- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.581
İslerim bitti sayılır ben buraya yazdım ya bugün sanki daha bir özenliyim.Kendimi 10 kilo yu vermis gibi hissediyorum.
Jujucugum suan 72.5 kloyum.(ama hic o kadar görünmüyormusum. Oda güzellllll. neysemmmmm)Canım kaptısım listede olmam degil sizin yorumlarınızın altında olmam yeter bana.Ahhhhhhh havalarda bir güzellessede yürüsem yürüsemmmmm.
canım öyle deme takıma girersen daha bi ciddiye alırsın ve daha bi motive olursun bana göre... yürüyüşlerine de koşu bandın gelince başlarsın eee ne zaman geliyor bu arada ?
ahh ahh keşke... ama ceza cezadır benim kaptan olmam ayrıcalıklı olduğum anlamına gelmez...1 nisan sakasımı bu simdi.Gelmeme sevinemeden gididsinle üzme beni.Prosedür icin cezalı olda ama yinede burda ol n'olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu ceza işi hiç iyi olmadısensiz nasıl olacak bakalım, paylaşım yapmasan da yazılanları okursun belki
dalin hala gelmedi.....bence o da kafasında düşünmüştür...yoksa gec de olsa gelıryordu...şimdi diskalifiye mi olacak:26::26::26:
ee sonra ki günlerde gelirse ne olacak:26::26::26:
keşke acele etmeseydi dönmek için:44:
ahh ahh keşke... ama ceza cezadır benim kaptan olmam ayrıcalıklı olduğum anlamına gelmez...
buda işin ciddiyetini gösterir herkese umarım
dalin bir kere daha bildirimde bulunmazsa diskalifiye oluyor... önümüzdeki hafta içerisinde bi şekilde buraya gelmeli veya bizden buru bir şekilde ona ulaşabilmeli
ben bildirimi yapıyorum artık corni
ben bi dönem kullandım başa başa şevklendiriyor 10000 adıma ulaşmak için sürekli adım atıyordum sonra koşu bandında koşarken kullandım ve bozulduAdım sayar kullanan oldumu aranızda.Ben almayı düsünüyorumda.İse yararmı dersiniz kızlar.
Ya ben seni özlerim ama............Senin yerine ben ceza cekeyimmi?
Insallah dalın icin kötü bırsey olmaz.Diskalife olan geri katılamıyor sanırsam.
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
geç kalış öğle yemeği
bi de daha spor yapıcam
hoşgeldin penelope..uzun zamandır yoktun iyi olmanıza sevindim..Gunaydın arkadaslar.
Hayırlı cumalar.
Gecmıs kandılınız kutlu olsun.
Sonunda benımde netım oldu yasasın.Pek alısamadım bu cok mınık bır tablet ama olsun sıze gelebıldımya.Bu arada neler yaptım kılo almadım hatta azda olsa verdım suan...... kıloyum.bırazdan resım eklıyecegım bakalım kac kıloyum.Ece hanım sutumu sevmedı ve benı bosadı.Esım bana ıkıncı el bır yurume bandı aldı ama henız gelmedı.Insallah bu hafta sonu bır arkadası getırecek.
Sahnur ablam, jujum,gamzem,rabısım,dalıntos ve adını suan aklıma getıremedım herkez umarım ıyısınızdır.
Kızlar ızın verırsenız takıma gırebılırmıyım artık.Benı en cok korkutan sut meselesıydı.Artık ece bıcırı o sorunuda cozdu...........
