- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.721
yazdım yaaaaajujucum dökül yavrum.bugun ne yedın ne içtin ve tartıldın mı????????
menüm...
sabah
1 dilim ekmek
2 yumurta
öğlen
1 kase yoğurt
1/3 erişte çorba
3 yk makarna
ara
1 elma
1 şeftali
akşam
dünkü resmini çektiğim salata
su içmetim 1 lt abcak olmuştur
yeşilçay içmedim
spor yapmadım
aslında öğlen ıspanak yicektim ama iğrençti hiç beğenmedim ve yiyemedim... çorba desen dum duru içilmiyo beğenmedim mecburen 3 yk makarna aldım bende....yokluğumda göturmussun makarnayıama ben olsaydım da 3 y.k na ızın verırdım çorbayı içirmezdim....çorbada çok az mıktarda olmuş o yüzden bırsey demiyorum.....
akşam güzel kapanmış......
evet jujum diğer sorumun yanıtını alayım......tartıldın mı?
aslında öğlen ıspanak yicektim ama iğrençti hiç beğenmedim ve yiyemedim... çorba desen dum duru içilmiyo beğenmedim mecburen 3 yk makarna aldım bende....
başka ne vardı ki ben bişi hatırlamıyorum... alo alo ses bir ki .. ses gelmiyo
jujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(bağırıyorum şuan)
kaç kilo geldin söyle bari........
istediğim bir sonuç değildi deyip geçiyorum....83.10
cuma günü 83.6 idim... salı sabah 83.00 gelmiştim... şimdi işten geldim ve işten çıkmadan elma ve şeftali yemiştim onun istine 83.10 geldim...sen şuan kaç kılosun ki!
83.6 değilmiydin......ben sana tartılma demedim mi?
hımmmm o halde yarın ki kilon buyuk ıhtımalle 82.8 gelecek.....
sporunu ıhmal etmıyorsun.....maydonoz suyunu içiyorsun.....spordan sonra varsa yeşil çayını da iç....
cuma günü 83.6 idim... salı sabah 83.00 gelmiştim... şimdi işten geldim ve işten çıkmadan elma ve şeftali yemiştim onun istine 83.10 geldim...ben 82.50 felan bekliyordum yarın ki sonucumun ama olmadı
spor 30 dk yürüyüş yapcam maydonosuda içicem
gecmıs olsun kuzummmmm...ne kadar tombik olursan ol baba-anne kıyamıyor işte....sen yemezsen boğazından geçmiyor demek ki
cnm bebişine çok geçmiş olsun.......doğum gunu menüsüne ben fıransızım ama sana yardımcı olacak birkaç site var.....Google dan bır bak istersen.doğum günü menüsü yaz çıkar......
aminn cnm inş. bozulmaz.....ya evet basenım var benim......bir de çok ilginç bacaklarımı ölçüyorum aynı geliyor basenımı ölçüyorum küçülmüş gözüküyor......tuhaf değil mi?
cnm benimm iyi ki doğmuşsunnaz kalmış doğum gününe
bende dişçiden geldim.....dişçiyle diplomamı değiştireceğim ben.....bir halttan anladığı yok
hoş gelmişin bacım.....bende ayran içtim......karnım şişti......maydonozumu içecegım daha
ulşen hoytttttttttttttttttttt ne atarlıyon sen trıbını yerım senın.dun kızım geldı koyden hasta olmus kusuyo ıshal bı yandan yatak yorgan yıkadım butun gun temızlık yaptım ımanım gevredı kaç kere yeltendım gırmeye gıremedım.anasını satım bole ısın.bugunde ufaklıga yurutec aradım durdum.daha temızlıgım bıtmedı kız az evel gene kustu haydı gene 1 makıne camasır.gelcem gelcem 1-2 saate
menunu begendım bu arada.su kalanalrı toparlayıp geleyım hemen olcuelrımıde bıldıreyım
benım hedefım 700 gr dı....ah jujum ben sana tartılma dıyorum ama yok çatladın...neyse olan oldu tartıldın.şuan kı kılona aldanma....karnın tok bır halde çıktın.....yarına göreceksın 82.8 veya 82.7 gelecek....
bugun yürüyüşünü artırabilir misin? aylardır hep 30 dk .......bugun 40 dk olsun olmaz mı?
geçmiş olsun dalin... köyde ne işi vardı kızın üşütmüştür mevsim geçişleri hala devam ediyor yüksek yerlerdeulşen hoytttttttttttttttttttt ne atarlıyon sen trıbını yerım senın.dun kızım geldı koyden hasta olmus kusuyo ıshal bı yandan yatak yorgan yıkadım butun gun temızlık yaptım ımanım gevredı kaç kere yeltendım gırmeye gıremedım.anasını satım bole ısın.bugunde ufaklıga yurutec aradım durdum.daha temızlıgım bıtmedı kız az evel gene kustu haydı gene 1 makıne camasır.gelcem gelcem 1-2 saate
menunu begendım bu arada.su kalanalrı toparlayıp geleyım hemen olcuelrımıde bıldıreyım
şimdi de ben mi suçlu oldum yani... sabrettim bi kerem sana da sorum zamanında gelseydin ben de tartılmazdım
corni bu arada yarım bildirim işi sana kalacak haberin olsun... ben 13:00 de doktorda olcam eğer 12:00 ye kadar biterse tamam da bitmezse senin ellerinden öpecek...
geçmiş olsun dalin... köyde ne işi vardı kızın üşütmüştür mevsim geçişleri hala devam ediyor yüksek yerlerde
tabıkisi de suçlu sensın.....sana çaramba gunu su tartıya çıkmayacaksın dedim mi demedim mibugun bir daha teyıt ettirmene ne gerek vardı....
spora gelleim 40 dk yapacak mısın? cezalısın aslında tartıya cıktıgın için......o yüzden ne dıye soruyorum ki yapacak mısın diye
alalalal millet kaçamak yaptı diye ceza verir .. ben kaçamaksız hafta geçiriyorum ödül olarak bugün dinlen demiyorda sadece yanlışlıkla ayağım tartıya çarpıp tartının üzerine düştüm ve kaç kilo olduğumu gördüm diye ben ceza alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?