Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım, 3 hafta az bir vakit değil..Elimizden gelenin en iyisini yapalım biz.. gerisi şans :)

dalin ve gamze menulerınızı begendım ben........

bende şimdi sporumu yaptım....

ya haftasonu ark larla konusrken piknıge gıdleım lafı gectı ......ben de ben uyarım dedım unuttum cumayı.....perşembe bır tek boş gun oluyormuş....şimdi napsak ne etsem de o pıknık iptal olsaa

esra geldı gene aklıma......kpss sayfasına bakıyordum......hanı bız zayıflıcaktık sonra da kpss sayfası açıp ordan devam edecektık..noldu? nereye kayboldu bu kız.......teyzesının yanında bır ınsan bu kadar kalmaz.evlerıne dönmüşlerdir illa ki.....

kızlarr ben geldim dün gece bugün koşturmaca ile hiç fırsatım olmadı ama herşey yolunda sanki orda bıurak kilo vermeyi almış gibiyim :) bilmiyorum 8-9 saat uçak yolcuğununun ödemi var
neyse görüşmek üzere

ins canim ya ben bu hafta cok umitliyim ins
waww 14 kiloyu ocaktan bu yana verdiysen tebrik ederim gercekten canim
cok tesekkur ederim jujucum.Valla ben gayet memnun olurum.takima donmustum izinden sonra ama hem takimin durumundan hemde yeni ulkede olmamdan dolayi bir duzen tutturamamistim.Gittikce artan rahatsizligimdan dolayi su an insulin direncimi kirmak icin ilac kullanmaya basladim ve ciddi etkisini goruyorum.Ilaca cuma basladim.

oww gercekten karbonhidrat dolu olmus menu.Gunluk alacagin kalorinin %70 ini almis olursun

Merhaba hanımlar.. Nasılsınız?.Sınavlarım bitti çok şükür(şimdilik:) büte dersim kalacak gibi bakalım hayırlısı.Dün sınav çıkışı tempolu tam 2 saat yürüdüm iyi stres attım.Gece çok geç eve geldiğimiz için nete giremedim.

10 Haziran Pazartesi

Sabah:1 salatalık,bi dilim peynir,2 adet zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday

Öğle: Yogurtlu semizotu salatası

Ara:4 erik,4 çilek

Akşam:2 yemek kaşığı makarna,3 köfte büyüklüğünde haşlanmış dana eti

Ara:1 dilim karpuz,1 bardak süt

İçilen su:2 lt

Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:

cnm ölçülerin nerde???????

bol şanslar kızlar inşallah herşey hakkınızda hayırlısı olur

koçum el insafff 1 saat 5,5 km 6-6,5 koş ve yürü ardından duş yarınki yemeği koy ocağa mutfagı topla 2 makine çamaşır katla daha salonu toplayacağım... ama sana yarın için süprizim varr

birsoo yürüyüş bandında uyu senn dalin ımanını gevretecek sneın

ben dalinle veremezsem kesinlikle verememmm

canm kolay gelsin bende bugün sürekli not kontrolü yaptım yıl sonu işleri başladı toplantılara bugün bismillah dedik

hoşgeldin canım

alınan kararları okudumm totiyi sıkmalıyım üst üste kilo veremezsem yandımmm demek

Son düzenleme:
sakın bırakma..bitir.......dilekçim acübeee poponun fotosunu paylasabılecek misin? çıplak olmasa da olur
:18: :18: :18:
çaylar hazırmı kızlarrrrrrrrrrrrr

Eki Görüntüle 731783
o ekrandaki fitida ne ya huuu
yaa ben onume gelene yorum yaptim.Yapmamak mi lazim
bu squat ise yariyor mu gercekten ya.Nette baktim acilmadi bir turlu .2 dk falan yaziyor sadece o kadar mi yapiliyor gunluk

Hayirdir corni senin alanin ne ki zor ataniyorsunuz

menun guzel canım begendımde bıseye takıldım o karpuzdan sonra o sutu nasıl ıctın bana suan dusuncesı bıle kusunc geldı
wuuuuu neymıs bebegım o supruzun bı ıp ucu versen olarmkı

Menum
Sabah:1 elma,2 domates,6 yesil zeytin,1 kk kadar beyaz peynir,1 L.ekmegi
Oglen:1 kucuk dilim borek(cok acikmistim hazir olan seyi yemek zorunda kaldim)
Ara:2 adet ceviz,kizimin yedigi elmadan geriye kalan
Aksam(18.00):1 tabak etli guvec,lahana salatasi,limonlu maydanoz

Spor:3 mile Leslie,20 yarim mekik(o nasil bisey ya 100 tane nasil yapiyorsunuz)
Su:3 lt ye yakin

yukarıdaki meti senin alıntıladığın metin... öncelikle baktım haftada bir kere 5 tane yeyin diye bir ibare görmedim...

ikincisi bir porsiyonun 30 gr olduğu ve 30 gr fındığın 20 adet olduğu ve bunun kalorisinin de 150-200 cal olduğu yazıyor yanlışmıyım...???