haklısın şahnur..3 haftalık yeni süreç başlıyor toparlanıcam..günaydınlarrr
hemen moral bozma bu durumda ne yapıyoruz bu hafta fazlası ile bu olaya asılıyoruz
lamba cini işe yaradı püsküüt cüm teşekkür ederim sana
kilo veren herkesi tebrik ediyorum***5.Takım 309. Etap***
*JUJU* ( 84,70 / 84,10 / 0,60 / % 0,71 )
aysunayy ( 63,50 / 63,50 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
dalin26 ( 76,50 / ) Bildirimde Bulunmadı
biricikoglumertug ( 68,80 / 68,10 / 0,70 / % 1,02 )
ZES ( 76,30 / 75,90 / 0,40 / % 0,52 )
birsen-deniz ( 64,00 / 63,80 / 0,20 / % 0,31 )
cornella ( 64,60 / 64,00 / 0,60 / % 0,93 )
ukyo ( 68,50 / 68,00 / 0,17 / % 0,24 ) 307. Etapta izne ayrıldı. Kilosu 3'e bölündü
Gamze_M ( 62,00 / 62,00 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
busramnmn ( 60,20 / 60,20 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
rabyas ( 78,20 / 77,70 / 0,50 / % 0,64 )
toplight ( 69,20 / 68,60 / 0,60 / % 0,87 )
Sevda_M ( 71,50 / 71,00 / 0,50 / % 0,70 )
Püsküüt ( 61,30 / 60,80 / 0,50 / % 0,82 ) Mezun Olan Üye Geri Döndü. Hedefi : 58.00
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,48 )
chentiq te telefonu vardı aslında..hoş geldir corni.... gelmişken listeyede bi bak kuzum doğrumu...
dalin konusunu ne yapacağız bilemiyorum bu şekilde bildirirsek ki ikinci kez bildirimde bulunmadığında diskalifiye olur kendi kendime karar vermiş olmayayım siz ne diyorsunuz...
takım va cuma yarışması kuralları gereği yapmam gereken bildirim yukarıdaki gibi ama sizin kararınıza bırakıyorum
net olayına da bişey diyemiyorum resmen aveadan şikayetçi olanlar listesine sende eklenmiş oldun bende çok çektim onlardan ...
Listemiz bitene kadar ben de bavululumu toplayayım.. 6.takıma yolculuk var bugün..
Dilerim bu hafta genel sıralamada güzel bir derece yakalarız..
Beni bir hafta boyunca ağırladığınız için teşekkürler..
Hepinize, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.
Hoşça kalın...
gçemiş olsun tuğba şu net işi benide ne uğraştırmıştı yaaaa
canım biz ev telefonundan kurtulduk..şimdi sınırsız net sadece 55 tl ödüyoruz baya iyi oldu...her ay uğraşmak zordur corni:26:
bu ceza işi kötü oldu juju:26: bende ucundan döndüm cezanın..
3 haftalık yeni süreç başlıyor o halde şimdi..
kurtulamıyorum şu 3-4 kilomdan da..
hoşgeldin penelope..uzun zamandır yoktun iyi olmanıza sevindim..
haklısın şahnur..3 haftalık yeni süreç başlıyor toparlanıcam..
havalar güzelleşti tedavime az kaldı ozamana kadar kurtulmam şart bu kilolardan..
öğün aralarım uzun oluyor sanırım o yüzden artık kilo veremiyorum ben depoluyorum sanırım..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
chentiq te telefonu vardı aslında..
bebeği hastaydı en son umarım kötü bişey yoktur:26:
hoşçakal püsküüüt seni tanımak güzeldi..
gene gel arada..
inş.sağlığına kavuşur istediğin kiloya da bir an evvel kavuşşursun canım
gçemiş olsun tuğba şu net işi benide ne uğraştırmıştı yaaaa
canım biz ev telefonundan kurtulduk..şimdi sınırsız net sadece 55 tl ödüyoruz baya iyi oldu...her ay uğraşmak zordur corni:26:
bu ceza işi kötü oldu juju:26: bende ucundan döndüm cezanın..
