Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sus bakayım.haddını bıl kocun yedın dıyosa yemıssındır.ıtıraz edemezsın
lennn dalin kızıştırma ortalığı ben alttan altttan işimi halletmeye çalışıyom alalalal:18:
yarım içecem çorbayı alalalala zorlanmı kız.. içmiyom...

tmm salata yapmıcim... kaç tane salatalık yiyebülürüm .. çünküm otursam bir kilo yerim de

şaşırtıyorsun benii tamam yarım iç kuşum

salatalık mı ne bilim doyana kadar ye işte.....yarım kilo falan ye.bir şey olmaz hıyardan......%99 su zaten........0 kaloriye yakın

7-8 adet salatalık 1 elmanın kalorisine eşit, düşün......o sebepten rahat ol ye.....15 taneye kadar okeyim......15 tane 1 kıloyu gecer zaten

höyyttt bune curret sen nasıl olruda kocuna ıtıraz edersın bre kendını bılmez koc ne derse o ıtıraz etmek yokkkk

tımam anlaştık... yıkıyorum bir kilo hıyarı asıyorum koşu bandının yanına.. hem yiyorum hem yürüyorum:125:
höyyttt bune curret sen nasıl olruda kocuna ıtıraz edersın bre kendını bılmez koc ne derse o ıtıraz etmek yokkkk
alıştınız tabe hep yiyecem diye itiraz etmeme .. bu seferde yemicem diye itiraz ediyorum..

direniş olmadan gün mü geçer beyaaaaa

önumuzdekı bahcenın agaclarını kesıyorlar....nasıl içim gidiyor.......bende burda mı direniş başlatsam ne yapsam

jujuuuuuuuuu hayır tabı kı önce yemegını ye sonra yürüyüşünü yap......

1. dalağın şişer
2. yemeklerden 30-60 dk sonra spor yapılır.......bıraz hazmet sonra.....

sen in aşağı ben geliyom koçum... şezlongumu şemsiyemi güneş gözlüğümü ve güneş yağımı gözlüğümü pikinimi alim geliyom... merak etme beni o halde görürlerse kaçar durmaslar

juju orantısız ıtırazlarıyla agac katlıamını sapadanak bütürüüüüü hayır yıcem tarzında ıtıraz etse yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…