- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.641
aman guzum buna mı canını sıktın .bunlar hep aynı okşamak kim bunlar kim.....ham maddelerı odundan ne de olsa....
ahhh gamze ahhhh aynısından bende var.. beni niye anlamıyo diye az ağlamadım az küsmedim ama baktım adam değişmiyo ... huyu bu vazgeçtim beni anlamasını beklemekten direk ne istediğimi ne hissettiğimi söylüyorum artık
len daha cenazeyi bile kaldırmadık öyle küüütttttttttt diye koşu bandın öldü denir mi... bitkisel hayatta henüz gömmedik... ölebülürde kocacım iyileştirebülür de... şuan yas tutma evresindeyim... üstüne gül koklayamam
bilmiyorum.. henüz karar vermedim düşünüyorum :26:koklamayıp napcan .hayat bu unutulur jujum
sen soruma yanıt ver...ne yapmayı düşünüyorsun cumaya kadar?
bilmiyorum.. henüz karar vermedim düşünüyorum :26:
ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnsabah
2 yumurta
öğlen
1/2 çorba
1 tavuk but
1/2 şalgam
1 muz
ara
1 muz
akşam
2 kase yoğurt
1 lt su
49 dk 35 sn yürüyüş
ve geçmişler olsun koşu bandımdan acayip kokular çıktı ve artık çalışmıyor
Biraz eşime canım sıkıldı :26: regl olmak üzere olduğumda daha bir hassas oluyorum :26: bu sabah onu yaşadım fazlasıyla ve eşimde beni hiç anlamadı, anlamıyorda malesef..Şevkate o kadar muhtaç oluyorum ki bazen, size anlatamam..
Tamam kötü bir insan asla değil Allah razı olsun ama ne olur biraz anla ve biraz hassas ol..Ruhumu okşa, yok anam öküzlük kanında var bunların
vay anasınııııııııııı birsen de gaza gelirmiş heeeeeeeeee.... birsende meydan okurmuş heeeeee.... kız birso kaç gün sürecek senin bu gazsöylede bittikçe pompalayalım :94:yoksam yarı yolda kalcan....
Evet canım biraz öyle oldu ama enerjik değilim gülüm yaaa, mutsuz ve yorgunum bu gün..:26:
ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnıtırazlarına garıbım kosu bandımda dayanamadı napsın ısyan ettı
uzulkme be kuzum.erkek mılletı ıste napcan mecbuur.bnm esımden o yonde hıc sıkayetım yok allah razı olsun.uzerıme tıtrer.senın yerınde olsam trıp atarım kuserım.her gece basım agrır anladın sen onu hehehhehe
cornııı burdayım alım bugun alısverıse gıttım.ondan sonracıma esımı aradım bı sevıncle ne alsam bılemedım dıye oda bısey alma gel yarına anamı cagırır beraber bakarız dedı ole yaptık.kaynosu aradık yarın sabahtan gelecek esımle alsverıse gıdıcez.
ayy bu sevıncımı paylasmadan edemıcem 48 beden olan ben sıkı durun 40-42 ye rahat gırıyorumm varmı otesı ulennn yalan yok 3 senedır aynı pantolonları gıyıyodum agazaya gıttıgımde mumkun deıl olmuyolardı bugun abartısız 10 pantolon 5 sort 4 te kaprı denedım atlet tısortler kucagımı doldura doldura denedım allahım ne guzel bı duygu hangını alsam bılemedım ayrın daha buyuk magazalara gıdıcem bu bakımdan cok mutlu oldum.varmı otesı begendıgım pantolonların bedenı var ya ne uzak bı duyguymus bana bu.buz mavısı kaprı hayalımdı artık renk renk alabılırım hehoytttyarın talan edıcem magazaları oh olsun
demeden edemedım.dogumdan sonra 3xl gıyıyordum bugun xxl atletık yaka atlet aldım denemek ıcın ay o nası bı tabır oldu ole neyse.gırdım kabıne bı gıydım cuval hemen kapıdan kıza uzattım xl cını verebılırmısın dıye onu verdı onuda gıydım bel oyugu kısmı potladı ha s......rr dedımkıza sadece l sını verebılırmısın dedım guldu bana l sını gıydım uzerıme tam oldu bu gecmısınde 95 kılo olan ve 3-4 xl gıyen bı ınsan ıcın nasıl bı duygu bılemezsınız.hatta m sınımı ıstesem dedımde ıcımden bosver sansını zorlama dıye gecırdım gomlekler elbıseler havada uctu resmen kendımı kaybetmısım
