- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.501
biricik yüzden doğru şekerim maşallah sana sen iyice solladın beni yaa 500 gr var aramızda şimdi maşallah sanaGÜNAYDIN
ya şahnurcum sana zahmet olacak ama yüzdem doğrumu:26::26:
garf. izinde hadi o yazmadı da... dalin konusu ne bilim ben izinden dönmeye hazır değil demiştim vakti zamınında halada aynı kanıdayım.. henüz hayatını rayına oturtamadı bu şekilde ilerlememiz ne derece doğru bilmiyorum
günaydın kızlar...
juju bizim takımda kilo bildirmeyen 2 kşi kaldı. onlarda versin buraya kontrole geleceğim. şimdi deneme süresine çarşamba ve perşembe günü katılan arkadaşlar var. 2-3 gün için bunları da etaba dahil edecek miyim? hani balangıcından itibaren etap sayısına bölünüyor ya.. ya da cuma günü başlamışlar gibi mi göstereceğim. (eğer dahil edersem haksızlık olur gibi me geliyor)
banu kız meraktan öldük yaaa hiç ses soluk vermedin dedik ki bu kız bizi unuttu elin alamanyalarında
artık burdamısın şekerim özledik seni de eceyi de oldukça uzun zaman geçti kaç kiloya indin söyle bakimmm
ece hanım neden beğenmedi senin sütünü baka soracak bissürü soru var koşu bandında hayırlı olsun bu arada
Benım bılgısayarım yoktu bır turlu alamadık.Araba varken bana sıra gelmedı kı.Adam arbasının tekerını ıvırını zıvırını yenıledi.Bende kayganayla aryı ıyıce acınca onada gidip nete girmedim.Bır kere esimim tabletinden girmeyi denedim oda is arkadaslarının yanında cronikten birsey ararken kk cıkmıs ta utanmısta.Bende gurur ettım dokunmadım bır daha.Ece dıs kasıntısı cekiyor ablam sanırım ondan almıyor memeyi, bıberonun lastik memesini kemiriyor.
oooooooooo kimleri görüyoruz... unutmasına unutmadık ama senin geri geleceğinide düşünmemiştik.... hoş geldin canım...
güzel değişikliklerde olmuş artık koşu bandın var ve düzenli spor yapabileceksin desene... sütten kesilmesine üzüldüm aslında anne sütü en iyisi ama yapcak bişey yok artık kendiye ve diyetine korkmadan gereken önemi gösterebileceksin..
takıma girme konusu hımmmmmmmmmmm bir kişilik yerimiz vardı onada dün birisini çağırdık ama senide isteriz takıma bi şekilde hallederiz o kısmıda olmadı tüm takımların onayına sunarız.. şuanda kaç kilosun peki...
hakikaten nerde kaldılar en çok dalini merak ediyorum.
biricik yüzden doğru şekerim maşallah sana sen iyice solladın beni yaa 500 gr var aramızda şimdi maşallah sana
bende biliyorsun keşke biraz daha izinli olsaydın dediğimde iyice kilo alırım demişti ama maalesef hiç katılımı olmadı umarım kötü bişey yoktur diyorum katılım olmayınca burası ne kadar motivasyon sağlıyor ona bilemiyorum
kuzum belli mi olur kimin girip kimin giremeyeceği sen bana bugün itibari ile bilgilerini ver bakim not edim ben....Benım bılgısayarım yoktu bır turlu alamadık.Araba varken bana sıra gelmedı kı.Adam arbasının tekerını ıvırını zıvırını yenıledi.Bende kayganayla aryı ıyıce acınca onada gidip nete girmedim.Bır kere esimim tabletinden girmeyi denedim oda is arkadaslarının yanında cronikten birsey ararken kk cıkmıs ta utanmısta.Bende gurur ettım dokunmadım bır daha.Ece dıs kasıntısı cekiyor ablam sanırım ondan almıyor memeyi, bıberonun lastik memesini kemiriyor.
jujum canım ablam gerek yok ben böylede iyiyi.Belki gelen baki kalmazsa girerim
Günaydın 5.takımcım,
Dün aldığım kilonun hepsini geri göndermiş bulunuyorum.. Teşekkürler lamba cini.
Size en az 300 gr. verme sözü vermiştim. Üstüne çıkarak takımınızda geçirdiğim sürede toplam 500 gr. vererek 61,3 den 60,8 kiloya inmeyi başardım.Size mahcup olmadığım için çok ama çok mutluyum..
