- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.481
aa hakkaten çizelgem yokekleyeyim şimdi.
bu hafta 63.3 geldim..3 kilo diyelim biz
inş gider canım ne bileyim 6 aydır 6 kilo verememiştim3 haftada olur mu ki..gerçi zaman bol diye çok sıkmamışım demek ki şimdi daraldı belkide gider
sağol kuzummmmmmmmmm motivem yüksek zamanım daraldı gidecek bu kilolar...
60 olamasamda 61 olacam oda yeter bana....
Aynenn 10 üzerinde 10 benim biriciğime
kızlarr ben geldim dün gece bugün koşturmaca ile hiç fırsatım olmadı ama herşey yolunda sanki orda bıurak kilo vermeyi almış gibiyim :) bilmiyorum 8-9 saat uçak yolcuğununun ödemi var
neyse görüşmek üzere
ins canim ya ben bu hafta cok umitliyim inskızlarrrrrrrr günaydın..........herkes için konuşuyorum.kaçamak yapanlar(ben de dahil) bugun yenı bır gun ve cumaya koca bir 4 gun var......bu 4 günü süper degerlendırın.....bol bol spor yapın ,yedıklerınıze dikkat edın hatta çok dikkat edın........
cuma günü güzel bir tablo ile karşılaşalım.......
waww 14 kiloyu ocaktan bu yana verdiysen tebrik ederim gercekten canimhiç sorma ipekçim.....misafirliğe gidince yaaaaa tugbaaaaa lütfennn ama gibi bir cümle ile karşılaşıyorum,ikramları reddettiğim zaman.....kız sırf benım için hazırlıyor yapma etme yemıcem dıyorum yok.......mecbur kalıyorum aslında
cnm ben 7 ocaktan beridir diyetteyım yanı % 50 diyet
cok tesekkur ederim jujucum.Valla ben gayet memnun olurum.takima donmustum izinden sonra ama hem takimin durumundan hemde yeni ulkede olmamdan dolayi bir duzen tutturamamistim.Gittikce artan rahatsizligimdan dolayi su an insulin direncimi kirmak icin ilac kullanmaya basladim ve ciddi etkisini goruyorum.Ilaca cuma basladim.[TABLE="width: 1032"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]14,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]18,375[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]292[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]74,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]15,676[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]293[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]88,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]11,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,401[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]72,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]62,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]13,056[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]80,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]70,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]10,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,855[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]296…298[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]78,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]9,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]12,404[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]297[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]67,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]10,000[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]59,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,394[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]294[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]64,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]9,296[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]83,00[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]75,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]7,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]8,916[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]5,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,591[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]63,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]7,164[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]*JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]89,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]83,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]6,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]6,904[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]82,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]77,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]4,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]5,932[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]296[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]Simuzer[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]65,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]1,30[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]1,955[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]312-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.[/TD]
[TD]ipekyoy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]76,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]76,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD="align: right"]-0,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD="align: right"]-0,523[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD]298-313[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]5.TAKIM ORTALAMASI [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]995,60[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]883,90[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]111,70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]9,669[/TD]
[TD])[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evettttttttttt yeni katılımlarla birlikte kim ne kadar verdi listemiz yukarıdaki gibidir....
simuzer yeni üye ona diyecek bişey yok bizim aramızda kilo vermeye başlıcak
ipekyol eski üye hatta araştırdım geçmişi baya eski ama ben 298. etapta dönüşünden itibaren aldım kilosunu ve 15 etap geçmesine rağmen kilo vermek bir yana bu sürede kilo almış görünüyor... demekki yolunda gitmeyen bişeyler var ...
tük koçlarımı ipekyol arkadaşımız üzerinde yoğunlaşmalarını rica edeceğim yardıma ihtiyacı olan en acil vakamız o malum... ipekyolunun menüleri özellikle dikkat edilmesi gereken menüler
jujum sizin bu kurum hangı yemekhane ıle çalışıyor ver şunların numarasını bana da arayıp bir haşlayayım şunlarıdiyet yemek yapsınlar.......
