Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar...

juju bizim takımda kilo bildirmeyen 2 kşi kaldı. onlarda versin buraya kontrole geleceğim. şimdi deneme süresine çarşamba ve perşembe günü katılan arkadaşlar var. 2-3 gün için bunları da etaba dahil edecek miyim? hani balangıcından itibaren etap sayısına bölünüyor ya.. ya da cuma günü başlamışlar gibi mi göstereceğim. (eğer dahil edersem haksızlık olur gibi me geliyor)

GÜNAYDIN

ya şahnurcum sana zahmet olacak ama yüzdem doğrumu:26::26:
biricik yüzden doğru şekerim maşallah sana sen iyice solladın beni yaa 500 gr var aramızda şimdi maşallah sana

bende biliyorsun keşke biraz daha izinli olsaydın dediğimde iyice kilo alırım demişti ama maalesef hiç katılımı olmadı umarım kötü bişey yoktur diyorum katılım olmayınca burası ne kadar motivasyon sağlıyor ona bilemiyorum

aslında inisiyatif meselesi... şayet inanıyorsan katılımlarına ve takıma olan azimlerine takıma ekleyebilirsin benim bu şekilde 3-4 günlük deneme ile takıma aldıklarım oldu.. bildirim yaparken kilolarında bölme yapmazsın otomatikman deneme süreleri kısa olduğundan...

ama emin değilim ben emin olmam lazım diyorsan bekle haftaya eklersin

Benım bılgısayarım yoktu bır turlu alamadık.Araba varken bana sıra gelmedı kı.Adam arbasının tekerını ıvırını zıvırını yenıledi.Bende kayganayla aryı ıyıce acınca onada gidip nete girmedim.Bır kere esimim tabletinden girmeyi denedim oda is arkadaslarının yanında cronikten birsey ararken kk cıkmıs ta utanmısta.Bende gurur ettım dokunmadım bır daha.Ece dıs kasıntısı cekiyor ablam sanırım ondan almıyor memeyi, bıberonun lastik memesini kemiriyor.
jujum canım ablam gerek yok ben böylede iyiyi.Belki gelen baki kalmazsa girerim

Günaydın 5.takımcım,

Dün aldığım kilonun hepsini geri göndermiş bulunuyorum.. Teşekkürler lamba cini.

Size en az 300 gr. verme sözü vermiştim. Üstüne çıkarak takımınızda geçirdiğim sürede toplam 500 gr. vererek 61,3 den 60,8 kiloya inmeyi başardım. Size mahcup olmadığım için çok ama çok mutluyum..

Kilo bildirimim de şu şekilde:

Püsküüt ( 61,3 / 60,8 / 0,5 / 0,82% ) - mezun olan üye geri döndü-

dün yediklerim
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
4.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)32 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (15gr) Kırmızı Yaban Mersini Reçeli (41 kcal)41 kcal
2.00 x 1 Adet Tereyağlı Kurabiye (23 kcal)46 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (38 kcal)38 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Şehriyeli Pirinç Pilavı (248 kcal)124 kcal
1.00 x 100gr Çilek (26 kcal)26 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)223 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal

Alınan Kalori Toplamı1039 kcal

ilk kez bu kadar az kalorili bi gün oldu

saol şahnurcum anneme bayağıdır gelmiyodum herkes zayıfladığımı çok yakıştığını söyleyince iyice gaza geldim valla

kuzum belli mi olur kimin girip kimin giremeyeceği sen bana bugün itibari ile bilgilerini ver bakim not edim ben....

vay vay vay vay beklenen assolist geldi ve hedefini başarmış hatta üstünde kilo vermiş bir şekilde geldi... tebrik ederim püsküt azmin örneğisin valla imrendim..

takımda geçirdiğin bir haftalık sürede sana iyi ev sahipliği yapamadığımı düşünüyorum ama aramızda olmana ben dahil tüm takım çok memnun oldu artık seni 6. takımdan takip edeceğiz takım takım gezeriz artık püsküt kaç kilo verdi ne yaptı ne etti diye..

