- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.501
kesınlıkle katılıyorum kuzum... kpss sayfası actıgında haber ver... bakalım bu yıl dersaneye gıtmeyı dusunuyorum aklıma yatarsa 90 almamız lazım tubişşimmm... sertıfıka olayı offffffffffffffhala bı ton sey pesımızı bırakmıyo yaaaa
:18: :18: :18:
o ekrandaki fitida ne ya huuu
yaa ben onume gelene yorum yaptim.Yapmamak mi lazim
bu squat ise yariyor mu gercekten ya.Nette baktim acilmadi bir turlu .2 dk falan yaziyor sadece o kadar mi yapiliyor gunluk
Hayirdir corni senin alanin ne ki zor ataniyorsunuz
Menum
Sabah:1 elma,2 domates,6 yesil zeytin,1 kk kadar beyaz peynir,1 L.ekmegi
Oglen:1 kucuk dilim borek(cok acikmistim hazir olan seyi yemek zorunda kaldim)
Ara:2 adet ceviz,kizimin yedigi elmadan geriye kalan
Aksam(18.00):1 tabak etli guvec,lahana salatasi,limonlu maydanoz
Spor:3 mile Leslie,20 yarim mekik(o nasil bisey ya 100 tane nasil yapiyorsunuz)
Su:3 lt ye yakin
kesınlıkle katılıyorum kuzum... kpss sayfası actıgında haber ver... bakalım bu yıl dersaneye gıtmeyı dusunuyorum aklıma yatarsa 90 almamız lazım tubişşimmm... sertıfıka olayı offffffffffffffhala bı ton sey pesımızı bırakmıyo yaaaa
ipekçim bizim bölüm maaleseffffffffffff biyoloji cnm.......menüne gelınce;
sabah kahvaltısında yazan 1 l. ekmegı ne ekmegı? ben çözemedim pek....onun dışında öğlen yedıgın böregın mecburıyet olduğunu düşünüyorum.....akşam güzel olmuş.....
bi baktım çıktım canım geç kalıyordum mesaj yazamadım... konser aman konser olsa amatör bi koroydu valla sıkıldımgünaydın sultanlarrr
en güzel en hareketli gün bizim olsun
jujum bilgisayar mı açık kaldı yoksa bu saatte sende mi uyanıksın :26::26: ve akşam konser nasıldıı
bi baktım çıktım canım geç kalıyordum mesaj yazamadım... konser aman konser olsa amatör bi koroydu valla sıkıldım
evetttttttttt çıkan kararlar bunlar arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun
4. ÖNERİ:
"Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir."
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ortalaması %30 un altında olan takımları ekleyeceğim.
İlk üç aylık (12 etap) dönem 14 Haziran 2013 tarihinde başlar, 30 Ağustos 2013 tarihinde sona erer.
7. ÖNERİ:
"Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)"
Uygulama: Sözkonusu kararın uygulamasından takım yönetimleri sorumludur.
9.ÖNERİ:
"4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.."
Bunun uygulamasının nasıl yapılacağını öneri sahibinden rica edelim. Ayda bir neyin neye göre kontrol edileceğini ben anlamadım çünkü.
10.ÖNERİ:
"Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.".
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ilgili talebi içeren mesajı ekleyeceğim.
11.ÖNERİ:
"3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim."
14.ÖNERİ:
"Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez."
Etap listelerinde gerek bu uygulama gerekse diğer takım iç kuralları kaynaklı uygulamalarda kullanılmak üzere yeni bir ifade biçimi eklemeyi uygun görüyorum: "Cezalı"
hayırlısı olsun bakalımm biraz karışık gibi ama eminim ki yararımıza
Nerde bu millet hala kalkmadılar heralde .
Haklisin canm
valla pek de hayırlı değil .. Benim üstümdeki sorumluluğu artırmış birbiri ile çelişen kurallar var
herkese gunaydın kızlaaarrrrrr nasılsınız bakemm??????
aslında koçunun nasihatları ile gitmen daha iyi olurdu ama ben günlere gittiğimde yaptığım şeyi söyleyeyim sana.. Asla ama asla ye ısrarlarına yenilmedim tok gittim çayımı kahvemi içtim ikramları salata dışında kabul etmedimhaklisin canm
gunaydin canm oglen arasi gun var nasil sivisirim diye kara kara dusunuyorum:)))))
gunaydın jujum ben ıyım balkon keyfı yapıyorum babamla bırazdan yesıl cayımı ıcıcemm sen nasılsınn???günaydın birsen... Günaydın rabiş... Nasılsınız bakalım
Haklisin canm
Gunaydin canm oglen arasi gun var nasil sivisirim diye kara kara dusunuyorum:)))))
günaydın sultanlarrr
en güzel en hareketli gün bizim olsun
jujum bilgisayar mı açık kaldı yoksa bu saatte sende mi uyanıksın :26::26: ve akşam konser nasıldıı
günaydın kızlar.... ben bu koşu çıkan kararlara bakıp geleyim
oooo afiyet olsun rabiş.. Bende öğleden sonra içiyorum yeşilimi....gunaydın jujum ben ıyım balkon keyfı yapıyorum babamla bırazdan yesıl cayımı ıcıcemm sen nasılsınn???
Hımmm sıvısmak zor olsa gerek bırsenım el mahkum gıtcen vrcen paranı altınını neyse ama yeme olayını aza ındırcennnn
senin iş durumu ne oldu kız arada sorcam diyorum unutuyorumbeni de unutmayınnnnnnnnnnnnnn
şahnurum hoş geldin meleğim, sefalar getirdin..özledik sen, insanın evi ve vatanı gibisi yok değil mi?Pis sömürü yaparım
Kızlarrrr merhabalarrr, nasılsınız bakalımmmmm
günaydınnn......
Birsoo ne gunu bu gene
Jujum kuralları dun okumuştum ben de işin içinden çıkamadım
Rabişim demek kursa yazılacaksın .bu yıl müfredat degıstı ya sınır oluyorum ona.....kendıme olan öz guvenım azalıyor...
Matematık soruları ales tarzı gelecekmiş......ayrıca tarıhte soğuk savaş dönemı falan eklenmiş galıba......
oooo afiyet olsun rabiş.. Bende öğleden sonra içiyorum yeşilimi....
senin iş durumu ne oldu kız arada sorcam diyorum unutuyorum
sorma corni valla çıkan kuralları pek uygulama yanlısı değilim.. çokda üstüme gelirlerse illa uygulayacaksın diye ne bilim çeker giderim valla aman bu ne ya bir biri ile çelişen kurallar var
doktorumda bir haftalık diyet verdi uzman yazanınız oldumu ya ben buranın gürültüsünden tam yakalayamadım ....
öğlenki yemek listem
şehriye çorba(içerim)
et sote(yerim)
pirinç pilavı(almam)
yoğurt(yerim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?