- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.981
hadi bakim yazın .......
zes,juju ve ben yazdık sıra diğerlerinde...........
hadi hadi açık açık söyle takımd en şişman ben olduğuma göre ölçülerimde 90-60-90 olacak değil... durum vahim...evettt:44::44::44: durum şimdi sana kötü gibi geliyor olabilir....ama 1 ay sonra düzenli sporla bakalım nasıl hale gelecekler....jujum sende plates yapsan nasıl olur?
kimlerin ölçüleri süper güzelim 3 kişi verdi benimkinide dahil ediyosan vay halimeeeeherkese merhabalar hastanedeyim nbtteyim valllahi gün aşırı nbtten sıkıldım bakıyorum spora başlamış grupça çok taktişr etttim gayet güzel karar almışsınız ölçülerinizde süper devamını bekleriz ben zaten plateste olduğum için sizinlede yaparsam plates abiye ayıp ederim siz yapın bakalım güzelse biz de yaparız
atos patos diğeri neydi kız unuttum bak dartanyelmihadi bakim yazın .......
zes,juju ve ben yazdık sıra diğerlerinde...........
corni beli tam olarak nereden ölçüyoruz bide göbeğide tam göbek deliğinden dimi yarın sabah bende ölçer yazarım
kaptanım benimde basen 112 ydi en son ölçdüğümde 102 ye düşmüştü bakalım senin basenler ne kadar incelicek
corni beli tam olarak nereden ölçüyoruz bide göbeğide tam göbek deliğinden dimi yarın sabah bende ölçer yazarım
kaptanım benimde basen 112 ydi en son ölçdüğümde 102 ye düşmüştü bakalım senin basenler ne kadar incelicek
hadi hadi açık açık söyle takımd en şişman ben olduğuma göre ölçülerimde 90-60-90 olacak değil... durum vahim...
plates bir ara başlar gibi oldum ama bıraktım efor sarfettirmiyor diye .. yalama oldum bişeylere başlayıp başlayıp bırakıyorum
kimlerin ölçüleri süper güzelim 3 kişi verdi benimkinide dahil ediyosan vay halimeeee
atos patos diğeri neydi kız unuttum bak dartanyelmi
ahh biricik ahh senin yolundan gidebilseydim keşke nerdeeeeeeeeeeeee..... herkesi solladın sen valla hayran hayran seyrediyorum gelişimini
cnm vücudunun üst tarafında oyuk yer var ya....işte ordan belını ölçeceksın.....
umutsuz olma kaptanım.olacakk elbet.....
bu arada ölüyorum leynnnnnnnnnnnnnnn anammm bu squat neymiş böle bitirdi yaktı kavurdu beni.....
dilekkkkkkk bu direk bele vuruyor cızzz senın nerelerın ağrıdı.benım kol falan gıttı zaten.....
anam bacak çalıştırmıyomu bu kolun niye ağrıdı ....:26:
menü demeye bin şahit isteyen beslenme düzenime hoş geldiniz....
sabah:1 adet muz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
1 adet domates
ara:1 muz
akşam:1 tabak dolusu az yağlı bol yeşillikli kısır
spor:nivea body+50 squat yapılacak.....
su:içiyorum.....
bu hafta bol bol yeşillik aldırdım eşime.....bu haftayı ot haftası ilan ediyorum kendime.....
roka-maydonoz-nane-dere otu-marul-yeşil soğan vs.
koyun gibi ot yıyecegım bu hafta.....paso salata yapacağım içine bir gun ton balığı bır gün haşlanmış tavuk bir gun peynır koyup cok az yag ,nar ekşisi ile tatlandırıp yıyecegım
dal mıanca kavak ğacı olur benden
kahvaltı yokolmamış cornicim bu arada yaptım squatı anam ben yanlış yapıyomuşum önceden videodaki gibi yaptım valla titretti bacaklarımı
MENÜM
SABAH yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 Kase yoğurt 1 salatalık
ARA nescafe sütlü 10 badem
AKŞAM 1 kase tarhana çorbası salata
SU İÇİYORUM
SPOR 45 dk tempolu yürüyüş 50 squat 100 mekik
50 dk Nivea body yaptım squat kadar terlemedimçok yorucuymuş......50 tane de böyle zorlandım 250 yı nasıl yaparım acaba
Tuğbacığım neyi nasıl yapıcaz link atarmısın kuşum..Ben bu gün iş yerinden çok dikkatimi veremedim tatlım..onunla ilgili yorumunu da bulamadım :26: Ben de yapmak istiyorum tatlım, azıcık tarif edermisin...
