Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

...diyetarkadasım ı kullanıyorum ben....ordan baktım ....1 avuç demiyorum,100 gr da demiyorum......direk yazıyor 1 adet dıyor......ee bu millet de kaç adet yedıgını bılıyorsa .....avuç avuç yemesın tabı kimse.....

anam dalın ; fındık yedıgımıze pişman ettın ha bizi.bir daha töbe

buda demek olurküüüüüüüüüü hergun 10-15 tane fındık yemek kılo evrmeyı zorlastıracagı gıbı almaya neden oluyor.dıyette fındık adedı en fazla 5 tır ıdeal 3 oda okudugum bı yazıdan aklımda kalmıstı.hergun fındık yıyemez dıyettekı bır ınsan.

jujuuuuuu demeden edemedım ıcım ıcımı yıdı vallah 12 bucuk fındık ney laynnnn en az 750 kalorıı kocun bılır emme cok fazlaa yaglı ustelık arkın olaraktan solemek ornumun borcuu

1 adet fındık 9 kaloriymiş......bundan sonra yerken buna göre yerız.....ben 90 kalori almışım 10 fındıktan ........

dalin bir avuç fındık al say bakalım kaç tane geliyo 25-30 tane eder

corni 10 yemiş ben 12,5 yedim ki her diyetisyen de 10 taneye ara öğün olarak bile izin verir...

kiiiiiiiiiii ben akşam yemeği yemedim sadece fındık ve yoğurt bazen abartıyorsun kuzum senin verdiğin deger 750 cal kavrulmuş için 100 gr calorisi... ben kavrulmamış yedim birde üstüne üstlük...

yok anacım yıyın.yemeyıond eıl ama haftada 1 gun 5 tane yıyın jujunun dunkı menusundede vardı 10 tane bugunde 12 bıcık tane hergun yemek dıyetı tehlıkeye sokuyor.bızım vazıfemız ne burda bırbırımızın dıyette yaptıgı yanlısları hataalrı gorup uyarmak deılmı sekerım

ben doktoruma gelen her diyetisyeni dinliyorum hepside 10 taneye okey veriyor ve tavsiye de ediyor ara öğünlerinizi bunlardan yapın diye

juju bak bole konusuyon benı delı edıyon vallah hem bıllah.benı konusturacan sımdı.ne ıcın burdayız bırbırımızn dıyettekı hatalarını gorup uyarmak ıcın deılmı ? sen dunde yedın bugunde yedın hergun yedıgınde bu sana zararmı faydamı onu dusun bı.dıyetısyen verır ve dıyetısyen her kontrodle verılen her kıloda lısteyı degıstır.sen 7 aydır kılo veremıyosun ama hala fındıktır pılavdır bılmem nedır dayanıp yıyosun.yahu dur once bbı 80 altına ın sonra ufak ufak lıstene ekelrsın bu tur yuksek kalorılı yıyecekelrı.valla jujum hakaten bu gıdısatla kılo vermen ınankı mumkund eıl.ben soluyorum kızıyosun kopuruyosun senınde kılo vermenı ıstedıgımden duramayıp soluyorum bırde nazımın gececegını dusunerek.ama dıst acı soler bu menulerle pılavlarla fındıklarla kılo vermen ınan mumkund eıl bunuda 7 aydır kanıtladın hala ısrar edıyosun 1200 calorıye takmıs durumdasın.ha ıstersen hıc karısmayayım uyarmayayım.kocluguda bırakayım gelıp gıdeyım ole.ama amacımız dısına cıkmıs olmazmıyız.darılma sıtemıme gucenme jujum.allah ıcımı bılıyorya artık kılo vermeye basla dıye senın menuelrın gozume batıyo.bazen kıtaba uymamak gerek.degısıklık yapmak gerek.sen dıyetısyene gıtsen su zamandır kılo veremıyorum desen buyuk konusuyorum bır tane dıyetısyen bıle lıstene fındık koymaz

arkadaş benim menüme corni dışında yorum olmasın lütfen... ortam değişiyor ben corni ile hallederim menümü ki zaten koçluk sisteminde bunun için anlaşmıştık

arkadaş benim menüme corni dışında yorum olmasın lütfen... ortam değişiyor ben corni ile hallederim menümü ki zaten koçluk sisteminde bunun için anlaşmıştık

ortam neden degısıyo nıye ole algıyosunkı sımdı.cornıde soeldı sana pılav yeme dıye onuda dınledıgın yok.ben ıstedıgımı eyrım kımsede karısamaz dıyosun resmen.burda resmı bı ıs yapmıyoruz.ben sana deger verıp menune yorum yaptıgım ıcınmı hatalıyım sımdı yok abı ben duruma harbıden bozulurum.rahatsızlık verıyosa yaptıgım yorum soledıgım sozler bırakır gıderım.cıdden.
ya bız takımız dıyoruz bırbırımızı motıve edelım dıyoruz cok fındık yıyorsun azalt bıraz dıyıncede restı cekıyosun nasıl ıs anlamadım bendemı var garıplık anlamadım.

koclar toplasın hele menumu yazıyorum sıkı tutunun :)

sabah 1 kase corba yarım dılım ekmek(corba arpa sehrıyelı oldugu ucun ekmegı az tuttum)

ara yok

ogle yarım kase kısır ve yogurt

ara 2 yk havuc tarator ve 3 gobek yapragı

aksam 1 tabak ıspanak yemegı ekmek yok yanında 1 kase yogurt ve bol yesıl salata

su tamamalrım 3 e spor 1 saat elıptık ve temızlık

yarına mısafırm oldugu ucun hamur ısı vs yapacam ama yemeyecemmmmmmmm

selam kızlarrrrrrrrrr geldim geldim geçmişi okuyordum vazgeçtim ne çok olmuş hepiniz iyisiniz inşallah maşallah:13:

bizim okul kapandı ve sınav dönemi başladı tam 3 hafta valla sabah 8 de çıkmıştım evden 5 te geldim sabah toplantı oldu..
sonra 12 de bir sınav....16 da bi sınav...öyle işteee...

