- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.561
jujum doğru.ben de 0,48 buldum
bildiğim kadarı ile hayır...
cep numarası olan varsa arasın dicem ama gamze ve chentiq onunla görüşebiliyordu bildiğim kadarı ile... bende olsa arardım şimdiye kadar... böyle durumlar yaşanmaması için özellikle cebimi verdim ben gelemiyorsanız mesaj atın diye.. dalinin izinden dönmesi bile yanlıştı hazır değildi aramıza dönmeye ve geldiğinden beri ne düzenli girebildi ne kilo verebildi ... kendisinden haber alsak izinli yazardık ama onuda bilemiyoruz
bildiğim kadarı ile hayır...
cep numarası olan varsa arasın dicem ama gamze ve chentiq onunla görüşebiliyordu bildiğim kadarı ile... bende olsa arardım şimdiye kadar... böyle durumlar yaşanmaması için özellikle cebimi verdim ben gelemiyorsanız mesaj atın diye.. dalinin izinden dönmesi bile yanlıştı hazır değildi aramıza dönmeye ve geldiğinden beri ne düzenli girebildi ne kilo verebildi ... kendisinden haber alsak izinli yazardık ama onuda bilemiyoruz
Dilerim bu hafta genel sıralamada güzel bir derece yakalarız..
Beni bir hafta boyunca ağırladığınız için teşekkürler..
Hepinize, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.
Hoşça kalın...
Dilerim bu hafta genel sıralamada güzel bir derece yakalarız..
Hoşça kalın...
bizlere yeniden motivasyon aşıladığın için asıl biz teşekkür ederiz püsküt .. seni takiptiyez...Dilerim bu hafta genel sıralamada güzel bir derece yakalarız..
Hoşça kalın...
Jujum ben de görüşemiyorum ki son günlerde, facemde ekli..ara ara paylaşım yapıyor du, son günlerde oda yok..:26:
sanırm onlarda face üzerinden konuşuyorlardı.....tel. numarasını bilen yok galiba:44::44::44:
keşke dün nete gırdiği anda haber verebilseydi:26::26::26:
yapacak bir şey yok gibi duruyor.....püsküüt de burda belki fikrini belirtir...
Sıradaki şarkı patronuma gelsinnnnnnnnnnnnnyeminle bu adam malın önde gideni ayyyyyyyyyy deli oldum..birde gamze neden çok konuşuyor, adama bişey anlatabilmek için çenem yorulduu gerildim ayy, sevin beni, sarmalayınn...size ihtiyacım varrr koruyun beni hahahahhaa
dsjedrıhuefrfeıwolpqwpğqwlksklqwkweokopwekmewkcorniiii annadın sen onuu
Sıradaki şarkı patronuma gelsinnnnnnnnnnnnnyeminle bu adam malın önde gideni ayyyyyyyyyy deli oldum..birde gamze neden çok konuşuyor, adama bişey anlatabilmek için çenem yorulduu gerildim ayy, sevin beni, sarmalayınn...size ihtiyacım varrr koruyun beni hahahahhaa
dsjedrıhuefrfeıwolpqwpğqwlksklqwkweokopwekmewkcorniiii annadın sen onuu
bende gamze neden az giriyor diyordum.. meğerse patrona çene çalmaktan yoruluyor bizi ihmal ediyormuş
seni bu kadar yoran buraya az gelmene sebep olan adama
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum......veremeyenler ,kilosu duraksayanlar da farklı yöntemler geliştirerek vücudu uyandırıp harekete geçirsinler diyorum.........
jujum; hasret spor yaptıktan sonra 1.5 saat yemek yemeyın demiş......bunu daha önceden söylemiştim sanki:44::44::44:
spor yapmadan yarım saat önce yemek yenmiş olmalı.. yaptıktan sonra da en az 1-2 saat beklenmeli ve öyle yemek yenmelidir...
benım hocam da hep söylerdi....
eğer kilo almak isteyen olursa; spor yaptıktan sonra ki ilk yarım saat içinde yemek yesin derdi.....çünkü vücut onu dırek alıyormuş yaga dönüştürüyormuş....
ben o yüzden spordan sonra beklerim yemek yemem....
bilmem belkide farketmemişimdir nedense bugün dikkatimi çekti... bu iki haftalık ceza döneminde hiç ama hiç tartılmayı düşünmüyorum ... sporumu ve diyetimi ihmal etmeyeceğim cuma günü bildirimin doğruluğunu kontrol etmek için yine geleceğim yeni üye alımı vs konular vardı netleştirmem lazım yokluğumda takım size emanet kızlar ... cezalı dönemde yine girerim girmeye ama eskisi gibi paylaşım yapamayabilirim
bilmem belkide farketmemişimdir nedense bugün dikkatimi çekti... bu iki haftalık ceza döneminde hiç ama hiç tartılmayı düşünmüyorum ... sporumu ve diyetimi ihmal etmeyeceğim cuma günü bildirimin doğruluğunu kontrol etmek için yine geleceğim yeni üye alımı vs konular vardı netleştirmem lazım yokluğumda takım size emanet kızlar ... cezalı dönemde yine girerim girmeye ama eskisi gibi paylaşım yapamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?