- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.561
lennn dalin kızıştırma ortalığı ben alttan altttan işimi halletmeye çalışıyom alalalal:18:sus bakayım.haddını bıl kocun yedın dıyosa yemıssındır.ıtıraz edemezsın
yarım içecem çorbayı alalalala zorlanmı kız.. içmiyom...masum da değişiklik yapalım her akşam aynı şey yenır mi? ne dıyor dıyetısyenler kahvaltınızı arada değiştirin aynı şeyler yemeyın.. sende salata yerıne sadece salatalık yıyeceksın......salatalıkları uzunlamasına kes.....tabagına koy yanında da yogurt oh mis.....yada karıstır içine de sarımsak koy ohh misss valla........
çorbanı tam iç...o kadar da değil........
lennn dalin kızıştırma ortalığı ben alttan altttan işimi halletmeye çalışıyom alalalal:18:
yarım içecem çorbayı alalalala zorlanmı kız.. içmiyom...
tmm salata yapmıcim... kaç tane salatalık yiyebülürüm .. çünküm otursam bir kilo yerim de
lennn dalin kızıştırma ortalığı ben alttan altttan işimi halletmeye çalışıyom alalalal:18:
yarım içecem çorbayı alalalala zorlanmı kız.. içmiyom...
tmm salata yapmıcim... kaç tane salatalık yiyebülürüm .. çünküm otursam bir kilo yerim de
tımam anlaştık... yıkıyorum bir kilo hıyarı asıyorum koşu bandının yanına.. hem yiyorum hem yürüyorum:125:şaşırtıyorsun beniitamam yarım iç kuşum
salatalık mı ne bilim doyana kadar ye işte.....yarım kilo falan ye.bir şey olmaz hıyardan......%99 su zaten........0 kaloriye yakın
7-8 adet salatalık 1 elmanın kalorisine eşit, düşün......o sebepten rahat ol ye.....15 taneye kadar okeyim......15 tane 1 kıloyu gecer zaten
alıştınız tabe hep yiyecem diye itiraz etmeme .. bu seferde yemicem diye itiraz ediyorum..höyyttt bune curret sen nasıl olruda kocuna ıtıraz edersın bre kendını bılmezkoc ne derse o ıtıraz etmek yokkkk
tımam anlaştık... yıkıyorum bir kilo hıyarı asıyorum koşu bandının yanına.. hem yiyorum hem yürüyorum:125:
alıştınız tabe hep yiyecem diye itiraz etmeme .. bu seferde yemicem diye itiraz ediyorum..
direniş olmadan gün mü geçer beyaaaaa
topu topu hıyar yicem bunun neresi yemek sejujuuuuuuuuu hayır tabı kı önce yemegını ye sonra yürüyüşünü yap......
1. dalağın şişer
2. yemeklerden 30-60 dk sonra spor yapılır.......bıraz hazmet sonra.....
sen in aşağı ben geliyom koçum... şezlongumu şemsiyemi güneş gözlüğümü ve güneş yağımı gözlüğümü pikinimi alim geliyom... merak etme beni o halde görürlerse kaçar durmaslar
kendini gösterme bari... Soran olursa cocuk atmış dersinBalkondan kafalarına patates atayım
balkondan kafalarına patates atayım
patates sogan ne varsa at sonrada bagır tutun tutun kacıyolar dıye hedef sasırt
mis gibi meyva ağacı tabisi yerim ohhhh birde kirazsa varyaaaaaaaaaaa dalı çekecen yere değecek.. Sende oturacan allah ne verdiyse :125:juju orantısız ıtırazlarıyla agac katlıamını sapadanak bütürüüüüüHayır yıcem tarzında ıtıraz etse yeter
siz fazla tv ızlıyonuz herhal maşallah ne fıkırler cıkıyorortaya......
mis gibi meyva ağacı tabisi yerim ohhhh birde kirazsa varyaaaaaaaaaaa dalı çekecen yere değecek.. Sende oturacan allah ne verdiyse :125:
dalin dalin kim 84 kilo kısımmmmmmmmm bugüne bugün cuma bildiriminde 81,6 gelmiş insanım benjujuuu cık ve onlara dekı hayır ben 84 kıloyum bu agacları kesemezsınız
Klın fıkrın yemek ya..desene kım takar 3 kılo keresteyı ben ısın meyvesındeyım
ben bu hafta pek bişi beklemiyom :18: sabit gelsem sevinecem :18: dün tartılmıştım ya +1000 82,6 yani... bugün çıkmadım korkumdan cumaya kadar da çıkamamjuju bu hafta senden 80.8 veya 81.0 beklıyorum.......tartıldın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?