Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BEN Squatı sürekli yapıyorum ve gerçekten çok memnunum..ama squat sevdayla güzel beee oğlu diyor ki, yaptığınız şeyi bir çözebilsem

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh dönülmez akşamın ufkundayızzzz, vakiiittt çok geççççç bu son fasıldır ey ömrümmmmm, nasıll geçersen geçççç

Sesim güzel mi

ben cek demiştim ama neyse tombik hallerınden bır halını koyarsın.......ben sana anlatırım bacım nasıl foto yuklenecegını sen yeter kı iste

gamze sevdanın oğluna de sen anlamazsın evladım kız arkadaşını getir bize

Valla totosundaki gelişimi en iyi benden anlıcaksınız her açıdan çektim ben 86 kilo iken

BEN Squatı sürekli yapıyorum ve gerçekten çok memnunum..ama squat sevdayla güzel beee oğlu diyor ki, yaptığınız şeyi bir çözebilsem

gamze ; sevda nerde cız? anacım bunun oglu ne zaman sınava gırecek kız ben girecek kadar oldum haa
bu arada arzu ne yapıyor hıc ses soluk yok......

anlat bacım ya akşam çeksin benim koca paylaşıyım sizle tombiş beni gerçi 1 tane tombiş foto var hiç çekilmiyomuşum yeni farkettim

bak iyi dinle karışmam sonra şimcik profiline giriyorsun.....ok to
-sol tarafta arkadaş listesinin altın da albüm ekle var,oraya tıklıyorsun.....sonra;
-albüm ekle kısmı karsına cıktı mı ? çıktı(yanı çıkması lazım)
-orada baslık var.bir şey yaz işte ben falan de
- açıklamayı salla...ya da yazarsan yaz
-sonra albüm tipi var..özel i işaretlıceksın kı sadece bızler görelim.....

buraya kadar ok.....sonra değişikliklerı kaydet dıyorsun....sonra sana dıcek ki bu albüm de resım bulunmuyor......orada yazar: resım yükle dıye ona tıklıyorsun.....acılan sayfa da sağ ustte dosya ekle yazıyor....oraya tıklıyorsun.....dosya sec dıcek......ona da tıklıyorsun......senın kendı pc nın masaüstü gelecek......(önceden koyacağın resmı masaüstüne ekle kı kolay olsun yuklemesı)
masaüstünde resmı bul uzerıne tıkla......sonra fazladan foto koyacaksan dosyaları seçe tıkla.....hepsını yukledıkten sonra upload files yazan yere tıklıyorsun...... gelelim asıl kısma;
foto yuklendı ....yüklenen yerde sağ en altta bitir yazıyor .bitire tıklıyorsun....işlem bıtıyor......aşama aşama yazdım........

hadi görüm senı

tamam cızz son halimide akşam çekiyim hemen burda fotolar

acıkırsın tabi........ye elmanı......neden acıktın dıye de bıraz düşün......çünkü bugun öğle yemegınde doğru dürüst proteın yoktu...nohutun içinde kaç parça et olacak ki!
valla etli nohuttu ama benim tabağa et bile gelmemişti... Fazla yemicem diye söz verdim diye de az az aldım ... çorba desen duru su misali... Bari yeşil çayımı yapim içim

yine resim koyim mi çayımla birlikte

toparlıyorum jujummmm hala adet olmadım ben ınanılmaz sısımmmm

elımden gelenı yapıcam dilekim kocummm

herkese selam kızlar nasılsınız? davul gıbıyım sısımmm bana bı care

menum

sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır
domates salatalık

ogle
2 parca karpuz 4 parca kavun (dilim degil yanlıs anlasılmasın)

aksam
1 kepce corba
2 kasık bulgur pılavı
1 kofte yıyecegımm....

spor:90 mekık oldu sımdı 10 uda cekıp 100 e tamamlıcam
30 dk yuruyus
su:ıcılıyor hep ıcılecek sonu yookkkkk...

birsen istersen olur bak geçen hafta adetimin ikinci günü tartı günüydü ve ben -300 çıktım normalde artı geleceğim diye kendimi şartlardım ama ben o hafta eksi geleceğim diye odaklandım ...bide iki gün kala içtiğim maydonoslar yardımcı oldu sanada tavsiye ederim

ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????

hadi hadi itiraf et neler yedin neler

ÇOKKK CIZZZZZZZZZZ utanırım yazmıyımmm

ne oldu benm koçumaa. tabi böyle tembel öğrencisi olursa bu olurr

sana afiyet olsun canmm tavuk etini hiçççççççç sevmem

çaylar hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 731783

jujum o sandalyeler ne kadar güzel benim oturduğum koltuğu görsen yazık dersiz

valla suç sende değil seni böyle rahat bırakan koçunda... şaka maka dalin neden gelmiyor yaaa ne oldu ki acep

o sandalyeler benim değil kuzum şefin misafir koltukları .. Kısmet olursa yarın masamın resmini çeker yolarım

geçmiş okuyorum onu göremiyorum. gerçekten yok. belki acil işi çıkmıştır. akşam kimin konserine gidiyorsunuz

hala goç guzu sistemini açıklamamışsınız ya.. gözlerim yaşardı 6 kullanıcı okuyor diyor.. ah ah bir de bizde sağlansa şu yoğunluk...

geçmiş okuyorum onu göremiyorum. Gerçekten yok. Belki acil işi çıkmıştır. Akşam kimin konserine gidiyorsunuz
bilmiyorum canım... Türk sanat müziğiymiş... Almış biletleri gelmiş... Mecbur gidicem değişiklik olur dedi ama inşallah uyumam tarzım değil.

Ama gitmeden sporumu yapıp gidicem yoksa koçum keser beni ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…