- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.481
hiç te bilem üstüme alınmıyom bi keremBen hiç aşırı kaçamak yapmadım o senle gamzeye mahsus bir durum
valla kuzum sen 60 olda 59,9 sonra düşünürüs... Mezun olcan dedik burayı terk edeceksin demedik
oldurucaz şahnur.. Artık yolunda engel kalmadı kendini tekrar diyetine verme zamanın geldi...bu hafta 68,9 olmam gerekliymiş bakalım nasıl olacak
hiçte bilem...ahhahaahaha ben buna gulerım.balım cornıden once senın her ogunun kaçamak gıbıydı
oldurucaz şahnur.. Artık yolunda engel kalmadı kendini tekrar diyetine verme zamanın geldi...
hiçte bilem...Normaldi onlar ne tatlı yedim aylardır ne hamurişi...
o ne lennnnnnntamam tamam hadı senın eşşen g...olsun
o ne lennnnnnn
uheuheuheuheuhe bılmıyonmu datlum sen bu sozu hanı derlerya tamam senın essen g..olsun yazacamda banlanma sebebı olabulu du ozelden yazayım
oldurucaz şahnur.. Artık yolunda engel kalmadı kendini tekrar diyetine verme zamanın geldi...
hiçte bilem...Normaldi onlar ne tatlı yedim aylardır ne hamurişi...
gunaydın 5.takımın bıngıl hatunlarıı
juju asıp kesecemde ortada bı talebe bı muhatap bulursam 2 gundur yok kacıp duruyo ben yokken gelıp menu yazıyo yorumumuda tınladıgı yok.menu hazırlamıstık göya uydumu hayır tek bır ogesıne bıle uymadı.ben bosamı yırtınıyorum dıye dusunemdım deıl.laf dınlemıyor bnm talebe solenenelr hıc umrunda deıl gene bıldıgını okuyor de bana napılır sımdı bu durumda aslıdna temız bı sopa ceksek belkı aklı basına gelır.suan ne kaçamakalr yapıyo kımbılır neyse gelsınde ıyıce bı konusalım.nolcak bu ısın sonu ne zaman soz dınlıcek bı ogrenelım.sonrada kalkıp bana suc bastırır sen yoktunda ben garıp kaldım.benı bosladın dıye aha gorun
haklısın ıllakı gelecek.azım olsa bırazcık daha farklı olurdu sıkıya gelmıyor.tamam tamam dıye vaatler verıyo ama fıss.bırsoooooo gel bakem sole yamacıma
bu kural geregı en az kılo veren takım dısımı olacakk.ey ahalı duyduk duymadık demeyınn bocla kılo vermeye bakın yoksa juju sutlıcak hepımızı
o komsularında ocagına ıncır agacını dıkerım laynnnn uzak dursunlar bnm yawru aslanıdman besleyıp durmasınlarr.
jujuuuu jujuuuuu(elını belıne koymus cadı ıfadesı ıle) yawru aslanımı yedırtmemmm yedırtmemmmm.o kılo verecek.vermezse ben kendı ellerımle senın onune bırakacam.
poff daha kahvaltı neyım etmedık ya gec klktık dun kandıl vesılesıyle epey gec yattık.esım poaca borek almaya gıttı 1 poaca yerım sanırım.
aaa ne güzel şahnurcum yavaştan da olsa başlamışsın işte... hava nasıl yürünebiliyormu mersinde öğlen mümkün değil yürünmesevet jujum dediğingibi artık hiç bir engelim kalmadı tek engelim spor yapamama durumum öğleyin ağır ağır 20 dk yürüdüm gönül hızlı yürümek isterdi ama maalesef yürüyemiyorum artık yediklerimize de dikkat etme zamanı geldi
anam ne zevk alıyonuz evi ikidebir süpürmekten en sevmediğim iş...Yarın misafirim geliyor kızlarr
Evi yine bir süpüreyim, sonrasında da 30 dk. eliptik yapıp doğruca duşaa
vay anasınıııııııııı tırsmış kız korkudan bişey yememiş len zafiyet mi geçirecen kızımkoçummmmmmmmmmmmmmmmm geldimmm hemde bomba gibiiii
bugünki menümü yazayummm
sabah 1 bardak süt
ara 1 dilim peynir ve hıyarrr
öğle 2 dilim ekmek ve domates salatası
ara 1 orta boy hıyarr
akşam börülce haşlama sadece hemde ekmeksizzzyiyeceğim ev bakmaya gideceğiz börülce yiyemezsem yanıma leblebi ve hıyar alcam başkada bi şey yemicemmmm
koçum beğendin miiii menümü
Kızlarr öğle yemeğimi yiyiyorum..Sebze yiyiyorum ama galiba bu sıcak havalarda yenebilecek en hafif şey sebze..
