- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.701
CANM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNGunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
şahnurcum sen sağlığına dikkat et biz sıkıntı yapmıyoruz neden girmedi diye.. tabi evde istediğin gibi giremezsin... sen bi toparlan seni de koç yapıcam seninde engin bilgilerinden faydalansın bi gariban
senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekli
bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süper
hakkaten corni ikimizde karşılıklı iyi yakaladık frekansı ve aman bozulmasın ...
ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacak
ayrıca corni abartıyorsuun sen birsenden şişman durmuyorsun hatta bacakların ondan zayıf basen sorunun var senin
oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...
doğum gününde pasta börek cörek yeme de ne yersen ye... emin ol bişey kaybetmezsin.. yo yo dur kaybedersin kilo
sende haklısın cnm bu haftayı o zaman en az hasarla atlatmaya çalışalım haftaya daha iyi olur inş ve bugün maydanoz suyu içebilirse iç lütfen
cnm çokkkk geçmiş olsun ohhh işleride halletmişsinkolay gelsin menü içinde salatalar iyi oluyo şeğişik salatalar yapabilirsin cnm
ıcıcem maydanoz suyu kuzum dun pazardan aldım 2 bag maydonoz hatta hemen kaynatayım ıceyımmmm
bende dün içtim inan vücudum ne kadar su toplamış meğerse tuvalette kaç kere gittim bilmiyorum inan etkili oluyo
Masallah canim ins iyi bir netice olurerken kalktım..kan vereceğim için kahvaltı yapmadım erkenden kaldım böylevaktim vardı size bir selam vereyim dedim
koçummmm gamzemmmmmm bu hafta bizim haftamız olacak şaşırtacağım seni
çok dikkat ettim tek kaçamağım yok..akşamları acaip aç yattımbu yüzdende çok mutluyummmmmmmmmm
öpüyorum hepinizi görüşürüz.
Kendimi tatlıcıda hayal ettim bi an ay çok zor...masallah azimli gördüm seni bayağıdün saat 20:00 de eşim geldi apar topar beni dışarı çıkardı .. benden habersiz birilerine söz vermişmişmiş... 20:00-20:30 arası tatlıcıda buluşulucakmışmışmış... tabiki bizimkisi eve geç gelince biz gittik ki tatlıcıda in cin top oynuyo gitmiş millet... nası sevindim .. zaten istemiyordum gittmeyi birde millet tatlı yerken yok yemiyorum deyip ardından açıklama sıralamayı da canım çekmiyordu açıkcası...
neyse bizde forum da turladık eve 22:30 da ancak girdik... eee ben mandonosu unutmuştum...
corni geldi gözümün onönü gecenin bir yarısı yatmaya hazırlanır herkes ben maydonos kaynatıp derin dondurucuda sağuttum ve içtim... ahhh corni ahhhhhhhhh ne çektim be senin elinden
Bizim bulunduğumuz şehrin şartları genel afrika şartlarına göre iyi elhamdullilah sikintimiz yok çok şükürgünaydınlarrr
evde iken düzenli katılım yapamıyorum ben yaa işyerinde daha iyi oluyordu bi de hazırlanması gereken rapor ve sunumla uğraş bi taraftan popomun acısı derken yaptıklarımı kaptan yardımcısı olarak kendime yakıştıramıyorum ama inş haftayadan itibaren düzenli bir katılım olacak
jujum sizin koçluk sistemi ayet güzel gidiyor yaa çok sevindim senin kilo vermene
aysunay cım hyırlısı ile güzel haberlerle gelirsin canım üzme canını
ipekyol sen de gurbette imişsin nijerya da yaşam şartları nasıl?
simuzer şimdiden kızının doğum günü kutlu olsun
d ilek ne kadar incesin.......tombik halın yok mu? bel falan ıncecık.......bırtek toto-basen kalmış....şimdi ölçülerime baktım hemen hemen yakınız nıye ben böyle durmuyorum yaaaaaaaaasizin foto makınesınde inceltıcı mı var yoksa
bu arada bende belimden göbegımden 1 cm incelmişim.....amma da cok incelmişim....