3 haftalık yeni süreç başlıyor o halde şimdi..
kurtulamıyorum şu 3-4 kilomdan da..
kızlar hrkesten cok ozur dılıyorum.bugun bıldırımde bulunamadım gecmıse sıpsak bakındım jujuyla ben 2 hafta uzaklastırma almısız.bılıyorum hep karsınıza bahanelerle gelır oldum.hakaten berbat bı donem gecırmekteyım.
dun oglumun gıttıgı rehabılıtasyon merkezının servısı gecıkınce.ve bende buna hazırlıksız yakalanınca merkezı aradım servısı neden gondermedınız dedım.bugun terapısının oldugu lıstede yok dedı nasıl yok dedım ehr hafta geldıgı yer.bas hemsıre degısmıs karısıklık olmus neyse.bı hızmetlı gonderdıelr bebek arabasıyla alıcaz dedıler.ıstemeyerekte olsa godnerdım.10 dkk sonra gerı geldı.kaza gecırdık dıye.o an olmekten beterdı.nasıl kaza dedım kaldırımda gdıerlerken yola bı bısıkletlı cıkıor anıden ve yolda seyreden aracta ona carpmamak ıcın kaldırıma cıkıyor o andada oglum ve hızmetlı ordan gecıyorlar fren yapmıs ama tampon bebek arabasına vurmus bıraz ve oglum cok korkmus suan cocuk habıre sıcrıyor.o sınırle merkeze daldım.olay cıktı.zar zor ıkna oldum devam etmesı konusunda.bugunde gene geldı servıs almaya bana ne deseler begenırsınız bı kagıda cocugum onlarddayken kaza olursa olurse hastanelık olursa mesulıyet onlarda deıl bendedır.yazıp ımzalıcakmısım.apartmanda gene koptu tantana bu nasıl bır ıstek bole.gondermedım bende.benden ıstedıkelrı seye bak.bnm ogluma orda bısey olsa bıle ısteye kotuluk etseler hıc bır sekılde hakkımı arayamam.sacmalıga bakın.bu ıkı olaydan oturu cok canım sıkkındı moralım bozuldu.o yuzdne gelemedım takıma tekrar ozur dılıyorum.kardeslerı konussa sıcrıyor tvnın sesıne bıle sıcrar oldu uykusunda sıcrayıp uyanıp aglıor.allahım evlatlarımızı korusun bızlere bagıslasın.
arkadaslar ben bu sıralar olay ustune olay yasıorum hastalık bela kalkmadı uzerımden.takımı cok ıhmal eder oldum.ne zaman yazsam hep bısey cıkıyo.sızlere karsı olan sorumlulugumu aksatıorum.bu yuzden kımseye kırılmam gucenmem.uzaktan seyırcı mısafır gıbı gıder gelırım.ıstersenız benı lısteden cıkarabılrısınız.ınanın gucenmem.
dalincimm çok geçmiş olsunn:26::26::26::26:Allah korumuş :26::26::26: böyle önemli mevzular karsısında burası tabi ki öenmsiz kalır....kim olsa gelemezdi zaten.....
lakin mevzu şu; eger 1 hafta daha bildirimde bulunamazsan bizim elimizde olmadan kurallar gereği diskalifiye olmuş oluyorsun.bu durum hem bizi hem seni üzer diye düşünüyorum:44::44::44:
sonuç olarak sen biraz kafanı toparla ve ne yapman gerektiğine bu süreçte karar ver.....
kural geregı üst üste kilo veremeyen ceza alıyordu bu durumda juju ve sen cezalı duruma düştünüz maaleseff:26: 2 hafta takım da bildirim yapamayacaksınız :26::26:
ama diyetten kopmak yok tabi yola devam
saol cnm allah razı olsun.aynen ole allah korudu eger frene basamasa duramasa o hızla bebek arabasını sılındır gıbı ezer gecerdı.aklıma geldıkce tuylerım urperıor.sınırlerım boluyor.
bıldırım derken sadece cuma bıldırımımı yoksa takıma hıc bısekılde yorum yazı yazamamak mı durum.bu hafta ben bıldırım yapamadım ama kılo vermısım kılo demeyelımde gram dıyelım dah auygun olur.yanı bu durumda bende cezalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?