valla jujum tamamen karbo olmuş bu menü ya......napacagız dur bı düşüneyım.....hımmm:44::44::44:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)290 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Karışık Turşu (54 kcal)54 kcal
Alınan Kalori Toplamı752 kcal
jujum eger bu sekılde yersen alacağın kalori işte bu.....mümkün değil olmazz
öncelikle karar vermelisin......ya tarhana çorbası ya pilav.nohut da zaten karbo :26: zaten pilavı da tercıh edersen yarısını yıyeceksın....sen karar ver......ben olsam sadece çorbayı alırdım pilavı almazdım.......
Merhaba hanımlar.. Nasılsınız?.Sınavlarım bitti çok şükür(şimdilik:) büte dersim kalacak gibi bakalım hayırlısı.Dün sınav çıkışı tempolu tam 2 saat yürüdüm iyi stres attım.Gece çok geç eve geldiğimiz için nete giremedim.
10 Haziran Pazartesi
Sabah:1 salatalık,bi dilim peynir,2 adet zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday
Öğle: Yogurtlu semizotu salatası
Ara:4 erik,4 çilek
Akşam:2 yemek kaşığı makarna,3 köfte büyüklüğünde haşlanmış dana eti
İçilen su:2 lt
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş
Ara:1 dilim karpuz,1 bardak süt
Canım vücut ölçülerimizi buraya mı yazacağız yoksa sana msj mı atacağız?
bol şanslar kızlar inşallah herşey hakkınızda hayırlısı olurjuju; sabah 2 dilim ekmek yedıgını bilmiyordum......bilsem öğlen o pilavı hiç yedırmezdımsabahları 1 dilim ekmek ok ekmeği mınıcık mınıcık kopararak ye...sankı cok yıyormus gıbı hıssedersın.....onun dışın da ne yedııgnı bılıyorum zaten...olur da konser dönusu acıkmazsan o yoğurdu yemeden uyu.....
ben de başvurmuyacagım.....eşimle bayağı tartıştık bu konuyu...aslında çok rahatmış ama ben söylerken cekınmeden söyleyecegım bir işimin olmasını istiyorum.....işe başlayınca kpss çalışamayacağımdan dolayı 2014 kpss ye çalışma kararı aldım bende
rabişim kpss sayfası açacağım burda....
bu arada eylülde ki sertıfıkayı unutma....biliyorsun bız zor atanıyoruz o sebepten elımızde olması bızım faydamıza....
he solee be karsıma sole gelınc anımı yıyın.leblebı sorun deıl .abartmamak sartıyla guzel karsılıyorum.1 saat o dedıgın sporu yaptıktan sonra dınlen sonra yarım saat daha yuru bebem olarmı.bu hafta epey eksı cıkmamız lazım.
birsoo yürüyüş bandında uyu senndalin ımanını gevretecek sneın
selam kızlarrrrrrrrrr geldim geldimgeçmişi okuyordum vazgeçtim ne çok olmuş hepiniz iyisiniz inşallah maşallah:13:
bizim okul kapandı ve sınav dönemi başladı tam 3 hafta valla sabah 8 de çıkmıştım evden 5 te geldim sabah toplantı oldu..
sonra 12 de bir sınav....16 da bi sınav...öyle işteee...
koçummmmmmmm ilk kez haftaya - ile uyandımgüzeldi çok
diyetimi bozmadım h.sonu onun etkisi oldu tabe...
kızlarr ben geldim dün gece bugün koşturmaca ile hiç fırsatım olmadı ama herşey yolunda sanki orda bıurak kilo vermeyi almış gibiyim :) bilmiyorum 8-9 saat uçak yolcuğununun ödemi var
neyse görüşmek üzere
sakın bırakma..bitir.......dilekçim acübeee poponun fotosunu paylasabılecek misin? çıplak olmasa da olur
o ekrandaki fitida ne ya huuu
yaa ben onume gelene yorum yaptim.Yapmamak mi lazim
canım şöyleki takımda hemen hemen aynı dönemde girmemize rağmen bir kısım kişi güzel kilolar verdi ve sistemini oturttu hedefe yaklaştı.. Bir kısım kişide ben de dahil buna bir türlü istediği sıkalayı yakalayamadı ...
