- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.941
56,8 çıktım bu sabah..
biraz gecmisi karistirdim, cok cici bi takimsiniz masallah
aysunayy i bebek topiginden biliyorum zaten.
neyse ben de buraya takilayim ara sira, 62 lere yaklasinca bende bi rahatlama bi kendini zayif zannetme halleri oluyor.
boyle olunca da hicbi zaman hedefime ulasamiyorum
ins ekim ayina kadar guzelce zayiflamam lazim, ekim de tup bebek yaptiracagiz nasipse..
Allah im bizim gibi isteyen herkese citir anne olmayi nasib etsin aminnn
neyse ben de buraya takilayim ara sira, 62 lere yaklasinca bende bi rahatlama bi kendini zayif zannetme halleri oluyor.
ins ekim ayina kadar guzelce zayiflamam lazim, ekim de tup bebek yaptiracagiz nasipse..
ben bu gün cozuttum hemde baya bir cozuttum onun için yazmayı düşünmüyorum menümü
saol sevdacım iyi olmana sevindim özletme kendiniyaz kızz durum vahimmi bakalım bi
çok vahim biricikim onun içinde utandım valla...
Takıl tabiki kelebekhoş geldin sefalar getirdin..
Herkese kocaman günaydın..dün akşam yemeğinde pizzamı yedim ama çok şükür bu sabah + çıkmadım pizza sonunda 2 saat doğa yürüyüşü yaptığımdan zannediyorum hatta -100 geldim..Büyük moral oldu benim için ve bu gün işe yine sebze götürüyorum + çıksaydım belkide cozutabilirdim yalnız acayip şişim..regl ha oldum ha olucam..
chentiqqq arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum 1. olmuşlar
bizde 7. :26:
gamze sen ha oldun ha olacan ben şuan senin üstüne 3. yü olmuş durumdayım ...çok sinirim bozuk yaa oturdum hem ağlıyorum hem yazıyorum....
Arkadaşlar bu akşam yeğenimle dışarı çıkıcağız ve büyük ihtimalle geç dönerim. Menümü paylaşayım, nasıl olsa akşam yemeği az çok aklımda..Sizin de fikrinizi almış olayım bu konuda
Sabah: 1 muz
Ara: 3 petibör bisküvi
Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği (haşlama)
3-4 dilim (1 ince uzun dilim) karpuz
1 dilim k.e.
Ara: 4 adet taze kayısı
Akşam: hain planlarımız var Emre ile(yeğenim, 16 yaşında) çok seviyorum onu, ölüyorum adeta (onu yemeyeceğim merak etmeyin) pizza yemeye karar verdik ama henüz yenmediği için fikri olan şu anda söyleyebilir, yada sonsuza kadar susabilir mi?
Spor: 2 saat yürümeye tamamlanır..
Su: içmeye devam
saol canımcımduraksama olmamasını bende bilmiyorum cnm ben hiç böyle diyet falan yapmamıştım belki ondandır ben uuuzzuuunnn zamandır 75 in altına düşmemiştim düştükten sonra daha hızlı gitmeye başladı bide cornicim artık kendime ödül bile versem öğünüme koyuyorum ekstradan kalori almıyorum abartmıyorum ödüllerimi yürüyüşüde hiç bırakmıyorum dışarı çıkamıyorum bazen koridorda bile olsa muhakkak yürüyorum bu kadar cnm
MENÜM
SABAH 1 dilim ekmek peynir domates 4 5 çatal yağsız menemen
ÖĞLE magnum
ARA 2 kayısı 5 badem
AKŞAM 1 tabak haşlanmış kepekli makarna yoğurt salata
ARA nescafe içerim
SU az oldu :26:
SPOR bugün yapmadım ev işi yaptım çookk
gamze cıızz geç kaldım duy sesimi 1 dilimden fazla yemeeeeeeee
Ben de küçülmek.. küçülmek... ve Cuma yarışmasını icat ettiğim günden 1 gün öncesine dönmek istiyorum.. Hiç yaşanmamış sayamaz mıyız acaba son 6 yılı?
kizlar ben de sizin takima gelebilir miyim? her gun mesaj yazma zorunlulugu var mi?
