Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmm türevleri
yoğurt altı makarna....
Yoğurt altı zy patlıcan
yoğurt altı körili tavuk
yoğurt altı pirinç pilavı
yoğurt altı bir dilim ekmek
yoğurt altı 10-15 tane fındık
vs
vs
vs
vs
daha türetim mi

evde vaktim olsaydı bende salata artı tavuk yapabilirdim ama olmıcak sanırım...

yok hayatım senın elinde yoğurttan başka bir şey yok ki..bunları yapman için malzeme olması lazım
bence yoğurt + cevız ye veya fındık......

o zaman iki kase yerim yoğurdu... 15 tanede fındık :125:

olur 2 kase ye yoğurdunu da şu fındık sayısı çok fazla 10 çekelım onu.....eee sizin konser saat kaçtaymış.spor yapabilecek mısın akşam.......ya da konsere yürüyerek gıdebılırsınız karı-koca

Ajan corni...

Sizin koçlar kuzular nasıl bir sistem o? jujunun yoğurt altı alternatiflerine koptum resmen...

ordada anlaşalım 12,5:13:fındık

Konser saatini hala bilmiyorum bizimkisi bilete bakmaya üşendi akşam eve gidince öğreneceğim artık... Bu arada öyle bildiğin gençlik konseri değil yaaa türk sanat müziği konseri inşallah uyumam...
Yürüyerek gidilecek bir mesafe değil ayrıca benimkisi yürümez arabası var atla gider çeşmeye misali

ben yeni başladım diyete doğru beslenmeye....
ama inatla bir gr bile vermedim.
moralim çok bozuk.
eskiden daha çabuk kilo verirdim sanırım yaş yüzünden zorlaştı. çabuk kilo vermeye yardımcı bildiğiniz denediğiniz yöntemler var mı??

tmm 12,5 olsun o buçuk nasıl olacaksa türk sanat müziği mi jujum iyi uykular şimdidien

merhaba hoş geldin.....tşk ederim .bizim takım da bende daha fazla kılo verenler de var.....
daha yenı başlamışsın lütfen acele edip boş yere moralini bozma....
çabuk kilo vermeye yardımcı herhangı bır iksirimiz yok ama sana tavsıyem akşamları karbonhıdrat almaman... hatta gun ıçerısınde karbonhıdratı cok abartmamanı önerebılırm.ben bu sayede kılolarımı verdim.....

aslında birbirimizi denetliyoruz kim ne yedi ne içti sporunu yaptımı yapmadımı kontrol ediyoruz ve bu kaçamak yapmamızı da engelliyor üşendim spor yapmadım dememizide ... Böyle olunca kiloda gidiyor spor da yapıldığ için ne sarkma oluyor nede bozulma
tmm 12,5 olsun o buçuk nasıl olacaksa Türk sanat müziği mi jujum iyi uykular şimdidien
sen merak etme ben bölerim onu ikiye....

Bu arada 7;30 daymış konser... Ben eve 5:30 da gidiyorum 30 dk yürüsem 6:00 olur yemekti vs derken 7:00 de evden çıksak 30 dk da yetişiriz sanırım

ooo haylı haylı yetısırsın jujum vicdanın rahat ,ödevını yapmış olmanın verdiği huzurla konserını dinlerken uykuya dalabilirisn

yürüyüş sporumuda yaptım geldim off ya squat acayip zorlamaya başladı ya devam edip bitiricem ama tekrar baştan alıcağımı sanmıyorum Hergün 50 yaparım ya
ben baştan söylemiştim dimicimmmmmm
sakın bırakma..bitir.......dilekçim acübeee poponun fotosunu paylasabılecek misin? çıplak olmasa da olur
valla benim değişimi anlamam için cıbılcızlak resim görmem lasım

dilek evet ya sen nıye hıc foto koymuyon bacım.....hasretle senı göremedik.hasret beceremedıydı ya sen......yüzünü görmeden poponu mu gösterecen bıze.....

tmm 12,5 olsun o buçuk nasıl olacaksa türk sanat müziği mi jujum iyi uykular şimdidien

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh dönülmez akşamın ufkundayızzzz, vakiiittt çok geççççç bu son fasıldır ey ömrümmmmm, nasıll geçersen geçççç

Sesim güzel mi

sakın bırakma..bitir.......dilekçim acübeee poponun fotosunu paylasabılecek misin? çıplak olmasa da olur

yok bırakmıcam tamamlıyıcam sadece tekrar baştan yapmam ya zaten ben şu kk ya fotoğraf yüklemeyi becerebilsem ama popoyu hiç düşünmemiştim lakin niden olmasın keşke başlamadan öncede çekeydim iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…