Bende takıma iki soru yönelttim ilkinde ben koç olmak istiyorum bir kişinin sorumluluğunu alır onunla ilgili tüm bilgileri takip eder ve onu denetlerim diyenler isim versin dedim
ikinci soruda ben zayıflamak istiyorum ama başaramıyorum birileri beni denetlesin yediğime içtiğime karışsın yaptığım sporu sorsun içtiğim suyu yeşil çayı sorsun diyorsanız isim verin dedim
ve her iki gruptanda isim verenleri öncelikle karşılıklı koç - talebe olmak isteyenleri eşleştirdim sonrasında ben gerisini birbirine eşledim ve şimdi kilo veremeyen yada çok az vermiş olan 4-5 kişinin koçu var... Bu koçlar sadece o kişilerle ilgileniyor ne yedi ne yemedi sporunu yaptımı yapmadımı her bişeyi sadece bir kişinin sorumluluğunda koçun...
Benim koçum cornella mesela ben raporumu ona veriyorum ne yiyeceğime ne zaman yiyeceğime bir tek o karışıyor onun dışında kimsenin benim menüme yorum yapma hakkı yok... Bu diğer grupları içinde geçerli kemse kimsenin talebesine yorum yapamaz
bu squat ise yariyor mu gercekten ya.Nette baktim acilmadi bir turlu .2 dk falan yaziyor sadece o kadar mi yapiliyor gunluk
Sevdanın oğlu bu pazar girdi canım sınava, evde vala sevda..ben dana gibi eve giremedim kaç gündür, akşamları illaki uğruyorum ama squat için
Arzu yeni evine taşınıyor, kocası denizlerden döndübalayı yaparlar diyecem ama bilemedim şimdi
Canım biz dün akşam 70 yaptık squatıbirsen mi sormuştu, sayfam açıkken hemencecik yazdım
juju; sabah 2 dilim ekmek yedıgını bilmiyordum......bilsem öğlen o pilavı hiç yedırmezdımsabahları 1 dilim ekmek ok ekmeği mınıcık mınıcık kopararak ye...sankı cok yıyormus gıbı hıssedersın.....onun dışın da ne yedııgnı bılıyorum zaten...olur da konser dönusu acıkmazsan o yoğurdu yemeden uyu.....
ben de başvurmuyacagım.....eşimle bayağı tartıştık bu konuyu...aslında çok rahatmış ama ben söylerken cekınmeden söyleyecegım bir işimin olmasını istiyorum.....işe başlayınca kpss çalışamayacağımdan dolayı 2014 kpss ye çalışma kararı aldım bende
bu arada eylülde ki sertıfıkayı unutma....biliyorsun bız zor atanıyoruz o sebepten elımızde olması bızım faydamıza....
Göğüs:99 cm
Bel:85 cm
Göbek:100 cm
Basen:104 cm
Bacak:63 cm
Kol:30 cm
menun guzel canım begendımde bıseye takıldım o karpuzdan sonra o sutu nasıl ıctın bana suan dusuncesı bıle kusunc geldıMerhaba hanımlar.. Nasılsınız?.Sınavlarım bitti çok şükür(şimdilik:) büte dersim kalacak gibi bakalım hayırlısı.Dün sınav çıkışı tempolu tam 2 saat yürüdüm iyi stres attım.Gece çok geç eve geldiğimiz için nete giremedim.
