Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlarrrr,
koşturmacalı bir günün sonunda nihayet yazabiliyorum
önce menümü yazayım
sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1/2 domates 1 lokma peynir

ara
6 badem

öğle
1/2 tabak tavuk sote bol yeşillik
1/2 avuç içi kadar pişi (teyzeme ziyarete gittiğimde maalesef dayanamadım)

ara
yok

akşam
1 kepçe çorba
3 kaşık fasülye
1 küçük kase yoğurt yiyeceğim normalde bunu düşünmüyordum ama yoğurt süt grubu olmadığı için yiyeceğim

ara yok

spor maalese yok ordan oraya araba eşliğinde koşturmaca
su tamam 3 lt oldu

bu arada jujum tarihi belli değil ama 1-2 haftalığına cibutiye gideceğim sanırım 15 hazirandan önce işyeri gönderecek cibuti neresi diye sormayın afrikada biyermiş nasıl bir yer hiç fikrim yok başbakanın seyahatinden önce gidip orası ile ilgili rapor yazacakmışım bugün kaanı diyetisyene götürdüğümde telefonda 10 dk içinde kesinleşti gibi bişey detaylar netleşince sizle paylaşırım
orda ne yenir ne içilir hiç fikrim yok

Hepinize merhabaaaa oncelikle kandiliniz mubarek olsun hepinizin.ben dunden beri pek keyifliyim bekledgim mini minnacik yegenim dogdu :) bu aralar tek derdim 3 gundur falan tuvalet problemi yasiyor olmam umarim bu tartiya cok yansimaz :/

cibuti neresi diye hiiiiç sormuyom ... da iş yerin şöyle arjantine ne fransaya bi yer bulamamışta adını bilmediğimiz cibuti yi mi bulmuş....

neyse şahnurcum biz seni izinli yazarız o dönem için sende ye iç gez toz bilmediğin o kara parçasının tadını çıkar.. ben yurt dışına adım bile atmadım tırsak halimle şehirler arası yolculuk bile yapmıyorum yanlız başıma sen negüzel ülke değiştireceksin...

tartı bana da hiç iyi şeyler söylemedi moralimi bozdu yarınola hyrola

büşra wc bu aralar benimde sorunum kahretsinki bu nedenle de veremiyorum diye düşünüyorum....

ben yürüyüş artı egzersizime başlıyorum kızlar öpüldünüzzzz

Son düzenleme:

cornellacım.. lapa diyeti tecrübelerime göre 1 günde en az 400 gr en fazla da 1.200 gr verdim geçmişte.. Tabii bu sanal bir kilo oluyor.. Cuma sabahı yüzün gülüyor.. Ertesinde çoğunu geri alıyorsun.. Ama sen rutinde günlük tartılmayı tercih etmediğin için bu artışı görmezsin..
Valla sonuç güzel oldu.. Koyu kahverengi şu anda saçlarım.. Aralarda biraz ışıltı olsun istemiştim, oldu.. Zaten çekindiğim için çok az bölgeye uygulamıştım. Bir dahakine daha yaygın yapabilirim, artık korkum geçti..

Özel olmasından değil de geçti, gitti işte boş ver..

menumm

sabah
süt eşliğinde nesfit

ogle

tost
salatalık, domates
ıce tea

ara
5 erik

aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek

su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcaz
Geldim, gidiyorum hala eksik mönün yani..
Bil bakalım ne eksik?
Çok beğendim.. Zaten o kaçamağı da görmedim.. o kadar minnaktı ki.. Tam "o da ne?" diyecektim ki baktım yok olmuş..
Afrika.. enteresan.. hafif gerginlik hissi.. Güzel güzel git, gel inşallah..
Hepinize merhabaaaa oncelikle kandiliniz mubarek olsun hepinizin.ben dunden beri pek keyifliyim bekledgim mini minnacik yegenim dogdu :) bu aralar tek derdim 3 gundur falan tuvalet problemi yasiyor olmam umarim bu tartiya cok yansimaz :/
Allah analı babalı büyütsün..

gözün aydın büşracımm kız erkek ne oldu? adını ne koydular bende amma merakli oldum
jujum daha önce 2003 te 4 aylığına budapeşteye gitmiştim ben 2008 de de 5 günlüğüne ispanya kıbrısı saymıyorum onun dışında benim içinde enterasan bi deneyim olacak genelde millet makina testine viyana brezilya fransa ya gidiyorlar ama böyle angarya işlere giden pek olmuyo açıkcası tel açtılar gidermisin başkan seni öneriyo tecrübeli diye eşime sorayım dedim malum 1-2 gün değil 5 dk sonra tamam dedim sonra google amcada araştırdım africada aden körfezi yakınlarında biyermiş bakalım görecez bi aksilik olmaz inşallah uzun süredir seyahate gitmeyince bende heyecan yaptım
7kızlar benimde biliyorsunuz malum sorunum wc hemde kronik siz dua edin sizinki geçici bi süre ben bu haft a3 kere müshil hapı aldım her gün 2 tane form çayı içtim bugün biraz ishal gibiyim ki normalde benim hiç yaşamadığım bi durum bu kadar hapa ve form çayına millet wc den çıkamaz benim durumum ise hafif ishal o kadar sadece 2 kere wc ye çıkabildim 2 günü geçerse mutlaka form çayı için yada müshil hapı alın kronik hale getirmeden düzene girsin