25 hazırana kadar bıraz daha incelmelıyım
Masallah canim ins iyi bir netice olur
Kendimi tatlıcıda hayal ettim bi an ay çok zor...masallah azimli gördüm seni bayağı
Bizim bulunduğumuz şehrin şartları genel afrika şartlarına göre iyi elhamdullilah sikintimiz yok çok şükür
Hayırdır ne var 25 haziranda
haklısın dılekcım ama malum evde mısafırım var ben yemezsem babamda cok yemıyo zorluyo benı ye dıye yemesem olmuyo yesem olmuyo zor bı hafta oluyo benım ıcınnn...
Gunaydin kizlaar... sabah erken kalktim evi temizledim.kahvaltimi yaptim.kizim bugun daha iyi kurdesenleri korelmis.ilaclar iyi geldi sanirim.o yuzden bu mutlulukla gune zinde basladim.200 defa da ip atladim.bugun cok isim var cook.bi legen yaprak sarilmak uzere beni bekliyor, tutu rakimin eksik parcalari hazirlancak.alisverise cikilacak.kizlar bana menu icin fikir verebilir misiniz?.d.gunu menusu?
şahnurcum sen sağlığına dikkat et biz sıkıntı yapmıyoruz neden girmedi diye.. tabi evde istediğin gibi giremezsin... sen bi toparlan seni de koç yapıcam seninde engin bilgilerinden faydalansın bi gariban
senin okulda valla kermes yeri gibi ne bu kız piknik sürekli
bugün son kez içicem ve en azından 4-5 gün rahatım ohhhhh süper
hakkaten corni ikimizde karşılıklı iyi yakaladık frekansı ve aman bozulmasın ...
ölçümler 25 haziranda mı bakalım benim odun beden ne kadar yontulmuş olacak
ayrıca corni abartıyorsuun sen birsenden şişman durmuyorsun hatta bacakların ondan zayıf basen sorunun var senin
oooooo hoş geldin canım seni görmek de varmış bugün...
doğum gününde pasta börek cörek yeme de ne yersen ye... emin ol bişey kaybetmezsin.. yo yo dur kaybedersin kilo
tubiişşşşşşşşş nerde kaldın dısın nasıl kuzummm????
25 hazıran benım gunummmmm
25 hazıran benım dogum gunummmmmdemek ıstedımmııı
Merhaba kızlarrrr, nasılsınız bakalımmbiraz yoğundum bu gün anca gelebildim, geçmişi eve gidince yada birazcık dinlenince okurum..Öğle yemeğimde yoğurt yedim, uykum geldiii
.
şansını kaybettin corni... tartı yasağımı deliyorummmcorniiiiiiiiiiiiii bişi dicem:78:
şansını kaybettin corni... tartı yasağımı deliyorummm
şşiiiitttt çaktırma eve gidince tartılıcam.... tok karnına olucak ama meraktan öldüm akşam yemeğimi ona göre yerim artıkhahahahahhaha deldin mii jujuuuuuuuuuuuukaç çıktınnn
corniiiiiiiiiiiiii bişi dicem:78:
şansını kaybettin corni... tartı yasağımı deliyorummm
şşiiiitttt çaktırma eve gidince tartılıcam.... tok karnına olucak ama meraktan öldüm akşam yemeğimi ona göre yerim artık
sakın!!!!! avatarda ki tavuk gibi yaparım seni
tok karnına tartılacakmış bir de
ne dicem sen ne yedın öğle yemegınde......yokluğumda ne yaptın bakalım
Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrrbence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree
sakın!!!!! avatarda ki tavuk gibi yaparım seni
tok karnına tartılacakmış bir de
ne dicem sen ne yedın öğle yemegınde......yokluğumda ne yaptın bakalım
Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrrbence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree
yakalarım tabitartılmıcak tabi ki......yarına ne kaldı şurda........
aklıma kemal sunalın bir filmi geldi.....adını çıkaramadım da.....kadın dıyordu ya çarşambaya ne kaldı parsembeye ne kaldı dıye dıye oyalıyordu.benımkide bu hesap
:78::78::78::78::78::78::78::83::83::83::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?