Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menün güzel cnm ama yürüyüş az biraz daha fazlalaştır şu yrüyüşü kaptanında dediği gibi yarından itibaren kür uygula 3 gün maydanoz suyu iç etkili oluyor gerçekten ve sakın akşam yemeğinden sonra bişey yeme kesinlikle bu hafta eksi çıkıcaz cnm bırakmak yok iyi sonuçlar alıcaz

hala goç guzu sistemini açıklamamışsınız ya.. Gözlerim yaşardı 6 kullanıcı okuyor diyor.. Ah ah bir de bizde sağlansa şu yoğunluk...
canım şöyleki takımda hemen hemen aynı dönemde girmemize rağmen bir kısım kişi güzel kilolar verdi ve sistemini oturttu hedefe yaklaştı.. Bir kısım kişide ben de dahil buna bir türlü istediği sıkalayı yakalayamadı ...

Bende takıma iki soru yönelttim ilkinde ben koç olmak istiyorum bir kişinin sorumluluğunu alır onunla ilgili tüm bilgileri takip eder ve onu denetlerim diyenler isim versin dedim

ikinci soruda ben zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum birileri beni denetlesin yediğime içtiğime karışsın yaptığım sporu sorsun içtiğim suyu yeşil çayı sorsun diyorsanız isim verin dedim

ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...

Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz

aysunayımm bu hafta yerini ben alacağım canımm

kornim kesinlikle haklısın şu 4 gün iyi sıkmalıyım

iyi eğlenceler canmm. sporunuda yapman süper

kızlar ben kaçarım akşam görüşürüz koçummm dalinim gel artık foruma gül döküyorum yollarına

ınsallah dılekcım yarından ıtıbaren maydonoz suyu ıcmeye baslayacagımm bu hafta guzel sonuclansın mekık cekıyorum babam dıyo ki yaa bole debelenırsın ıste yedıklerını ertımek ıcın boyun var allahtan yoksa topac gıbı olursun dıyo mekıgı bırakıyorum olmadı olmadı az daha cek dıye dalga gecıyo benımleeee

dalinto bacım nerelerdeydin.......

rabişim baban ziyarete mi geldi sizi..ne güzeell.....
bu arada sen şu ikm işini ne yaptın konuştun mu herüfünle

jujum valla senı takdır edıyorum...yap sporunu da

menüm.........
sabah: 1 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş krem peynir

öğle: yarım dilim çavdar ekmeği + 3 çatal sucuklu yumurta
1 adet çeri domates

ara: 10 adet fındık

akşam: yeşil mercimekli +tavuklu salata

spor: Nivea body yapılacak

sanırım omzumu sakatlamışım..omzum ağrıyor 2 gundur....

su: içiyorum

Son düzenleme:
kuzucuklarımmm merabayın dun pek kımseler yoktu ne zaman gırıp baksam bostu yazı yazılomamıstı heralde ehrkes herufuyle dakılıyyy dıdım.bugunde temızlık hazırlık vs yapıyorum yarın mısafırım gelecek.sabahtan berı kaynamla kaynatam avrdı.dedesı kızımı koye gotureyım hava alsın enerjısını bosaltsın dedı.onu hazırlaqdım godnerdım hafta sonuna kadar yok.cocuk azıcık toprakla kumla oynasın butun gun evde bunaldı daraldı yakın parkımızda yokkı gotureyım.hafta sonunada cok var ama napalım dayancaz

dasha bıtmedı ısım bı bakayım dedım aksama burdayım emme.

bnm talebe sevda ortalarda yok.kırcam kafasını ne haltlar yıyor acaba

bırso kız hemen yedıkelrıne ıctıklerıne daır ayrıntılı rapor ver ne yedın ne zaman yedın kaçta yedın kacta z..tın hepsını bılmek ıstıyorum

cornıcım jujuyla ınatlasma o laf anlamıyor taktı bı 1200 cal.ısıne ben onu kendı halıne brıaktım ellesmıyom bundan kelli

gamze ; sevda nerde cız? anacım bunun oglu ne zaman sınava gırecek kız ben girecek kadar oldum haa
bu arada arzu ne yapıyor hıc ses soluk yok......

Sevdanın oğlu bu pazar girdi canım sınava, evde vala sevda..ben dana gibi eve giremedim kaç gündür, akşamları illaki uğruyorum ama squat için

Arzu yeni evine taşınıyor, kocası denizlerden döndü balayı yaparlar diyecem ama bilemedim şimdi

Canım biz dün akşam 70 yaptık squatı birsen mi sormuştu, sayfam açıkken hemencecik yazdım

hersey ıyı guzel hosta 10 fındık fazla sekerım 5 tane neyıne yetmıyo cok kalorılı ve yaglı bu melet.hem aralarda ben en fazla 3 fındıgı tercıh edıyorum 10 fındık yerıne kuru kayısı yada kucuk bı elma yesen daha ıyı olurdu elma vucuda hem su hem seker.sonucta sekerede ıhtıyacımız var hemde 10 fındıktan daha az kalorılı

ya hep duyuyorum squat vs ne bbu squat nasıl yapılır

gamze o sevdaya söle ugrasın buraya

dalinto hıc sorma bacım bu fındık cok pis bır ıllet elını atınca gerı cekemıyorsun.....eşime dıyorum alma sunu ama yok nafile
squata gelınce videoları falan vardı....dur bulabilirsem koyayım......

gıt ordan ıradesızlıgının bdelını kocana ve fındıga odetme.bu konuda katıyım evde 1 kılo fındık var elımı surmuyorum cocuklara ezıorum hergun balalrına akrsıtırıp verıyorum fındık fıstık badem cocukalr ıcın hıc eksık olmaz elımı surmem.hafta bır 2 kez ıkısındende 1 er atarım agzıma en son yedıgım 1 haftayı gectı.azıcık azım azıcık ırade.10 fındık her halukarda fazla 1 avuc eder oda 700 cal ohhh afıyet olsun.

kız cornı bu bbızım bıldıgın çöm kalk çöm kalk.adı olmus squat

dalinto öle deme.çömel kalk degıl işte...bel oyukluğuna bak.....toto dısarda egılıyorsun.çok z or bu hareket.ben yapamadım fıtık olduğu ıcın bırakmak zorunda kaldım.....jujum dayanamadı.......sevda başlamıştı bıraktı ama şimdi gamze ile devam edıyorlar....

en istikrarlı dilek şu anda 140 ı yaptı sanırım bugun ve poposun da bayağı değişme varmış.....bugun foto eklyecek .....

hıı şahnur da yapıyordu......bakale noldu senın ölçü işi acaba? vermeye nıyetın yok herhall.marketlerde bile satılıyor .....

bende yaparım bunu.ya bakalım dılos foto eklesın hele degısım varsa hemen baslarım 14 ta neymıs ben 250 yaparım hehehyttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…