- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.481
kandil simidi şekerim heryerde aynı hatta şimdi ölçtüm baktım hepi topu 6 cm çapında sizinki daha mı küçük?
Haydi millet neredesiniz????
Gamze canımcım bu hafta biraz daha dikkat et bak iki kilon kaldı hedefe ulaşmana işi uzatma istersen.... çünkü uzarsa hevesinde kırılır direncinde hedefine ulaş ve koruma moduna geç bir an önce
şanhurcum senide afrikaya uğurlamadan hedefe ulaştırsak iyi olurdu hani...
günaydın kardeş takımım nasılsınız
jujum iyi misin
püskütüm gelmedi mi daha
meraklıyım da onun kilosunaaaaaaaaaaa
yok yaaa belli değil ama söylentiler bu ay sonu gibi diyorlar ay sonuna 3 kg imkansız canım yaaa keşke hedefe ulaşıp öyle gitsem ne güzel olur ama bu arada bugün bursaya gidiyorum haftasonu için kilo almadan dönerim umarım şu an istediğim en son şey kilo almak hedefime bu kadar yaklaşmışkenHaydi millet neredesiniz????
Gamze canımcım bu hafta biraz daha dikkat et bak iki kilon kaldı hedefe ulaşmana işi uzatma istersen.... çünkü uzarsa hevesinde kırılır direncinde hedefine ulaş ve koruma moduna geç bir an önce
şanhurcum senide afrikaya uğurlamadan hedefe ulaştırsak iyi olurdu hani...
günaydın kardeş takımım nasılsınız
jujum iyi misin
püskütüm gelmedi mi daha
meraklıyım da onun kilosunaaaaaaaaaaa
teşekkürler kaptanım
harika olmayan bi ben varım kuzum... Birazdan 3 haftalık kilo dökümleri gelecek kimler harika asıl o zaman göreceğiz...
Senide yeniden aramızda görmek iyi oldu izinler arttıkça katılımda azalıyordu... Tebrik ederim kilo alıp gelmediğin için ...
dün spor hocamız spor yaptıktan 1.5 saat sonra yemek yiyin dedei hemn yenilince onlar yağ olarak depolanıyormuş sadece su için dedei yemek yok spor sonrası
yaaa kızlar nerdesiniz aşağıda rabia yı görüyom
hatta banu hanım gelmiş hoşgelmiş
corni nerelerde dalin biricik ZES Sevda ve püsküttt nerde kaldınız
gamze kız sevdaya bi tel aç uyuyo mu halaa
Gunaydın arkadaslar.
Hayırlı cumalar.
Gecmıs kandılınız kutlu olsun.
Sonunda benımde netım oldu yasasın.Pek alısamadım bu cok mınık bır tablet ama olsun sıze gelebıldımya.Bu arada neler yaptım kılo almadım hatta azda olsa verdım suan...... kıloyum.bırazdan resım eklıyecegım bakalım kac kıloyum.Ece hanım sutumu sevmedı ve benı bosadı.Esım bana ıkıncı el bır yurume bandı aldı ama henız gelmedı.Insallah bu hafta sonu bır arkadası getırecek.
Sahnur ablam, jujum,gamzem,rabısım,dalıntos ve adını suan aklıma getıremedım herkez umarım ıyısınızdır.
Kızlar ızın verırsenız takıma gırebılırmıyım artık.Benı en cok korkutan sut meselesıydı.Artık ece bıcırı o sorunuda cozdu...........
oooooooooo kimleri görüyoruz... unutmasına unutmadık ama senin geri geleceğinide düşünmemiştik.... hoş geldin canım...Gunaydın arkadaslar.
Hayırlı cumalar.
Gecmıs kandılınız kutlu olsun.
Sonunda benımde netım oldu yasasın.Pek alısamadım bu cok mınık bır tablet ama olsun sıze gelebıldımya.Bu arada neler yaptım kılo almadım hatta azda olsa verdım suan...... kıloyum.bırazdan resım eklıyecegım bakalım kac kıloyum.Ece hanım sutumu sevmedı ve benı bosadı.Esım bana ıkıncı el bır yurume bandı aldı ama henız gelmedı.Insallah bu hafta sonu bır arkadası getırecek.
Sahnur ablam, jujum,gamzem,rabısım,dalıntos ve adını suan aklıma getıremedım herkez umarım ıyısınızdır.
Kızlar ızın verırsenız takıma gırebılırmıyım artık.Benı en cok korkutan sut meselesıydı.Artık ece bıcırı o sorunuda cozdu...........
yaaa kızlar nerdesiniz aşağıda rabia yı görüyom
hatta banu hanım gelmiş hoşgelmiş
corni nerelerde dalin biricik ZES Sevda ve püsküttt nerde kaldınız
gamze kız sevdaya bi tel aç uyuyo mu halaa
oooooooooo kimleri görüyoruz... unutmasına unutmadık ama senin geri geleceğinide düşünmemiştik.... hoş geldin canım...
güzel değişikliklerde olmuş artık koşu bandın var ve düzenli spor yapabileceksin desene... sütten kesilmesine üzüldüm aslında anne sütü en iyisi ama yapcak bişey yok artık kendiye ve diyetine korkmadan gereken önemi gösterebileceksin..
takıma girme konusu hımmmmmmmmmmm bir kişilik yerimiz vardı onada dün birisini çağırdık ama senide isteriz takıma bi şekilde hallederiz o kısmıda olmadı tüm takımların onayına sunarız.. şuanda kaç kilosun peki...
hakikaten nerde kaldılar en çok dalini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?