- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.621
pilavı yedemi.... çorbayıda 1/2 aldım...
Ama yemek 4 tne köfte yanında sebzelerle pişirilmişti.. Ama sanırsam sebzeler öncesinde kızartılmıştıBen pilavı almayınca yoğurdu üstüne döktem yedim
yok yemedim dokunmadım bilepilavı yedın mı yemedın mı anlayamadım sanırım yazarken elin sürçmüşama anladığım kadarı ile yememişsin
ben iyiyim de sabırsızım.. corni tartı yasağı getirdi ama ben meraktan ölcem kaç oldum diye.. sabah tartıdan kaçtım köşe bucak yanlışlıkla üstüne çıkarım diye...
evet şahnurrr koçluk sistemine geçtik...
takımda iyi kilo verebilen ve sona yaklaşmış ve zamanı olan kişilerle kilo veremeyen aylardır burada sürünen ben gibi kişileri birbirine eşledik... benim kocum cornella mesela .... bizden örnek vererek açıklayayım..
ben her gün ne yedim ne içtim yaptığım sporu yazıyorum buraya bana sadece cornella yorum yapabiliyor ve cornella karışabiliyor. onun dışında kilse müdahale edemez koçla talebe arasına girilmiyo yani...
diğer koç talebe sistemlerindeki uygulama böyle olmasada biz cornella ile yemek yenmeden ne yeneceğine karar veriyoruz şunu ye bunu yeme şunu az al gibisinden ona göre rahat gidiyorum yemekhaneye... bu işe yaradı bende şahnur aylardır yerimde sayıyordum şimdi 83 oldum .. darısı 80 ve 779 lara inşallah....
sen nasılsın şimdi ağrın sızın varmı.??? bu arada merak ettim tartıldın mı??
günaydın arkadaşlar..............
rabişim ne güzel işte yaa al elıne de şekersiz kahvenı otur yağmurun keyfını çıkar......
gamzecim senı sorduk cnm sorduk.....ama sen hıc ugramadın
maviyesil; sanırım 10. takım da yer almaya başlamıştın.....umarım bır sorun yoktur..chentıq cok iiyi bir kaptandır...
jujum tartı yokmaşallah kanki olmuşun tartıyla her gün de çıkılmaz ki neyse sabret cumaya ne kaldı
nerdesiniz milletttttttttttt????
ne koçlar ortada ne talebeler... yok yazıyorum bak sonra devamsızlıktan neden kaldım demeyin
corniiiii ben bugün akyam yemek yiyebilecekmiyim.... biliyorsun kaç gündür yoğurda talimim ve evde yoğurt bitti
len kaç gündür yoğurta talimim ne yemeğinden bahsediyon senjujum millet yıne arazi........
her zaman ki gibi akşam yemek yıyeceksın jujum....sankı dıger günler yemedım
ne yemegı düşünüyorsun? evde ne var?
len kaç gündür yoğurta talimim ne yemeğinden bahsediyon sen
cumartesi öğlen geç yedim akşam yemedim..yoğurt yedim
pazar öğlen geç yedim akşam yemedim.. yoğurt yedim
pazartesi konsere gidecem diye fındık ve yoğurt yedim
salı salatalık yoğurt yedim
hımmmmmm
ama jujum napım yanı yemek yicem dedın de yok mu dedim
ne var evde söyle bakım??????
hımmmmmm
pirinç pilavı varrrr
makarna varrrrr
başkada bişi yok....
sebze olarak kabağım var
dolapta tavuk etlerim var
salata malzemem var
zamanında körili tavuğumu eller yedi senin korkundan yiyemedim ki... hemde nası severdim
neyse bu haftasonu yersın körılı tavuğunu.....
demek kabak var ,tavuk var hımmmmm......
tavuk + salata yıyebılırsın bence......
şimdi eve gıdıp kabağı pişirene kadar bayağı zaman geçer....tavuk buzlukta degılse hemen pişer.....senın aklından gecen bir şey var mı?
yok ... daha ne olsun ot yicez birde akşam ot kaynatıp içecez nasıl mutluyum bilemezsin
ya juju görende zehır içiyorsun sanacak........
o zaman akşam salata yemeye ne dersın.....yanında istersen tavuk da yap....
ben şimdi dışarı çıkıyorum.......dişim ağrısı hortladı gene ,ağzımı kapatamıyorum..gidip ayran alayım da içeyım bari........
jujum bak son 2 gun sakın kalorili şeylere elını uzatma.......
tavuk+salata yap kendıne mis gıbı yemegını ye.......
ya da kabak pişir sen bilirsin
okadar çok çeşit sundun ki şaşırdım hangisini seçsem diye...
el mecbur pilav ve makarnaya elimi uzatamayacağımı anladım... ya kayak ya sabata + tavuk
şuan belki de yemegını hüpletıyorsun....
ben senın yerıne yıyorum makarna
eeeeeee oldumu şimdi corni? bu senin yaptığını Çorumlu yapmaz valaa
menüm
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 tutam nane
1 tutam dere otu
öğlen
1/2 mercimek çorba
1 porsiyon çiflik köfte miydi ne adınıda unuttum
1 kase yoğurt
ara
2 küçük şeftali
akşam
1 kk peynir serpilmiş salata
su 2 lt
yeşil çay içmedim
spor 1 saat sonra yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?