- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #93.941
birsocum üzülme...yeni koç ayarlarız dicem ama herkes izne gitti.....takımımız azalıyor:26::26::26:
olmadı şimdi ki koçlara birer kişi daha veririz.....
dilek de gelemicekmiş birkaç gün....
hoşbulduk cnm.....aynen valla gidecek neremız var başka kk da:)
bende saçlarımı kıptırdım bugunkoyun yunu gıbı olmaya başladılardı
birsocum üzülme...yeni koç ayarlarız dicem ama herkes izne gitti.....takımımız azalıyor:26::26::26:
olmadı şimdi ki koçlara birer kişi daha veririz.....
dilek de gelemicekmiş birkaç gün....
CANIM BENİMM düşünmen yeter sizin pozitif enerjiniz bana yetiyor.. dilek te gelsin gariiiii
belim çok ağrıyooo
eveettt resim isterizz tubişşşşşşşş
dilek yokmus madem gelene kadar kocum olurmusun bebegımmmm
menum
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
ogle
1 adet bıber dolması
yogurt
aksam
1 tabak taze fasulye
yogurt
salata
su:2 lt yı gectı
spor:100 mekık
gelelim menü yorumuna.......şimdi her şey çok güzel ,fazlalık hiçbir şey yokyalnızzzzz çok büyük bir eksiğin var bu tabloda o da maalesef yapmadığın yürüyüş:18::18::18:
cnm benım daha önce başka ark lara sorduğumuz ve ipekyol51 ın de dediği gibi yürüyüş yapmazsan maalesef yerımızde sayarız....bu sadece senın için değil hepımız için geçerli.....
senden ricam yürüyüşü süreklilik halıne getırmen...tek basına zor oluyor bılıyorum bende hıc sevmıyorum ...belkı bır komsunla başlayabılırsin yuruyuslere:44::44::44: ve süresı çok önemli....40 dk dan az olmamalı....sen bunu bir düşün bugun....ne yapabılırım de her gun en azından hafta içi hergun yuruyebılırm dıye.....yok ben dışarı her gün çıkamam dıyorsan başka bir önerım olacak sana....dışarı çıkmadan yürüyüş yapacaksın......adı: leslie sansone.......1-2-3-4-5 mil seklınde ......
önce hangısı sana uygun olacak onu söyle sonrasına bakarız.....
corni hoş geldin .. herkesinkoçu dağıldı gitti sende beni bırakığ gittin sandım kız...
tartılma konusunda söz bi daha çıkmıcam sadece haftaya nasıl girdiğimi bilmek istedim burayada yazdım sen okumadıysen ben mi suçluyum yaniii
düğüne çıkmadan menüm...
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
biraz dere otu
biraz nane
biraz yeşil soğan
öğle
iki biber dolma
1 kase yoğurt
2-3 dilim karpuz
akşam
adana kebap servis
ayran
su 1,5 lt
spor çarşıda bol bol yürüme ayakkabı alacam diye dolandım ondan acıktım belki yoksa akşama yemicektim birde düğüne gideceğiz diye
kuzucum oncelıkle yorumun ıcın tesekkur ederım...
yuruyus olayını oturtamadım farkındayım burda yuruyebılecegım alan yok sahıl yakın degıl malesef 40 dk yuruyemıyorumm... leslie bakayım sen hangısını onerırsınn??
corni hoş geldin .. herkesinkoçu dağıldı gitti sende beni bırakığ gittin sandım kız...
tartılma konusunda söz bi daha çıkmıcam sadece haftaya nasıl girdiğimi bilmek istedim burayada yazdım sen okumadıysen ben mi suçluyum yaniii
yaww ben sana demedim mi bana bayat bahanelerle gelme diye
jujum şaka maka senın de yürüyüşünü bu hafta artırıyoruz kuşum....40 dk ya çıkardık birde rampalı yürüme.bacaklar kas yapıyormuş......yağlarını eritelim önce kası sonra halledersın
al işte dk bir gol bir....
adana yedik protein alalal ne varsa bunda ... hem öğlen acıcık yedim bir biberle kim doyarsa çorba bile içmedim
sanki başka günler tıka basa doyuyodum ya cezalısın diyo zati açım hep
elim büyüklüğünde 3 tane incecik lavaş yedim...sen o golü atmışın zaten.......söyle bakım adananın ekmeğini yedın mi! yemedıysen bir şey demıcem
40 dk yürümem bi kerem babanem grev yaparım valla..
elim büyüklüğünde 3 tane incecik lavaş yedim...
al işte dk bir gol bir....
adana yedik protein alalal ne varsa bunda ... hem öğlen acıcık yedim bir biberle kim doyarsa çorba bile içmedim
sanki başka günler tıka basa doyuyodum ya cezalısın diyo zati açım hep
elim büyüklüğünde 3 tane incecik lavaş yedim...
ne demek yürümem......yürünecek o kaddar.....beraber yürüyecegız......bak sen yürü dıye bende yuruyecegım her gün.....bulmuşun benım gıbı goçu hala yapmam etmem diye sızlanıyorsun......
yarın başlıyoruz 40 dk yürüyüş yapılacak.....bak unutma yürüyüş bandını normal e getır .rampa hem ok yorar hem de kas yapar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?