- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.441
eger yapacak olursan başlamadan totonun fotosunu cek......önce ve sonra karşılaştırması yaparsın......
cıplakkenmı gıyınıkkenmı
valla biz çıplak görmek isteriz.şeffaflıktan yanayızama sen utanrım dersen gıyınıkte kabulumuz
dalinto bacım nerelerdeydin.......
rabişim baban ziyarete mi geldi sizi..ne güzeell.....
bu arada sen şu ikm işini ne yaptın konuştun mu herüfünle
jujum valla senı takdır edıyorum...yap sporunu da
kuzucuklarımmm merabayın dun pek kımseler yoktu ne zaman gırıp baksam bostu yazı yazılomamıstı heralde ehrkes herufuyle dakılıyyy dıdım.bugunde temızlık hazırlık vs yapıyorum yarın mısafırım gelecek.sabahtan berı kaynamla kaynatam avrdı.dedesı kızımı koye gotureyım hava alsın enerjısını bosaltsın dedı.onu hazırlaqdım godnerdım hafta sonuna kadar yok.cocuk azıcık toprakla kumla oynasın butun gun evde bunaldı daraldı yakın parkımızda yokkı gotureyım.hafta sonunada cok var ama napalım dayancaz
dasha bıtmedı ısım bı bakayım dedım aksama burdayım emme.
bnm talebe sevda ortalarda yok.kırcam kafasını ne haltlar yıyor acaba
bırso kız hemen yedıkelrıne ıctıklerıne daır ayrıntılı rapor ver ne yedın ne zaman yedın kaçta yedın kacta z..tın hepsını bılmek ıstıyorum
cornıcım jujuyla ınatlasma o laf anlamıyor taktı bı 1200 cal.ısıne ben onu kendı halıne brıaktım ellesmıyom bundan kelli
cıplakkenmı gıyınıkkenmı
sabah
2 dilim ekmek
1 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
bir tutam moydonos
öğlen
1 porsiyon tarhana çorba
3 yk bulgur pilavı
3 yk nohut yemeği
ara
bir elma
akşam
12,5 fındık
1 kase yoğurt ikinci kasemi konser dönüşü yicem
su 3 lt
yeşil çay 1,5 fincan
spor 30 dk rampa yürüyüş
100 twest shape
kuzum bu arada ikm ye basvurmucam ben esımle konustuk kpss hazırlanma kararı aldıkkkcunku ikm de ben mutlu olmucammm bılıyorumm..
koçum canm hoş geldinnnkızıda iyi göndermişsin çocukların çok ihtiyacı oluyor.enerji boşaltmaları süper.
gururla menümmm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 bardak ayran
öğle yarım kase bulgur yarım kase barbunya yarım kase yoğurt
ara. yarım avuç leblebi 4 fındık 1 tane kara lahana sarması(bunlar mecburiyetten oldu komşumun annesi zorla dayadı azıma)
akşam 1 dilm kk ekmek az yağlı börülce 1 domat 2 taze soğan
ara sütlü kahve
su tamamlanmak üzere az sonrada koşu+yürüyüşe başlıyorum 1 saat
koçum umarım beğenmişsindir. bana iyi gibi geldi
1 adet fındık 9 kaloriymiş......bundan sonra yerken buna göre yerız.....ben 90 kalori almışım 10 fındıktan ........
birsoo yürüyüş bandında uyu senndalin ımanını gevretecek sneın
tatlım bır avuc fındık 600 calorı senın yedıgın fındık 90 dan cok daha fazla yawrucum.fındıgın yagını yapıolar ordan pay bıc ne kadar kalşorılı oldugunu cevıuz fındık badem kuru ıncır dıyet dusmanı
cornı be senın avatrada tepısen hatunda pek bı tıpsız anacım her gorusumde ngulesım gelıyorya banada bulsana sole bı avatar komık olsun benı yansıtsın hehehehee
abartma dalinto o kadar da değil.....kalori sitelerınden baktım .......1 tane fındık dıyorum 9 kalorıymıs daha ne olacak.....zaten hangı yag türü olursa olsun 1 çay kasıgı yağda 9 kalori var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?