Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 309. Etap***
*JUJU* ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 )
aysunayy ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 76,50 /
biricikoglumertug ( 68,80 /
ZES ( 76,30 / 75,90 / 0,40 / % 0,52 )
birsen-deniz ( 64,00 / 63,8 / 0,20 / %0,31 )
ukyo ( 68,50 / 68,00 / 0,17 / % 0,24 ) 307. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 3'e bölündü
cornella ( 64,60 /
Gamze_M ( 62,00 / 62.00 / 0.00 / % 00 )
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,20 / 77.7/ 0.50/ %0.63)
toplight ( 69,20 / 68,6 / 0,60 / %0,87 )
Sevda_M ( 71,50 /
Püsküüt ( 61,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI

herkese gunaydınn kızlarrrrr

Haydi millet neredesiniz????

Gamze canımcım bu hafta biraz daha dikkat et bak iki kilon kaldı hedefe ulaşmana işi uzatma istersen.... çünkü uzarsa hevesinde kırılır direncinde hedefine ulaş ve koruma moduna geç bir an önce

şanhurcum senide afrikaya uğurlamadan hedefe ulaştırsak iyi olurdu hani...

günaydın kardeş takımım nasılsınız
jujum iyi misin
püskütüm gelmedi mi daha
meraklıyım da onun kilosunaaaaaaaaaaa

Tamam jujum, daha bir konsantre oldum zaten şahnurun simit tokadından sonra

jujum iyi misin
püskütüm gelmedi mi daha

iyiyim canım sen nasılsın???

püsküt henüz damlamadı.. düne kadar iyi gidiyordu aslında dün biraz almış gibi göründü ama bugün tartısı neyi gösterecek bilmiyoruz beklemedeyiz...

yok yaaa belli değil ama söylentiler bu ay sonu gibi diyorlar ay sonuna 3 kg imkansız canım yaaa keşke hedefe ulaşıp öyle gitsem ne güzel olur ama bu arada bugün bursaya gidiyorum haftasonu için kilo almadan dönerim umarım şu an istediğim en son şey kilo almak hedefime bu kadar yaklaşmışken

jujum iyi misin
püskütüm gelmedi mi daha

valla bende beklemedeyim hiç bu vakte kalmazdı püsküüt sabah erkenden hatta bu hafta hep o açmıştı dükkanı acaba ne oldu sonuç çok merak ediyorumm

teşekkürler kaptanım
evdeki bilgisaar çok ama çok yavaş işyerinde hemen açabiliyorum evde ne yazıkki problem olduğundan sıkılıyorum açana kadara neti

dün spor hocamız spor yaptıktan 1.5 saat sonra yemek yiyin dedei hemn yenilince onlar yağ olarak depolanıyormuş sadece su için dedei yemek yok spor sonrası

yaaa kızlar nerdesiniz aşağıda rabia yı görüyom
hatta banu hanım gelmiş hoşgelmiş
corni nerelerde dalin biricik ZES Sevda ve püsküttt nerde kaldınız
gamze kız sevdaya bi tel aç uyuyo mu halaa

Gunaydın arkadaslar.
Hayırlı cumalar.
Gecmıs kandılınız kutlu olsun.

Sonunda benımde netım oldu yasasın.Pek alısamadım bu cok mınık bır tablet ama olsun sıze gelebıldımya.Bu arada neler yaptım kılo almadım hatta azda olsa verdım suan...... kıloyum.bırazdan resım eklıyecegım bakalım kac kıloyum.Ece hanım sutumu sevmedı ve benı bosadı.Esım bana ıkıncı el bır yurume bandı aldı ama henız gelmedı.Insallah bu hafta sonu bır arkadası getırecek.
Sahnur ablam, jujum,gamzem,rabısım,dalıntos ve adını suan aklıma getıremedım herkez umarım ıyısınızdır.

Kızlar ızın verırsenız takıma gırebılırmıyım artık.Benı en cok korkutan sut meselesıydı.Artık ece bıcırı o sorunuda cozdu...........

banu kız meraktan öldük yaaa hiç ses soluk vermedin dedik ki bu kız bizi unuttu elin alamanyalarında

artık burdamısın şekerim özledik seni de eceyi de oldukça uzun zaman geçti kaç kiloya indin söyle bakimmm
ece hanım neden beğenmedi senin sütünü baka soracak bissürü soru var koşu bandında hayırlı olsun bu arada

oooooooooo kimleri görüyoruz... unutmasına unutmadık ama senin geri geleceğinide düşünmemiştik.... hoş geldin canım...

güzel değişikliklerde olmuş artık koşu bandın var ve düzenli spor yapabileceksin desene... sütten kesilmesine üzüldüm aslında anne sütü en iyisi ama yapcak bişey yok artık kendiye ve diyetine korkmadan gereken önemi gösterebileceksin..

takıma girme konusu hımmmmmmmmmmm bir kişilik yerimiz vardı onada dün birisini çağırdık ama senide isteriz takıma bi şekilde hallederiz o kısmıda olmadı tüm takımların onayına sunarız.. şuanda kaç kilosun peki...

yaaa kızlar nerdesiniz aşağıda rabia yı görüyom
hatta banu hanım gelmiş hoşgelmiş
corni nerelerde dalin biricik ZES Sevda ve püsküttt nerde kaldınız
gamze kız sevdaya bi tel aç uyuyo mu halaa

hakikaten nerde kaldılar en çok dalini merak ediyorum.

rabişş kız uzun süredir burdasın ama hala yazmadın kaç kilo olduğunu çatlatacan mı yoksaaa

yaa az önce dalinin profline baktım dün 9,30 da girmiş en son ama mesaj yazmamış bu arada garfinin profiline de baktım o da 10 mayısta girmiş ama mesaj yazmamış nerde bu kızlarr yaaaa

bakın ben öğleyin 12 de gidiyorum öğleden sonra yola çıkacam hadii kızlarr

***5.Takım 309. Etap***
*JUJU* ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 )
aysunayy ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 76,50 /
biricikoglumertug ( 68,80 / 68.1 / 0,70 / % 1,01 )
ZES ( 76,30 / 75,90 / 0,40 / % 0,52 )
birsen-deniz ( 64,00 / 63,8 / 0,20 / %0,31 )
ukyo ( 68,50 / 68,00 / 0,17 / % 0,24 ) 307. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 3'e bölündü
cornella ( 64,60 /
Gamze_M ( 62,00 / 62.00 / 0.00 / % 00 )
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,20 /
toplight ( 69,20 / 68,6 / 0,60 / %0,87 )
Sevda_M ( 71,50 /
Püsküüt ( 61,30 /
5.TAKIM ORTALAMASI

garf. izinde hadi o yazmadı da... dalin konusu ne bilim ben izinden dönmeye hazır değil demiştim vakti zamınında halada aynı kanıdayım.. henüz hayatını rayına oturtamadı bu şekilde ilerlememiz ne derece doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…