- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.401
aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh dönülmez akşamın ufkundayızzzz, vakiiittt çok geçççççbu son fasıldır ey ömrümmmmm, nasıll geçersen geçççç
Sesim güzel mi
yok bırakmıcam tamamlıyıcam sadece tekrar baştan yapmam ya zaten ben şu kk ya fotoğraf yüklemeyi becerebilsem ama popoyu hiç düşünmemiştim lakin niden olmasınkeşke başlamadan öncede çekeydim iyidi
ben cek demiştim ama neyse tombik hallerınden bır halını koyarsın.......ben sana anlatırım bacım nasıl foto yuklenecegını sen yeter kı iste
BEN Squatı sürekli yapıyorum ve gerçekten çok memnunum..ama squat sevdayla güzel beeeoğlu diyor ki, yaptığınız şeyi bir çözebilsem
BEN Squatı sürekli yapıyorum ve gerçekten çok memnunum..ama squat sevdayla güzel beeeoğlu diyor ki, yaptığınız şeyi bir çözebilsem
anlat bacım ya akşam çeksin benim koca paylaşıyım sizle tombiş beni gerçi 1 tane tombiş foto var hiç çekilmiyomuşum yeni farkettim
corniiiiiiiiiiiiii ben acıktım elma yiyom...:125:
bak iyi dinle karışmam sonraşimcik profiline giriyorsun.....ok to
-sol tarafta arkadaş listesinin altın da albüm ekle var,oraya tıklıyorsun.....sonra;
-albüm ekle kısmı karsına cıktı mı ? çıktı(yanı çıkması lazım)
-orada baslık var.bir şey yaz işte ben falan de
- açıklamayı salla...ya da yazarsan yaz
-sonra albüm tipi var..özel i işaretlıceksın kı sadece bızler görelim.....
buraya kadar ok.....sonra değişikliklerı kaydet dıyorsun....sonra sana dıcek ki bu albüm de resım bulunmuyor......orada yazar: resım yükle dıye ona tıklıyorsun.....acılan sayfa da sağ ustte dosya ekle yazıyor....oraya tıklıyorsun.....dosya sec dıcek......ona da tıklıyorsun......senın kendı pc nın masaüstü gelecek......(önceden koyacağın resmı masaüstüne ekle kı kolay olsun yuklemesı)
masaüstünde resmı bul uzerıne tıkla......sonra fazladan foto koyacaksan dosyaları seçe tıkla.....hepsını yukledıkten sonra upload files yazan yere tıklıyorsun...... gelelim asıl kısma;
foto yuklendı ....yüklenen yerde sağ en altta bitir yazıyor .bitire tıklıyorsun....işlem bıtıyor......aşama aşama yazdım........
hadi görüm senı
valla etli nohuttu ama benim tabağa et bile gelmemişti... Fazla yemicem diye söz verdim diye de az az aldım ... çorba desen duru su misali... Bari yeşil çayımı yapim içimacıkırsın tabi........ye elmanı......neden acıktın dıye de bıraz düşün......çünkü bugun öğle yemegınde doğru dürüst proteın yoktu...nohutun içinde kaç parça et olacak ki!
tamam cızz son halimide akşam çekiyim hemen burda fotolar
valla etli nohuttu ama benim tabağa et bile gelmemişti... Fazla yemicem diye söz verdim diye de az az aldım ... çorba desen duru su misali... Bari yeşil çayımı yapim içim
yine resim koyim mi çayımla birlikte
toparlıyorum jujummmm hala adet olmadım ben ınanılmaz sısımmmm
valla aysunay aynı sen gibiyim sanırım ben pazartesiye eksi ile başlayacağım...
aşkolsun rabiş... bak şimdi sen bozdun hafta sonu kaçamak yapmama olayını... hemen toparlanıyorsun bu cumaya güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum ben...
istemiyorumbanane yaaaa yapmıcimmm ben
bugün buralardayım dedim ama malesef ben dışarı çıkmayınca millet bana geldi doluydum yani misafir felan giremedim... zati kimsede gelememiş...
ipek sen neden gitmedin ki eşin ve kızınla güzel zamanları kaçırmışsın valla
ama olmadıki şimcik rabişneyse birazcık kaçamak oldu diye bırakmak yok bu hafta artık 0 kaçamakla geçiricez mekik çek
ama yürüyüşden sonra çekersen dahada etkili olacak bu hafta yürüyüşe ağırlık verelim bu hafta iyi sonuçlar olsun bırakmak yok
ulusa sesleniş biçimi hoş olmuş... Fikirde fena değil ama biz şuanda iyi gidiyoruz gibi gerek varmı corni sence şu aşamada ????
hadi hadi itiraf et neler yedin neler
evet jujum şuan koç sistemı güzel ilerliyor......olur da tutturamazsak iler de bu sistem aklımız da olsun
birsooooooo kızım kaçamayacaksın dökül bakim.....bu arada senın goç dan haber yok.....kestiler mi naptılar senın goçu
akşama çok güzel bır salata hazırlıcam.dün yedıgım salatayı nasıl sağlıklı bır hale sokarım dedim ....düşündüm ve bunu yapmaya karar verdim.......
yeşil mercimek haşlayacağım.....dolap da tavuk göğüs de var...
bol yesıllık + domates ile salata yapıp +yesıl mercımek + tavuğu da ekleyip hatta kornışon tursu da cok az eklerım ve karıştırıp limok sıkarım yerım.......
kociş için de içine zeytın yagı + tuz + nar ekşisi ekledim mi al sana yemek işte.....mükemmel olacak dün cok hoşuma gıtmişti ama yedıgım şehrıyelıydı .....ee tabı tuz + yag vardı....
yapmak isteyen olursa duyrulur.....
çokkk cızzzzzzzzzz utanırım yazmıyımmm
Ne oldu benm koçumaa. Tabi böyle tembel öğrencisi olursa bu olurr
Sana afiyet olsun canmm tavuk etini hiçççççççç sevmem
Jujum o sandalyeler ne kadar güzel benim oturduğum koltuğu görsen yazık dersiz
valla suç sende değil seni böyle rahat bırakan koçunda... şaka maka dalin neden gelmiyor yaaa ne oldu ki acep
o sandalyeler benim değil kuzum şefin misafir koltukları .. Kısmet olursa yarın masamın resmini çeker yolarım
bilmiyorum canım... Türk sanat müziğiymiş... Almış biletleri gelmiş... Mecbur gidicem değişiklik olur dedi ama inşallah uyumam tarzım değil.geçmiş okuyorum onu göremiyorum. Gerçekten yok. Belki acil işi çıkmıştır. Akşam kimin konserine gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?