- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.661
selam kızlar..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..dr diğer tüm testlerim için iyi dedi..prolaktin içinde o değer aldatıcı olabilir makroprolaktin baktır dedi..yarın sabah aç karna kan vermeye gidicem bakalım inş.iyi çıkar..
menüm..
kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 dilim ekmek
2 zeytin
salatalık
öğle.
1 kase mercimek çorbası
1 dil ekmek
1 kase çorba
akşam.
1 biber dolması
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorbası
suyumu içiyorum
Menüm
Sabah: 1 lokma simit
Ara: yok
Öğle: 1 domates, 3 salatalık, 1 k.k. peynir
Ara: yok
Akşam: Resimdeki(2 kaşık makarna ve salata)
spor: 1 saat yürüme, 30 dk. eliptik, sguat
Su: tamamdır
Dip Not: hakettim bu günü
inşallah hayırlı haberler verirsin ... dualarım seninleselam kızlar..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..dr diğer tüm testlerim için iyi dedi..prolaktin içinde o değer aldatıcı olabilir makroprolaktin baktır dedi..yarın sabah aç karna kan vermeye gidicem bakalım inş.iyi çıkar..
bacım nıye hakettın söle bakım.....kimse duymaz
Önce bütün dualarımız seninle bunu bil bitanem
Sonrasındaysa hemen menüne gelmek istiyorum
Bu gün minnacık kaçmış gibi ama eminim bol sporla yakalarız gülüm..
Sabah çok iyi
Öğle anlayamadığım bir şey, 2. kase çorba mı? içildi...Eğer öyle değilse iyi sayılır, ekmeğe rağmen..
Akşam ise keşke dolma ve ayranın yanına kocaman salata olaydı da çorbayı içmeseydik..Fakkkaaatttt öte yandan hiç ara menün yok , bu olayı toparlar gibi
Yarın tüm gücümüzle dişimizi sıkalım bebeğim, hissediyorum yüreğin bebiş yüzünden kıpır kıpır..Hayatta önemli olduğunu düşündüğün her şey şu anda değerini yitirmiş durumda (diyet te dahil) Ailen bile seni anlayamaz ama emin ol ben anlıyorum..Lütfen doğmamış bebeğin için bir kez daha tutun canım benim diyetine...sana bu akşam bir sürpriz hazırlamak istiyorum
Offf çok duygulandımmm
bunu ben niye düşünmedim ki....
inşallah hayırlı haberler verirsin ... dualarım seninle
aysunayy: cnm her şey yolunda gıdecek.inanıyorum......
jujum: senınkı hepimizinkinden sağlıklı bır salata oldu.....
masallah canim Allah daha iyi etsinGünaydın , Huzurlu bir gün dilerim !!!
Nasılsınız bakemmbeni soracak olursanız, ben çok iyiyim
saol canim.benim yeme duzeni oturtmam lazim canim artik su diyet isini bitirmek istiyorum ins.günaydınlarrrr
öncelikle takıma hoşgeldin canım siz takıma girdiğiniz döenmde ben iş için cibutiye gitmiştim 10 günlüğüne o yüzden takıml pek ilgili değildim geçmişte yazılanları doğru dürüst fırsat bulup okuyamadım sanırım takımda koçluk sistemine geçilmiş tam nasıl oluyo bilmiyorum ama cibuti de ben diyetten uzaklaştım kendime ancak haftasonuna kadar gelirim diye düşünüyorum bakalım cornican koç olsun demiş benim için elimden gelen yardımı yaparım
sorma ya masallah gercekten oyle
aferim kızzz corniiii sen doğuştan koçmuşsunn
amaninnn sen bunlarla doyuyormusun gercekten.Yoksa miden mi kuculdu artikmenüm......
sabah: 4 y.k nesfit+süt
öğle : yok...dişşşşşşş
akşam: 2 y.k makarna + yoğurt+domates
spor: bugun değişiklik yapıp 3 mil lessie yapacagım + Nivea body
ikinizin avatarida acayip komik yaajuju söylemeden gecmeyım..avatar resmın çok komik.baktıkca gülesim gelıyor
Allah kolaylik versin.Bol bol kalori yaktirsinaynı ben...
sporuma gidiyom ben bugün kardiyo yapcam
canim rabbim hakkinda hayirlisini versin insselam kızlar..iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..dr diğer tüm testlerim için iyi dedi..prolaktin içinde o değer aldatıcı olabilir makroprolaktin baktır dedi..yarın sabah aç karna kan vermeye gidicem bakalım inş.iyi çıkar..
menüm..
kahvaltı
1 haşlama yumurta
1/2 dilim ekmek
2 zeytin
salatalık
öğle.
1 kase mercimek çorbası
1 dil ekmek
1 kase çorba
akşam.
1 biber dolması
1 bardak ayran
1 kase mercimek çorbası
suyumu içiyorum
canim ya kiyamam size
Önce bütün dualarımız seninle bunu bil bitanem
Sonrasındaysa hemen menüne gelmek istiyorum
Bu gün minnacık kaçmış gibi ama eminim bol sporla yakalarız gülüm..
Sabah çok iyi
Öğle anlayamadığım bir şey, 2. kase çorba mı? içildi...Eğer öyle değilse iyi sayılır, ekmeğe rağmen..
