- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.441
haklısın ıllakı gelecek.azım olsa bırazcık daha farklı olurdu sıkıya gelmıyor.tamam tamam dıye vaatler verıyo ama fıss.bırsoooooo gel bakem sole yamacıma
bu kural geregı en az kılo veren takım dısımı olacakk.ey ahalı duyduk duymadık demeyınn bocla kılo vermeye bakın yoksa juju sutlıcak hepımızı
herkese kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınız bakemmm???
tubişimmmmm cornimmm bu hafta leslie 2 mile devammı kuzummm?? yapmam gereken bısı varmı hafta basındayken dıyıverrr
hımmmm takımdan şutlama kural gereği değil. Benim canım öyle istediği için... Ilk senin talebe gidecek bu gidişlehaklısın ıllakı gelecek.azım olsa bırazcık daha farklı olurdu sıkıya gelmıyor.tamam tamam dıye vaatler verıyo ama fıss.bırsoooooo gel bakem sole yamacıma
bu kural geregı en az kılo veren takım dısımı olacakk.ey ahalı duyduk duymadık demeyınn bocla kılo vermeye bakın yoksa juju sutlıcak hepımızı
kız tubişşş ciddi ciddi spor yapıyon dimi.. Valla gözlerim dolduherkese kocaman gunaydınn canlarrr nasılsınız bakemmm???
Tubişimmmmm cornimmm bu hafta leslie 2 mile devammı kuzummm?? Yapmam gereken bısı varmı hafta basındayken dıyıverrr
amannnnn saldım çayıra şeklinde inecem gelince yazarım artık bendede kafa kaldımı ki aaaaatalebe,talebeeeee senın dilinin ucundan keseceğim artık haaaaaa her şeye muhalefet kafamı döndürdün leynnnnn
Ne yıyon şimdi hangısını kabul ettin.....
iki gün yemedim kızzz bir akşam ve bir sabah aaaaa sende beni iyice saldı sandın ama yok öyle yağmaaa.....günaydın kızlarr, çok yorucu bir hafta sonu ama hiç kaçamaksız bir hafta sonu yaşamanın haklı gurururuyla karşınızdayım
Geçmişi okudum, öncelikle yorumsuz kalmaya mecburum ama jujum yaptığına üzülmedim desem yalan olur..kendimi gördüm sende biraz..1hafta çalış ççabala, haftasonu geldiğinde 2 koca gün yiyip bütün çabanı emeğini elinle öteye itNeyse ki toparlamayı başarmışsın
Chentiq için de çok üzüldümCornim hani dua istemişti yaa, sanırım o yakını öldü O babasız yaşadı inşaallah çocukları babasız kalmaz demişti Rabbim taksiratını affetsin..o değilse bile yinede rabbim rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin..
Jujum 10. Takım için ve tüm takımlar için çabalarını görmezden asla gelemiyorumSen cansın Ama insanın bir yolası gelmiyor da değil
Bu arada dipnotAruz ve ailesiyle beraberdik dün piknikte :26: üzgünüm ama arzu nerdeyse verdiklerinin çoğunu geri almış :26:
Buradan mezun olmadan ayrılmamalı, mezun olma aşamasında yeme düzenin de devreye girmiş oluyor, metobolizma artık bu düzene alışmış oluyor..
Günaydın kızlarr, çok yorucu bir hafta sonu ama hiç kaçamaksız bir hafta sonu yaşamanın haklı gurururuyla karşınızdayım
Geçmişi okudum, Öncelikle yorumsuz kalmaya mecburum ama jujum yaptığına üzülmedim desem yalan olur..Kendimi gördüm sende biraz..1hafta çalış ççabala, haftasonu geldiğinde 2 koca gün yiyip bütün çabanı emeğini elinle öteye itNeyse ki toparlamayı başarmışsın
chentiq için de çok üzüldümcornim hani dua istemişti yaa, sanırım o yakını öldü o babasız yaşadı inşaallah çocukları babasız kalmaz demişti rabbim taksiratını affetsin..o değilse bile yinede rabbim rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin..
Jujum 10. takım için ve tüm takımlar için çabalarını görmezden asla gelemiyorumsen cansın ama insanın bir yolası gelmiyor da değil
Bu arada dipnotAruz ve ailesiyle beraberdik dün piknikte :26: üzgünüm ama Arzu nerdeyse verdiklerinin çoğunu geri almış :26:
Buradan mezun olmadan ayrılmamalı, mezun olma aşamasında yeme düzenin de devreye girmiş oluyor, metobolizma artık bu düzene alışmış oluyor..
hımmmm takımdan şutlama kural gereği değil. Benim canım öyle istediği için... Ilk senin talebe gidecek bu gidişle
kız tubişşş ciddi ciddi spor yapıyon dimi.. Valla gözlerim doldu
amannnnn saldım çayıra şeklinde inecem gelince yazarım artık bendede kafa kaldımı ki aaaaa
iki gün yemedim kızzz bir akşam ve bir sabah aaaaa sende beni iyice saldı sandın ama yok öyle yağmaaa.....
