Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlarr, çok yorucu bir hafta sonu ama hiç kaçamaksız bir hafta sonu yaşamanın haklı gurururuyla karşınızdayım

Geçmişi okudum, Öncelikle yorumsuz kalmaya mecburum ama jujum yaptığına üzülmedim desem yalan olur..Kendimi gördüm sende biraz..1hafta çalış ççabala, haftasonu geldiğinde 2 koca gün yiyip bütün çabanı emeğini elinle öteye it Neyse ki toparlamayı başarmışsın

chentiq için de çok üzüldüm cornim hani dua istemişti yaa, sanırım o yakını öldü o babasız yaşadı inşaallah çocukları babasız kalmaz demişti rabbim taksiratını affetsin..o değilse bile yinede rabbim rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin..

Jujum 10. takım için ve tüm takımlar için çabalarını görmezden asla gelemiyorum sen cansın ama insanın bir yolası gelmiyor da değil

Bu arada dipnot Aruz ve ailesiyle beraberdik dün piknikte :26: üzgünüm ama Arzu nerdeyse verdiklerinin çoğunu geri almış :26:

Buradan mezun olmadan ayrılmamalı, mezun olma aşamasında yeme düzenin de devreye girmiş oluyor, metobolizma artık bu düzene alışmış oluyor..

oyy birso oyy birso rahatlıgından evde yemek bile yapmıyormus anacım,gerisini sen düşün,yardımsever komsuları olmasa ne edecekti acaba

herkese kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınız bakemmm???

tubişimmmmm cornimmm bu hafta leslie 2 mile devammı kuzummm?? yapmam gereken bısı varmı hafta basındayken dıyıverrr

günaydın cnm......haftaya nasıl başladın,kesin tartılmışındır sende:27

hımmmm takımdan şutlama kural gereği değil. Benim canım öyle istediği için... Ilk senin talebe gidecek bu gidişle
herkese kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınız bakemmm???

Tubişimmmmm cornimmm bu hafta leslie 2 mile devammı kuzummm?? Yapmam gereken bısı varmı hafta basındayken dıyıverrr
kız tubişşş ciddi ciddi spor yapıyon dimi.. Valla gözlerim doldu
talebe,talebeeeee senın dilinin ucundan keseceğim artık haaaaaa her şeye muhalefet kafamı döndürdün leynnnnn

Ne yıyon şimdi hangısını kabul ettin.....
amannnnn saldım çayıra şeklinde inecem gelince yazarım artık bendede kafa kaldımı ki aaaaa
iki gün yemedim kızzz bir akşam ve bir sabah aaaaa sende beni iyice saldı sandın ama yok öyle yağmaaa.....

Sende uzun zamandan beri ilk defa kaçamaksız geldin bakalım cumaya ne olacak...

günaydın cnm..........

evet o yakınını kaybetmiş....:26:
arzu rahatlıga alışmıstır şimdi bır daha zor dıyete gırer
valla ben de spor yapmıyordum 1 haftadır .....totiyi göbegı görsenız nasıl salıyor hemen kendını çok nankörler çokk

dün hemen başladım sporuma..off çok tembelım ya hayat boyu yapamam ki bu sporu ben

saldım çayıra öle mi? benım her şey aklımda sen kafanı yorma.....

çorba +1/2 bezelye + 2 kaşık pilav + yogurt işte sen buna okey dedin.......

yok kız valla tartılmadım hayret unutmusum bugunnn uyku mahmurluguna denk gelmıs herhalde zaten sıcak neyse yarın sabah kısmetseee

yok kız valla tartılmadım hayret unutmusum bugunnn uyku mahmurluguna denk gelmıs herhalde zaten sıcak neyse yarın sabah kısmetseee

hayretler ötesi heralde sabah uyku sersemliğinden sıcagında etkısı ile unutmussun

leslie 2 ye devam edıyoruz cnm.......haftasonu çok kaçırdın mı bilmıyorum....

akşam öğünlerını hafif tutmak çok işe yarıyor....

tubiş degil rabiş rabişş jujummmm yapıyom tabı jujummm hayatıma dahıl edıyorum artıkın sporu onsuz olmaz yaneeeeee

yok kuzum haftasonu cok kacırmadımmm emın ol.. kacırdıydam kırazı kacırdım aksamları kıraz yedımmm.. bıde oglen dondurma yedım

o komsularında ocagına ıncır agacını dıkerım laynnnn uzak dursunlar bnm yawru aslanıdman besleyıp durmasınlarr.

