- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.461
1 avuc fındık 100 grm yapar 100 grm fındıktada 600-650 kalorı var fındıgın buyuklugune ve ne kadar ıslenmıs olsuana gorede degısıyor yukarda kopyaladıgım yazınınd evamında oda var fındıgın buyuklugune ve ıslenmıslıgıne gore degısıyor.her fındık tanesı 9 kalorı deıl.ortalama 100 grm 600 calorı
Badem 612
Brezilya bademleri 682
Cashew 611
Kestane 170
Hindistancevizi 604
Fındık 650
Macadamia 748
Karışık çerez 607
Fıstık - çiğ 564
Fıstık - kavrulmuş, tuzlu 589
Antep fıstığı 331
Ceviz 688
jujuuuuuu demeden edemedım ıcım ıcımı yıdı vallah 12 bucuk fındık ney laynnnn en az 750 kalorıı kocun bılır emme cok fazlaa yaglı ustelık arkın olaraktan solemek ornumun borcuu
1 adet fındık 9 kaloriymiş......bundan sonra yerken buna göre yerız.....ben 90 kalori almışım 10 fındıktan ........
juju; sabah 2 dilim ekmek yedıgını bilmiyordum......bilsem öğlen o pilavı hiç yedırmezdımsabahları 1 dilim ekmek ok ekmeği mınıcık mınıcık kopararak ye...sankı cok yıyormus gıbı hıssedersın.....onun dışın da ne yedııgnı bılıyorum zaten...olur da konser dönusu acıkmazsan o yoğurdu yemeden uyu.....
ben de başvurmuyacagım.....eşimle bayağı tartıştık bu konuyu...aslında çok rahatmış ama ben söylerken cekınmeden söyleyecegım bir işimin olmasını istiyorum.....işe başlayınca kpss çalışamayacağımdan dolayı 2014 kpss ye çalışma kararı aldım bende
rabişim kpss sayfası açacağım burda....
bu arada eylülde ki sertıfıkayı unutma....biliyorsun bız zor atanıyoruz o sebepten elımızde olması bızım faydamıza....
dalin bir avuç fındık al say bakalım kaç tane geliyo 25-30 tane eder1 avuc fındık 100 grm yapar 100 grm fındıktada 600-650 kalorı var fındıgın buyuklugune ve ne kadar ıslenmıs olsuana gorede degısıyor yukarda kopyaladıgım yazınınd evamında oda var fındıgın buyuklugune ve ıslenmıslıgıne gore degısıyor.her fındık tanesı 9 kalorı deıl.ortalama 100 grm 600 calorı
...diyetarkadasım ı kullanıyorum ben....ordan baktım ....1 avuç demiyorum,100 gr da demiyorum......direk yazıyor 1 adet dıyor......ee bu millet de kaç adet yedıgını bılıyorsa .....avuç avuç yemesın tabı kimse.....
anam dalın ; fındık yedıgımıze pişman ettın ha bizi.bir daha töbe
juju bak bole konusuyon benı delı edıyon vallah hem bıllah.benı konusturacan sımdı.ne ıcın burdayız bırbırımızn dıyettekı hatalarını gorup uyarmak ıcın deılmı ? sen dunde yedın bugunde yedın hergun yedıgınde bu sana zararmı faydamı onu dusun bı.dıyetısyen verır ve dıyetısyen her kontrodle verılen her kıloda lısteyı degıstır.sen 7 aydır kılo veremıyosun ama hala fındıktır pılavdır bılmem nedır dayanıp yıyosun.yahu dur once bbı 80 altına ın sonra ufak ufak lıstene ekelrsın bu tur yuksek kalorılı yıyecekelrı.valla jujum hakaten bu gıdısatla kılo vermen ınankı mumkund eıl.ben soluyorum kızıyosun kopuruyosun senınde kılo vermenı ıstedıgımden duramayıp soluyorum bırde nazımın gececegını dusunerek.ama dıst acı soler bu menulerle pılavlarla fındıklarla kılo vermen ınan mumkund eıl bunuda 7 aydır kanıtladın hala ısrar edıyosun 1200 calorıye takmıs durumdasın.ha ıstersen hıc karısmayayım uyarmayayım.kocluguda bırakayım gelıp gıdeyım ole.ama amacımız dısına cıkmıs olmazmıyız.darılma sıtemıme gucenme jujum.allah ıcımı bılıyorya artık kılo vermeye basla dıye senın menuelrın gozume batıyo.bazen kıtaba uymamak gerek.degısıklık yapmak gerek.sen dıyetısyene gıtsen su zamandır kılo veremıyorum desen buyuk konusuyorum bır tane dıyetısyen bıle lıstene fındık koymaz
dalin bir avuç fındık al say bakalım kaç tane geliyo 25-30 tane eder
corni 10 yemiş ben 12,5 yedim ki her diyetisyen de 10 taneye ara öğün olarak bile izin verir...
kiiiiiiiiiii ben akşam yemeği yemedim sadece fındık ve yoğurt bazen abartıyorsun kuzum senin verdiğin deger 750 cal kavrulmuş için 100 gr calorisi... ben kavrulmamış yedim birde üstüne üstlük...
arkadaş benim menüme corni dışında yorum olmasın lütfen... ortam değişiyor ben corni ile hallederim menümüki zaten koçluk sisteminde bunun için anlaşmıştık
Günaydııınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrevetttt kaçamaksız bir haftasonu geçirdimm veee çok şükürrrr herşey daha iyi bu gün..Artık ben yırttım gibi..Pazar günü çok önemli benim için..Cozutmazsam bir hafta iyi gidierim allahımın izniyle
Cornicann cozutanlar arasında değilim ama çok haklısın, yeniden başlıyoruz bu gün
Aysunayımmm, balımmm nirdesinnn..Ne yersin, ne içersin de bakemmm
Jujum her zaman elimizden geldiği kadar arkadaşlarımıza yardımcı olucağım söz veriyorum kendi adıma
dalinto nerde yaaaaaaa
rabiş babasının dizinden ayrılamadı hala.....