teşekkür ederim püsküüt cüm kandil için irmik helvası yaptım dağıttım sadece şeker oranı için kaşığın ucu ile tadına baktım bugün malum cuma öncesi olunca hevesimi yarına sakladım yarın yiyeceğim belki kahvaltıda bile yerim irmik helvası belli olmaz akşam yemeğinde fasülye 2 kaşık kaldo maalesef azmış bende iyi dedim daha az olması bakalım inş acıkmadan geceyi tamamlarım bu arada yemekten önce gene form çayını içtim ki bugün 3. çay bu arada
haaa bi de ben müshil hapını hiç perşembe gecesi almıyorum çünkü ilk gün acaip ödem yapıyor bende o yüzden daha şiş oluyorum en son çarşamba gün alıyorum tecrübe ile sabit sizde öyle oluyor mu bilmiyorum

haa bu arada balyajında hayırlı olsun ben cesaret edemezdim sanırım

sahnurrr süper ya cok eglenceliiiii hadi sagsalim git gel insallahhh
süper yaa tebrik ediyorum seniiiii püsküüttt saclardan ötürü

menüdeki eksige bakıyorum ama görmüyorummm:26::26:

Sen Budapeşte dedin benim kafa gitti.. Hayatımda ilk defa kendimi bir yere ait, etrafımdakilerden biri gibi hissettim.. Orası da Prag dı.. Neyse..
Ha'di bakalım macera seni bekliyor..
Kabızlığa lifli sebze/meyveler ve probiyotik yoğurt iyi geliyor, aklında olsun..

sahnurrr süper ya cok eglenceliiiii hadi sagsalim git gel insallahhh

süper yaa tebrik ediyorum seniiiii püsküüttt saclardan ötürü

menüdeki eksige bakıyorum ama görmüyorummm:26::26:
Yok inat ettim.. Hazıra konmayacaksın bu sefer..
Sorumuz şu: 5 gıda gurubumuz neydi? Önce onları düşün, sonra mönüne bir daha bak.. Ben de bu arada kendi mönümü yazayım..

şahnur; cnm çok güzell seyahat edeceksin..bilmediğin bir yer farklı kültür göreceksin sağ salim git sağ salim gel....

Büşra; Allah analı -babalı büyütsün....

jujum; bu wc işi bizi bitirecek

püsküüt-rabiş; saçlarınızı güle güle kullanın

5. Takımda 7. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

09:30 Ananaslı probiyotik yoğurt (110 ml)

11:45 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 3 tane acı yeşil biber

14:20 1 dilim kavun, ½ bardak süt

16:50 2 yaprak marul, 1 kırmızı biber, lor peyniri

19:00 2 yemek kaşığı beşamel soslu yoğurtlu ıspanak, 4 tane inegöl köfte

*** Bu gece bi'lokma mama yok. Yarın Cuma! ***

3 lt. su (2 bardak sonra 3 lt. olacak.)
2 kupa yeşil çay (Akşam da taze zencefil çayı içeceğim)

Son düzenleme:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese iyi akşamlar..
kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah..
umarım herkes iyidir..
okulda müfettişler vardı bugün bi telaş bi telaş sormayın neyseki herşey yolunda gitti..
bu hafta inşallah 100 gr bari olsa verebilmişimdir yarın büyük gün bakalım

ayyy bole dıyınce kendımı ogrencı gıbı hıssettım püsküüt strese girdiimmmm:18::18:
yanı soylekı; et-süt-sebze-meyve-tahıl
sımdı et eksık ama protein aldım diye dusunerekten gormedım püsküütcüümm...

kac aldımm?????????

karbonhidrat-protein-yag-sebze-meyve

Son düzenleme:
kalkınca 2 kuru kayısı 2 bardak sıcak su...

kahvaltı.
sucuklu yumurta
2 dl buğday ekmeği
peynir
zeytin
domates

öğle.
1 tavuk budu (fırında)
2 parça patates.
kocaman bir tabak semizotu salatası

ara.
3 can eriği

akşam.
1 kase kırmızı mercimek çorbası
salata.

suyumu içtim.
20 dk eliptik yaptım uzun bir aradan sonra

Yarın benim için de büyük gün..
Uzun bir aradan sonra bir takımın listesinde yer alacağım..
Tartı Bey ve sevgili Lam Cini lütfen beni utandırmayın.
En az 300 gr. hedef koymuştum.
Yani bu durumda maksimum 61 kilo çıkmaya hakkım var.. Ne yapın ne edin aranızda anlaşın. Yarın sabah fotoğraf çekimimiz var!

Baş baş..

menumm

sabah
süt eşliğinde nesfit

ogle

tost
salatalık, domates
ıce tea

ara
5 erik

aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek

su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcaz

ama sütüm var kuzumm...

et yok ya sanırım o yüzden eksik dedi püsküüt:44::44::44:
4 temel besin grubu ;
tahıllar
süt ve süt ürünleri
sebze ve meyveler
et-tavuk-balık

Saolun kizlaaar darisi sizlere olsun menummm

Sabah: domatesli yagsiz tost

Oglen: yarim salata yarim tavuk

Ara: light sutle hazirlanmis latte

Aksam: bi kase mercimek corbasi ufak bi dilim ekmek pul biberli maydanz

2 litre su 15 dakika bacak hareketleri

1- Sebze
2- Meyve
3- Yoğurt / süt
4- Et
5- Karbonhidrat

Sonuç: Et eksik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…