Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

banada belinden farkedio diolar...böle denince insan dahada azimlenio...hele o belimden düşen pantolonları giyince mest oluom haaaakaydirigubbakcemile3

bijocum aklımdayken sorıım dedim...sen bana bi site vermiştin nivea ile ilgili...indirdim ama açmıo ne gibi bi program lazım ona...

hımm winzip yüklü olması lazım çünkü öyle geliyolar. indirdikçe bir sürü winzip dosyası olur. bir sarı klasör oluşturup en baştakine buraya çıkar (oluşturduğun klasöre) dersen hallolmuş olur canım. ama hala yapamıyorum diyosan ben sana çekeyim istanbula geldiğimde veririm ;) ya da burdan da yollayabilirimm a.s.

günaydın arkadaşlarım canım takımım nasılsınız kızlar bu gün moralimizi biraz düzeltelim kilo verdiğim hafta ensevdiğim gün CUMA bu hafta kilo verdiğim için cuma gününü ve tabiki takımımı çooooooook seviyorum.artık kocam bile sizlerin varlığını ve benim için çok değerli olduğunuzu kabullendi.önceleri bilgisayarda çok vakit geçiriyorum diye surat ederdi şimdi kızlar annenizi rahat bırakın bilgisayarda işi var diyor.arkadaşlarım bile yüzünü göremiyoruz şu bilgisayardan kalkta yüzünü görelim diyorlar yani benim için çok önemlisiniz arkadaşlarım.

gelelim beni bu sıkıntılı günlerde beni birazda olsa mutlu eden tek olaya giden kilolara şu anda tam 89 KİLO geliyorum arkadaşlar süper yaaaaaaaaa.havalara uçuyorum .

:nazar::enbuyukkk:apartmanın temelleri de bir oh çekmiştir heralde çekdiği yük bayağı azaldı bizim evden benden 8 kilo kızımdan 5.5 kilo eşimdende 6 kilo gitti ufak kızımda bizim yediklerimizden yediği için (halbuki arada ağzına tıkıştırıyorum ne bulursam)1 kilo da ondan yani bizim evden 20 kilo yük kalktı arkadaşlar hepinizi çoook öpüyorum

hayirli cumalar hemen kilomu yazip cikayim 72.0 kizlar ben aynen boyle devam edicem
kilo veren arkadaslara tebrik ediyorum veremeyenlere tebrik etsemmi etmesemmi bilmiyom cunku kacamak yapan yapanaydi bu hafta
hayallerimizi geciktirmenin anlami yok kizlaar cabuk toparlanalim diyorum siki bir liste bulalim kendimize yada bir yeme duzeni planliyalim ve ona uyalim diyorum herkezi opuyorum firsat bulunca gelcem

xtabucum hoşgeldin canım tartılmadın mı dahaa -tatlicadiarzu-

kallisim nazar boncukların için çok teşekkür ederimmm. demek ki neymiş kaçamak olmayınca 2 haftada 2.1 kilo gidiyomuş. mantıyı sayim mi bilmiyorum çünkü yediğimin ertesi günü aynı kilodaydım artış yoktu kaydirigubbakcemile3 tatlı krizlerimi de yarım yağlı süt ve tatlandırıcıyla yaptığım irmik tatlısı ve tarçınlı tatlandırıcılı süt çözdüü. vee tabi hergün çıktığım sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyüşlerim. aklınızda olsun diye yazıyorum ve inşallah haftaya 1 kilo daha gider diyorum. belki 69 ları görürüm yaaa :Saruboceq:

canım senide çok tebrik ediyorum senin kilon benim olmak istediğim en alt kilo hayalini bile kurmak çok zordu ama artık kuruyorum canım seni çok öpüyorum.

kızlalr günaydın nasılsınıızz inşallah hepiniz hafiflemişsinizdirr hihoyyyt

mehalim gelmiş bize uğramışşş kuşşuuummm bende seni özlediim nirdesiinnn :1hug:

hayirli cumalar hemen kilomu yazip cikayim 72.0 kizlar ben aynen boyle devam edicem
kilo veren arkadaslara tebrik ediyorum veremeyenlere tebrik etsemmi etmesemmi bilmiyom cunku kacamak yapan yapanaydi bu hafta
hayallerimizi geciktirmenin anlami yok kizlaar cabuk toparlanalim diyorum siki bir liste bulalim kendimize yada bir yeme duzeni planliyalim ve ona uyalim diyorum herkezi opuyorum firsat bulunca gelcem

arkadaşım tabiki veremeyenleride tebrik et emek harcıyoruz kendinide tebrik et sen baksana ne kadar yol katetmişsin senide bütün veremeyenleride hatta azıcık verenleride tebrik ediyorum yaptıklarımızı paylaşıp yanlışları düzeltiriz arkadaşım senide kocaman öpüyorum.