iyi akşamlarr
tam olarak okuyamadım ufaklık dibimde menümü yazaıp kaçayım
sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
ara
3-4 yeni dünya
1 sade lokum
öğle
1 tabak izmir köfte
1 tabak karışık salata
ara
yok
akşam
1 tabak karides soslu makarna
ara 1 ince dilim kavun
1 dilim ev baklavası
spor
öğlen 20 dk tempğolu yürüyüş
akşam (yeni geldim) 45 dk tempolu yürüyüş
su tamam
bugün cuma olunca accık cozuttum bende
selam kardeş takımcım
ben 8.takımdan kaptan yardımcısıyım(tanışmıştık gerçi)
öncelikle bir cümlemle ortalık karışmış ve püsküütcümü yormuşuz,istem dışı oldu gerçekten üzüldüm
neyse halloldu
şimdi tekrar sizi ziyaret etme sebebimi yazıyım,bu hafta bir karar alıp bir haftanın sonunda takımımızda kilo veremeyip kilo alan arkadaşlarımıza bir ceza verdik, bu önümüzdeki haftalarda devam edecek.
ceza şu şekilde;diğer takımları ziyaret ederek kendini ifşa edecek . bunu yürürlüğe ben koydum buda ilk uygulama haftamız ve benn ilk haftadan kendi kazdığım kuyuya düştüm
'ben geçen hafta sonu 3 gün boyunca yediklerime dikkat etmeyerek ve her şey den yiyerek kendime ve takımıma ihanet ettimsonucundada hafta içi o kadar dikkat etmeme rağmen +500gr aldım çok pişmanım:2:şimdide cezamı çekiyorum
sizlere tavsiyem şudur ki inanın değmiyor,zaten midede küçülüyor yemekten sonra çok rahatsız oluyor insanhiç gerek yok yani böyle şeylere
şurda yaza ne kaldı dicemde yaz geldi bile,herkes üfür üfür gezerken ben aldığım 500 grmla derdime yanayım,bu hafta sporada gitmedim zaten,yedim içtim oturdumayy yazarken utandım ya
cezamı tamamladım
sevgiler
56,8 çıktım bu sabah..
menümü yazsam mı yazmasam mı dedim ama yazma kararı verdim... çok kalabalık bir menü oldu
MENÜM:
SABAH:
yok
ÖĞLE:
çeyrekten biraz fazla ekmek
6 ceviz büyüklüğünde köfte
1 bardak kola
domates ve kuru soğan
ARA:
1 salatalık
4 erik
ARA:
1 parça bitter
AKŞAM:
ince lavaştan bir dürüm çiğ köfte
ayran
ARA:
2 parça bitter
SPOR:
90 dakika yürüyüş + fitness
hmm bilmem bana cok kotu gelmedi, cola zero dur zaten. bi cig kofte biraz sknti gibi ama genel olarak sabah da bi sey yemedgn icin dengelemistir gibime geliyor :) ama simdi bilmiyom yani, ben oyle disardan katiliyorum, sizin duzeninizi bozmiyim kizilcaksa kizayim hem size kizayim hem kendime
Takıl tabiki kelebekhoş geldin sefalar getirdin..
Herkese kocaman günaydın..dün akşam yemeğinde pizzamı yedim ama çok şükür bu sabah + çıkmadım pizza sonunda 2 saat doğa yürüyüşü yaptığımdan zannediyorum hatta -100 geldim..Büyük moral oldu benim için ve bu gün işe yine sebze götürüyorum + çıksaydım belkide cozutabilirdim yalnız acayip şişim..regl ha oldum ha olucam..
chentiqqq arkadaşımı canı gönülden tebrik ediyorum 1. olmuşlar
bizde 7. :26:
günaydınn
cuma olunca hepimiz biraz cozutuyoruz arkadaşlar sabahın köründe saolsun bizim sıpalar yüzünden ayaklandık kahvaltı yaptık ortalık toz duman yarın annemler geliyo memleketten ben cibutideyken kalacaklar çocukların yanında o yüzden evi biran önce toparlamam lazım önce mutfaktan başlayıp odaların hepsi toplanacak sonra alışveriş vs koşturmaca çok benim bu aralar anlayacağınız
sevda haa şöyle 2 kelime de olsa gel yaz meraktan öldürme bizi
dalin iç girmemiş bu hafta nete baktımda umarım kötü bişey yoktur ahdi bakalım haftasonu abartmadan geçsin hepimizin,
kendinize iyi bakın 5. takımın güzelleri ben sayfayı açık bırakacam fırsat buldukça okur veya gelir yazarım
GÜNAYDIN
hoşgeldin kelebek amin cnm allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
gamze eksi gelmene sevindim bende acayip şişim ama regliden değil neden bilmiyorum
günaydın kızlar herkese mutlu sabahlar....
çok vahim biricikim onun içinde utandım valla...
gamze sen ha oldun ha olacan ben şuan senin üstüne 3. yü olmuş durumdayım ...çok sinirim bozuk yaa oturdum hem ağlıyorum hem yazıyorum....
