Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar, oylamaya sunulan ve kabul gören yeni kararımızı, aşağıdaki biçimde Karar Defterine ekledim. (Bu arada oranı yanlışlıkla %30 yazmışım, doğrusu sizin de bildiğiniz gibi %0,30)
Dilerim amacına ulaşır. Bu amacın işlerliğini sağlamak için üyelerin her hafta en azından %0,30 luk kaybı hedefleyerek otokontrol sağlamalarını öneririm.

Performans uygulamamız yarın itibariyle başlıyor. Duyduk, duymadık demeyin. Hayırlı olsun.

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır.

[QUOTE=cornella;30800213]kpss sayfasını açtım kuşum

hatta kıtabımı elime bıle aldım.......en bastan başladım çalışmaya......

nerden basladın hangı kaynak hangı ders nasıl calısıyosun hepsının cevabını ıstıyorum kuzumm[/QUOTE]

rabişim ben gecen yıl yanı 2012 de;
yedııklıme üye olmuştum.hanı şu dergiler varya......dergilerle beraber kıtaplarını da gönderdıler....çözümlü soru bankalarıydı......

bende her turlu kıtap vardı aklına ne gelırse...yargı,guvender,ihtiyac,data vs....boğuluyordum ama atamıyordum da.en son dellendım..hepsını yırttım attım.....çok önceden almıştım ama yepyenı duruyorlardı......

istedıklerımı ayırdım.........bugun matematikten başladım......matematık sorunum yüzünden zaten 84 de kaldı puanım.....çok hızlı olmak istiyorum......
kardemısın öss döneminden fdd mat kıtabı var......konu olarak oradan bakıyorum...sonra oradaki çözümlü soruları çözüp yedııklım soru bankasına gecıyorum.......
yalnız bu butun dersler için gecerlı degıl......sadece mat ıcın gecerlı çünkü diğer soru bankalarını gecen yıl çözdüğüm ıcın atmıştım...

bu yıl el mahkum yenı alacağız.....ama konu anlatımlı almam......soru bankası alacağım.....

zaten tarihte favorım; ihtiyacın kalın bır kıtabı varya..işte o..onu tek gecıyorum

bu arada bugun farkettım bırcok seyı unutmuşum....kafamı çalıştırmam lazım

nerden basladın hangı kaynak hangı ders nasıl calısıyosun hepsının cevabını ıstıyorum kuzumm

rabişim ben gecen yıl yanı 2012 de;
yedııklıme üye olmuştum.hanı şu dergiler varya......dergilerle beraber kıtaplarını da gönderdıler....çözümlü soru bankalarıydı......

bende her turlu kıtap vardı aklına ne gelırse...yargı,guvender,ihtiyac,data vs....boğuluyordum ama atamıyordum da.en son dellendım..hepsını yırttım attım.....çok önceden almıştım ama yepyenı duruyorlardı......

istedıklerımı ayırdım.........bugun matematikten başladım......matematık sorunum yüzünden zaten 84 de kaldı puanım.....çok hızlı olmak istiyorum......
kardemısın öss döneminden fdd mat kıtabı var......konu olarak oradan bakıyorum...sonra oradaki çözümlü soruları çözüp yedııklım soru bankasına gecıyorum.......
yalnız bu butun dersler için gecerlı degıl......sadece mat ıcın gecerlı çünkü diğer soru bankalarını gecen yıl çözdüğüm ıcın atmıştım...

bu yıl el mahkum yenı alacağız.....ama konu anlatımlı almam......soru bankası alacağım.....

zaten tarihte favorım; ihtiyacın kalın bır kıtabı varya..işte o..onu tek gecıyorum

bu arada bugun farkettım bırcok seyı unutmuşum....kafamı çalıştırmam lazım
[/QUOTE]

kesinlikle bende unutmusumdur kuzum aynı sorunu yasıyoruz matematık ıyı ama hız yeterlı degıl benımde... ıhtıyacın kalın kıtabı dedgın setın ıcındekı kıtap mı?

bende setın tarıh kıtabı vardı tum kıtapları memlekette brakmıstım gecen yıl ıhtıyac set almıstım soru bankaları falan.. set duruyo ama bu tarıh kıtabını alabılırımmm bı bakayım carsıya cıktıgımda fıyatta super mıs cıdden... egıtım de calıscanmı pekı senn??

cnm bak ne dicem eğer almazsan benım kardesım de bende ki notların aynısı var.....eğitim de dahil.....eğer istersen sana gönderebiliriz.....

iyi akşamlarrr
alin cim kuzına geçmiş olsun
jujum senin adına çok sevindim tok karna 83.1 çıktıysan sabah kesin 82,5 çıkacan gör bak
bu arada kafam biraz karışık kızlar size bi danışayım malum evdeyim yarın konyaya gidip küçük oğlanı sünnet ettireceğiz pazar gün döneceğiz önümüzdeki haftada raporlu olduğumdan evde olacağım acaba diyorum izne mi ayrılsam ne dersiniz bu ara pek düzenli katılım yapamıyorum katılım yapamayınca motive olamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum bana bi akıl verin

şahnur ben sana diyeyim burdan uzak kalmak motive etmiyor.. şuanki durumun daha da kötülerşi iyice koparsın ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…