mutlulugumu sızınle de paylasma ıstedım.yakında 38-36 beden olacam ınsallah ozaman dahada gzuel olacak s-m gıyecem ulennnnn.suan ortalama kalıp olrak standart 48 den 42 ye dusmusum xxl dan l ye dusmusum 20 kılo bayagı farketmıs ve sıkılasmısımda
nerdesınız laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bnm sevıncıme ortak olmak ıcın ne beklıyosunuz toplasın hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koçum harikasınnn çok tebrik ederim
gelelim bana evimizi aldıkk çok mutluyumminşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli otururuzzz
menüme gelince
sabah yarım çay bardağı süt
ara çeyrek simit peynir
öğle börülce salatası 2 dilim ekmek domat soğan
ara yok
akşam 2 tane sogan halkası
ara 1 dilim kavun 2 dilim peynirr
iiiyiikkiiiiiiiiiii dogduummmm beeennnnnnnnnnnevet kızlar bugun dogum gunumdu
ama elektrık yoktu oglen bı gıttı gıdıs o gıdıssstelın sarjı bıttı bugun kulagıma yapıstı tel resmen o kadar cok konustum kıı laptopun sarjı yok ortada kaldık.. esım hazırlık yapmıs dısardaydıkkk arayan herkes 29 oldugumu belırttı yaa ben 29 degılım kı hayır yanı olsamda ole hıssetmıyorummmm
hafta sonu maalesef juju gibi gecti akibetim cok iyi degil yani :26::26::26:
ama elektrık yoktu oglen bı gıttı gıdıs o gıdıssstelın sarjı bıttı bugun kulagıma yapıstı tel resmen o kadar cok konustum kıı laptopun sarjı yok ortada kaldık.. esım hazırlık yapmıs dısardaydıkkk arayan herkes 29 oldugumu belırttı yaa ben 29 degılım kı hayır yanı olsamda ole hıssetmıyorummmm
ama ben pazartesiye +1000 ile başladığım halde bugün sabah +100 düm sadece yani cumaya kesin - lerde çıkıcam canımhafta sonu maalesef juju gibi gecti akibetim cok iyi degil yani :26::26::26:
gamze cim canım sıkma canını yawww erkek milleti işte napcan idare edecen mecburrrr
Biraz eşime canım sıkıldı :26: regl olmak üzere olduğumda daha bir hassas oluyorum :26: bu sabah onu yaşadım fazlasıyla ve eşimde beni hiç anlamadı, anlamıyorda malesef..Şevkate o kadar muhtaç oluyorum ki bazen, size anlatamam..
Tamam kötü bir insan asla değil Allah razı olsun ama ne olur biraz anla ve biraz hassas ol..Ruhumu okşa, yok anam öküzlük kanında var bunların
hadi bakalım dalin gözün aydın ne güzel bir duygudur o yaaa ben de çok mutlu olmuştum güzel kıayfetlere girebilinceeedemeden edemedım.dogumdan sonra 3xl gıyıyordum bugun xxl atletık yaka atlet aldım denemek ıcın ay o nası bı tabır oldu ole neyse.gırdım kabıne bı gıydım cuval hemen kapıdan kıza uzattım xl cını verebılırmısın dıye onu verdı onuda gıydım bel oyugu kısmı potladı ha s......rr dedımkıza sadece l sını verebılırmısın dedım guldu bana l sını gıydım uzerıme tam oldu bu gecmısınde 95 kılo olan ve 3-4 xl gıyen bı ınsan ıcın nasıl bı duygu bılemezsınız.hatta m sınımı ıstesem dedımde ıcımden bosver sansını zorlama dıye gecırdım gomlekler elbıseler havada uctu resmen kendımı kaybetmısım
mutlulugumu sızınle de paylasma ıstedım.yakında 38-36 beden olacam ınsallah ozaman dahada gzuel olacak s-m gıyecem ulennnnn.suan ortalama kalıp olrak standart 48 den 42 ye dusmusum xxl dan l ye dusmusum 20 kılo bayagı farketmıs ve sıkılasmısımda
birsen cim hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsinnkoçum harikasınnn çok tebrik ederim
gelelim bana evimizi aldıkk çok mutluyumminşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli otururuzzz
menüme gelince
sabah yarım çay bardağı süt
ara çeyrek simit peynir
öğle börülce salatası 2 dilim ekmek domat soğan
ara yok
akşam 2 tane sogan halkası
ara 1 dilim kavun 2 dilim peynirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?