdım....
spor:30 dk yürüyüş....
suyumu içiyorum....yeşil çayı da birazdan hüpletecegım......bugün bir bıtse de yarın olsa yemek yesem
püsküütün ciniiiiiiiiii duy leynn sesimi yarın 64 olamazsam seni o çaydanlığın içine koyar ağzını da sımsıkı kapatırım
cini tehtit etme kuzummm
o kadar lapaya yarın 63.8 kg geleceksın ben diyeyimmmm
ayy bu lapanın tadı pek hoş değil yoğurtla zorla gidiyor işte.....tadı böyle olunca da insanın hiçbir şey yıyesı gelmıyor bugün wc ye gittikten sonra tartıya çıktım....64.3 geldim......hala 64.2 yı gerıde bırakamadım.....yarın ola hayrola.....
tartıya da nerden çıktımm hep annemın yüzünden yoksa ben çıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?