Düşünsenize :44: kremalı ve yağlı bir çorba
Düşünsenize yağda kızarmış bir köfte
Fırında kendi yağıyla vıcık vıcık pişmiş tavuk
Iykkkkk sebze en güzeliii
uleynn sız varya sızzz kaçamak deyınce butun antenler acılıyo bahaneler bır bır dokuluyo.bunlar bahane kuzucukalr saece bahane.dıyetı kırmak olunca masallah bahaneler pesı sıra dızılıyo.ama dıyete asılmaya gelınce fıss.
juju cornının sayesınde toparladı durumu masallah.
gamze sana gelınce yolarım senı bak.artık ısıde brıaktın evdesın yemege yumulup duracaksın.ılk haftalardakı gamze ve onun azmı nerede ahh neredee vah neredeee bır bulabılsem ahh nerede.
gercı aynı sey bnm ıcınde zıyadesıyle gecerlı ılk haftalar bır heves bır azım.haftada 1 bucuk kılo verıyodum oturup uuluyodum.hey gıdı gunler heyy
sen bunları sayarken agzın sulanamdıysa bende dalın deılımbıde tıksınclendırmeye calısmıs kendınce canı cekmesın dıye.suan bu saydıkalrını onune versem o yagların damalsı kalmaz en son ekmegınle tabagındakı tum kırıntıları temızler bıtırırsın.yanlısmıyım ha sole solee
o ne lennnnnnn
anaammmm cok fecı asırı derecede sıcakkkkksporumu aksam yapıcammmmm.....
aaa ne güzel şahnurcum yavaştan da olsa başlamışsın işte... hava nasıl yürünebiliyormu mersinde öğlen mümkün değil yürünmes
anam ne zevk alıyonuz evi ikidebir süpürmekten en sevmediğim iş...
vay anasınıııııııııı tırsmış kız korkudan bişey yememiş len zafiyet mi geçirecen kızım
birso bacım pazardan 3 kilo hıyar aldın onları mı bitircen kızzz.....
ne iması kısım o benim oğlumdalinin avatar değişmiş ya o kim lenn dedim bir an
jujum sen o avatarla en demek istiyon bana.yok yanı bişey ıma edıyorsan söle
anaammmm cok fecı asırı derecede sıcakkkkksporumu aksam yapıcammmmm.....
ne iması kısım o benim oğlum
ben olsam şimdi yapardım hazır hava sıcak bol bol terler toksin atarsın
aaa ne güzel şahnurcum yavaştan da olsa başlamışsın işte... hava nasıl yürünebiliyormu mersinde öğlen mümkün değil yürünmes
anam ne zevk alıyonuz evi ikidebir süpürmekten en sevmediğim iş...
vay anasınıııııııııı tırsmış kız korkudan bişey yememiş len zafiyet mi geçirecen kızım
anlayan anliiiii
cok bıle sana o menu.1 ay bole beslensen anca dengelersın.begendım bı sure bu ıstıkrarı bozmazsan menunu cogaltırız ama once kılo vereceksın ona gorekoçummmmmmmmmmmmmmmmm geldimmm hemde bomba gibiiii
bugünki menümü yazayummm
sabah 1 bardak süt
ara 1 dilim peynir ve hıyarrr
öğle 2 dilim ekmek ve domates salatası
ara 1 orta boy hıyarr
akşam börülce haşlama sadece hemde ekmeksizzzyiyeceğim ev bakmaya gideceğiz börülce yiyemezsem yanıma leblebi ve hıyar alcam başkada bi şey yemicemmmm
koçum beğendin miiii menümü
ha sunu bıleydındalinin sabrını yeterince zorladımm
valla en kalorisizzz ve şişiren o varrr el mahkum yiyecez hıyarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?