- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.681
canim acikcasi simdiye kadar bir ileri iki geri idibir duzen oturtamamistim.Gecen haftadan bu yana aksam en gec 19da yeme isini bitiriyorum ve daha oncede bahsettigim gibi ilacimi kullanmaya yeni basladim.Pazartesine kadar yine yerimde sayiyordum regl oldum cumartesi ve spor yapmaya basladim sporun ertesi gunu hemen artiya gectim.Bu bende hep olur sporla beraber.Ins toparlanir tarti gunune kadarşimdilik yeme düzenine bir şey demiyorum...bu cuma gunu görecegız.....beslenme duzenın senı zayıflatıyor mu yoksa yerınde mı saydırıyor......
anladim canimyeni gectık cnm..gecen hafta salı gunu karar verdik......
az ama biraz kalorili olmuş umarım sporla hepsini yakmışsındır tartı gününe yakınken kötü olmuş
aysunayım lütfen negatif düşünme dualarımız ve kalbimiz seninle canımmm
benim ne kaptanım var ortalıkta ne de yoldaşım sevdaaa
iyi geceler
canim rabbim hakkinda hayirlisini versin ins
canim ya kiyamam size
durumu tam anlamiyla simdi anladim.Sanirim tup bebek..Canim ya Rabbim en hayirlisini nasip etsin.Cok iyi anliyorum seni.Bende kizima tedavi sonucu kavustum.Bol bol dua et ins canim
Iyi geceler
önceden haber verseydin iyi olurdu ... bu haftalık seni idare edelim ama haftaya düzenli katılım bekliyorumMerhaba hanimlar 2 gundur giremiyorum.h.sonu kizimin d.gunu var onun hazirliklariyla ugrasiyorum tutusuydu kurabiyesiydi derken epey vaktimi aliyor.bi de bugun aksama kadr hastanedeydik.dun ilk defa patlican yedirdim alerji yapti butun vucudu kabardi.huysuzdu cok,nete giremedim.giremedim ama sanmayin ki diyeti aksattimcok sukur firesiz dev ediyorum.bugunki menum:
Sabah:1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir. Domates salatalik.1 dilim ekmek
Ogle:4 kofte+salata
Aksam:bi kase corba, biporsiyon sebze yemegi.
Ara ogun:yok
Icilen su:2 lt
Spor:4 Saat hastanede asagi yukari merdiven egzersizi)
hayırdır aysunay tartıldın mı yoksa kız gizli gizli söylemiyon mu bizeerken kalktım..kan vereceğim için kahvaltı yapmadım erkenden kaldım böylevaktim vardı size bir selam vereyim dedim
koçummmm gamzemmmmmm bu hafta bizim haftamız olacak şaşırtacağım seni
çok dikkat ettim tek kaçamağım yok..akşamları acaip aç yattımbu yüzdende çok mutluyummmmmmmmmm
öpüyorum hepinizi görüşürüz.
dün saat 20:00 de eşim geldi apar topar beni dışarı çıkardı .. benden habersiz birilerine söz vermişmişmiş... 20:00-20:30 arası tatlıcıda buluşulucakmışmışmış... tabiki bizimkisi eve geç gelince biz gittik ki tatlıcıda in cin top oynuyo gitmiş millet... nası sevindim .. zaten istemiyordum gittmeyi birde millet tatlı yerken yok yemiyorum deyip ardından açıklama sıralamayı da canım çekmiyordu açıkcası...
neyse bizde forum da turladık eve 22:30 da ancak girdik... eee ben mandonosu unutmuştum...
corni geldi gözümün onönü gecenin bir yarısı yatmaya hazırlanır herkes ben maydonos kaynatıp derin dondurucuda sağuttum ve içtim... ahhh corni ahhhhhhhhh ne çektim be senin elinden
aksam mısafırım vardı gelemedımmmmm hemen menumu yazıyorumm
sabah
1 tane ev yapımı pogaca
peynır
domates salatalık
ogle
yok
aksam
2 kasık pılav
3 kasık et sote
1 kepce corba
salata
su:tamamdır
spor:100 mekık 20 dk yuruyus
dilek ne kadar incesin.......tombik halın yok mu? bel falan ıncecık.......bırtek toto-basen kalmış....şimdi ölçülerime baktım hemen hemen yakınız nıye ben böyle durmuyorum yaaaaaaaaasizin foto makınesınde inceltıcı mı var yoksa
bu arada bende belimden göbegımden 1 cm incelmişim.....amma da cok incelmişim....
25 hazırana kadar bıraz daha incelmelıyım
rabişim karbo çok olmuş cnm ya pilav hiç yemeseydin keşke tartı gününe bu kadar az kalmışken poğaça hiç olmamış en az 200 kalori o poğaça
haklısın dılekcım ama malum evde mısafırım var ben yemezsem babamda cok yemıyo zorluyo benı ye dıye yemesem olmuyo yesem olmuyo zor bı hafta oluyo benım ıcınnn...
Gunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
günaydınlarrr
evde iken düzenli katılım yapamıyorum ben yaa işyerinde daha iyi oluyordu bi de hazırlanması gereken rapor ve sunumla uğraş bi taraftan popomun acısı derken yaptıklarımı kaptan yardımcısı olarak kendime yakıştıramıyorum ama inş haftayadan itibaren düzenli bir katılım olacak
jujum sizin koçluk sistemi ayet güzel gidiyor yaa çok sevindim senin kilo vermene
aysunay cım hyırlısı ile güzel haberlerle gelirsin canım üzme canını
ipekyol sen de gurbette imişsin nijerya da yaşam şartları nasıl?
simuzer şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun
senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekliGunaydin arkadaslar rabis sikma canini isleri yoluna koydun mu duzene girersin
Bende okul piknigindeyim canim sikiliyor
bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süperbende o saatler de içiyorum zatenyarına çok az kaldı
herkese günaydın arkadaşlar.............ben birazdan dişçiye gıdecegım.....öğleden sonra gelırım Allah izin verirse.....
bu aralar herkes çok yoğun......misafirler,hastalıklar........zaten az kişiyiz.....eskisi gibi 15 kışı yok takım da.........
bu az olan kişi sayısı ile yürütmeye çalıştıgmız motıvasyon da kimse ortada olmayınca yürümüyor.....
ben juju ile çok güzel oturttum düzenımı....ama sizlersiz de olmuyor....biz sizlerle bir takımız......tek basımıza hiçbir şey değiliz.....
umarım alınganlık etmezsınız bu söyledıklerıme......
ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacakdilek ne kadar incesin.......tombik halın yok mu? bel falan ıncecık.......bırtek toto-basen kalmış....şimdi ölçülerime baktım hemen hemen yakınız nıye ben böyle durmuyorum yaaaaaaaaasizin foto makınesınde inceltıcı mı var yoksa
bu arada bende belimden göbegımden 1 cm incelmişim.....amma da cok incelmişim....
25 hazırana kadar bıraz daha incelmelıyım
oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...Gunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?