- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.741
[QUOTE=cornella;30800213]kpss sayfasını açtım kuşum
hatta kıtabımı elime bıle aldım.......en bastan başladım çalışmaya......
nerden basladın hangı kaynak hangı ders nasıl calısıyosun hepsının cevabını ıstıyorum kuzumm
bende setın tarıh kıtabı vardı tum kıtapları memlekette brakmıstım gecen yıl ıhtıyac set almıstım soru bankaları falan.. set duruyo ama bu tarıh kıtabını alabılırımmm bı bakayım carsıya cıktıgımda fıyatta super mıs cıdden... egıtım de calıscanmı pekı senn??
40.01 dk yürüdüm... üstüne 10 tane fındık yedimofffff spor yapacağım daha ya..hiç cnm istemiyor.......
40.01 dk yürüdüm... üstüne 10 tane fındık yedim
karadenizde yetişir kendisinerden cıktı bu fındık hem de spordan sonra
karadenizde yetişir kendisibizim dolaptan çıktı şimdi hazmediliyo
yoooooooooooooo yapmadımhiç olmamalıydınasıl telafı etmeyı planlıyorsun ya da planlıyor musun twister mıydı neydı su aletın adı ondan yaptın mı bugun juju?
iyi akşamlarrr
alin cim kuzına geçmiş olsun
jujum senin adına çok sevindim tok karna 83.1 çıktıysan sabah kesin 82,5 çıkacan gör bak
bu arada kafam biraz karışık kızlar size bi danışayım malum evdeyim yarın konyaya gidip küçük oğlanı sünnet ettireceğiz pazar gün döneceğiz önümüzdeki haftada raporlu olduğumdan evde olacağım acaba diyorum izne mi ayrılsam ne dersiniz bu ara pek düzenli katılım yapamıyorum katılım yapamayınca motive olamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum bana bi akıl verin
yoooooooooooooo yapmadımama 40 dk 01 sn yürüdüm
ne telafisi acıcık bişi di nolcak ondan
istediğin o olsun... 200 hatta 300 bile yaparım pehhhhhhhhhhhhilerleyen saatlerde 100 adet yapmaya ne dersin.......
istediğin o olsun... 200 hatta 300 bile yaparım pehhhhhhhhhhhh
unuturmuyum... içmeden uyuyamıyorum .. bağımlılık yapıyooo iyiymiş.....300 de el sıkışalım o zaman..........
bu arada maydonozu unutma.......
cnm bak ne dicem eğer almazsan benım kardesım de bende ki notların aynısı var.....eğitim de dahil.....eğer istersen sana gönderebiliriz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?