Akşam ise keşke dolma ve ayranın yanına kocaman salata olaydı da çorbayı içmeseydik..Fakkkaaatttt öte yandan hiç ara menün yok , bu olayı toparlar gibi
Yarın tüm gücümüzle dişimizi sıkalım bebeğim, hissediyorum yüreğin bebiş yüzünden kıpır kıpır..Hayatta önemli olduğunu düşündüğün her şey şu anda değerini yitirmiş durumda (diyet te dahil) Ailen bile seni anlayamaz ama emin ol ben anlıyorum..Lütfen doğmamış bebeğin için bir kez daha tutun canım benim diyetine...sana bu akşam bir sürpriz hazırlamak istiyorum
Offf çok duygulandımmm
durumu tam anlamiyla simdi anladim.Sanirim tup bebek..Canim ya Rabbim en hayirlisini nasip etsin.Cok iyi anliyorum seni.Bende kizima tedavi sonucu kavustum.Bol bol dua et ins canimasıl ben duygulandım şu an gözyaşlarımı tutamıyorum
evet ne yerdeyim ne gökte şu günlere kadar böyle değildim ama günler yaklaştıkça fenayım..aklımda sadece tedavi...
bir aksilik çıkacak mı..yumurta sayısı kaç olacak..embriyom olacak mı..tutunacak mı..sonu nasıl oalcak..
tam 1 yıl oldu önceki tedaviden sonra..
12 koca ay geçti gün saya saya geçti..tedavilerle geçti.
inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..inşallah isteyen herkesin ama herkesin hepimizin bebeği olur..
gerçektende bu hasretle beklemek çok zor..beni en iyi sen anlarsın gamzem..
çok teşekkür ederim desteğin için...
şafak:20 :26:
juju,tuğba çok teşekkür ederim kızlar..destekleriniz için..
inşallah iyi çıkar..
hepimizin bekleyen isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim inşallah.
bu arada istanbulda kalacak güvenli uygun bir yer arayışındaydık kaç gündür...en son şişli ve beyoğlu öğretmen evinden birine karar kılmıştık..şişli pahalı..beyoğlundada yer yoktu..bugün bir daha arayalım dedik yer boşalmış:13:moral oldu banaist.ta kalacak yer bulmak problem çünkü...şimdi hem uygun oldu hem güvenli kahvaltıda dahil fiyata..inş.herşey böyle yolunda gider..
aysunayım lütfen negatif düşünme dualarımız ve kalbimiz seninle canımmm
benim ne kaptanım var ortalıkta ne de yoldaşım sevdaaa
iyi geceler
masallah canim Allah daha iyi etsin
saol canim.benim yeme duzeni oturtmam lazim canim artik su diyet isini bitirmek istiyorum ins.
Cibutiye baktim bayagi uzakmis buraya yaa ben Nijeryadayim.Ama ayni enlemde sayilir :26:
sorma ya masallah gercekten oyle
amaninnn sen bunlarla doyuyormusun gercekten.Yoksa miden mi kuculdu artik
ikinizin avatarida acayip komik yaakizim seninkini gorunce sayfayi degistirtmiyor corni. abla spor yapiyor onu izliyecem diyor
Valla bana da spor yapma hevesi geliyor
Allah kolaylik versin.Bol bol kalori yaktirsin
Menum
Sabah:1 gozleme :26: , domates,3 zeytin,2 tel peynir
Oglen:Kizimdan arta kalan 1 kasik kisir,1/2 dilim ekmek
Aksam:salata
Spor:3 mile Leslie,Yakan top
Sivi:2 bardak 7 otlu cay, bol siyah cay ve 2 lt su tamamlanmaya calisiliyor
saol tatlimyok cnm ya ne doyması valla imanım gevriyor açlıktan....sonrasında ağzıma 1-2 fındık vs atıyorum....marul yıyorum anlayacağın açlığa talim ediyorum......
bu arada kızını da öp benim yerime
bu nasıl koçluk sistemi ben anlamadım.........
bu sistem juju ile bana özel mi geldi?
diğerleri ne iş yapar bu takım da?
öğrenci gelir koç yok,koç gelir öğrenci yok ya da hiç gelmeyen koç ve öğrenci!!!!!!
boşuna konuşuluyor bazı şeyler ben bunu anladım.....
tmm burası kimsenin hayatın da odak noktası değil ama ben bu şekilde yapıldığında takıma vakit ayıranlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum......
yine başladınız gevşemeye.ayda bir gevşiyorsunuz .
saol tatlim
benim oyle aclik krizlerim cok olmuyor ilaci kullanmaya basladigimdan beri.Ama acikinca da elim ayagim tutmuyor artik
bu kocluk sistemine ne zaman gectiniz acaba yeni galiba
bu nasıl koçluk sistemi ben anlamadım.........
bu sistem juju ile bana özel mi geldi?
diğerleri ne iş yapar bu takım da?
öğrenci gelir koç yok,koç gelir öğrenci yok ya da hiç gelmeyen koç ve öğrenci!!!!!!
boşuna konuşuluyor bazı şeyler ben bunu anladım.....
tmm burası kimsenin hayatın da odak noktası değil ama ben bu şekilde yapıldığında takıma vakit ayıranlara haksızlık yapıldığını düşünüyorum......
yine başladınız gevşemeye.ayda bir gevşiyorsunuz .
Menum
Sabah:1 gozleme :26: , domates,3 zeytin,2 tel peynir
Oglen:Kizimdan arta kalan 1 kasik kisir,1/2 dilim ekmek
Aksam:salata
Spor:3 mile Leslie,Yakan top
Sivi:2 bardak 7 otlu cay, bol siyah cay ve 2 lt su tamamlanmaya calisiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?