Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

CANM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

sorma jujum geçen müdürle oturduk yapılan etkinlikleri yazalım diyee dünya kadar yapmışız seneye bu kadar çok yapmıcazz

havada kapalı az önce biraz atıştırdı okula döndükkk

ıcıcem maydanoz suyu kuzum dun pazardan aldım 2 bag maydonoz hatta hemen kaynatayım ıceyımmmm

Masallah canim ins iyi bir netice olur
Kendimi tatlıcıda hayal ettim bi an ay çok zor...masallah azimli gördüm seni bayağı
Bizim bulunduğumuz şehrin şartları genel afrika şartlarına göre iyi elhamdullilah sikintimiz yok çok şükür

Hayırdır ne var 25 haziranda

25 hazıran benım gunummmmm

Merhaba kızlarrrr, nasılsınız bakalımm biraz yoğundum bu gün anca gelebildim, geçmişi eve gidince yada birazcık dinlenince okurum..Öğle yemeğimde yoğurt yedim, uykum geldiii

.

haklısın dılekcım ama malum evde mısafırım var ben yemezsem babamda cok yemıyo zorluyo benı ye dıye yemesem olmuyo yesem olmuyo zor bı hafta oluyo benım ıcınnn...

ne kadar tombik olursan ol baba-anne kıyamıyor işte....sen yemezsen boğazından geçmiyor demek ki

cnm bebişine çok geçmiş olsun.......doğum gunu menüsüne ben fıransızım ama sana yardımcı olacak birkaç site var.....Google dan bır bak istersen.doğum günü menüsü yaz çıkar......

aminn cnm inş. bozulmaz.....ya evet basenım var benim......bir de çok ilginç bacaklarımı ölçüyorum aynı geliyor basenımı ölçüyorum küçülmüş gözüküyor......tuhaf değil mi?

tubiişşşşşşşşş nerde kaldın dısın nasıl kuzummm????

25 hazıran benım gunummmmm

25 hazıran benım dogum gunummmmm demek ıstedımmııı

cnm benimm iyi ki doğmuşsunn az kalmış doğum gününe

bende dişçiden geldim.....dişçiyle diplomamı değiştireceğim ben.....bir halttan anladığı yok

Merhaba kızlarrrr, nasılsınız bakalımm biraz yoğundum bu gün anca gelebildim, geçmişi eve gidince yada birazcık dinlenince okurum..Öğle yemeğimde yoğurt yedim, uykum geldiii

.

hoş gelmişin bacım.....bende ayran içtim......karnım şişti......maydonozumu içecegım daha

corniiiiiiiiiiiiii bişi dicem :78:

şansını kaybettin corni... tartı yasağımı deliyorummm

şşiiiitttt çaktırma eve gidince tartılıcam.... tok karnına olucak ama meraktan öldüm akşam yemeğimi ona göre yerim artık

sakın!!!!! avatarda ki tavuk gibi yaparım seni

tok karnına tartılacakmış bir de

ne dicem sen ne yedın öğle yemegınde......yokluğumda ne yaptın bakalım

Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrr bence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree

Olur böylee vakalarrr, cornicann yakalarrrr bence de tartınma jujum yaaa, şimdi tokken az biraz fazla çıkarsın moralin bozulur hiç yeree

yakalarım tabi tartılmıcak tabi ki......yarına ne kaldı şurda........

aklıma kemal sunalın bir filmi geldi.....adını çıkaramadım da.....kadın dıyordu ya çarşambaya ne kaldı parsembeye ne kaldı dıye dıye oyalıyordu.benımkide bu hesap

:78::78::78::78::78::78::78::83::83::83::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…