aysunayy hangı delikte saklanıyorsun cık ordan ......gınalı goçun geldı sen hala yoksun......
birso şöyle bır uğradı gerı kayboldu......birsoo gel buraya da haftasonu ne yedin onu anlat...
jujuuuuuu demeden edemedım ıcım ıcımı yıdı vallah 12 bucuk fındık ney laynnnn en az 750 kalorıı kocun bılır emme cok fazlaa yaglı ustelık arkın olaraktan solemek ornumun borcuu
abartma dalinto o kadar da değil.....kalori sitelerınden baktım .......1 tane fındık dıyorum 9 kalorıymıs daha ne olacak.....zaten hangı yag türü olursa olsun 1 çay kasıgı yağda 9 kalori var....
Canım yanlışın var 1 adet fındık 9-10 klori, üstelik en sağlıklı kuruyemişler arasında ön sıralarda..
Menüme gelince
Sabah: yarım avuç (15 adet kadar) fındık
Ara: 6 kiraz
Öğle: 1 dilim k.e.
4 yeşil biber
5 zeytin
1 k.k peynir
Ara: 3 badem, 4 kiraz
Akşam: 1 dilim k.e.
1 dilim kavun
1 k.k. peynir
spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik (squatı dün 80 yapmışız bu gün 2. molamız)
su: tamamdır
kalkınca 1 activia sıcak su
kahvaltı..
1 dilim buğday ekmeği
1/2 haşlama yumurta
peynir
2 zeytin
domates
öğle.
1/2 kase mercimek çorbası
azıcık kavurma
1 dilim ekmek
akşam
karpuz
canım bişey istemedi istemiyor yemiycem bişey
suyumu içiyorum
bugün 2 sınav arası 1 saat yürüyüş yaptım
koclar toplasın hele menumu yazıyorum sıkı tutunun :)
sabah 1 kase corba yarım dılım ekmek(corba arpa sehrıyelı oldugu ucun ekmegı az tuttum)
ara yok
ogle yarım kase kısır ve yogurt
ara 2 yk havuc tarator ve 3 gobek yapragı
aksam 1 tabak ıspanak yemegı ekmek yok yanında 1 kase yogurt ve bol yesıl salata
su tamamalrım 3 e spor 1 saat elıptık ve temızlık
yarına mısafırm oldugu ucun hamur ısı vs yapacam ama yemeyecemmmmmmmm
selam kızlarrrrrrrrrr geldim geldimgeçmişi okuyordum vazgeçtim ne çok olmuş hepiniz iyisiniz inşallah maşallah:13:
bizim okul kapandı ve sınav dönemi başladı tam 3 hafta valla sabah 8 de çıkmıştım evden 5 te geldim sabah toplantı oldu..
sonra 12 de bir sınav....16 da bi sınav...öyle işteee...
koçummmmmmmm ilk kez haftaya - ile uyandımgüzeldi çok
diyetimi bozmadım h.sonu onun etkisi oldu tabe...
kalkınca 1 activia sıcak su
kahvaltı..
1 dilim buğday ekmeği
1/2 haşlama yumurta
peynir
2 zeytin
domates
öğle.
1/2 kase mercimek çorbası
azıcık kavurma
1 dilim ekmek
akşam
karpuz
canım bişey istemedi istemiyor yemiycem bişey
suyumu içiyorum
bugün 2 sınav arası 1 saat yürüyüş yaptım
gamzecım yuksek musadenle talebenın menusunu ornek menu ılan edıyorum
gamzecım yuksek musadenle talebenın menusunu ornek menu ılan edıyorum
sağol kuzummmmmmmmmm motivem yüksek zamanım daraldı gidecek bu kilolar...
60 olamasamda 61 olacam oda yeter bana....
Güzel canım menün, yarın için de amn haaa diyorum sakın yemeyesin..
Hoş geldin gülüm, işte bu diyorum ve başka bişi demiyorum..İnsanlar birbirine yürekten bağlı ve saygılıysa önüne hiç birşey geçemez ve yine birbirimize sadık kalırız
Haftaya - ile uyanmana çok ama çok sevindim fakat şaşırmadım..O kadar güzel kullandın ki iradeni illaki ödülün - olucak tatlım..Seni gözlemliyorum ve metebolizmalarımız aynı gibionun içinde az gayret etsek karşılığını alıyoruz.. lütfen devam et tatlım, yalvarırım sana..bu hafta bende senin sayende çok iyi başladım..Pazar hatasız sa diğer günlerde hata çok olmaz..Varmısın bu hafta sıfır kaçamak yapalım varıımmm dediğini hissediyorumm
Sabah kahvaltında öyle güzel dengelemişsin ki, yarım yumurta ve zeytinler 2 adetişte tamda dediğim bu, az ama hepsinden..
Öğlen çok azıcık denge (minnacık) bozulmuş gibi ama hemen senin ABSdevreye girmiş ve o kadar güzel yürümüşsün ve akşam yemeğini o kadar güzel dengelemişsin ki seni ayakta
Tebrik ederim kuzum, hem beni hemde kendini düşündüğün için..Bu hafta bizim haftamız olucakk
Olucaksın tatlım 60 olucaksın, kaçarı yok...istersen olursun..koca 3 fata ve sadece 3 kilo var en fazla...her haftaya 1 kiloo..sıkalım dişimizi (çizelgen yok, belki daha az vardır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?