10 Haziran Pazartesi
Sabah:1 salatalık,bi dilim peynir,2 adet zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday
Öğle: Yogurtlu semizotu salatası
Ara:4 erik,4 çilek
Akşam:2 yemek kaşığı makarna,3 köfte büyüklüğünde haşlanmış dana eti
Ara:1 dilim karpuz,1 bardak süt
İçilen su:2 lt
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş
wuuuuu neymıs bebegım o supruzun bı ıp ucu versen olarmkıbol şanslar kızlar inşallah herşey hakkınızda hayırlısı olur
koçum el insafff 1 saat 5,5 km 6-6,5 koş ve yürü ardından duş yarınki yemeği koy ocağa mutfagı topla 2 makine çamaşır katla daha salonu toplayacağım... ama sana yarın için süprizim varr
ben dalinle veremezsem kesinlikle verememmm
canm kolay gelsin bende bugün sürekli not kontrolü yaptım yıl sonu işleri başladı toplantılara bugün bismillah dedik
hoşgeldin canım
alınan kararları okudumm totiyi sıkmalıyım üst üste kilo veremezsem yandımmm demek
yukarıdaki meti senin alıntıladığın metin... öncelikle baktım haftada bir kere 5 tane yeyin diye bir ibare görmedim...1 porsiyon=30 gram kuruyemiş
UNUTMAYIN
Beslenme uzmanları, kabuklu yemişlerin bir porsiyonunu 30 gram olarak kabul ediyorlar ve bir porsiyonda ortalama 150-200 kalori bulunduğunu varsayıyorlar.
Peki, bu 30 gramda neler var: 20-25 badem, 20 civarında fındık, 30-35 yer fıstığı, 30-35 antepfıstığı, 6-8 adet ceviz bu rakamı tutturmaya yeterli! Tabii ki büyüklüklerini de dikkate almalısınız.
100 gramında 600 kalori var
DİKKAT!
Olağanüstü sağlık yararlarının yanında tabii ki kuruyemişlerin de bazı ayıpları var. Mesela kalori içerikleri çok yüksektir. Bunun nedeni de enerji içeriklerinin yüzde 80'inin yağdan gelmesi, yani yağdan zengin olmalarıdır. Ayrıca bu yağların önemli bir bölümünün doymuş yağ olması da ciddi bir dezavantajdır.
Bilindiği gibi enerji içeriği yüksek besinler daha kolay kilo aldırır. Bir örnek vermek gerekirse; 100 gram badem, ceviz ya da fındıkta ortalama 600 kalori var. Ki bu değer yetişkin bir kadının günlük enerji ihtiyacının üçte biri, erkeğin ise dörtte biridir. Eğer kilo sorununuz varsa öyle avuç avuç fındık veya ceviz yemenizi pek tavsiye etmem.
Her bir fındık için en az 1 dakika yürümelisiniz!
HATIRLATMA
Eğer kuruyemişlerden herhangi birini bir ara öğün seçeneği olarak tüketir ya da yiyeceklerine eklerseniz, sağlıklı bir seçim yaptığınızdan emin olabilirsiniz.
Burada dikkat etmeniz gereken şey, yüksek kalorili besinler olduğunu unutmamak, fazlasının kilo aldırabileceği ya da kolesterol yükseltebileceği ihtimalini akıldan çıkarmamaktır.Yukarıdaki 30 gramlık porsiyonları hızlı yürüyüşte 30, yavaş yürüyüşte 40 dakikada ancak yakabileceğinizi aklınızda tutarsanız, yerken daha dikkatli olursunuz.
Nasıl yemeli?
BİR ÖNERİ
Beslenme uzman-larının bir önerisi de şu: Kuruyemişten faydalanmak söz konusu olduğunda onları ille de avuç avuç tüketmeyi, televizyon izlerken keyifle yemeyi düşünmeyin. Yoğurdunuza, salatanıza, kahvaltı gevreklerinize, tatlılarınıza da ilave edebilirsiniz. Kısacası eğer abartmaz ve ölçüyü kaçırmazsanız, düzenli kuruyemiş tüketimi sağlığınızı da kilonuzu da koruyacaktır. Ama o ünlü kurallarımız burada da geçerli: İfrat da tefrit de yok, makulü arayacağız. Azı karar, çoğu zarar deyimini hatırlayacağız.