of ya 3 gündürde amcamdaydım gireedim bugünde nette problem vardı yeni düzeldi sizi özledimmm
bizde seni özledik biriciğim yaaa maşallah annenler amcanlar ve sen kilo almadan dönüşsün tebrik ederim
canım keşke ece hanım biraz daha emseydi iyi olurdu sıpa pek erken bırakmış ver eline sen havucu ve yeşil soğanı eğer diş kaşıntısı çekiyorsa yeşil soğan pırasa dişlerini hem uyuşturur acısını alır iyi gelir ona hemde antibiyotik gibi gerçi biraz soğan kokar ama boşverr koksun küçük hanım
demek kaygana ile açtın arayı iyice hayırdır zaten çok iyi de anlaşamıyordunuz ama

püsküüt cüm senin lamba cinini çok seviyorum benim dileğimide kabul etmiş seninkini de sabahtan beri meraktan ölmüştüm ne çıktı sonucun diye tebrik ederimmmm

Arkadaslar bugün cuma malum esim erken geliyor yemek faslını bitireyim gelirim yine.Benden kurtulamadınız.?Jujum inanki aklımdan cıkmadı burası bırınde ınt.gördükce icim gitti ama caresizdim.Bilgilerimi tekrar yazarım bakarsın uygun olursa yoksa benı yorumlarınızda sevindiriyor

anlatamadım jujum...

şöyle açıkça yazayım..

8 mayıs çarşambadan itibaren deneme süresinde...
10 mayıs 308.etap
17 mayıs 309.

ben sımdı 2 ye mı bolecegım 1 e mı? yanı 307 de mı gırdı kabul edecegım 308 de mı.. onu demek ıstedum...

7 mayıs salı baslayan da var...

kuzum bu nası menü bildirimi valla ben bişey anlamadım bunu acık daha düzenli hale getirsende bizi işkenceden kurtarsan....

saol şahnurcum anneme bayağıdır gelmiyodum herkes zayıfladığımı çok yakıştığını söyleyince iyice gaza geldim valla
biricik takımda en çok kiloyu veren sensir dalini bile solladın kız.....

sabah tartıda 59.9 u gördüm 8 günde 2 kilo vermiş olabilir miyim acaba yağ olarak mı gitti :26::26:

vavvvvvvvvvv eğerki tartın doğru tartıyorsa süper bişi...

Kilo veren herkezi tebrik ediyorum.
Sahnur abla ece geri süt emmek istermi?Bu disten kaynaklanan gecici bir tiksinme olabilirmi.?

banucum senin sütün hala var mı? eğer varsa sağ bence mama verme benim oğlana 5 aylıkken ek gıdalara başlayınca emmek istememişti bende 1 hafta hiç ek gıda mama vermedim aç kalınca tekrar emdi biraz böyle zorlasana belki tekrar emer kaç aylık oldu ece 5 ay oldumuydu? sütünü sağıp onu biberonla da verebilirsin canım

mantıken zaten bire bölemezsin sen onun kilosunu 2 ye böleceksin

aksi bi durum olsa şaşardım zaten
azimli püskütüm benim ya
azıcık sürtünsem sana

evet yeni merak konusu püskütün haftaya oje rengiiiii

ne güzel oldu takım takım dolaşman öpüyorum seni canımmmmm

sorma canım ya
takipteyiz hafiye olcaz bunun yüüznden
bi de yazmaya da çekiniyo insan hiç uğramadın bi takıma gir bak ne yazıyolar ne yapıyolar
de mi ?

Bilemiyorumkıi canım bugün 3.gün pek istahlı emmiyor.Aramıyor bile ben zorla vermeye calısıyorum.O emmedikce ben de agrı sızı oluyor.Doktor erken dislenecek dedi ama.............
Internetsızdım ama kayganasızdım.Kimi özledim sence.?

Hala süt var hatta ineklerle yarısırım bu konuda.Yılbası hedıyem ece 4.5 aylık denebilir.Dr. ek gıda verme bekle aglasın acıksın diyor ama benım kayganayı aratmayan esim aglatma aclıktan öldürecen diye mamayı dayatıyor.Ayyyyyyyy cok sagol ben süt sagmayı niye akıl edemedim.

Bu kez kactım ne cok özlemisim yazdıkca yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…