Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cornellacım.. yüzmeye başladığında istediğin sıkılaşmaya kolayca ulaşacaksın.. Bozma moralini..

Gamzecim.. duana bir "Amin" de benden.. Ayrıca, lamba cini seni de duymuştur dilerim..

Gitarımın teli koptu..

Arabam kapının önünde ama kullanmam yasak.. Gitarı sırtlayıp götürsem, hem yük, hem de git gel nereden baksan 1 saat sürer bu yavaş tempoyla.. Sonra yine dünkü gibi ağrı çekerim.

Allah herkese sağlık versin.

Yaparken anlayamadığınız en basit hareketler bile gün geliyor ulaşılmaz oluyor.. Lütfen sağlığınız kıymetini bilin ve öncelikle sağlıklı beslenin kızlar..

doğru söylüyorsun .. sağlığın kıymetini ancak kaybedince anlıyoruz... senin nekahat dönemi daha ne kadar sürecek ??

Aminnnnnn.........

eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz topiğini okuyordum ayy gülmekten gözümden yaş gelecek

bu arada öğlen ılk pirinç lapamı yedimm ıyghhhh yarım çay bardağı haşladım umarım bi halta yarar

juju ben bilgilerimi vereyim diğer arkadaş girmezse şayet takıma alırsın:yaşım 27 kilom 62 hedefim 52kg olmak 2,5 ay önce doğum yaptım, hamileyken aldığım 17 kilonun 10u kaldı inşallah en kısa sürede veririmmm takıma alınmazsam da takip ediyorum

ahali nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....cuma öncesi inzivaya mı çekildiniz?
biraz önce son pilavı mı zorla yedım:120:

bugün düzenli menü bildirimi yapamıyorum pirinç lapası yediğim için.....

yediklerim; 1 çay bardağı pirinci haşladım yarısı öğlen diğer yarısını akşam üzeri yoğurt ve baharatla karıştırıp yedim.....
ek olarak;1 adet ceviz,3 adet erik,1 adet domates ile günü sonlandırdım....
spor:30 dk yürüyüş....
suyumu içiyorum....yeşil çayı da birazdan hüpletecegım......bugün bir bıtse de yarın olsa yemek yesem

püsküütün ciniiiiiiiiii duy leynn sesimi yarın 64 olamazsam seni o çaydanlığın içine koyar ağzını da sımsıkı kapatırım

balyaj mıııı ıyı cesaret edıyosun püsküütcümm sonuc nasıl oldu merak ettiimmm:26::26:
ozel degılse ne amelıyatı oldun püsküütcüm ınsallah bı an once ıyılesır dıkıslerınnnn

ay ben oldum de aglayanım yok o vakitttt
kesinlikle cok dogru püskütt en onemli sey saglıkk...

cini tehtit etme kuzummm
o kadar lapaya yarın 63.8 kg geleceksın ben diyeyimmmm

menumm

sabah
süt eşliğinde nesfit

ogle

tost
salatalık, domates
ıce tea

ara
5 erik

aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek

su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcaz

cini tehtit etme kuzummm
o kadar lapaya yarın 63.8 kg geleceksın ben diyeyimmmm

ayy bu lapanın tadı pek hoş değil yoğurtla zorla gidiyor işte.....tadı böyle olunca da insanın hiçbir şey yıyesı gelmıyor bugün wc ye gittikten sonra tartıya çıktım....64.3 geldim......hala 64.2 yı gerıde bırakamadım.....yarın ola hayrola.....

tartıya da nerden çıktımm hep annemın yüzünden yoksa ben çıkmam

yarın tartıdakı rakamı gor ve benı hatırlaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…