Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahhhhhhhh itiraf ettii corniiiiiiiiiiiiisonunda açıklığa kavuşturdum

soru 1 bunlara tuz koyabiliyozmu
soru 2 yogurt aralarda yiyecez dimi
soru 3 cevabımı yarın sabah versem olur mu

jujum haklısın gözüm korktuu

yada kornim haklısınn şu 6 gün totoyu sıkayımmm herşeye boşveriyorum. tamam varımmmm yapacammmm ama verince 1-2 hafta sonra geri almam dimii :26::26: suan söz veriyorum utanırım yapmazsam .çok uykum geldiiiii cümle kuramıyommm çokkk sıcakkk

tüüüüüüüüüüüüüüü korkmuşmuş.yok bacım nıye alınsın .ben daha önce de yaptım aldım mı? ama bunu yaptıktan sonra öle hobidi gırtlak yemıceksın şimdi ki gibi devam edeceksın kı kılon otursun ok to?

gelelim sorularına.....

1. çok az koyabılırsın ....
2. evet yemeklerden önce.....
3. olur.....

var mı başka sorun korkak eleman seni

okuyorum da sen bence yanlış anladın öyle demek istemedi...len birsooooooooooooooooooooooooooooooo

ne dedın kız sen acık gonuş olummmmmmmm

namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmışşşş... Sen öyle anla bakalım

yaww nerdesin birsooooooo çık ortaya hatun

tabiki de tırstımmmm siz benim yerimde olsanız okulda yok yok bu sabah bir kahvaltı yapıldı bi kuş sütü yoktu resmen çin işkencesi çekiyorum. sonunda dayanamayıp yiyommm aaaa haftaya perşembe okulda mangalımız varrrr:18::18: ya haksız mıyımmmm

haksızsın şöyle açıklayayım......bugun mısafırlıge gıttım ya.orda ki kız varya sırf dıyet yapıyor dıye(dukan)kaç aydır ark nı zıyarete gıtmıyormus dıyetı bozulur dıye......buugn gelmişti.ve ağzına gun boyu lokma koymadı......istersen olur yanı...

ben demiştim Kıymetimi bil tımam mıııı

yaww birsoya bakma sen...onun toti yemıyor dalin dogrudüzgün basında olsaydı görürdüm ben onu.......

tamamdır kornimmmmm 6 güncük ne ki hem mangalda önceden yemediğim bi şey mi hıhhhh yarın özgürüm di mi tabi ölçülü şekilde

doğru söze ne hacett kızlar yarın görüşürük ben yatar iyi geceler herkese

birsennn papucu yarım gel mangalın başında kebap yelleyelimmmmmmmmmmmm....

Birsen dayanamaz kiiiiiiiiiiiiiiii dayanamaz kiiiiiiiiiiiiiiiii

tamamdır kornimmmmm 6 güncük ne ki hem mangalda önceden yemediğim bi şey mi hıhhhh yarın özgürüm di mi tabi ölçülü şekilde

doğru söze ne hacett kızlar yarın görüşürük ben yatar iyi geceler herkese

iyi geceler cnm......hem mangalda ben kötü bır sey göremiyorum kı......bence cok yağlı olmadııg sürece proteın alabilirsin....ekmek+kola vs. yok ama......domates-biber -et yıyebılırısn bence......

sus cız sen.....iç suyunu uyu bakayım........yarın da wc nı yap sonra tartıl hadi öptüm ........

bende kaçar

Benim hiç itirazım yok canım..yapamadıklarımla da asla motivasyon bozmayacağım..yanii yemediğimin yerine yediğim şey, asla yemediğimden fazla kalorili olmayacak

Cumartesi günü benim içinde çok iyi oldu..

Spor daha fazlasını bile yapabilirim

harikasın kornimmmmmmm

iyi gecelerrrr

Bir sürü alıntı yapmıştım ama net gidince hepsi gitti...corn seviyorum seni..
Çok begendim listeni ama uygulamada goreyim önce sizi cumartesi pazardan sonra bende devam ederim sizinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…