- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.541
Kolay gelsin püsküüüüt.... tanıştığıma çok memnun oldum... JUJU nun dediği gibi artık sen hangi takımdaysan bizde takipçi oluruz... senin tüm takımları dolaşıp misafir yarışmacı olmanı şuna benzettim... okulda öğrencilerin dikkatini ve ilgisini derse çekmek adına sınıfa konuyla ilgili bi misafir gelir atıyorum trafik dersi varsa bi trafik polisinin gelmesi gibi...öğrencilerde misafiri görünce iyice motive olurlar parmak falan kaldırır, konuşurlar vs... anlayacağın sınıfa bir misafir getirmek çok iyi olmuştur... Sende benim için öyle oldun püsküüüüt... teşekkürler.. bu arada beşamel soslu ıspanağı yaptım ayyy ne leziz oldu... İlk defa ıspanağı bu kadar zevkle yiyecem...Listemiz bitene kadar ben de bavululumu toplayayım.. 6.takıma yolculuk var bugün..
rabişş kız uzun süredir burdasın ama hala yazmadın kaç kilo olduğunu çatlatacan mı yoksaaa
tesekkur ederım sahnurcum bende dıyorum neden bana soylenıyo ben saabah bıldırım yaptım cunkuuurabişişş sana söylenip durmuştum burdasın hala kilonu yazmadın diye arada kaynamış tebrik ederimmmm 500 gr da gitmişş
Listemiz bitene kadar ben de bavululumu toplayayım.. 6.takıma yolculuk var bugün..
tugba nerde kızlar bugun hıc gorunmemııssss????:26::26::26::26:
ya hanımlar cornican neden bildirim yapmadı... bişiy mi oldu acaba... cornican kolay kolay böyle bir günde gelmemezlik yapmaz...hayırdrinşallah
juju listeyi yazdım. umarım şu bölme mantığını yanlış yapmamışımdır. :18::18::18:
jujucum, 307 de ayrılmışsa, 309-307=2 ye bölmez misin?
307. etap cuma günü ayrıldı..
308 de burada değildi 1 etap geçmiş oldu..
309 da geldi 1 etap daha geçti aradan.. toplamda 2 ediyor :44::44::44:
sllmmm kızlar........çok sinirliyim avea ya.....ama kıme neyı şikayet edecegım konumundayım .......
perşembe günü yanı dun kotamız dolacaktı ,cuma gunu bildirim var dıye önceden hatta 60 tl yükleme yaptık....ancak otomatık olarak yuklemey yapmamış ve 60 tl yı yarım günde kullanmış aveasonuc koca bir sıfır....sabah nete gıremedım dellendım....60 tl gözükmüyordu ...
müşterı hızmetlerını aradım 10 defa fıss cıktı..avea bayıne gıttım fıss cıktı....anlayacağınız bu ay 120 tl ye 8 gb net kullanmak zorunda kalıyorumşikayet dilekçesi yazdık umarım geri dönüş olur.....
biraz önce yuklemeyı yapabıldım ve hemen buraya koştum........şimdi geçmişi okuyayım....
bu arada rabişim dediğin az daha oluyordu tartıda 63.8 i gördüm ama 2 sn sonra 64.0 oldu
hoş geldir corni.... gelmişken listeyede bi bak kuzum doğrumu...
dalin konusunu ne yapacağız bilemiyorum bu şekilde bildirirsek ki ikinci kez bildirimde bulunmadığında diskalifiye olur kendi kendime karar vermiş olmayayım siz ne diyorsunuz...
takım va cuma yarışması kuralları gereği yapmam gereken bildirim yukarıdaki gibi ama sizin kararınıza bırakıyorum
net olayına da bişey diyemiyorum resmen aveadan şikayetçi olanlar listesine sende eklenmiş oldun bende çok çektim onlardan ...
hoşbulduk jujumhemen listeye bakıyorum......dalin için mecburen bildirim yapmadı yazacağız...listeyı paylaşım alanına yapıştırana kadar bekleyelim bakalım ?belki gelir......
başka bir şey yapabılıyor muyuz bildirim yapmayan için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?