Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anaaaaa ben dedım kuzumm tekrar tekrar deneseydınn yaaa bı kerede bırakmasaydınnn

Şoke oldum! Bu nasıl bir matematik?

Peki o zaman sana soru..

10 Mayısta girenle 17 Mayısta girenin arasındaki fark nedir?

PÜSKÜÜT şimdi çoktan tası tarağı toplamıştır ama ben yazayım... 17 mayısta giren diye bir şey olamaz çünkü deneme süreci gerekiyor gelmesi için

jujum yaaa ceza işi kötü oldu ama

MENÜM

SABAH 1dilim ekmek domates salatalık peynir

ÖĞLE 4 tane un kurabiyesi nescafe

ARA yok

AKŞAM 1 kepçe yayla çorbası 1 tane zeytin yağlı enginar

SU az oldu

SPOR 1,5 saat yürüyüş bide 3 4 saat ev işi

Keske un kurabiyesi ılmasaydı diyecem ama oda yenmezmi bacım degilmi.?Yarın sıkı tutarsın ınsallah.Aman hafta sonlarına dıkkat hanımlar.Gizliden hepinizle yarısıyorum bu hafta bilesıniz.

evet kendi koyduğun kuralın ilk cezalısı ben oldum... asıl kötü olan haftala yistede adımın yanında cezalı yazacak olması .. bu bana ders olsun

:26::26::26::26::26: offf gerçekten kötü olmuş, ama kural kuraldır diyor ve kendine bile uyguluyorsun :26: inşaallah haftaya kıralım bu çizgiyi, cezalıyken hiç veremediğin kiloyu vermeni dilerim jujum :26:

Canım çok geçmiş olsun, inan seni okurken ben yoruldum ve ben üzüntüden öldüm, kaldı ki sen ilk yaşayansın..Rabbim yardımcın olsun, inşaallah hepsi geçicek arkadaşım..sabırr

Tekrardan merhabalar arkadaşlar..

Hemen menümü paylaşayım..

Sabah 2 kandil simidi

Ara: yok

Öğlen: 1 dürüm çiğ köfte, 1 k.k. peynir

Ara: 2 kandil simidi, 3 gofret :26:

Akşam: 3 hamur kızartması, 5 zeytin :26:

Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır

Biliyorum, farkındayım, ama hayvan gibi iştahım var, regl dönemime 1 hafta varken hep hortluyor bu :26::26: Düzeliceğim söz veriyorum..

Penoo tekrardan hoş geldin hayatım, sefalar getirdin...

Rabişim, aysunay, zes sizler nasılsınız arkadaşlar?

Yeminle herşey boş, sadece en değerli ve en dikkat isteyen kendimiz, sadece kendimiz...

Dalıncım 5 dakıkadır düsünüyorum ne yazayım diye ama inanki okuması bile zor geldi bana.Aklıma ece ben geldim ne yapardım.Yada suan sen ve ufaklık nasıl dıye dusunuyorum allah yardımcın olsun canım.Büyük gecmisler olsun bır daha boyle kotu gunler görmeyesın

Nerdesın sen bakıyım gamzem.Nesenı aradım tum gun.Nasılsın arkadasım.?

Canım işe başladım ben ve çok yoğunluk vardı, ara ara gene oluyor ama itiraf edeyim..kaçamak yaptığımda buraya gelmeye utanıyorum ve canım hiç istemiyor :26: artık haddimi bilmeliyim ve toparlanmalıyım..3 gün ver 2 gün ye hopp aynıyımm

canım çok büyük geçmiş olsun alllahım verilmiş sadakanız varmış alllah sana bağışlamış çok dikkat et olurmu sen yada eşin götürmeye çalışın allahım daha başka dertler vermesin inşalllah

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir

ara öğün
1 muz

öğlen
1 kase mercimek çorbası

ara öğün
5 erik
1 kayısı

akşam

salatalık
domates
peynir
2 dilim ekmek

su tamamladım

spor

nbtçiyim

iiyim boncuk gözlüm nbtteyim izne gidince nbtler sıkılaştı gelince tatilin acısı çıktı pazar bi daha gelcem nbtte sen nasıl alıştın işe maaşınla ne yaptın ilk aldığında

Yarısını eşimle paylaştım ama kendime hediye de aldım :) birazı daha duruyor Rabbim yardım etsin arkadaşımm

cook saolşun canım arkadaslarım.allahım evlatlarımızı bıze bagıslasın.yawrum evden her cıkmadan once ayetel kursıyı okurum gıttıkten arabaya bındıkten sornada okurum.rabbım korudu.bısey olsa ıdı ben napardım dusunemıorum bıle o noktada beynım duruyo.

Penoo tekrardan hoş geldin hayatım, sefalar getirdin...

Rabişim, aysunay, zes sizler nasılsınız arkadaşlar?

Yeminle herşey boş, sadece en değerli ve en dikkat isteyen kendimiz, sadece kendimiz...
iyiyiz gamzem hamd olsun... Ama senin yüzünü gören cennetlik oluyor artık senin şu patron kafanı iyi bozmuş Allah yardımcın olsun gamzem...

Dalincim çok geçmiş olsun Allah yardım etmiş yaaa... Allah bir daha göstermesin böyle şeyler... Allaha emanet olun dalincim... Allah herkesin evlatlarını korusun, bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…