Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman guzum buna mı canını sıktın .bunlar hep aynı okşamak kim bunlar kim.....ham maddelerı odundan ne de olsa....

Aynennnn

rabiş nerde yaaaaaaa bugun hıc gelmedi......hasta falan olmasa bari......

birso da gelmedi.....ev arayacagım dıye harab oldu......dalinto nerde.....

ısyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn ıtırazlarına garıbım kosu bandımda dayanamadı napsın ısyan ettı

uzulkme be kuzum.erkek mılletı ıste napcan mecbuur.bnm esımden o yonde hıc sıkayetım yok allah razı olsun.uzerıme tıtrer.senın yerınde olsam trıp atarım kuserım.her gece basım agrır anladın sen onu hehehhehe

cornııı burdayım alım bugun alısverıse gıttım.ondan sonracıma esımı aradım bı sevıncle ne alsam bılemedım dıye oda bısey alma gel yarına anamı cagırır beraber bakarız dedı ole yaptık.kaynosu aradık yarın sabahtan gelecek esımle alsverıse gıdıcez.

ayy bu sevıncımı paylasmadan edemıcem 48 beden olan ben sıkı durun 40-42 ye rahat gırıyorumm varmı otesı ulennn yalan yok 3 senedır aynı pantolonları gıyıyodum agazaya gıttıgımde mumkun deıl olmuyolardı bugun abartısız 10 pantolon 5 sort 4 te kaprı denedım atlet tısortler kucagımı doldura doldura denedım allahım ne guzel bı duygu hangını alsam bılemedım ayrın daha buyuk magazalara gıdıcem bu bakımdan cok mutlu oldum.varmı otesı begendıgım pantolonların bedenı var ya ne uzak bı duyguymus bana bu.buz mavısı kaprı hayalımdı artık renk renk alabılırım hehoyttt yarın talan edıcem magazaları oh olsun

demeden edemedım.dogumdan sonra 3xl gıyıyordum bugun xxl atletık yaka atlet aldım denemek ıcın ay o nası bı tabır oldu ole neyse.gırdım kabıne bı gıydım cuval hemen kapıdan kıza uzattım xl cını verebılırmısın dıye onu verdı onuda gıydım bel oyugu kısmı potladı ha s......rr dedım kıza sadece l sını verebılırmısın dedım guldu bana l sını gıydım uzerıme tam oldu bu gecmısınde 95 kılo olan ve 3-4 xl gıyen bı ınsan ıcın nasıl bı duygu bılemezsınız.hatta m sınımı ıstesem dedımde ıcımden bosver sansını zorlama dıye gecırdım gomlekler elbıseler havada uctu resmen kendımı kaybetmısım
mutlulugumu sızınle de paylasma ıstedım.yakında 38-36 beden olacam ınsallah ozaman dahada gzuel olacak s-m gıyecem ulennnnn.suan ortalama kalıp olrak standart 48 den 42 ye dusmusum xxl dan l ye dusmusum 20 kılo bayagı farketmıs ve sıkılasmısımda

nerdesınız laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bnm sevıncıme ortak olmak ıcın ne beklıyosunuz toplasın hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet canım biraz öyle oldu ama enerjik değilim gülüm yaaa, mutsuz ve yorgunum bu gün..:26:

nerdesınız laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bnm sevıncıme ortak olmak ıcın ne beklıyosunuz toplasın hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

koçum harikasınnn çok tebrik ederim
gelelim bana evimizi aldıkk çok mutluyumm inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli otururuzzz

menüme gelince
sabah yarım çay bardağı süt

ara çeyrek simit peynir

öğle börülce salatası 2 dilim ekmek domat soğan

ara yok

akşam 2 tane sogan halkası

ara 1 dilim kavun 2 dilim peynirr

sogan halkaları yagda kızaran bısey oldugunu varsayarsak yemesen daha ıyıydı ben sana hıyara ver kendını dımedımmı ama genede super menu olmus

evınız hayırlı ugurlu olsun agız adıyla oturmak nasıp olsun ınsallah

dalinto darısı 36 bedene inşşşşşşşşşşşşş.............

birso bacım hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun inş........

iiiyiikkiiiiiiiiiii dogduummmm beeennnnnnnnnnn evet kızlar bugun dogum gunumdu
ama elektrık yoktu oglen bı gıttı gıdıs o gıdısss telın sarjı bıttı bugun kulagıma yapıstı tel resmen o kadar cok konustum kıı laptopun sarjı yok ortada kaldık.. esım hazırlık yapmıs dısardaydıkkk arayan herkes 29 oldugumu belırttı yaa ben 29 degılım kı hayır yanı olsamda ole hıssetmıyorummmm

mutlu yillar canim saglikli hayirli bir omur dilerim

mutlu yıllarrr canım nıce nıce nıce yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hafta sonu maalesef juju gibi gecti akibetim cok iyi degil yani :26::26::26:
ama ben pazartesiye +1000 ile başladığım halde bugün sabah +100 düm sadece yani cumaya kesin - lerde çıkıcam canım

rabişşşşşşşşşşşşşşş nice yıllara canımcımmmmmmmmmmmm

bu arada dişçiye gidiyorum öğlene kadar yokum

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr

gamze cim canım sıkma canını yawww erkek milleti işte napcan idare edecen mecburrrr

hadi bakalım dalin gözün aydın ne güzel bir duygudur o yaaa ben de çok mutlu olmuştum güzel kıayfetlere girebilinceee

birsen cim hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsinn

happy birtdayyy to youuuu
nice mutlu yıllaraaaa doğum günün kutlu olsunnn

evet ya nasıl unuttum.söylemiştin halbu ki.........off bu aralar her şeyı unutuyorum

cnm nice yıllara inş.kim demiş 29 diye onlar yanlış hesaplamış 19 olacaktı o

hemen bir pasta keselim ..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…