part.2 dosyası gerekio dio...bnm ki winrar dan açtı olur mu acep öle
var mı peki part2 yi indirdin mi o linklerden? 6 tane winrar dosyası inmesi lazım. sonra 1.parta tıklayıp seçtiğin klasöre çıkarırsan hepsi oraya gider canım.

canım senide çok tebrik ediyorum senin kilon benim olmak istediğim en alt kilo hayalini bile kurmak çok zordu ama artık kuruyorum canım seni çok öpüyorum.
canım ben de seni çok tebrik ediyorum bravo yaa a.s. senin kilon olmak istediğim kilo demişsin de benim de çocuğum yok canım. sadece 2 ay sürdü hamileliğim. o zaman bile 3-4 kilo almıştım. yani ben çocuk doğurmadan bu haldeyim, doğursam kimbilir kaç kilo olurdum. böyle gidersen bırak benim kilomu geçersin bile beni canımmm :1hug:

cnm bijom 2, indirdim bu sefer 3, dedi...bnm çıkmam lazım öğleden sonra mesajlaşalım cnm..halledelim...öptüm hepinizi...görüşürüs

aaa aramıza yeni arkidaşlarda katılmış hoşgelmişler a.s.
xtabu avatardaki senmisin kıızz çok tatlısın maşallaahh

cnm bijom 2, indirdim bu sefer 3, dedi...bnm çıkmam lazım öğleden sonra mesajlaşalım cnm..halledelim...öptüm hepinizi...görüşürüs
canım hepsini indirmediysen ve indirdiğin bölümü açmak istiyosan winzip in içine gir orda vardır dosya cift tıklarsan sadece o part açılır. klasöre almak için 6 sını da indirmen lazım a.s.
aaa aramıza yeni arkidaşlarda katılmış hoşgelmişler a.s.
xtabu avatardaki senmisin kıızz çok tatlısın maşallaahh
naber nereucsumm? ne oldu kilolar bakimmm :kahve: merak ettim akşam yememe işi ne oldu kaydirigubbakcemile3 ben haala yemiyorum kaydirigubbakcemile3

herkese merhaba arkadaşlar,

biraz geçmişe takıldım da geldim

öncelikle choclategirl ümün kilosunu bildirim o giremiyecek sanırım nete akşam birlikteydik
kilosu 82,500.......

şimdi gelelim uzun bir duraklamadan sonra kilomda biraz kıpırdanma oldu 57,500 kg
en güzel tarafı ölçülerimi sizle paylaşıyım istedim.
siteye yeni girdiğimde 28/3 sayfa 505'de ölüçlerimi yazmıştım.

ilk önce eski ölçülerimi yine yazıyım sonra yenisi gelecek

28/03/09 ölçülerim:
boy: 168 cm
60 kg
bel 70 cm
karın: 84 cm
basen: 100 cm

günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm

işte gurur tablom :)

günlerden 15/05/09
57,500 kg
bel: 65 cm
karın: 78 cm
basen: 96 cm

işte gurur tablom :)

canımm sana kocaman tebriklerr :hooray: azmin zaferini böyle rakamlarda görmek süper bişey.
canım görüşürsen çikolataya selam söyle ve hep yanındayız unutmasın oldu mu :çok üzgünüm: özledik onu..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Harika :nazar: nazar değmesin aman.
Tebrik ederim canım a.s.
Darısı tüm grubun başına hihoyyyt içinde benim karnım ve can simitlerim de beraber inş :Saruboceq:

sbg'cim teşekkür ederim canım, henüz yolu yarıladım, bir bu kadar daha var, bana motive olsun diye kilo çizelgemi de değiştirdim,
kendi kendime motivasyon yapıyorum :roflol:
neymiş bir aydan sonra yarım kilo verdim diye pek bi sevindim ay çok komik kendime gülüyorumkaydirigubbakcemile3

Back
X