Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla merak ettim ya bolumunuz ne sizin ki 90 almaniz lazim

ipekçim bizim bölüm maaleseffffffffffff biyoloji cnm.......menüne gelınce;
sabah kahvaltısında yazan 1 l. ekmegı ne ekmegı? ben çözemedim pek....onun dışında öğlen yedıgın böregın mecburıyet olduğunu düşünüyorum.....akşam güzel olmuş.....

ya sorma rabişim böggh dıyorum zaten.....görümcem aradı nıye bırakıyorsun aöf yı dıyor..... onun kafa kazan gıbı maşallah her şeyı alıyor ama bende tık yok tmm açacağım yarın ya da diğer gun.....

canim L.ekmegi Lubnan ekmegi demek..onu tuketmek daha cok icime geliyor.50 grdir kendisi bir tatli tabagi buyuklugunde bizim yufka ekmeklere benziyor.Ici bosiki katli yuvarlak yufka dusun.Tr var mi bilmiyorum ben hic gormedim.Borek gercekten mecburiyetten.
Allah kolaylik versin bolum mu ogretmenlik mi.Ben bolum mezunuyum

günaydın sultanlarrr
en güzel en hareketli gün bizim olsun
jujum bilgisayar mı açık kaldı yoksa bu saatte sende mi uyanıksın :26::26: ve akşam konser nasıldıı

Son düzenleme:
günaydın sultanlarrr
jujum bilgisayar mı açık kaldı yoksa bu saatte sende mi uyanıksın :26::26: ve akşam konser nasıldıı
bi baktım çıktım canım geç kalıyordum mesaj yazamadım... konser aman konser olsa amatör bi koroydu valla sıkıldım

evetttttttttt çıkan kararlar bunlar arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun

4. ÖNERİ:
"Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir."
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ortalaması %30 un altında olan takımları ekleyeceğim.
İlk üç aylık (12 etap) dönem 14 Haziran 2013 tarihinde başlar, 30 Ağustos 2013 tarihinde sona erer.

7. ÖNERİ:
"Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)"
Uygulama: Sözkonusu kararın uygulamasından takım yönetimleri sorumludur.

9.ÖNERİ:
"4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.."
Bunun uygulamasının nasıl yapılacağını öneri sahibinden rica edelim. Ayda bir neyin neye göre kontrol edileceğini ben anlamadım çünkü.

10.ÖNERİ:
"Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.".
Uygulama: Her hafta hazırladığım etap raporuna, ilgili talebi içeren mesajı ekleyeceğim.

11.ÖNERİ:
"3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim."

14.ÖNERİ:
"Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez."
Etap listelerinde gerek bu uygulama gerekse diğer takım iç kuralları kaynaklı uygulamalarda kullanılmak üzere yeni bir ifade biçimi eklemeyi uygun görüyorum: "Cezalı"

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bakalımm biraz karışık gibi ama eminim ki yararımıza
nerde bu millet hala kalkmadılar heralde .

haklisin canm

gunaydin canm oglen arasi gun var nasil sivisirim diye kara kara dusunuyorum:)))))
aslında koçunun nasihatları ile gitmen daha iyi olurdu ama ben günlere gittiğimde yaptığım şeyi söyleyeyim sana.. Asla ama asla ye ısrarlarına yenilmedim tok gittim çayımı kahvemi içtim ikramları salata dışında kabul etmedim

senin ne yapacağın sana kalmış geldiğinde daline vereceğin hesabı düşün sonrasında yapacağın ceza sporunu

günaydın birsen... Günaydın rabiş... Nasılsınız bakalım
gunaydın jujum ben ıyım balkon keyfı yapıyorum babamla bırazdan yesıl cayımı ıcıcemm sen nasılsınn???
Haklisin canm

Gunaydin canm oglen arasi gun var nasil sivisirim diye kara kara dusunuyorum:)))))

hımmm sıvısmak zor olsa gerek bırsenım el mahkum gıtcen vrcen paranı altınını neyse ama yeme olayını aza ındırcennnn

herkese gunaydın kızlaaarrrrrr nasılsınız bakemm??????

Beni de unutmayınnnnnnnnnnnnnn

Şahnurum hoş geldin meleğim, sefalar getirdin..özledik sen, insanın evi ve vatanı gibisi yok değil mi? pis sömürü yaparım

Kızlarrrr merhabalarrr, nasılsınız bakalımmmmm

günaydın sultanlarrr

günaydın kızlar.... ben bu koşu çıkan kararlara bakıp geleyim

herkese gunaydın kızlaaarrrrrr nasılsınız bakemm??????

günaydınnn......

birsoo ne gunu bu gene
jujum kuralları dun okumuştum ben de işin içinden çıkamadım
rabişim demek kursa yazılacaksın .bu yıl müfredat degıstı ya sınır oluyorum ona.....kendıme olan öz guvenım azalıyor...
matematık soruları ales tarzı gelecekmiş......ayrıca tarıhte soğuk savaş dönemı falan eklenmiş galıba......

oooo afiyet olsun rabiş.. Bende öğleden sonra içiyorum yeşilimi....

senin iş durumu ne oldu kız arada sorcam diyorum unutuyorum

sorma corni valla çıkan kuralları pek uygulama yanlısı değilim.. çokda üstüme gelirlerse illa uygulayacaksın diye ne bilim çeker giderim valla aman bu ne ya bir biri ile çelişen kurallar var

doktorumda bir haftalık diyet verdi uzman yazanınız oldumu ya ben buranın gürültüsünden tam yakalayamadım
....

öğlenki yemek listem

şehriye çorba(içerim)
et sote(yerim)
pirinç pilavı(almam)
yoğurt(yerim)

jujum menüne bayıldım......bana yazdığın şekilde yemen de hıc bır sorun yok.....

gelleim kurallara; eger kural getırılırse bence butun takımlar buna uymak zorunda kalacak ama şuan sanırım bir çok soru işaretı mevcut.......belkı de değişir kurallar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…