Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bi ara araştırıp kısa süre yapmıştım benim bacaklar lömbür lömbür valla zaten en sorunlu yerim basen kalça bende sana katılırım cnm beraber olunca aksatmayızda

jujum senin popo daha güzel bu foto da ki de popo mu ya

dilekçim benımkılerde lömbür lömbür valla......

şimdi ben yenı bır topiğe yazıyorum ya orda kı kızlar öncesı ve sonrası fotolarını koyuyorlar ahan da ağzım böle kalıyor valla 1 ayda bıle süper değişim var vücutlarında....ama çok spor yapıyorlar.....bizim grupdan da en çok hasretın vücudu şekle girmiştir.platesten dolayı....

cornim şimdi bu squeti 55 le başlıyıp hergün 5 tane mi arttıracaz biraz baktım şimdi ..... bir tanesinde de 20 den başlamıştı sanırım....ben şimdi başlıyorum ... ve START ......

.

corni koç sensin herkes sana verecek raporunu ona göre...

kız 50 çok değilmi anam hamız biz alışık değiliz 30 la başlasak olma mııııı

tabi arada eş sporu(kimin icadıysa artık ) yapanlar vardır talimlidir bilemem

cornim şimdi bu squeti 55 le başlıyıp hergün 5 tane mi arttıracaz biraz baktım şimdi ..... bir tanesinde de 20 den başlamıştı sanırım....ben şimdi başlıyorum ... ve START ......

.

1. gün 50 diyor.....foto uygun olmadığı için forumdan kaldırıldı.ancak bu sporlarla ilgili bilgilere buradan ulaşabılırsınız....

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
sayfanın bayağı altına doğru tablo verilmiş......bulamazsan bir de burda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/622719-spor-arkadasi-arayanlarin-yeri-6.html

yok yok cok değil anca işte.......

eş sporunu gamze dedi neyse artıkın o

jujum yukardaki linklerde o tabloyu al ...
kızlar kendı pc nıze kopyalayın o tabloyu ordan takıp edecegız......

hahahahahah biri benim de dötümü kaldırsınn

off hacılar,bacılar sıkılıyorum ya
hafta sonu aöf var ben mi sınava gırecegım modundayım henüz kapak bıle açmadım

bugünden itibaren duzenlı spor yapacagım hahayt...akşama nıvea body mı yapayım ben üstüne de squatı yaptım mı ohh

listeye alıyorum juju,sevda,dilek.....basenlerınızı ölçmeyı unutmayın bakalım nasıl fark olacak 1 ay sonunda....bırde mümkünse poponuzun fotosunu da cekın sonra arada ki farka bakarsınız

gel vatandaş gelllllll squata gelllllll

ne kadar ayıp ne kadar

yes baby.....şimdi pc ye kayı edıyorum isimleri......bugunun tarihini de atıyorum.....sonra başlayan olursa o zamanın tarihini de atarım.......

yalnız hareketi doğru yapın haaa.videoyu iyice izleyın......

yaaaaaaaaaaaaaa beni dee alınnnnnnnnn..akşama bir anlayayım sindire sindire, benim de kalksın

yes baby.....şimdi pc ye kayı edıyorum isimleri......bugunun tarihini de atıyorum.....sonra başlayan olursa o zamanın tarihini de atarım.......

tamam cnm bende yürüyüşün ardından yaparım bu ara zaten iyice gözüme batıyodu bacaklarım yumuş yumuş iyi oldu valla ben hemen harekete geçiyim yürüyim hareketlerimide yapıyım gelirim

yaaaaaaaaaaaaaa beni dee alınnnnnnnnn..akşama bir anlayayım sindire sindire, benim de kalksın

kalksın tabi......tamam senı de yazıyorum.....yuhuuuuuuuuuhuu yer çekımıne elveda

tamam cnm bende yürüyüşün ardından yaparım bu ara zaten iyice gözüme batıyodu bacaklarım yumuş yumuş iyi oldu valla ben hemen harekete geçiyim yürüyim hareketlerimide yapıyım gelirim

valla sen iyice dal gıbı olun artıkyapp bebegemm bende akşam yapacağım.....Nivea body den sonra.....38 beden olcem

menü demeye bin şahit isteyen beslenme düzenime hoş geldiniz....

sabah:1 adet muz

öğle:1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
1 adet domates

ara:1 muz

akşam:1 tabak dolusu az yağlı bol yeşillikli kısır

spor:nivea body+50 squat yapılacak.....
su:içiyorum.....

bu hafta bol bol yeşillik aldırdım eşime.....bu haftayı ot haftası ilan ediyorum kendime.....
roka-maydonoz-nane-dere otu-marul-yeşil soğan vs.

koyun gibi ot yıyecegım bu hafta.....paso salata yapacağım içine bir gun ton balığı bır gün haşlanmış tavuk bir gun peynır koyup cok az yag ,nar ekşisi ile tatlandırıp yıyecegım

Son düzenleme:

kalksın tabi......tamam senı de yazıyorum.....yuhuuuuuuuuuhuu yer çekımıne elveda

valla sen iyice dal gıbı olun artıkyapp bebegemm bende akşam yapacağım.....Nivea body den sonra.....38 beden olcem

dal mı anca kavak ğacı olur benden

kahvaltı yokolmamış cornicim bu arada yaptım squatı anam ben yanlış yapıyomuşum önceden videodaki gibi yaptım valla titretti bacaklarımı

MENÜM

SABAH yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmek

ÖĞLE 1 Kase yoğurt 1 salatalık

ARA nescafe sütlü 10 badem

AKŞAM 1 kase tarhana çorbası salata

SU İÇİYORUM

SPOR 45 dk tempolu yürüyüş 50 squat 100 mekik

sporla beraber bide böyle beslenirsen bu hafta atak yaparsın valla cornicim bakalım bu haftanın sonucu ne olucak

dal mı anca kavak ğacı olur benden

kahvaltı yokolmamış cornicim bu arada yaptım squatı anam ben yanlış yapıyomuşum önceden videodaki gibi yaptım valla titretti bacaklarımı

aslında yedıgım cogu seyı yutuyorumçiğneyemıyorum ki yaşlandım iyice

süpersinnnnnnnnnnn

sporla beraber bide böyle beslenirsen bu hafta atak yaparsın valla cornicim bakalım bu haftanın sonucu ne olucak

bakalım umarım işe yarar.......

ben excel de hazırladım listemizi......hemen adının önüne bir tik atıyorum

hımmm ben bugün başlamıyorum ama söyleyeyeyim yarın yada pazartesi başlarım

sıkı durun ölçülerimi yazıyorum

göğüs : 109

bel : 94

göbek : 115

basen : 119

bacak : 70

kol : 36

evettt:44::44::44: durum şimdi sana kötü gibi geliyor olabilir....ama 1 ay sonra düzenli sporla bakalım nasıl hale gelecekler....jujum sende plates yapsan nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…