- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #91.961
topiğimize yeni bir arkadaş gelmiş goş gelmiş.. son kilolarınıda umarım bizimle birlikte motive olarak verir....
bugün evdeyim ama pek gelemiyorum çiçik dik toprak değiştir yemek yap vs ile uğraşıyorum şuanda
corniiii o hareketleri bir ay yaparsam o resimdeki popodan olacakmı bende söz veriyon mu kızzzz
Bende bi ara araştırıp kısa süre yapmıştım benim bacaklar lömbür lömbür valla zaten en sorunlu yerim basen kalça bende sana katılırım cnm beraber olunca aksatmayızda
jujum senin popo daha güzel bu foto da ki de popo mu ya
dilekçim benımkılerde lömbür lömbür valla......
şimdi ben yenı bır topiğe yazıyorum ya orda kı kızlar öncesı ve sonrası fotolarını koyuyorlar ahan da ağzım böle kalıyorvalla 1 ayda bıle süper değişim var vücutlarında....ama çok spor yapıyorlar.....bizim grupdan da en çok hasretın vücudu şekle girmiştir.platesten dolayı....
cornim şimdi bu squeti 55 le başlıyıp hergün 5 tane mi arttıracaz biraz baktım şimdi ..... bir tanesinde de 20 den başlamıştı sanırım....ben şimdi başlıyorum ... ve START ......
.
corni koç sensin herkes sana verecek raporunu ona göre...
kız 50 çok değilmi anam hamız biz alışık değiliz 30 la başlasak olma mııııı
tabi arada
eş sporu(kimin icadıysa artık ) yapanlar vardır talimlidir bilemem
1. gün 50 diyor.....foto uygun olmadığı için forumdan kaldırıldı.ancak bu sporlarla ilgili bilgilere buradan ulaşabılırsınız....
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...arin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim.html
sayfanın bayağı altına doğru tablo verilmiş......bulamazsan bir de burda var;
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/622719-spor-arkadasi-arayanlarin-yeri-6.html
yok yok cok değil anca işte.......
eş sporunu gamze dedi neyse artıkın o
jujum yukardaki linklerde o tabloyu al ...
kızlar kendı pc nıze kopyalayın o tabloyu ordan takıp edecegız......
hahahahahah biri benim de dötümü kaldırsınn
cornim bugün mü başlıyoruz bacım
ne kadar ayıp ne kadar
off hacılar,bacılar sıkılıyorum ya
hafta sonu aöf var ben mi sınava gırecegım modundayımhenüz kapak bıle açmadım
bugünden itibaren duzenlı spor yapacagımhahayt...akşama nıvea body mı yapayım ben üstüne de squatı yaptım mı ohh
listeye alıyorum juju,sevda,dilek.....basenlerınızı ölçmeyı unutmayın bakalım nasıl fark olacak 1 ay sonunda....bırde mümkünse poponuzun fotosunu da cekın sonra arada ki farka bakarsınız
gel vatandaş gelllllll squata gelllllll
yes baby.....şimdi pc ye kayı edıyorum isimleri......bugunun tarihini de atıyorum.....sonra başlayan olursa o zamanın tarihini de atarım.......
yalnız hareketi doğru yapın haaa.videoyu iyice izleyın......
yes baby.....şimdi pc ye kayı edıyorum isimleri......bugunun tarihini de atıyorum.....sonra başlayan olursa o zamanın tarihini de atarım.......
yaaaaaaaaaaaaaa beni dee alınnnnnnnnn..akşama bir anlayayım sindire sindire, benim de kalksın
tamam cnm bende yürüyüşün ardından yaparım bu ara zaten iyice gözüme batıyodu bacaklarım yumuş yumuş iyi oldu valla ben hemen harekete geçiyim yürüyim hareketlerimide yapıyım gelirim
kalksın tabi......tamam senı de yazıyorum.....yuhuuuuuuuuuhuu yer çekımıne elveda
valla sen iyice dal gıbı olun artıkyapp bebegemm bende akşam yapacağım.....Nivea body den sonra.....38 beden olcem
menü demeye bin şahit isteyen beslenme düzenime hoş geldiniz....
sabah:1 adet muz
öğle:1 kase yoğurt çorbası
1 dilim ekmek
1 adet domates
ara:1 muz
akşam:1 tabak dolusu az yağlı bol yeşillikli kısır
spor:nivea body+50 squat yapılacak.....
su:içiyorum.....
bu hafta bol bol yeşillik aldırdım eşime.....bu haftayı ot haftası ilan ediyorum kendime.....
roka-maydonoz-nane-dere otu-marul-yeşil soğan vs.
koyun gibi ot yıyecegım bu hafta.....paso salata yapacağım içine bir gun ton balığı bır gün haşlanmış tavuk bir gun peynır koyup cok az yag ,nar ekşisi ile tatlandırıp yıyecegım
dal mıanca kavak ğacı olur benden
kahvaltı yokolmamış cornicim bu arada yaptım squatı anam ben yanlış yapıyomuşum önceden videodaki gibi yaptım valla titretti bacaklarımı
MENÜM
SABAH yumurta domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ÖĞLE 1 Kase yoğurt 1 salatalık
ARA nescafe sütlü 10 badem
AKŞAM 1 kase tarhana çorbası salata
SU İÇİYORUM
SPOR 45 dk tempolu yürüyüş 50 squat 100 mekik
sporla beraber bide böyle beslenirsen bu hafta atak yaparsın valla cornicim bakalım bu haftanın sonucu ne olucak
hımmm ben bugün başlamıyorum ama söyleyeyeyim yarın yada pazartesi başlarım
sıkı durun ölçülerimi yazıyorum
göğüs : 109
bel : 94
göbek : 115
basen : 119
bacak : 70
kol : 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?