- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.541
20 temmuza ne kaldı şurda....derslerıne çalıs ve kurtar derslerini......
gerisi için kursa gitmen gerekıyorsa gidersinazimle neler olmaz ki.....
yavru aslanın bezelyeyi mantarı içmişşş bana meydan okuyooojuju neler dıyor birsooo.......
benı saymadın
hehheytt bee ıste bnm yawru aslanım yuru be kım tutar senı sunlara koclu talebelı ıyı bı ders sart kendılerıne cok guvenıolar senı makaraya aldılar bırsoom yuzumuzu kara cıkarma attır tozunu jujud ayutsun haydı grem sneı
benı saymadın
hehheytt bee ıste bnm yawru aslanım yuru be kım tutar senı sunlara koclu talebelı ıyı bı ders sart kendılerıne cok guvenıolar senı makaraya aldılar bırsoom yuzumuzu kara cıkarma attır tozunu jujud ayutsun haydı grem sneı
Sağol canım bu çok iyi geldi...Çok geç kaldım biliyorum ama ne yapayım bir şeyler olsun istiyorum :26:
arkadaşlar ben yatıyorum herkese hayırlı geceler
günaydınlarr
gamze cim sen akşam takımı kapatıp sabah açmışsın hadi bakalım çok enerjik gördüm seni
Evet canım biraz öyle oldu ama enerjik değilim gülüm yaaa, mutsuz ve yorgunum bu gün..:26:
hayırdır gamze noldu canım neden mutsuzsun???Evet canım biraz öyle oldu ama enerjik değilim gülüm yaaa, mutsuz ve yorgunum bu gün..:26:
koçum... sana bişi itiraf edicimmmm
ben dün şeyyy kem küm... :78:yürümedim
ama bugün söz veriyorum sana 1 saatten az yürümücem... bak söz verdim o koşu bandı bozulsada yansada patlasada 1 saati tamamlıcam....:129:
sabah yine ekmek yemedim yumurta yedim sadece öğlenki menümü de yazıyorum sen ne dersen onu yicem pilav yeme diceksin biliyorum söz almıcam :129:
ezo gelin çorba
tavuk
bulgur pilavı
şalgam
meyva
Evet canım biraz öyle oldu ama enerjik değilim gülüm yaaa, mutsuz ve yorgunum bu gün..:26:
iyide corni ben dün meyva yemedim kiiii... başka bi arkadaşa verdim di....kem küm edersin tabi:18: bugün telafı etmenı beklıyorum zaten
menüne gelince; çok güzel yemekler var
çorba+tavuk+şalgam
evet pilav yemıceksın çünkü cezalısın......aslında çorbanın da yarısını içme derdım ama o kadar da vicdansız olamıyorum işte
lanet olsun içimde ki insanlık sevgisine
meyveymişher gün meyva vermeseler olmuyor mu anacım bu ne ya....iyi onu da eve gitmeden ye bari......eve gidince bugun sadece yogurt var juju ,salata neyim yok.......yogurt + hıyar ..ne kadar yersen ye(birso mu daha cok hıyar yıyor sen mi görcez )
iyide corni ben dün meyva yemedim kiiii... başka bi arkadaşa verdim di....
çorbayı yarım içebilirim sorun değil.
akşam nıçın salata yokitiraz değil nedenini soruyom hani masum değilmi salata
iyide corni ben dün meyva yemedim kiiii... başka bi arkadaşa verdim di....
çorbayı yarım içebilirim sorun değil.
akşam nıçın salata yokitiraz değil nedenini soruyom hani masum değilmi salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?