Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20 temmuza ne kaldı şurda....derslerıne çalıs ve kurtar derslerini......

gerisi için kursa gitmen gerekıyorsa gidersin azimle neler olmaz ki.....

Sağol canım bu çok iyi geldi...Çok geç kaldım biliyorum ama ne yapayım bir şeyler olsun istiyorum :26:

juju neler dıyor birsooo.......
yavru aslanın bezelyeyi mantarı içmişşş bana meydan okuyooo

eyvallah koçummm..

jujummm belde sakat bak yürüyüş yapamıyooo ama genede seni geçerimm

dalinto sana cevap verdım o yzuden senı yazmadım.....millet nerde demişsin ya

Sağol canım bu çok iyi geldi...Çok geç kaldım biliyorum ama ne yapayım bir şeyler olsun istiyorum :26:

biliyorum cnm...olacak inş....ama ders çalısmamız laızm.....bak ben bı taraftan soru çözuyorum buraya da yazıyorum arada...

45 dakikadır eliptik yapıyorum, canım çıktı ama huzurluyum değdi

Zaten koştur koştur ölmüştüm misafir gelicek diye, spor da tuzu biberi oldu

günaydınlarr

gamze cim sen akşam takımı kapatıp sabah açmışsın hadi bakalım çok enerjik gördüm seni

vay anasınııııııııııı birsen de gaza gelirmiş heeeeeeeeee.... birsende meydan okurmuş heeeeee.... kız birso kaç gün sürecek senin bu gaz söylede bittikçe pompalayalım :94:yoksam yarı yolda kalcan....

Son düzenleme:
koçum... sana bişi itiraf edicimmmm

ben dün şeyyy kem küm... :78:yürümedim

ama bugün söz veriyorum sana 1 saatten az yürümücem... bak söz verdim o koşu bandı bozulsada yansada patlasada 1 saati tamamlıcam.... :129:

sabah yine ekmek yemedim yumurta yedim sadece öğlenki menümü de yazıyorum sen ne dersen onu yicem pilav yeme diceksin biliyorum söz almıcam :129:

ezo gelin çorba
tavuk
bulgur pilavı
şalgam
meyva

kem küm edersin tabi:18: bugün telafı etmenı beklıyorum zaten

menüne gelince; çok güzel yemekler var

çorba+tavuk+şalgam

evet pilav yemıceksın çünkü cezalısın......aslında çorbanın da yarısını içme derdım ama o kadar da vicdansız olamıyorum işte

lanet olsun içimde ki insanlık sevgisine

meyveymiş her gün meyva vermeseler olmuyor mu anacım bu ne ya....iyi onu da eve gitmeden ye bari......eve gidince bugun sadece yogurt var juju ,salata neyim yok.......yogurt + hıyar ..ne kadar yersen ye(birso mu daha cok hıyar yıyor sen mi görcez)

iyide corni ben dün meyva yemedim kiiii... başka bi arkadaşa verdim di....

çorbayı yarım içebilirim sorun değil.

akşam nıçın salata yok itiraz değil nedenini soruyom hani masum değilmi salata

sus bakayım.haddını bıl kocun yedın dıyosa yemıssındır.ıtıraz edemezsın

masum da değişiklik yapalım her akşam aynı şey yenır mi? ne dıyor dıyetısyenler kahvaltınızı arada değiştirin aynı şeyler yemeyın.. sende salata yerıne sadece salatalık yıyeceksın......salatalıkları uzunlamasına kes.....tabagına koy yanında da yogurt oh mis.....yada karıstır içine de sarımsak koy ohh misss valla........

çorbanı tam iç...o kadar da değil........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…