şimdi ben iki fazla yemişim corni tam 10 yemiş yani bir porsiyonun bile yarısını yemiş yani 75-100 cal almı değilmi??? bunlar senin verilerinle yapılan hesaplamalar bende 100 değilde 110 cal almışımdır en fazla...

yani öyle oturup tv izlerken avuç avuç yememişiz makaledede abartmayın diyor bizde abartmamışız sayarak yemişiz ....

ayrıca aynı makale öneri olarak yoğurt ile tüketin demiş dimi.. ben mi yanlış okuyorum yoooo öyle yazıyor bende yoğurtla yemişim...

ayrıca tüm bir haftalık menülerimi bir dökün bakalım kaç gün yemişim dün bir bugün iki duyan duymayan hergün her öğünde yedim yada yiyoruz sanır ... ölçüsünde ve kakarında yiyorsak sakıncası olmayacak bir konuda senin aşırı tepkin bizi yada beni şaşırtıyor ...
ben bugün 700-800 cal aldım akşama kadar akşam yemeği yememişim fındıktan aldığım cal 110 hadi 150 cal de sen 1000 cal bile etmiyor güblük kalorim yani bana böyle çıkışacak bir menüm yoktu . benim sitemim kızgınığım buna...

biz seninle diyet uygulama metodu konusunda hem fikir değiliz olamıyoruz olamayacağızda ... ben kendi yolumda inadım sen kendi yolunda inatsın... ben nasıl ki seni yolundan çevirmiyor sana müdahalede bulunmuyorsam senden de aynı şeyi beklerim. beni eleştiriken benim diyet stilim çerçevesinde eleştirin ki benimde aklıma yatsın derim...

böyle bir kaide yok asla ama asla günde yenen 10 tane fındık kilo aldırmaz ... kişiye kiilo aldıran yediği diğer gereksiz şeylerdir farkında değildir...

ben corni ile bir haftadır birlikte çalışıyorum ve 1 aydır veremediğim kiloların gitmeye başladı demekki bir şeyleri doğru yaptırıyor ve bende doğru uyguluyorum...

bakın bu koçluk sisteminde mir mesaj yazmıştım hatırladınız mı bilmem şimdi arayıp bulamam ama kimse kimsenin stiline karışmayacak her koç kendi talebesinde sonsuz hüküm sürecek ve o talebeye kendi koçu dışında kimse karışmayacak demiştim .. bu benim için değil sizlerin talebeleri içinde geçerli kimse sizin elemanınıza karışamaz sizin dışınızda .. çünkü senin uyguladığın sistem başkasına uymayabilir talebeninde kafasını karıştırmanın anlamı yok....

dalin seninle olan fikir çatışmamın (diyet yöntemi konusunda) seninle olan diğer ilişkilerimle alakası yok öncelikle bunu bil... seninle en başından beir bu konuda tartışıyoruz ikimizde iki inatçı keçi uzlaşamıyoruz ... ben pes ediyorum artık senin firkirlerini değiştiremeyeceğimi bildiğim içi müdahale etmiyorum...

4-5 aydır yavaş bir seyirde kilo verdim nedeni bilinmez hala kendi görüşüme devam ediyorum bu noktada bu fikrimde asla değişmeyecek... ama koçluk sistemini devreye soktuk ve şimdi corni ile değişik bişeyler nediyoruz azıcık ondan azıcık benden ama işe yarıyor öyle tapır tapır 2-3 kilo vermiyorum ki zaten istemem öyle kilo vermeyi ama veriyorum haftaya - değerlerle başladım cumaya daha da eksi geleceğim inanıyorum ama öyle ama böyle tam kendi motivasyonumu kazanmışken tam yeniden toparlanmışken bir fıkdık yüzünden oratmın geldiği noktaya bir bakıyorum keşke sussaymışım diyorum sadece...

benimle ilgili samimiyetine inanmıyor değilim... sadece senin yöntemin benim asla uygulamayacağım bir yöntem ve bu konuda hep çakışacağız anlaşılan .... belli kurallar gelecek zaten olurda ben o kurallara uymazsam paşa paşa gitmesini de bilrim endişelenmeyin bana dokunmaz da gitmek çünkü gitsemde ben bu yola devam edeceğim...

dalin sorun şu bir koçluk sistemi kurduk ve ben benim koçum dışında müdahale istemiyorum... buna ne alın ne darıl ne gücen ... corni ile frekansımız tuttu ve iyi anlaşıyoruz benim nazımı çekiyor ve ben de onun dediklerini yapıyorum yüzde doksan...

hayatım da içmeyeceğim maydonos suyunu içtim o istedi diye
akşam yoğurda talim ettim
pilav yada diğer şeyleri 3 yk ile sınırladım ama tüm bunlar onunla olan karşılıklı anlaşmamız ondan habersiz yapmıyorum ben ...

sana ne git diyorum ne koçluk sistemini bırak.. senin taleben ben değilim ki böyle bir şey söyleyeyim... talebelerin senden memnun hatta gönüllü istediler seni. senin şimdi bu ayrılma düşüncen bence onlara haksızlık anlamına gelecek

sadece şunu kabul edelim her yiğidin yoğurt yiyişi farklı ve ikimizinde diyet uygulama teknikleri asla uyuşmayacak... bu konulara karşılıklı girmeden bir arada olabilmeyi becermemiz lazım ki bence o konulara girilmediğinde gayette güzel anlaşıyoruz....

Evetttttttttttt akşamın 11 inde bunları yazıyorum ... geriye dönüp okuma fırsatım olmadı .. ifadede kullanamadım ortamı yumuşatmak için ama yanlış algılanacağım bir şey yazdıysam şimdiden özür ...

sadece konsere gideceğim için kaçmış gibi oldu cevap veremedim kısa bir iki şey yazı çıktım o konuya açıklık getirmek istedim...

kesınlıkle katılıyorum kuzum... kpss sayfası actıgında haber ver... bakalım bu yıl dersaneye gıtmeyı dusunuyorum aklıma yatarsa 90 almamız lazım tubişşimmm... sertıfıka olayı offffffffffffff hala bı ton sey pesımızı bırakmıyo yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…