Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meydan okuyom okumasınada baksana cesaretlerı yokkı kacak dovusuyolar

gamzenın mısafırı gelecekmiş yarına hazırlık yapcam dedi gitti o gidiş...

rabişin misafirleri gelmiş o zaten gelmez.....

başka da dilek zaten piyasada yok...

birso desen Allaha emanet

jujum kesin spor yapıyor

şahnur burda:)

ben burdayım

ipekyol ve simuzer arada görünüyorlar

büşra bir var bir yok

onun dışında saymadığım biri kaldı mı?

Son düzenleme:

Yaptım bileeee

Kahvaltıya davet ettim zaten daha kolay ve hafif olucak...

Evimi de süpürdüm tozumu aldım, arkadaşlarımla balkonda birer kahve içtik ve hemen buraya koştum

Bu gün menüm şöyleydi

Sabah: 6 fındık

Ara: yok

Öğle: 1 domates
2 taze soğan
1 salatalık
1 dilim k.ekmeği
1,5 k.k. beyaz peynir

Ara: 1 elma

Akşam: 1 küçük dilim ekmek
2 yemek kaşığı taze fasulye
2 parça patlıcan
1 ince dilim karpuz

Ara: yok

Spor: 2 saat ev işi
30 dk. eliptik
Su: tamamdır

sabah
2 yumurta

öğlen
1/2 kremalı mantar çorba
1/2 bezelye
1/2 bulgur pilavı
1 kase yoğurt

akşam
salata
1 kase yoğurt

su 2 lt

spor yok... kayınvaldemdeydim yeni geldim...

sabah
2 yumurta

öğlen
1/2 kremalı mantar çorba
1/2 bezelye
1/2 bulgur pilavı
1 kase yoğurt

akşam
salata
1 kase yoğurt

su 2 lt

spor yok... Kayınvaldemdeydim yeni geldim...

jujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:84::84::84::84::84::84::84::84::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::88::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Bu spor neden yapılmıyor hep bahane........saat gec değil git yürü..........aşagıda ki adama bir şey olmaz......ses yapar dıyorsan aç pc den leslie yap......yapmadan gelllme

:83:şimdi bana niye bağırdı ki bu corniiiiiiiiii:78:

napim saat olmuş 10 bu saate nası yapim... yemeklerimi kıstım işteeeeeeeeeeeeeeee:18:

JUJUUUUUUUUUU saat 10 değil 9......yemeğini kısmadın cnm .....öğlen kremalı çorbayla pilavı götürdün ayrıca bezelye yedin.....

spor yapacaksın juju spor.......yan gel osman karpuz bostan valla ohhhhhhhhh........kaç gündür ne spor ne bitki çayı içiliyor......
valla ben anlamam juju......ne yap ne et spor yap......

:18::18::18::18::18:

sen daha ders çalısmaya baslamazsan çok böyle yaparsın:18::18::18::18::18:

kızıyorum artık,rabişle sana .ne zaman başlanacak acaba.millet hatim ediyor konuları......

Tatlım benim 20 temmuzda sınavım var, o kötü derslerime çalışmalıyım şimdilik..bakalım o sınav sonucu ne olucak? hem inan ben o dersleri hiç görmediğim için, sizin çalıştıklarınızdan zerre kadar bişi anlamıyorum :26::26: kursa gitmem gerekiyor sanırım :26: yani benim bir temelim yok

20 temmuza ne kaldı şurda....derslerıne çalıs ve kurtar derslerini......

gerisi için kursa gitmen gerekıyorsa gidersin azimle neler olmaz ki.....

zati senin menüyü beğense beğense dalin beğenirdi tam dalinlik olmuş....

kız corniiiiiiii bu birso beni geçecekmi şimdiiii

mümkün değil cnm bu otursa 1 hafta hıyar yerse belkı o zaman gecer.....ee birsodan bahsedıyoz bu pek de mumkun görunmuyor.....

bu arada perşembe pıknıge gıdecek dahaokulun piknıgıne

piknikte sadece köfte yiyecemmm

bencede birso bu dayanamaz yer... millet piknikte kebabın dibine vurcak birso hıyar mı yicek hahahahahah

höyyttttt yawru aslanımı hor gormeyın bakıyım.
juju jujuuu o gecemez belkım emme ben gecerım.gel benımle kapıs hadı

bakın hele bakın hele sunlaraa.ozaman sız ıkınızsınız ben tekım ulennn varmı otesı

hatta sole yapalım bız bırsoyla ıkımız sende jujuyla varmısınız tatlı bı rekabete

bırsoooo gel bacım gel gelde gosterelım sunalra dunyanın kaç bucak oldugunu

ben ev bakıyommm ondan ortada yokummm

yoo hıcte bılem.sonuna kadar guvenırım aslanıma.gel gel bnmle kaps hadı.10 tane cornıcan olsa vız gelır gecemezsın benı

jujummm cuma ola hayrolaa diyorummm .. bu kadar iddalı olmaaa hafta sonu yaptığın kaçamakları unuttun heraldeee

cuma günü arkamdan el sallarım sana sende tozumu yutarsınnn..
koçum ben senin boynunu hiç bükermiyimmm..bak gör cuma günü

juju neler dıyor birsooo.......

benı saymadın

hehheytt bee ıste bnm yawru aslanım yuru be kım tutar senı sunlara koclu talebelı ıyı bı ders sart kendılerıne cok guvenıolar senı makaraya aldılar bırsoom yuzumuzu kara cıkarma attır tozunu jujud ayutsun haydı grem sneı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…