- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.261
rabiş bir düşün... haftaya artı girmiseydin şuanda çok daha eksi değerleri görmicekmiydin???
sana bunu söylüyorum çünkü bu hafta sonunuda kilo alma haftaya eksi değerle başla ve cuma günü de güzel bir sonuçla çok daha mutlu ol....
aysunayyy kuzum 200 gr ver demiştim ben sen yanlış anladın sanırım 200 gr almışın
sen kiraz sapı maydonos içmedin mi?
hata etmişsin bak regli bile olmamışsın .. içmiş olsaydın belki daha fazla aşağıda çıkacaktı kilonyok jujum bu hafta ıcmedım gecen hafta ıcmıstımm...
ben demiştimmmm birsen tutamaz boğazını demiştim...TAKIMIN YÜZ KARASI GELDİİ
63.5 500 gr almışım:84:
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin...haklısın juju aslında kilo almadım ama 200 gr fazla çıktım..:26:
bu haftadan itibaren izinli olacağım dimi juju...izinliyim ama ara sıra gene gelir size bakarım..
durumumdan haberdar ederim sizi ve inş.müjdemle gelebilirim..sizi seviyorum canlarımmmmöpüyorum..
dökül büşraaaa kaç kilosun şimdi 100-200 gr da mı veremedin en son söylediğin kilodan bu yana .. hala 62 misin ??Herkese gunaydiiin kaptanim ben simdi kilomu listeye yazdircam mi( haftaya belki geri 59.8e duserim olamaz mi böhöhö
arkidişler yüzdük yüzdük kuyruğa geldık......bu kılolara son darbeyı vurmak için işi sıkı tutmaya ve önümüzde ki hafta en azından 60. ları görmek istiyorum.......
bu sebepten de yapmak istedıklerım.......
1. sabah uyanınca 2 bardak ılık limonlu su içmek.....
2. yoğurt kürü yapmak(zaten arada yapıyorum...cok faydalı olduğuna inanıyorum)
nasıl yapılır:3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .
- ben tarçın koymuyordum.....ve yogurduda ıstedıgım kadar alıyorum.....
3. cumartesiden itibaren başlarsak 6 gun var cumaya.....günleri 2-2-2 şeklinde bölecegım......yani;
2 gün pirinç lapası diyeti+2 gün ayran çorbası diyeti+2 gün sebze çorbası diyeti şeklinde.......
4. eger alacak durumunuz varsa ananas yenecek......
5. her gün zayıflama çayları içilecek(yeşil çay,kiraz sapı vs.)
6. 6 gün boyunca her gün istinasız spor yapılacak....en az 40-60 dk arası yürüyüş....+100 mekik.......
şimdilik aklıma gelenler bunlar......itirazı olan varsa şimdi söylesın sonra diyet başladığında kem küm edip benım de motıvasyonumu bozmasın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?