Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biraz gecmisi karistirdim, cok cici bi takimsiniz masallah
aysunayy i bebek topiginden biliyorum zaten.
neyse ben de buraya takilayim ara sira, 62 lere yaklasinca bende bi rahatlama bi kendini zayif zannetme halleri oluyor.
boyle olunca da hicbi zaman hedefime ulasamiyorum
ins ekim ayina kadar guzelce zayiflamam lazim, ekim de tup bebek yaptiracagiz nasipse..
Allah im bizim gibi isteyen herkese citir anne olmayi nasib etsin aminnn

Takıl tabiki kelebek hoş geldin sefalar getirdin..

Herkese kocaman günaydın.. dün akşam yemeğinde pizzamı yedim ama çok şükür bu sabah + çıkmadım pizza sonunda 2 saat doğa yürüyüşü yaptığımdan zannediyorum hatta -100 geldim..Büyük moral oldu benim için ve bu gün işe yine sebze götürüyorum + çıksaydım belkide cozutabilirdim yalnız acayip şişim..regl ha oldum ha olucam..

chentiqqq arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum 1. olmuşlar

bizde 7. :26:

GÜNAYDIN

hoşgeldin kelebek amin cnm allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

gamze eksi gelmene sevindim bende acayip şişim ama regliden değil neden bilmiyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese mutlu sabahlar....

günaydınn
cuma olunca hepimiz biraz cozutuyoruz arkadaşlar sabahın köründe saolsun bizim sıpalar yüzünden ayaklandık kahvaltı yaptık ortalık toz duman yarın annemler geliyo memleketten ben cibutideyken kalacaklar çocukların yanında o yüzden evi biran önce toparlamam lazım önce mutfaktan başlayıp odaların hepsi toplanacak sonra alışveriş vs koşturmaca çok benim bu aralar anlayacağınız
sevda haa şöyle 2 kelime de olsa gel yaz meraktan öldürme bizi
dalin iç girmemiş bu hafta nete baktımda umarım kötü bişey yoktur ahdi bakalım haftasonu abartmadan geçsin hepimizin,
kendinize iyi bakın 5. takımın güzelleri ben sayfayı açık bırakacam fırsat buldukça okur veya gelir yazarım

ben bu mesajı dun okudum ama sessiz kalmayı tercih ettim......

şimdi anlaşıldı.daha önceden diyet yapmamış olman sanıırm

cuma günü olmasına rağmen bence iyi

Ben de küçülmek.. küçülmek... ve Cuma yarışmasını icat ettiğim günden 1 gün öncesine dönmek istiyorum.. Hiç yaşanmamış sayamaz mıyız acaba son 6 yılı?

mümkün değil

kizlar ben de sizin takima gelebilir miyim? her gun mesaj yazma zorunlulugu var mi?

kimseyi sıkboğaz etmıyoruz ama koyduğumuz kurallar içerisinde her gün en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var.....işin gücün olur gelemezsin o ayrı tabi

offfff off karidessee gell ablacım gelllllll kalori bombardımanı...

tüüüüüüüüüüü ayıp ayıp......sakın bir daha olmasın böyle şeylerr ç

56,8 çıktım bu sabah..

chentiqoo bacı özellıkle renklı yazdım ki gelınce gözünden kaçmasınd ıye......kendıne dıkkat et.....fotolardan gördüğüm kadarıyla çok zayıfladın bence durmalısın.hasta gıbı duracaksın yakında
eğer dıyet yapmıyorsan ve ona rağmen kılo verıyorsan acilen doktora gitmelısın.....

ye bacım yee..ama bugün hızaya gell tamam mı

menunun neresı normal sen kızz kızz kocaman durum yemıs

öncelikle hosgeldınn aynı sorun bende de var yanı bellı kıloya geldım ya bı salıverme....ama ben toparladım gibi bişey umarım sende motıvasyonunu gerı kazanırsın.....

demek 7. olmusuzz..iyi her gecen gun yukarı cıkıyoruzz

kolay gelsin şahnurumm........

