- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.801
sabah kahvaltısında 3 tane kurabiye yedim :125:
haftasonu yedıgım cipsler totimi tırmaladı.gunumu gördüm...hafta içi o kadar ac kaldım anca kurtarmış......
jujum sende 800 gr verdin.bence cok güzel.......
bide koç olcaksın... örnek olcaksın.... bana makarna yeme pilav yeme derken benim yemediğim ne varsa indirdin miğdeye sonrada sabit çıktın karşıma valla ayıp... koçum olarak utandım şimdi...
dalin gelecek 2-3 kilo verdim diyecek ben ne dicem benim koç pek verici değil
bugun istedıgını ye jujum çok da abartmadan........önümüzde ki hafta hedefım 800-1000 kg arası hedefliyorum..zaten tahmınlerım tutuyor.......
önümüzde ki hafta meyveyı bıraz kısacağız jujum......hergün değil de hafta da 3 gün sadece meyveye izin var ok.....günlerını sen belırle.ve mümkünse arada 1 gun olsun......birde meyveyı yerken yanında yoğurt veya süt ıle tuketmenı isteyecegım....
utanma jujum benım kılo verme seruvenım sona erıyor.....verecek kılom da kalmadı hazıran sonuna bu işi bıtırecegım artık.....bu hafta iyice asılacagım.......koruma dönemine geçmek ıstıyorum.....
bu hafta film izleyecegız dıye doldurduk cipslerı o yüzden böle oldu 1 senedır ılkkez cıps yedım.pek aram yoktur aslında:44::44::44: neyse telafı ederım ben onu bu hafta.......
Günaydın kızlarrrrr, hemen 2 poliçeye ara verip kaçtım geldimkilo bildirimi mi yapayım, hesaplamasını çok değerli başkan yada yardımcılarından rica ediyorum
Geçen hafta ki kilom: 62.600
Bu hafta ki kilom: 61.400
giden: 1.200
Bu aradaa aysunayımmm, benim güzel kuzummmmmm tebrik ederim..kilo veren herkesi de kutlarım..
Selam eder çok öperim, gelcem kızlar
..gecen hafta aldığın kılonun üstüne kattın mı bakım sen......bu arada unuttum kaç kılo aldıgını:44::44::44::44:
..gecen hafta aldığın kılonun üstüne kattın mı bakım sen......bu arada unuttum kaç kılo aldıgını:44::44::44::44:
yok istediğimi yemicem... sadece pazar günü yaptığım kurabiyemden bitmeden yiyim diye sabah onu yedim ama kestirdi beni miğdem kaldırmadı...
kendimden geçmeyi düşünmüyorum ve kaçamak yapmıcam.. ama hafta sonu annemin yanına yaylaya gideceğim orda meyva kaçamağı yapabilirim kirazlar beni bekler
önümüzdeki hafta 1 kilo muben 82.30-82.00 olmayı hedeflemiytim ama...
corni kuzum yoksa senin vucut 64 altına inmek istemiyormu.. yani artık dur deme noktan bu olmasın???
hahahahah katamadımama sonuçttan memnun kaldım
1.40 almıştı geçen hafta corni
gunaydın kızlarr.. cok canım sıkıldı ya yerımde saymaktan sıkıldım artık bı ılerı bı gerı bu ne yaaa!!dıkkat edıyorum bıde sozde sanırım tamamen ac kalmam lazım benım kılo vermem ıcınn!!
gecen hafta:77.7
bugun:78.5
fark:800 gr
yuzde:% -1.02 bunu bı kontrol edın kızlar...
ahh rabiş ahhhh napıcız güzelim neden böyle oluyor bi düşün bakalım... rabiş sana koç belirlemişmiydik kız karıytırdım ben sanki belirlemedik gibi geldi banagunaydın kızlarr.. cok canım sıkıldı ya yerımde saymaktan sıkıldım artık bı ılerı bı gerı bu ne yaaa!!dıkkat edıyorum bıde sozde sanırım tamamen ac kalmam lazım benım kılo vermem ıcınn!!
gecen hafta:77.7
bugun:78.5
fark:800 gr
yuzde:% -1.02 bunu bı kontrol edın kızlar...
67: al sana....ben ne dedim sana kendını affettirmek ıcın aldığın kılonun ustune katıp gelcen demedim mi? bunu saymıyorum.....önümüzde ki hafta +200 gecen haftadan olmak üzere 700 gr vermenı bekliyorum........
67: al sana....ben ne dedim sana kendını affettirmek ıcın aldığın kılonun ustune katıp gelcen demedim mi? bunu saymıyorum.....önümüzde ki hafta +200 gecen haftadan olmak üzere 700 gr vermenı bekliyorum........
rabişim kabul edelım bu hafta bıraz karbo yuklu beslendın...bıraz da şişliğin varmış söyledııgne göre........onun dışında neden tekrardan doktora gıdıp insulun dırencı ıcın herkesın kullandığı haptan kullanmıyorsun.......senın rahatsızlığın ıcın gereklıdır belki.....gebelik durumunu söyleyıp ona göre ılac alabılırsın....eskıden kullanmışsın ama şimdi daha bılınclı dıyet + spor yapıyorsun...
ahh rabiş ahhhh napıcız güzelim neden böyle oluyor bi düşün bakalım... rabiş sana koç belirlemişmiydik kız karıytırdım ben sanki belirlemedik gibi geldi bana
niye uğraştırıyan beni corni zati 1400 kilosu kaldı versin hepsini bitirsin
ahh rabiş ahhhh napıcız güzelim neden böyle oluyor bi düşün bakalım... rabiş sana koç belirlemişmiydik kız karıytırdım ben sanki belirlemedik gibi geldi bana
niye uğraştırıyan beni corni zati 1400 kilosu kaldı versin hepsini bitirsin
Canımsın sen...SENi kıracağımı kafamı kırarım..Kurban olsunlar yaaa bana bile koçluk yapıyor
Sana söz haftaya 700 gr. verip (en az) karşında olucam
kuzum 1 1.5 aya kadar dıaformın kullanıyordum ben zaten ınsulın dırencı ıcın ıste seker hapı doktor degıstırınce o bırak kullanma dedı bende bıraktım ıste yok olmadı dıyetısyene gıdıcem ben yaa kafayı yıcem bırının benı yonlendırmesı lazım sanırım ..
kaç gündün maydonos içiyorum ben ödemim varsa atim diye.. keşke sende içseydin dalin... ben regli olduğum hafta bile eksi geldim maydonos suyu ödemimi atmıştıkızlar ben sok ıcındeyım suan bole bı sonuc nasıl oldu anlamadım.malum gunlerın 2.gunundeyım ve cok su ıcıyorum bu yuzdenmı oldukı odemmı yaptım ne oldum.sok ıcındeyım.bole olması mumkun deıl ya cok uzgunum cok.ben odem oldugunu dusunuyorum karnım davul gıbı
gecen hafta 76.9 bu hafta 77.5 okadar spor okadar yemeden kısma kar bonhıdrat dahı cok cok kucuk olcuelrde yıyorum sırf dunku tempom bana yarım kılo verdırmıstır bu nasıl oldu kı ya ay bası artısı odemı deyın bana yok sa ben sımdı aglayacam
valla jujum doluya koyuyorum almıyo bosa koyuyorum dolmuyo... tabıkı benımde hatalarım var kabul edıyorum ama bu kadar hızlı alıp bu kadar yavas vermek cok can sıkıcı ya valla.. evet koc belırlendı jujum dılek kocum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?