böyle bir kaide yok asla ama asla günde yenen 10 tane fındık kilo aldırmaz ... kişiye kiilo aldıran yediği diğer gereksiz şeylerdir farkında değildir...buda demek olurküüüüüüüüüü hergun 10-15 tane fındık yemek kılo evrmeyı zorlastıracagı gıbı almaya neden oluyor.dıyette fındık adedı en fazla 5 tır ıdeal 3 oda okudugum bı yazıdan aklımda kalmıstı.hergun fındık yıyemez dıyettekı bır ınsan.
yok anacım yıyın.yemeyıond eıl ama haftada 1 gun 5 tane yıyın jujunun dunkı menusundede vardı 10 tane bugunde 12 bıcık tane hergun yemek dıyetı tehlıkeye sokuyor.bızım vazıfemız ne burda bırbırımızın dıyette yaptıgı yanlısları hataalrı gorup uyarmak deılmı sekerım
juju bak bole konusuyon benı delı edıyon vallah hem bıllah.benı konusturacan sımdı.ne ıcın burdayız bırbırımızn dıyettekı hatalarını gorup uyarmak ıcın deılmı ? sen dunde yedın bugunde yedın hergun yedıgınde bu sana zararmı faydamı onu dusun bı.dıyetısyen verır ve dıyetısyen her kontrodle verılen her kıloda lısteyı degıstır.sen 7 aydır kılo veremıyosun ama hala fındıktır pılavdır bılmem nedır dayanıp yıyosun.yahu dur once bbı 80 altına ın sonra ufak ufak lıstene ekelrsın bu tur yuksek kalorılı yıyecekelrı.valla jujum hakaten bu gıdısatla kılo vermen ınankı mumkund eıl.ben soluyorum kızıyosun kopuruyosun senınde kılo vermenı ıstedıgımden duramayıp soluyorum bırde nazımın gececegını dusunerek.ama dıst acı soler bu menulerle pılavlarla fındıklarla kılo vermen ınan mumkund eıl bunuda 7 aydır kanıtladın hala ısrar edıyosun 1200 calorıye takmıs durumdasın.ha ıstersen hıc karısmayayım uyarmayayım.kocluguda bırakayım gelıp gıdeyım ole.ama amacımız dısına cıkmıs olmazmıyız.darılma sıtemıme gucenme jujum.allah ıcımı bılıyorya artık kılo vermeye basla dıye senın menuelrın gozume batıyo.bazen kıtaba uymamak gerek.degısıklık yapmak gerek.sen dıyetısyene gıtsen su zamandır kılo veremıyorum desen buyuk konusuyorum bır tane dıyetısyen bıle lıstene fındık koymaz
ortam neden degısıyo nıye ole algıyosunkı sımdı.cornıde soeldı sana pılav yeme dıye onuda dınledıgın yok.ben ıstedıgımı eyrım kımsede karısamaz dıyosun resmen.burda resmı bı ıs yapmıyoruz.ben sana deger verıp menune yorum yaptıgım ıcınmı hatalıyım sımdı yok abı ben duruma harbıden bozulurum.rahatsızlık verıyosa yaptıgım yorum soledıgım sozler bırakır gıderım.cıdden.
ya bız takımız dıyoruz bırbırımızı motıve edelım dıyoruz cok fındık yıyorsun azalt bıraz dıyıncede restı cekıyosun nasıl ıs anlamadım bendemı var garıplık anlamadım.
juju; sabah 2 dilim ekmek yedıgını bilmiyordum......bilsem öğlen o pilavı hiç yedırmezdımsabahları 1 dilim ekmek ok ekmeği mınıcık mınıcık kopararak ye...sankı cok yıyormus gıbı hıssedersın.....onun dışın da ne yedııgnı bılıyorum zaten...olur da konser dönusu acıkmazsan o yoğurdu yemeden uyu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?