koçummmmmmmm ilk kez haftaya - ile uyandım güzeldi çok

diyetimi bozmadım h.sonu onun etkisi oldu tabe...

jujuuuuuu demeden edemedım ıcım ıcımı yıdı vallah 12 bucuk fındık ney laynnnn en az 750 kalorıı kocun bılır emme cok fazlaa yaglı ustelık arkın olaraktan solemek ornumun borcuu

Canım yanlışın var 1 adet fındık 9-10 klori, üstelik en sağlıklı kuruyemişler arasında ön sıralarda..

abartma dalinto o kadar da değil.....kalori sitelerınden baktım .......1 tane fındık dıyorum 9 kalorıymıs daha ne olacak.....zaten hangı yag türü olursa olsun 1 çay kasıgı yağda 9 kalori var....

Menüme gelince

Sabah: yarım avuç (15 adet kadar) fındık

Ara: 6 kiraz

Öğle: 1 dilim k.e.
4 yeşil biber
5 zeytin
1 k.k peynir

Ara: 3 badem, 4 kiraz

Akşam: 1 dilim k.e.
1 dilim kavun
1 k.k. peynir

spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik (squatı dün 80 yapmışız bu gün 2. molamız)
su: tamamdır

kalkınca 1 activia sıcak su

kahvaltı..

1 dilim buğday ekmeği
1/2 haşlama yumurta
peynir
2 zeytin
domates

öğle.
1/2 kase mercimek çorbası
azıcık kavurma
1 dilim ekmek

akşam
karpuz

canım bişey istemedi istemiyor yemiycem bişey

suyumu içiyorum
bugün 2 sınav arası 1 saat yürüyüş yaptım

su fındık meselesı epey uzadı aslıdna uzayacak bı durumda deıl ama.tatlım bens aglıksız demedım yuksek kalorılı dedım sadece dedımkı 100 grm 600 kalorı yukarıda bı dıyetısyen yazısıda kopyaladım hatta. hergun yemenın zararını anlatan ondua yazan bı dıyetısyen sonucta.ben daha akrısmıyorum aldım agzımın payını.hergun her ogunde yemk ıyı deıl kılo vermeyı sekteye ugratır demek ıstedım
menune gelınce kavun karpuz fındık badem hepsıde yuksek kalorılıs eyler ve hepsınıde bır gudne yemıssın bu ıyı olmadı hıc.keske hergune yaysaydın bunları.senın haslanmkıs sebzelerıne kozlenmıs bıberıne domatesıne hayrandıım gulum ne oldu onlara

gamzecım yuksek musadenle talebenın menusunu ornek menu ılan edıyorum

Güzel canım menün, yarın için de amn haaa diyorum sakın yemeyesin..

Hoş geldin gülüm, işte bu diyorum ve başka bişi demiyorum..İnsanlar birbirine yürekten bağlı ve saygılıysa önüne hiç birşey geçemez ve yine birbirimize sadık kalırız

Haftaya - ile uyanmana çok ama çok sevindim fakat şaşırmadım..O kadar güzel kullandın ki iradeni illaki ödülün - olucak tatlım..Seni gözlemliyorum ve metebolizmalarımız aynı gibi onun içinde az gayret etsek karşılığını alıyoruz.. lütfen devam et tatlım, yalvarırım sana..bu hafta bende senin sayende çok iyi başladım..Pazar hatasız sa diğer günlerde hata çok olmaz..Varmısın bu hafta sıfır kaçamak yapalım varıımmm dediğini hissediyorumm

Sabah kahvaltında öyle güzel dengelemişsin ki, yarım yumurta ve zeytinler 2 adet işte tamda dediğim bu, az ama hepsinden..

Öğlen çok azıcık denge (minnacık) bozulmuş gibi ama hemen senin ABS devreye girmiş ve o kadar güzel yürümüşsün ve akşam yemeğini o kadar güzel dengelemişsin ki seni ayakta

Tebrik ederim kuzum, hem beni hemde kendini düşündüğün için..Bu hafta bizim haftamız olucakk

sağol kuzummmmmmmmmm motivem yüksek zamanım daraldı gidecek bu kilolar...

60 olamasamda 61 olacam oda yeter bana....

Olucaksın tatlım 60 olucaksın, kaçarı yok...istersen olursun..koca 3 fata ve sadece 3 kilo var en fazla...her haftaya 1 kiloo..sıkalım dişimizi (çizelgen yok, belki daha az vardır)

koçum canım benim gene ne de güzel yorumlamış
bu hafta - çıkacağız ikimizde ve evet bu hafta bizim haftamız olacak

varım bu hafta kaçamaksız götürelim dediğin gibi h.sonu kaçamak olmazsa hafta güzel geçiyor..

şafak 24.. 60 olmam belki zor ama oraya ne kadar yaklaşırsam güzel olacak

Olucaksın tatlım 60 olucaksın, kaçarı yok...istersen olursun..koca 3 fata ve sadece 3 kilo var en fazla...her haftaya 1 kiloo..sıkalım dişimizi (çizelgen yok, belki daha az vardır)

aa hakkaten çizelgem yokekleyeyim şimdi.
bu hafta 63.3 geldim..3 kilo diyelim biz
inş gider canım ne bileyim 6 aydır 6 kilo verememiştim 3 haftada olur mu ki..gerçi zaman bol diye çok sıkmamışım demek ki şimdi daraldı belkide gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…