Eki Görüntüle 713962 Eki Görüntüle 713963
Kilo bildirimim de şu şekilde:
Püsküüt ( 61,3 / 60,8 / 0,5 / 0,82% ) - mezun olan üye geri döndü-
bizde seni özledik biriciğim yaaa maşallah annenler amcanlar ve sen kilo almadan dönüşsün tebrik ederimof ya 3 gündürde amcamdaydım gireedim bugünde nette problem vardı yeni düzeldi sizi özledimmm
canım keşke ece hanım biraz daha emseydi iyi olurdu sıpa pek erken bırakmış ver eline sen havucu ve yeşil soğanı eğer diş kaşıntısı çekiyorsa yeşil soğan pırasa dişlerini hem uyuşturur acısını alır iyi gelir ona hemde antibiyotik gibi gerçi biraz soğan kokar ama boşverr koksun küçük hanımBenım bılgısayarım yoktu bır turlu alamadık.Araba varken bana sıra gelmedı kı.Adam arbasının tekerını ıvırını zıvırını yenıledi.Bende kayganayla aryı ıyıce acınca onada gidip nete girmedim.Bır kere esimim tabletinden girmeyi denedim oda is arkadaslarının yanında cronikten birsey ararken kk cıkmıs ta utanmısta.Bende gurur ettım dokunmadım bır daha.Ece dıs kasıntısı cekiyor ablam sanırım ondan almıyor memeyi, bıberonun lastik memesini kemiriyor.
jujum canım ablam gerek yok ben böylede iyiyi.Belki gelen baki kalmazsa girerim
Günaydın 5.takımcım,
Dün aldığım kilonun hepsini geri göndermiş bulunuyorum.. Teşekkürler lamba cini.
Size en az 300 gr. verme sözü vermiştim. Üstüne çıkarak takımınızda geçirdiğim sürede toplam 500 gr. vererek 61,3 den 60,8 kiloya inmeyi başardım.Size mahcup olmadığım için çok ama çok mutluyum..
aslında inisiyatif meselesi... şayet inanıyorsan katılımlarına ve takıma olan azimlerine takıma ekleyebilirsin benim bu şekilde 3-4 günlük deneme ile takıma aldıklarım oldu.. bildirim yaparken kilolarında bölme yapmazsın otomatikman deneme süreleri kısa olduğundan...
ama emin değilim ben emin olmam lazım diyorsan bekle haftaya eklersin
kuzum bu nası menü bildirimi valla ben bişey anlamadım bunu acık daha düzenli hale getirsende bizi işkenceden kurtarsan....dün yediklerim
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (15gr) Kırmızı Yaban Mersini Reçeli (41 kcal)41 kcal
2.00 x 1 Adet Tereyağlı Kurabiye (23 kcal)46 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)38 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)124 kcal
1.00 x 100gr Çilek (26 kcal)26 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)223 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
Alınan Kalori Toplamı1039 kcal
ilk kez bu kadar az kalorili bi gün oldu
biricik takımda en çok kiloyu veren sensir dalini bile solladın kız.....saol şahnurcum anneme bayağıdır gelmiyodum herkes zayıfladığımı çok yakıştığını söyleyince iyice gaza geldim valla
sabah tartıda 59.9 u gördüm8 günde 2 kilo vermiş olabilir miyim acaba yağ olarak mı gitti :26::26:
Kilo veren herkezi tebrik ediyorum.
Sahnur abla ece geri süt emmek istermi?Bu disten kaynaklanan gecici bir tiksinme olabilirmi.?
anlatamadım jujum...
şöyle açıkça yazayım..
8 mayıs çarşambadan itibaren deneme süresinde...
10 mayıs 308.etap
17 mayıs 309.
ben sımdı 2 ye mı bolecegım 1 e mı? yanı 307 de mı gırdı kabul edecegım 308 de mı.. onu demek ıstedum...
7 mayıs salı baslayan da var...
Günaydın 5.takımcım,
kuzum belli mi olur kimin girip kimin giremeyeceği sen bana bugün itibari ile bilgilerini ver bakim not edim ben....
vay vay vay vay beklenen assolist geldi ve hedefini başarmış hatta üstünde kilo vermiş bir şekilde geldi... tebrik ederim püsküt azmin örneğisin valla imrendim..
takımda geçirdiğin bir haftalık sürede sana iyi ev sahipliği yapamadığımı düşünüyorum ama aramızda olmana ben dahil tüm takım çok memnun oldu artık seni 6. takımdan takip edeceğiz takım takım gezeriz artık püsküt kaç kilo verdi ne yaptı ne etti diye..
bizde seni özledik biriciğim yaaa maşallah annenler amcanlar ve sen kilo almadan dönüşsün tebrik ederim
canım keşke ece hanım biraz daha emseydi iyi olurdu sıpa pek erken bırakmış ver eline sen havucu ve yeşil soğanı eğer diş kaşıntısı çekiyorsa yeşil soğan pırasa dişlerini hem uyuşturur acısını alır iyi gelir ona hemde antibiyotik gibi gerçi biraz soğan kokar ama boşverr koksun küçük hanım
demek kaygana ile açtın arayı iyice hayırdır zaten çok iyi de anlaşamıyordunuz ama
püsküüt cüm senin lamba cinini çok seviyorum benim dileğimide kabul etmiş seninkini de sabahtan beri meraktan ölmüştüm ne çıktı sonucun diye tebrik ederimmmm
banucum senin sütün hala var mı? eğer varsa sağ bence mama verme benim oğlana 5 aylıkken ek gıdalara başlayınca emmek istememişti bende 1 hafta hiç ek gıda mama vermedim aç kalınca tekrar emdi biraz böyle zorlasana belki tekrar emer kaç aylık oldu ece 5 ay oldumuydu? sütünü sağıp onu biberonla da verebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?