Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şahnur ben sana diyeyim burdan uzak kalmak motive etmiyor.. şuanki durumun daha da kötülerşi iyice koparsın ama sen bilirsin

jujum biliyorum takımdan izne ayrılırsam motivasyonum daha da düşer diye ama tam olarak katılım sağlayamayınca kendimi de kötü hissediyorum tek sebebi tam takip edemeyince sohbetlere dahil olamıyorum bişeyler hep eksikmiş gibi geliyo şu ara koşturmacam fazla olduğu için dönüşte diyet moduna maalesef giremedim böyle bir sıkıntım var ama siz idare ederiz seni 1 hafta daha böyle derseniz az katılımlı izne ayrılmam menümü 1 hafta paylaşamam ama işe başlar başlamaz tam olarak düzenimi oturuturum

valla guzel olur kuzum dersane notlarımı yoksa kıtap mı?? egıtımde calıscaz yanıı

yok cnm ben eğitim çalışmayacağım..benım egıtım temelım hıc yok......sadece gk/gy çalışacağım ben...hedefımı yüksek tutuyorum.....
eğer istıyorsan kardeşime söyleyecegım......hatta sana söylemeden aradım sordum......tmm dedi.....ancak bir ark ı atanamam diye kıtapları almış.....ark na söyleyecek o sana gönderecek......ok to?
eğitim + gk/gy hem dershane notları var hem de çok iyi kıtaplar var.....kardeşim 90 aldı eğitimden....

Bendekı notlar sır sır kmseye vırmezdım kıymetınızı bılın :))

Bendekı notlar sır sır kmseye vırmezdım kıymetınızı bılın :))

Yaa ben burayı kpss sayfası sandm of daldım soryy.. Bende gy gk yok ama onlar cok once baskasına gttı ( 2014 sınavına grcek bırısne ..

allah razı olsun duygucum cok dua alırsınn su garıbanlara yardım edersennn

tuh rakıbımıze mı verdın notları gk gy onemlı bızım ıcın egıtım 2. planda yaa..... sen nerde calısıyodunn??

allah razı olsun duygucum cok dua alırsınn su garıbanlara yardım edersennn

tuh rakıbımıze mı verdın notları gk gy onemlı bızım ıcın egıtım 2. planda yaa..... sen nerde calısıyodunn??

Vala cok rakıbınız sayılmaz cnm muh okuyo verdgm ark.. Ben mersnde calısıyorum cnm ıns gelrsn buraya sende atanıp :)

eğer kursa gitmezsen ve evde zorlanırsan ben sana ulaştırırım cnm notları....
ama o tarih kıtabını mutlaka al......hatta ben sana göre daha dezavantajlı olacağım sebebi ise; senın alacağın kıtapta en son eklenen konular da olacak.........

kimleri neleri idare ettik de seni mi idare edemeyeceğiz şahnurcum aşkolsun... elbette canım ne zaman isterse ozaman gel yaz sohpeti kaçırdım sayma zaten derin devlet tartışmıyoruz diyet diyet diyet...
şöyle bır gecmıse gıdeyım dedim.......takıma ilk geldıgımız güne bakın;

vayyyyyyyyyyyyyy nostalji heeee

150 twest shape yapıldı... maydonos suyu kaynatıldı demleniyo .... biraz sonra 150 tane daha yapıp maydonosumu içecem...

aynen kuzum bende duyguya aynı seylerı soledım sımdıı... sen dert etme ben kıtabı alınca yenı konuları fotokopi cektirip sana ulastırırımm... ama kıtabın 2014 unun cıkması lazım dımıı?

aynen kuzum bende duyguya aynı seylerı soledım sımdıı... sen dert etme ben kıtabı alınca yenı konuları fotokopi cektirip sana ulastırırımm... ama kıtabın 2014 unun cıkması lazım dımıı?

cnm bence acele etme kıtap almak için.....bu yıl ki kpss bır olsun kışa doğru alırsın....şimdilik eskı kıtaplardan başla çalışmaya....

cnm bence acele etme kıtap almak için.....bu yıl ki kpss bır olsun kışa doğru alırsın....şimdilik eskı kıtaplardan başla çalışmaya....

en ıyısı ben napım bılıyomusun yazın turkce matematık cografyayı bıtırmeye calısımm donem acılınca tarıh ve anayasadan kıtap alıp onlara calısayım dıger derslerden de bol soru cozerım eksık tamamlarımm...

tmm işte bende böyle yapacağım zaten.......matematikten başladık bakalım....Türkçe de 13-14 dilbilgisi sorusu gelecek dıyorlar umarım öyle olmaz

tmm işte bende böyle yapacağım zaten.......matematikten başladık bakalım....Türkçe de 13-14 dilbilgisi sorusu gelecek dıyorlar umarım öyle olmaz

yok artık yaa benım dılbılgısı 0 ya kafa basmıyo gecen yıl ucretlı yapıyodum okuldan turkce ogretmenı arkadas anlatmıstı ole bıraz kurtarmıstım ama yapamıyorum yaaaa

az ama bu aralar senin böyle dişden ne aç kaldın be cornim

yorum yok menüne cnm misafirlerin gidene kadar sen ne kadar dikkat etmen gerektiğini biliyosun

yok artık yaa benım dılbılgısı 0 ya kafa basmıyo gecen yıl ucretlı yapıyodum okuldan turkce ogretmenı arkadas anlatmıstı ole bıraz kurtarmıstım ama yapamıyorum yaaaa

Ya dılbılgısı ne yaa cerez gıbı sorular cok basıt.. bak coz vakıtten bıle kazanrsn.. Ben sıze en ıyısı canlı baglantyla dılbılgısı anlatım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…