- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.601
sllmmm kızlar........çok sinirliyim avea ya.....ama kıme neyı şikayet edecegım konumundayım .......
perşembe günü yanı dun kotamız dolacaktı ,cuma gunu bildirim var dıye önceden hatta 60 tl yükleme yaptık....ancak otomatık olarak yuklemey yapmamış ve 60 tl yı yarım günde kullanmış aveasonuc koca bir sıfır....sabah nete gıremedım dellendım....60 tl gözükmüyordu ...
müşterı hızmetlerını aradım 10 defa fıss cıktı..avea bayıne gıttım fıss cıktı....anlayacağınız bu ay 120 tl ye 8 gb net kullanmak zorunda kalıyorumşikayet dilekçesi yazdık umarım geri dönüş olur.....
biraz önce yuklemeyı yapabıldım ve hemen buraya koştum........şimdi geçmişi okuyayım....
bu arada rabişim dediğin az daha oluyordu tartıda 63.8 i gördüm ama 2 sn sonra 64.0 oldu
anaaaaa ben dedım kuzumm tekrar tekrar deneseydınn yaaa bı kerede bırakmasaydınnn
Şoke oldum!Bu nasıl bir matematik?
Peki o zaman sana soru..
10 Mayısta girenle 17 Mayısta girenin arasındaki fark nedir?
sabah
2 ceviz
2 yumurta beyazı
3 incir
ara
1 elma
ögle
salata
bır parca haslama tavuk gögsü
kücük bir kase yogurt
yarım havuc
ara
yarım kase cılek
4 fındık
aksam
salata
yogurt
1 tabak haslama y.fasulye
henuz yemedım ama ıhtıyac duyarsam bır meyve
2.5 lt.su
45 dakıka walk at home (ama parca parca yaptım.nedenı=ece)
Keske un kurabiyesi ılmasaydı diyecem ama oda yenmezmi bacım degilmi.?Yarın sıkı tutarsın ınsallah.Aman hafta sonlarına dıkkat hanımlar.Gizliden hepinizle yarısıyorum bu hafta bilesıniz.jujum yaaa ceza işi kötü oldu ama
MENÜM
SABAH 1dilim ekmek domates salatalık peynir
ÖĞLE 4 tane un kurabiyesi nescafe
ARA yok
AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası 1 tane zeytin yağlı enginar
SU az oldu
SPOR 1,5 saat yürüyüş bide 3 4 saat ev işi
evet kendi koyduğun kuralın ilk cezalısı ben oldum... asıl kötü olan haftala yistede adımın yanında cezalı yazacak olması .. bu bana ders olsun
kızlar hrkesten cok ozur dılıyorum.bugun bıldırımde bulunamadım gecmıse sıpsak bakındım jujuyla ben 2 hafta uzaklastırma almısız.bılıyorum hep karsınıza bahanelerle gelır oldum.hakaten berbat bı donem gecırmekteyım.
dun oglumun gıttıgı rehabılıtasyon merkezının servısı gecıkınce.ve bende buna hazırlıksız yakalanınca merkezı aradım servısı neden gondermedınız dedım.bugun terapısının oldugu lıstede yok dedı nasıl yok dedım ehr hafta geldıgı yer.bas hemsıre degısmıs karısıklık olmus neyse.bı hızmetlı gonderdıelr bebek arabasıyla alıcaz dedıler.ıstemeyerekte olsa godnerdım.10 dkk sonra gerı geldı.kaza gecırdık dıye.o an olmekten beterdı.nasıl kaza dedım kaldırımda gdıerlerken yola bı bısıkletlı cıkıor anıden ve yolda seyreden aracta ona carpmamak ıcın kaldırıma cıkıyor o andada oglum ve hızmetlı ordan gecıyorlar fren yapmıs ama tampon bebek arabasına vurmus bıraz ve oglum cok korkmus suan cocuk habıre sıcrıyor.o sınırle merkeze daldım.olay cıktı.zar zor ıkna oldum devam etmesı konusunda.bugunde gene geldı servıs almaya bana ne deseler begenırsınız bı kagıda cocugum onlarddayken kaza olursa olurse hastanelık olursa mesulıyet onlarda deıl bendedır.yazıp ımzalıcakmısım.apartmanda gene koptu tantana bu nasıl bır ıstek bole.gondermedım bende.benden ıstedıkelrı seye bak.bnm ogluma orda bısey olsa bıle ısteye kotuluk etseler hıc bır sekılde hakkımı arayamam.sacmalıga bakın.bu ıkı olaydan oturu cok canım sıkkındı moralım bozuldu.o yuzdne gelemedım takıma tekrar ozur dılıyorum.kardeslerı konussa sıcrıyor tvnın sesıne bıle sıcrar oldu uykusunda sıcrayıp uyanıp aglıor.allahım evlatlarımızı korusun bızlere bagıslasın.
arkadaslar ben bu sıralar olay ustune olay yasıorum hastalık bela kalkmadı uzerımden.takımı cok ıhmal eder oldum.ne zaman yazsam hep bısey cıkıyo.sızlere karsı olan sorumlulugumu aksatıorum.bu yuzden kımseye kırılmam gucenmem.uzaktan seyırcı mısafır gıbı gıder gelırım.ıstersenız benı lısteden cıkarabılrısınız.ınanın gucenmem.
Penoo tekrardan hoş geldin hayatım, sefalar getirdin...
Rabişim, aysunay, zes sizler nasılsınız arkadaşlar?