Kıyamam ben arkadaşıma, hiç ağlama..Üzüldükçe ve kafaya taktıkça inadına yaşanıyor bazı şeyler..Ayy sen benidemi örnek almıyorsun hiç yaaa :26: dağıt biraz kendini dedim seni aldım kk ya getirdim ama sen o kadar takıyorsun ki kafana herşeyi sonra böyle oluyor..düzene sokucaz onu..Hey allahım yaa çocuğu olmayan ben, problemli olan ben..değme kadına taş çıkarıcak bir düzenim varcanım arkadaşım 2 doğum yapmış ama dengesiz oluyor..anlamaya çalışıyorum ama bence tamamen pskolojik
günaydınn
cuma olunca hepimiz biraz cozutuyoruz arkadaşlar sabahın köründe saolsun bizim sıpalar yüzünden ayaklandık kahvaltı yaptık ortalık toz duman yarın annemler geliyo memleketten ben cibutideyken kalacaklar çocukların yanında o yüzden evi biran önce toparlamam lazım önce mutfaktan başlayıp odaların hepsi toplanacak sonra alışveriş vs koşturmaca çok benim bu aralar anlayacağınız
dalin iç girmemiş bu hafta nete baktımda umarım kötü bişey yoktur ahdi bakalım haftasonu abartmadan geçsin hepimizin,
kendinize iyi bakın 5. takımın güzelleri ben sayfayı açık bırakacam fırsat buldukça okur veya gelir yazarım
kolay gelsin canımmm
ben bu mesajı dun okudum ama sessiz kalmayı tercih ettim......
şimdi anlaşıldı.daha önceden diyet yapmamış olman sanıırm
cuma günü olmasına rağmen bence iyi
mümkün değil
kimseyi sıkboğaz etmıyoruz ama koyduğumuz kurallar içerisinde her gün en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var.....işin gücün olur gelemezsin o ayrı tabi
offfff off karidessee gell ablacım gelllllllkalori bombardımanı...
günaydınn
sevdacım aldığın ilaçların yan etkılerı muhakkak......ama kendını gerıye çekersen yalnız kalırsan daha kötü olursun tatlım.biliyorum elinde değil......benım dişim ağrıyor eşime ters davrandığım cok zaman oluyor......
eğer ilaçların bu sekılde yan etkılerı varsa doktorunla görüş ya ilaçlarını değiştirir ya dozunu azaltır cnm.....
bu arada inş. önemli bir problem degıldır rahatsızlıgın:26::26::26:
lütfen kendıne dikkat et sen bize lazımsın
sağlığın her şeyden önemli ancak bizi bir daha bu şekilde habersız bırakma olur mu ? eger gamze olmasa aklımıza türlü türlü şey gelirdi
Canım çok spor yapmaktan da şişebilirsineş sporu felan hahahah eş sporu ne lan
Kıyamam ben arkadaşıma, hiç ağlama..Üzüldükçe ve kafaya taktıkça inadına yaşanıyor bazı şeyler..Ayy sen benidemi örnek almıyorsun hiç yaaa :26: dağıt biraz kendini dedim seni aldım kk ya getirdim ama sen o kadar takıyorsun ki kafana herşeyi sonra böyle oluyor..düzene sokucaz onu..Hey allahım yaa çocuğu olmayan ben, problemli olan ben..değme kadına taş çıkarıcak bir düzenim varcanım arkadaşım 2 doğum yapmış ama dengesiz oluyor..anlamaya çalışıyorum ama bence tamamen pskolojik
kolay gelsin canımmm
DELÜÜÜÜÜÜ
bugün start verıyorum....squat ne midir?
Vücut geliştirmede bacaklar nasıl çalıştırılır? - UZMANTV
işte bu.....forum da çok yapan olmuş...ve sanırım herkes çok memnun kalmış....
3 gün yapılıyor 1 gün ara veriliyor......kaç kere yapacağınız çizelgede yer alıyor....yapmak isteyen olursa bana söylesın ben onu da kendımı de takıp edecegım.....her gün sorarım yapıldı mı squat diye:))
bugün start verıyorum....squat ne midir?
Vücut geliştirmede bacaklar nasıl çalıştırılır? - UZMANTV
işte bu.....forum da çok yapan olmuş...ve sanırım herkes çok memnun kalmış....
3 gün yapılıyor 1 gün ara veriliyor......kaç kere yapacağınız çizelgede yer alıyor....yapmak isteyen olursa bana söylesın ben onu da kendımı de takıp edecegım.....her gün sorarım yapıldı mı squat diye:))
DELÜÜÜÜÜÜ
kolay gelsin canımmm
canım arkadaşım yaaaa seviyorum kız seni....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?