Sende uzun zamandan beri ilk defa kaçamaksız geldin bakalım cumaya ne olacak...
oyy birso oyy birso rahatlıgından evde yemek bile yapmıyormus anacım,gerisini sen düşün,yardımsever komsuları olmasa ne edecekti acaba
günaydın cnm......haftaya nasıl başladın,kesin tartılmışındır sende:27
yok kız valla tartılmadım hayret unutmusum bugunnn uyku mahmurluguna denk gelmıs herhalde zaten sıcak neyse yarın sabah kısmetseee
hımmmm takımdan şutlama kural gereği değil. Benim canım öyle istediği için... Ilk senin talebe gidecek bu gidişle
kız tubişşş ciddi ciddi spor yapıyon dimi.. Valla gözlerim doldu
amannnnn saldım çayıra şeklinde inecem gelince yazarım artık bendede kafa kaldımı ki aaaaa
iki gün yemedim kızzz bir akşam ve bir sabah aaaaa sende beni iyice saldı sandın ama yok öyle yağmaaa.....
Sende uzun zamandan beri ilk defa kaçamaksız geldin bakalım cumaya ne olacak...
hayretler ötesiheralde sabah uyku sersemliğinden sıcagında etkısı ile unutmussun
leslie 2 ye devam edıyoruz cnm.......haftasonu çok kaçırdın mı bilmıyorum....
akşam öğünlerını hafif tutmak çok işe yarıyor....
oyy birso oyy birso rahatlıgından evde yemek bile yapmıyormus anacım,gerisini sen düşün,yardımsever komsuları olmasa ne edecekti acaba
günaydın cnm......haftaya nasıl başladın,kesin tartılmışındır sende:27
yok kuzum haftasonu cok kacırmadımmm emın ol.. kacırdıydam kırazı kacırdım aksamları kıraz yedımmm.. bıde oglen dondurma yedım
ya hanımlar ben su haftasonu kaçamagını anlamıyorumm.kabullenemıyorum ınsan cumartesı pazar dıye neden cok yer.hafta ıcı olandan farkı ne bu gunlerın.haftasonu dıyet zebanılerımı basıyor dunyayıda zorla yedırıyolar.emeyen yemez aga bu boyle.oturup cumadan yarın hafta sonu yıyecek lıstemı hazırlamam lazımmı denıyor.hıc anlamıyorum hafta sonuda hafta ıcı gıbı bı gun tek farkı herıfler evde okadar.bırı bana bunu acıklasınnnnnnn
ok to o zaman bugun ne yıyecegın belli mi az çok? juju gibi önceden yazarsan müdahale edebiliriz......
şimcik kendı adıma konusayım:
cumaya kadar o kadar sıkıyorum kı kendımı,yemıyorum,yemıyorum(özellıkle önceden) cuma gunu olunca ohh dıyorum bı rahatlama gelıyor......1 gunden bırsey olmaz dıyorum yıyorum ee bakıyorum cumaya guzeld e kılo verıyorum demek ki sorun yok dıyorum ama bunlar öncedendı tabı......bu sekılde her an kaçamak yapma rıskını de azaltıyorum .....
kilo azaldı ya şimdi zorluyor.......
ya hanımlar ben su haftasonu kaçamagını anlamıyorumm.kabullenemıyorum ınsan cumartesı pazar dıye neden cok yer.hafta ıcı olandan farkı ne bu gunlerın.haftasonu dıyet zebanılerımı basıyor dunyayıda zorla yedırıyolar.emeyen yemez aga bu boyle.oturup cumadan yarın hafta sonu yıyecek lıstemı hazırlamam lazımmı denıyor.hıc anlamıyorum hafta sonuda hafta ıcı gıbı bı gun tek farkı herıfler evde okadar.bırı bana bunu acıklasınnnnnnn
bellı kuzummmm
sabah
nesfıt(yedım)
ogle
meyve yerım
aksam
et sote
corba
pılav
salata
Hafta sonu yiyiyorum çünkü iş yok
Hafta sonu yiyiyorum çünkü kocamı işe uyandırmıyorum
Hafta sonu yiyiyorum çünkü gezmelere gidiyorum, dayanamıyorum
Hafta sonu yiyiyorum çünkü o gün hafta sonu
odaya gelen giden yoksa kestir yarım saat... yok olmas dersen kak dolaş odaları ziyaret et uykun açılsınyaa kızlar gözlerim kapanıyo açamıyorum accık başımı koydum masaya ama hala açılmıyo ne yapsam ki uykumu açmak için bilmiyorum bu arada tv8 de seda sultan da zayıflatan bilgiler verilecekmiş dinliyom sizin yerinize
yaa kızlar gözlerim kapanıyo açamıyorum accık başımı koydum masaya ama hala açılmıyo ne yapsam ki uykumu açmak için bilmiyorum bu arada tv8 de seda sultan da zayıflatan bilgiler verilecekmiş dinliyom sizin yerinize
rabişşşşş sen benden daha iyi talebe olabüleceğini mi sandın kısımmmmmmmmkaptırmam birincilik tahtımı kimseyeeee
illaki pes edeceksin spor yapmam diceksin pilava yumulacaksın illakiiiiiiiiiişte ozaman anlıcak corni en kıdemli ve iyi talebesinin ben olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?