İşte bunlar da benim ölçülerim
Göğüs: 93
Bel: 76
Göbek: 86
Basen: 97
Bacak: 58
Kol: 28
İnşaallah doğrudur, ölçüleri tam yerinden ve doğru almaya çalıştım..Bu arada cornimm şimdiye kadar kaç kişi vermişse ölçüsünü topluca paylaşman mümkün mü canım
gamze mezura lazım bana acil ama ben göbek bölgemi ölçmücem regl dolayısıyla biraz fazla şiş
.
Tuğbacığım neyi nasıl yapıcaz link atarmısın kuşum..Ben bu gün iş yerinden çok dikkatimi veremedim tatlım..onunla ilgili yorumunu da bulamadım :26: Ben de yapmak istiyorum tatlım, azıcık tarif edermisin...
İşte bunlar da benim ölçülerim
Göğüs: 93
Bel: 76
Göbek: 86
Basen: 97
Bacak: 58
Kol: 28
İnşaallah doğrudur, ölçüleri tam yerinden ve doğru almaya çalıştım..Bu arada cornimm şimdiye kadar kaç kişi vermişse ölçüsünü topluca paylaşman mümkün mü canım
menüm
sabah: 1 domates ve 1 yumurtayla yapılmış melemen
3 tane zeytin,1 küçük parça börek
öğle :yok kahvaltıyı biraz geç yaptım
ara:3 kaşık yoğurt
akşam :ekmeğin uç kısmını böldüm içini çıkardım arasına 4 tane ızgara köfte koyup yedim
1 bardak ta ayran ,2 parça karpuz
spor:yarım saat eliptik,50 squet ,50 mekik
su:1.5 litre falandır,2 bardak yeşil çay,1 tane de maden suyu
cornim bende en kısa zamanda ölçüp bildirecem mezuram yok önce mezura bulmam lazım ....
gamzem ölçülerimiz yakınmış......paylaşacağım cnm hepsini toptan.......linkı paylastım
yetiştir gamze metreyii....menü de iyi
benimde en kalın yerim bacaklarım bende sukuat istiyom benide listeye ekleyin bacım...bugün start verıyorum....squat ne midir?
Vücut geliştirmede bacaklar nasıl çalıştırılır? - UZMANTV
işte bu.....forum da çok yapan olmuş...ve sanırım herkes çok memnun kalmış....
3 gün yapılıyor 1 gün ara veriliyor......kaç kere yapacağınız çizelgede yer alıyor....yapmak isteyen olursa bana söylesın ben onu da kendımı de takıp edecegım.....her gün sorarım yapıldı mı squat diye:))
ben şişkoyumda bacaklar ayrı sırıtıyor galibaBende bi ara araştırıp kısa süre yapmıştım benim bacaklar lömbür lömbür valla zaten en sorunlu yerim basen kalça bende sana katılırım cnm beraber olunca aksatmayızda
cornican bacım bu spora zes teyzenide ekle1. gün 50 diyor.....foto uygun olmadığı için forumdan kaldırıldı.ancak bu sporlarla ilgili bilgilere buradan ulaşabılırsınız....
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
sayfanın bayağı altına doğru tablo verilmiş......bulamazsan bir de burda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/622719-spor-arkadasi-arayanlarin-yeri-6.html
yok yok cok değil anca işte.......
eş sporunu gamze dedi neyse artıkın o
jujum yukardaki linklerde o tabloyu al ...
kızlar kendı pc nıze kopyalayın o tabloyu ordan takıp edecegız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?