Yeminle herşey boş, sadece en değerli ve en dikkat isteyen kendimiz, sadece kendimiz...
Nerdesın sen bakıyım gamzem.Nesenı aradım tum gun.Nasılsın arkadasım.?
ukyommm sen nasılsın arkadaşımm...
iiyim boncuk gözlüm nbtteyim izne gidince nbtler sıkılaştı gelince tatilin acısı çıktı pazar bi daha gelcem nbtte sen nasıl alıştın işe maaşınla ne yaptın ilk aldığında
Dalıncım 5 dakıkadır düsünüyorum ne yazayım diye ama inanki okuması bile zor geldi bana.Aklıma ece ben geldim ne yapardım.Yada suan sen ve ufaklık nasıl dıye dusunuyorum allah yardımcın olsun canım.Büyük gecmisler olsun bır daha boyle kotu gunler görmeyesın
canım çok büyük geçmiş olsun alllahım verilmiş sadakanız varmış alllah sana bağışlamış çok dikkat et olurmu sen yada eşin götürmeye çalışın allahım daha başka dertler vermesin inşalllah
:26::26::26::26::26: offf gerçekten kötü olmuş, ama kural kuraldır diyor ve kendine bile uyguluyorsun :26: inşaallah haftaya kıralım bu çizgiyi, cezalıyken hiç veremediğin kiloyu vermeni dilerim jujum :26:
Canım çok geçmiş olsun, inan seni okurken ben yoruldum ve ben üzüntüden öldüm, kaldı ki sen ilk yaşayansın..Rabbim yardımcın olsun, inşaallah hepsi geçicek arkadaşım..sabırr
Tekrardan merhabalar arkadaşlar..
Hemen menümü paylaşayım..
Sabah 2 kandil simidi
Ara: yok
Öğlen: 1 dürüm çiğ köfte, 1 k.k. peynir
Ara: 2 kandil simidi, 3 gofret :26:
Akşam: 3 hamur kızartması, 5 zeytin :26:
Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır
Biliyorum, farkındayım, ama hayvan gibi iştahım var, regl dönemime 1 hafta varken hep hortluyor bu :26::26: Düzeliceğim söz veriyorum..
iyiyiz gamzem hamd olsun... Ama senin yüzünü gören cennetlik oluyor artık senin şu patron kafanı iyi bozmuş Allah yardımcın olsun gamzem...Penoo tekrardan hoş geldin hayatım, sefalar getirdin...
Rabişim, aysunay, zes sizler nasılsınız arkadaşlar?
Yeminle herşey boş, sadece en değerli ve en dikkat isteyen kendimiz, sadece kendimiz...
Dalincim çok geçmiş olsun Allah yardım etmiş yaaa... Allah bir daha göstermesin böyle şeyler... Allaha emanet olun dalincim... Allah herkesin evlatlarını korusun, bağışlasın...kızlar hrkesten cok ozur dılıyorum.bugun bıldırımde bulunamadım gecmıse sıpsak bakındım jujuyla ben 2 hafta uzaklastırma almısız.bılıyorum hep karsınıza bahanelerle gelır oldum.hakaten berbat bı donem gecırmekteyım.
dun oglumun gıttıgı rehabılıtasyon merkezının servısı gecıkınce.ve bende buna hazırlıksız yakalanınca merkezı aradım servısı neden gondermedınız dedım.bugun terapısının oldugu lıstede yok dedı nasıl yok dedım ehr hafta geldıgı yer.bas hemsıre degısmıs karısıklık olmus neyse.bı hızmetlı gonderdıelr bebek arabasıyla alıcaz dedıler.ıstemeyerekte olsa godnerdım.10 dkk sonra gerı geldı.kaza gecırdık dıye.o an olmekten beterdı.nasıl kaza dedım kaldırımda gdıerlerken yola bı bısıkletlı cıkıor anıden ve yolda seyreden aracta ona carpmamak ıcın kaldırıma cıkıyor o andada oglum ve hızmetlı ordan gecıyorlar fren yapmıs ama tampon bebek arabasına vurmus bıraz ve oglum cok korkmus suan cocuk habıre sıcrıyor.o sınırle merkeze daldım.olay cıktı.zar zor ıkna oldum devam etmesı konusunda.bugunde gene geldı servıs almaya bana ne deseler begenırsınız bı kagıda cocugum onlarddayken kaza olursa olurse hastanelık olursa mesulıyet onlarda deıl bendedır.yazıp ımzalıcakmısım.apartmanda gene koptu tantana bu nasıl bır ıstek bole.gondermedım bende.benden ıstedıkelrı seye bak.bnm ogluma orda bısey olsa bıle ısteye kotuluk etseler hıc bır sekılde hakkımı arayamam.sacmalıga bakın.bu ıkı olaydan oturu cok canım sıkkındı moralım bozuldu.o yuzdne gelemedım takıma tekrar ozur dılıyorum.kardeslerı konussa sıcrıyor tvnın sesıne bıle sıcrar oldu uykusunda sıcrayıp uyanıp aglıor.allahım evlatlarımızı korusun bızlere bagıslasın.
arkadaslar ben bu sıralar olay ustune olay yasıorum hastalık bela kalkmadı uzerımden.takımı cok ıhmal eder oldum.ne zaman yazsam hep bısey cıkıyo.sızlere karsı olan sorumlulugumu aksatıorum.bu yuzden kımseye kırılmam gucenmem.uzaktan seyırcı mısafır gıbı gıder gelırım.ıstersenız benı lısteden cıkarabılrısınız.ınanın gucenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?