- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.521
üç yiğit çıktı meydane hepsi birbirinden merdane mi neydi öyle bişey vardı dalin meydan okuyo anlaşılan ben de bi moda girebilsem ne güzel olur yaaa şimdi kızlar ben menü yazacam mı yazmayacam mı? bu koçluk sistemi başladı yaa anlamadım şimdi ne zamandır menü falan yazmayınca
gamzenın mısafırı gelecekmiş yarına hazırlık yapcam dedi gitti o gidiş...
rabişin misafirleri gelmiş o zaten gelmez.....
başka da dilek zaten piyasada yok...
birso desen Allaha emanet
jujum kesin spor yapıyor
şahnur burda:)
ben burdayım
ipekyol ve simuzer arada görünüyorlar
büşra bir var bir yok
onun dışında saymadığım biri kaldı mı?
sabah
2 yumurta
öğlen
1/2 kremalı mantar çorba
1/2 bezelye
1/2 bulgur pilavı
1 kase yoğurt
akşam
salata
1 kase yoğurt
su 2 lt
spor yok... Kayınvaldemdeydim yeni geldim...
:83:şimdi bana niye bağırdı ki bu corniiiiiiiiii:78:
napim saat olmuş 10 bu saate nası yapim...Spor yapmadın diye, çünkü devirdiğin çamları bir tek spor kapatır diye
:83:şimdi bana niye bağırdı ki bu corniiiiiiiiii:78:
napim saat olmuş 10 bu saate nası yapim...yemeklerimi kıstım işteeeeeeeeeeeeeeee:18:
JUJUUUUUUUUUU saat 10 değil 9......yemeğini kısmadın cnm .....öğlen kremalı çorbayla pilavı götürdün ayrıca bezelye yedin.....
spor yapacaksın juju spor.......yan gel osman karpuz bostan valla ohhhhhhhhh........kaç gündür ne spor ne bitki çayı içiliyor......
valla ben anlamam juju......ne yap ne et spor yap......
:18::18::18::18::18:
sen daha ders çalısmaya baslamazsan çok böyle yaparsın:18::18::18::18::18:
kızıyorum artık,rabişle sana .ne zaman başlanacak acaba.millet hatim ediyor konuları......
Tatlım benim 20 temmuzda sınavım var, o kötü derslerime çalışmalıyım şimdilik..bakalım o sınav sonucu ne olucak? hem inan ben o dersleri hiç görmediğim için, sizin çalıştıklarınızdan zerre kadar bişi anlamıyorum :26::26: kursa gitmem gerekiyor sanırım :26: yani benim bir temelim yok
anlayan anliiiii
cok bıle sana o menu.1 ay bole beslensen anca dengelersın.begendım bı sure bu ıstıkrarı bozmazsan menunu cogaltırız ama once kılo vereceksın ona gore
ha sunu bıleydınat cantana hıyarları acıktıkca cıkar ye ama kımse gormesın
dusunsene bı avm ye gıdıyosun cantana bakıyolar cantada 2 kılo hıyarbıan canlandırdımda gozumde ana haber bultenıne falan cıkarırlar sneı
zati senin menüyü beğense beğense dalin beğenirdi tam dalinlik olmuş....
kız corniiiiiiii bu birso beni geçecekmi şimdiiii
mümkün değil cnm bu otursa 1 hafta hıyar yerse belkı o zaman gecer.....ee birsodan bahsedıyoz bu pek de mumkun görunmuyor.....
bu arada perşembe pıknıge gıdecek dahaokulun piknıgıne
bencede birso bu dayanamaz yer... millet piknikte kebabın dibine vurcak birso hıyar mı yicek hahahahahah
höyyttttt yawru aslanımı hor gormeyın bakıyım.
juju jujuuu o gecemez belkım emme ben gecerım.gel benımle kapıs hadı
bakın hele bakın hele sunlaraa.ozaman sız ıkınızsınız ben tekım ulennn varmı otesı
hatta sole yapalım bız bırsoyla ıkımız sende jujuyla varmısınız tatlı bı rekabete
bırsoooo gel bacım gel gelde gosterelım sunalra dunyanın kaç bucak oldugunu
ben ev bakıyommm ondan ortada yokummmgamzenın mısafırı gelecekmiş yarına hazırlık yapcam dedi gitti o gidiş...
jujum kesin spor yapıyor
ben burdayım
büşra bir var bir yok
yoo hıcte bılem.sonuna kadar guvenırım aslanıma.gel gel bnmle kaps hadı.10 tane cornıcan olsa vız gelır gecemezsın benı
hadı hadı cesaret edemedın degılmı karsıma cıkmaya.oncun bırsoyu hedef aldın ama olsun ben onu bı koruklerım bu lafları yedırır sana ona goree
yokmu bı yıgıt cıksın meydaneeee yokmu bana bı rakıp gelsın sole karsımaa
kısım sana biriciği rakip ettik geçemedin noldiiiiiiii.... biricik senden gerideydi sen birincilik tahtını devrettin daha ne diyon...
yedirtsin len biros bu lafları bana yedirtsinde görim.. birso bu alışmadık miğdede hıyar durmaz
piknikte sadece köfte yiyecemmm
ben ev bakıyommm ondan ortada yokummm
jujummm cuma ola hayrolaa diyorummm .. bu kadar iddalı olmaaa hafta sonu yaptığın kaçamakları unuttun heraldeee
cuma günü arkamdan el sallarım sana sende tozumu yutarsınnn..
koçum ben senin boynunu hiç bükermiyimmm..bak gör cuma günü
benı saymadıngamzenın mısafırı gelecekmiş yarına hazırlık yapcam dedi gitti o gidiş...
jujum kesin spor yapıyor
ben burdayım
büşra bir var bir yok
piknikte sadece köfte yiyecemmm
ben ev bakıyommm ondan ortada yokummm
jujummm cuma ola hayrolaa diyorummm .. bu kadar iddalı olmaaa hafta sonu yaptığın kaçamakları unuttun heraldeee
cuma günü arkamdan el sallarım sana sende tozumu yutarsınnn..
koçum ben senin boynunu hiç bükermiyimmm..bak gör cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?