Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese merhabalar hastanedeyim nbtteyim valllahi gün aşırı nbtten sıkıldım bakıyorum spora başlamış grupça çok taktişr etttim gayet güzel karar almışsınız ölçülerinizde süper devamını bekleriz ben zaten plateste olduğum için sizinlede yaparsam plates abiye ayıp ederim siz yapın bakalım güzelse biz de yaparız

hadi bakim yazın .......
zes,juju ve ben yazdık sıra diğerlerinde...........

corni beli tam olarak nereden ölçüyoruz bide göbeğide tam göbek deliğinden dimi yarın sabah bende ölçer yazarım

kaptanım benimde basen 112 ydi en son ölçdüğümde 102 ye düşmüştü bakalım senin basenler ne kadar incelicek

evettt:44::44::44: durum şimdi sana kötü gibi geliyor olabilir....ama 1 ay sonra düzenli sporla bakalım nasıl hale gelecekler....jujum sende plates yapsan nasıl olur?
hadi hadi açık açık söyle takımd en şişman ben olduğuma göre ölçülerimde 90-60-90 olacak değil... durum vahim...

plates bir ara başlar gibi oldum ama bıraktım efor sarfettirmiyor diye .. yalama oldum bişeylere başlayıp başlayıp bırakıyorum
kimlerin ölçüleri süper güzelim 3 kişi verdi benimkinide dahil ediyosan vay halimeeee

hadi bakim yazın .......
zes,juju ve ben yazdık sıra diğerlerinde...........
atos patos diğeri neydi kız unuttum bak dartanyelmi

ahh biricik ahh senin yolundan gidebilseydim keşke nerdeeeeeeeeeeeee..... herkesi solladın sen valla hayran hayran seyrediyorum gelişimini

cnm vücudunun üst tarafında oyuk yer var ya....işte ordan belını ölçeceksın.....

umutsuz olma kaptanım.olacakk elbet.....

bu arada ölüyorum leynnnnnnnnnnnnnnn anammm bu squat neymiş böle bitirdi yaktı kavurdu beni.....

dilekkkkkkk bu direk bele vuruyor cızzz senın nerelerın ağrıdı.benım kol falan gıttı zaten.....

50 dk Nivea body yaptım squat kadar terlemedim çok yorucuymuş......50 tane de böyle zorlandım 250 yı nasıl yaparım acaba

anam bacak çalıştırmıyomu bu kolun niye ağrıdı ....:26:

cornim menünü beğendim yeşillik haftası da güzelmiş bende mi yapsam bu hafta acaba öyle bol salatalı bir hafta

dal mı anca kavak ğacı olur benden

kahvaltı yokolmamış cornicim bu arada yaptım squatı anam ben yanlış yapıyomuşum önceden videodaki gibi yaptım valla titretti bacaklarımı

biricikim valla çok güzel menün harika....

50 dk Nivea body yaptım squat kadar terlemedim çok yorucuymuş......50 tane de böyle zorlandım 250 yı nasıl yaparım acaba

Tuğbacığım neyi nasıl yapıcaz link atarmısın kuşum..Ben bu gün iş yerinden çok dikkatimi veremedim tatlım..onunla ilgili yorumunu da bulamadım :26: Ben de yapmak istiyorum tatlım, azıcık tarif edermisin...

İşte bunlar da benim ölçülerim

Göğüs: 93
Bel: 76
Göbek: 86
Basen: 97
Bacak: 58
Kol: 28

İnşaallah doğrudur, ölçüleri tam yerinden ve doğru almaya çalıştım..Bu arada cornimm şimdiye kadar kaç kişi vermişse ölçüsünü topluca paylaşman mümkün mü canım

menüm

sabah: 1 domates ve 1 yumurtayla yapılmış melemen
3 tane zeytin,1 küçük parça börek

öğle :yok kahvaltıyı biraz geç yaptım

ara:3 kaşık yoğurt

akşam :ekmeğin uç kısmını böldüm içini çıkardım arasına 4 tane ızgara köfte koyup yedim
1 bardak ta ayran ,2 parça karpuz

spor:yarım saat eliptik,50 squet ,50 mekik

su:1.5 litre falandır,2 bardak yeşil çay,1 tane de maden suyu

cornim bende en kısa zamanda ölçüp bildirecem mezuram yok önce mezura bulmam lazım ....

gamze mezura lazım bana acil ama ben göbek bölgemi ölçmücem regl dolayısıyla biraz fazla şiş

.

aaaa ben menümü paylaşmamıştım..

Sabah: Form pirinç patlağı (110 kalori)

Ara: 4 taze kayısı

Öğle: yarım k.k krem peynir
5 zeytin
2 domates
2 yeşil biber
1 dilim ekmek

Ara: 1 bitter gofret (160 kalori)

Akşam: 1 porsiyon kuru fasulye :26: bitmek bilmedi
1 dilim ekmek

Ara: yok

Spor: 1 saat yürüme
Su: tamamdır

gamzem ölçülerimiz yakınmış......paylaşacağım cnm hepsini toptan.......linkı paylastım

yetiştir gamze metreyii.... menü de iyi

gamzem ölçülerimiz yakınmış......paylaşacağım cnm hepsini toptan.......linkı paylastım

yetiştir gamze metreyii.... menü de iyi

tuğbiş ben sabah yazayım şimdi benimki biraz mızmızlanıyor çay falan istiyor....sabah ölçüp bildircem....

herkese iyi geceler kızlar görüşmek üzere..

.

benimde en kalın yerim bacaklarım bende sukuat istiyom benide listeye ekleyin bacım...

Bende bi ara araştırıp kısa süre yapmıştım benim bacaklar lömbür lömbür valla zaten en sorunlu yerim basen kalça bende sana katılırım cnm beraber olunca aksatmayızda
ben şişkoyumda bacaklar ayrı sırıtıyor galiba

cornican bacım bu spora zes teyzenide ekle

göğüs bel göbek basen üst bacak kol

juju 109 94 115 119 70 36

corni 95 73 85 99 58 29

dilek
zes ? 80 94 103 66 30

birsen

gamze 93 76 86 97 58 28

sevda
rabiş
aysun
hasret
dalin
büşra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…