evett gelleim bana tüm geçmişi okudum ........
ben dun akşam hıc yoktum sebebı teknolojik aletlerden uzak durma akşamı ilan ettım evde..eşimle balkonda sohbet ettık,çekirdek ,meyve yedik.....sonrada kıtap okuduk ve uyuduk

benım diş bu seferde aşağıya gectı......mağara gıbı oyuk varmış alt 20 liğimde

neysee dun neler yedım pardon buna yemek denmez bunun başka adı var hanı derler ya ahırdan boşanır gibi saldırdı diye işte ondan....

menümm
sabah:1 dilim ekmeğimle güzel bir kahvaltı(börek falan yok)

ara:2 adet kurabıye
1 kutu enerjı içecegı(evde içecek bır tek bu kalmış

öğle:1 tabak yoğurt çorbası

akşam:yemek yemedim çatlıyordum artık....
1 tabak çilek(yanı 1 kg ya yakındı galıba
3 adet erık

sonrasında ise çekirdek

spor yapmadım-su çok az içtim....hı spor sabah bıraz kopturduydum hepsı o

ayy şöyle bır bakınca çok yememısım gibi ama valla çok yedım ya nıye böyle oldu unuttuğum bir şey mı var ki:44::44::44:

sevdacım aldığın ilaçların yan etkılerı muhakkak......ama kendını gerıye çekersen yalnız kalırsan daha kötü olursun tatlım.biliyorum elinde değil......benım dişim ağrıyor eşime ters davrandığım cok zaman oluyor......
eğer ilaçların bu sekılde yan etkılerı varsa doktorunla görüş ya ilaçlarını değiştirir ya dozunu azaltır cnm.....
bu arada inş. önemli bir problem degıldır rahatsızlıgın:26::26::26:
lütfen kendıne dikkat et sen bize lazımsın
sağlığın her şeyden önemli ancak bizi bir daha bu şekilde habersız bırakma olur mu ? eger gamze olmasa aklımıza türlü türlü şey gelirdi

Son düzenleme:
dalincim eğer takıma gelirsen muhakkak sende haber ver...neler oluyor bebişin nasıl ,sen nasılsın?
bu hafta hıc uğramadın .......sadece 1 hafta dınlenme süren kaldı unutma cnm .....

GÜNAYDIN

hoşgeldin kelebek amin cnm allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

gamze eksi gelmene sevindim bende acayip şişim ama regliden değil neden bilmiyorum

Canım çok spor yapmaktan da şişebilirsin eş sporu felan hahahah eş sporu ne lan

Corniiiiiiiiiiiiii bende biri bişi yazar diye hemen kaçmıştım zaten

şahnurum kolay gelsin tatlım...

çok teşekkür ederim tatlım başka bir doktora randevu aldım haziranın 3 ünde.bu sefer devlete gidicem tahlil sonucumu ona göstericem bakalım o nedicek ...iyi ki varsınız valla ya

.

bugün start verıyorum....squat ne midir?
Vücut geliştirmede bacaklar nasıl çalıştırılır? - UZMANTV

işte bu.....forum da çok yapan olmuş...ve sanırım herkes çok memnun kalmış....
3 gün yapılıyor 1 gün ara veriliyor......kaç kere yapacağınız çizelgede yer alıyor....yapmak isteyen olursa bana söylesın ben onu da kendımı de takıp edecegım.....her gün sorarım yapıldı mı squat diye:))

Son düzenleyen: Moderatör:
topiğimize yeni bir arkadaş gelmiş goş gelmiş.. son kilolarınıda umarım bizimle birlikte motive olarak verir....

bugün evdeyim ama pek gelemiyorum çiçik dik toprak değiştir yemek yap vs ile uğraşıyorum şuanda

corniiii o hareketleri bir ay yaparsam o resimdeki popodan olacakmı bende söz veriyon mu kızzzz

Bende bi ara araştırıp kısa süre yapmıştım benim bacaklar lömbür lömbür valla zaten en sorunlu yerim basen kalça bende sana katılırım cnm beraber olunca aksatmayızda

bende katılırım bende bir araştırayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…