jujuuuu jujuuuuu(elını belıne koymus cadı ıfadesı ıle) yawru aslanımı yedırtmemmm yedırtmemmmm.o kılo verecek.vermezse ben kendı ellerımle senın onune bırakacam.

poff daha kahvaltı neyım etmedık ya gec klktık dun kandıl vesılesıyle epey gec yattık.esım poaca borek almaya gıttı 1 poaca yerım sanırım.

ya hanımlar ben su haftasonu kaçamagını anlamıyorumm.kabullenemıyorum ınsan cumartesı pazar dıye neden cok yer.hafta ıcı olandan farkı ne bu gunlerın.haftasonu dıyet zebanılerımı basıyor dunyayıda zorla yedırıyolar.emeyen yemez aga bu boyle.oturup cumadan yarın hafta sonu yıyecek lıstemı hazırlamam lazımmı denıyor.hıc anlamıyorum hafta sonuda hafta ıcı gıbı bı gun tek farkı herıfler evde okadar.bırı bana bunu acıklasınnnnnnn

yok kuzum haftasonu cok kacırmadımmm emın ol.. kacırdıydam kırazı kacırdım aksamları kıraz yedımmm.. bıde oglen dondurma yedım

ok to o zaman bugun ne yıyecegın belli mi az çok? juju gibi önceden yazarsan müdahale edebiliriz......

şimcik kendı adıma konusayım:

cumaya kadar o kadar sıkıyorum kı kendımı,yemıyorum,yemıyorum(özellıkle önceden) cuma gunu olunca ohh dıyorum bı rahatlama gelıyor......1 gunden bırsey olmaz dıyorum yıyorum ee bakıyorum cumaya guzeld e kılo verıyorum demek ki sorun yok dıyorum ama bunlar öncedendı tabı......bu sekılde her an kaçamak yapma rıskını de azaltıyorum .....
kilo azaldı ya şimdi zorluyor.......

bellı kuzummmm

sabah
nesfıt(yedım)

ogle
meyve yerım

aksam

et sote
corba
pılav
salata

Hafta sonu yiyiyorum çünkü iş yok
Hafta sonu yiyiyorum çünkü kocamı işe uyandırmıyorum
Hafta sonu yiyiyorum çünkü gezmelere gidiyorum, dayanamıyorum
Hafta sonu yiyiyorum çünkü o gün hafta sonu

hafta sonu kaçamağı nedenleri...

hafta içi beş gün evden erken çıkıp geç geliyorum sabah kahvaltı etmeye vaktim olumyor öğlen yemekhanede ne çıkarsa yemek zorundayım akşam canım çekmiyor yada evde kaçamak yapacak bişey olmuyor geçiştiriyorum....

hafta sonu evdeyim.. kocam evde oğlum evde rahat rahat uzun uzun kahvaltı edebiliyorum
dışarı çıkıyoruz ve dışarıda yenebilecek şeyler belli ki kalorili ne kadar kaçmaya çalışsakta birini seçmek zorundayız...
e yaz geldi dondurmasıymış.. bici bicisiymiş.. beni ye diye bakıyor bu sıcak havada ....

bellı kuzummmm

sabah
nesfıt(yedım)

ogle
meyve yerım

aksam

et sote
corba
pılav
salata

anacım benım d evreler yanacak yine......mümkünü yok akşama o pilav olmaz.....yiyemezsin
ayrıca o ne çorbası içeriği ne ona göre yazacagım.........

yaa kızlar gözlerim kapanıyo açamıyorum accık başımı koydum masaya ama hala açılmıyo ne yapsam ki uykumu açmak için bilmiyorum bu arada tv8 de seda sultan da zayıflatan bilgiler verilecekmiş dinliyom sizin yerinize

rabişşşşş sen benden daha iyi talebe olabüleceğini mi sandın kısımmmmmmmm kaptırmam birincilik tahtımı kimseyeeee

illaki pes edeceksin spor yapmam diceksin pilava yumulacaksın illakiiiiiiiii işte ozaman anlıcak corni en kıdemli ve iyi talebesinin ben olduğumu

odaya gelen giden yoksa kestir yarım saat... yok olmas dersen kak dolaş odaları ziyaret et uykun açılsın

valla uykuyu en iyi ne getirir diye sorsaydın hemen söylerdim

uykuyu ne açar: acı kahve acabılır,çok sık içmıyorsan etkı eder....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…