Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kızzzzzzzz tadı süper... şekerli şekerli geliiiiii
ay ne sıkıcı takım olduk böyle ya
bugün neden sıkıcı olduğunu söyleyeyim

çünküm hiç bişeye itiraz etmedim

MENÜM

SABAH1 dilim ekmek domates peynir bi parça tulum 1 çatal helva

ÖĞLE sabah geç kavaltı yaptım 1 şeftali 1 kaşık yoğurt

ARA 60 kalorilil kraker

AKŞAM 1 kase çorba 1 kase cacık

SPOR 1 saat yürüyüş

SU tamamlanmaya çalışılıyor

sabah
2 yumurta

öğlen
1/2 çorba
1 tavuk but
1/2 şalgam
1 muz

ara
1 muz

akşam
2 kase yoğurt

1 lt su

49 dk 35 sn yürüyüş

ve geçmişler olsun koşu bandımdan acayip kokular çıktı ve artık çalışmıyor

nolmus paşaya nıye çalısmıyormus.üzerınde fazladan 10 dk durdun dıye trip yapıyorsu hiç boşuna yapmasın

juju afedersin ama bir sorum olacaktı o muzlar ne bacım? hadi arayı anladım da yemekle beraber yenen muz da ne ?

valla benim emektar kaldırmaz diye ben 30 dk aşmıyordum haklıda çıktım... sana söz verdim diye ilk defa bugün 45 sınırını geçtim ve 49. dk da durdu... yanık kayış kokusu var durumu ciddi mi bilmiyorum ama şuan çalışmıyo... eşim ne zaman bakar onuda bilmiyorum çünkü bu aralar yolculuk nedeni ile araba ile ilgileniyor ... yaniiiiiiiiiiiiii yarın ve sonrasındaki belirsin bir süre yürüyüş yok....

muz hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir meyva türüdür....

yemekte canım çekti yedim... 4 gibi arkidiş kendininkinide verdi onuda yedim...

hayırdır gamze cim neden mutsuz sun bakimmm ev işlerinde çok mu yordun kendini neden böyle oldu

hayırdır gamze noldu canım neden mutsuzsun???

guzummmmmm nıye mutsuzsun sen şimdi ya:26::26::26::26:

gunaydınnnnn

gamzem neden mutzussun ne oldu.dun cok mutluyum huzurluyum dıyordun

Biraz eşime canım sıkıldı :26: regl olmak üzere olduğumda daha bir hassas oluyorum :26: bu sabah onu yaşadım fazlasıyla ve eşimde beni hiç anlamadı, anlamıyorda malesef..Şevkate o kadar muhtaç oluyorum ki bazen, size anlatamam..

Tamam kötü bir insan asla değil Allah razı olsun ama ne olur biraz anla ve biraz hassas ol..Ruhumu okşa, yok anam öküzlük kanında var bunların

siz fazla tv ızlıyonuz herhal maşallah ne fıkırler cıkıyor ortaya......

yahu sen dıyettesın.sen muzunu arkadasına vermelıydın yanlış olmus

ya sen nıye dıretıyosun ......netten leslie yı acıp yurumek bu kadar mı zor? illa direniş illa.....bak cuma gunu son bıldırımın.sık dişini tatıle azcık zayıf git

aman guzum buna mı canını sıktın .bunlar hep aynı okşamak kim bunlar kim.....ham maddelerı odundan ne de olsa....

ahhh gamze ahhhh aynısından bende var.. beni niye anlamıyo diye az ağlamadım az küsmedim ama baktım adam değişmiyo ... huyu bu vazgeçtim beni anlamasını beklemekten direk ne istediğimi ne hissettiğimi söylüyorum artık

yediğim fazladan bir muzzzzz

len neye direndim 1 saat yürücem dedim yürüdüm napim koşu bandı bozulduysa 10 dk eksik yürüdüm diyemi bu sitem

yediğim fazladan bir muzzzzz

len neye direndim 1 saat yürücem dedim yürüdüm napim koşu bandı bozulduysa 10 dk eksik yürüdüm diyemi bu sitem

hayır ona demıyorum...hanı gecenlerde yurumemek ıcın aşagıda kı adamı bahane etmıstın ya o zaman da sana leslıe yap demıstım....emektarında bozuldu dıye yurumeyecek mısın?

sayemde yenı bır tane alırsın ya da kendını leslıe ye verırısın bence alma leslie yap bır sure......

canım onu hiç istemiyooooooooooooo

canım onu hiç istemiyooooooooooooo

of poffffff puffffffffff...benım de cnm ıstemıyor.......spor yapmak ıstemıyor,yemek yemek istiyorum.....ama canım istemese de bu belimle aşagı ınıp 46 dk da ben yürüdüm.üstüne gelıp 100 tane mekık cekıyorum......

canın istemese de yapılacak şeyler arasında sporun maalesef var......zaten tatıle cıkacaksın ......

benim severek ve isteyerek yaptığım tek spor yürüyüş ben spor yapmam demiyorum ki lesli denen şey çok saçma geliyo bana 1 saat onu hayatta yapamam sıkıcııııııııııııııııııı:120::120:

peki sen söyle.yürüyüş bandın bozuldu o artık yok.....spor olarak ne yapabilirsin?

peki sen söyle.yürüyüş bandın bozuldu o artık yok.....spor olarak ne yapabilirsin?
len daha cenazeyi bile kaldırmadık öyle küüütttttttttt diye koşu bandın öldü denir mi... bitkisel hayatta henüz gömmedik... ölebülürde kocacım iyileştirebülür de... şuan yas tutma evresindeyim... üstüne gül koklayamam

Menüm şöyle

Sabah
1 k.k. peynir
çeyrek salatalık
2 zeytin

Ara: yok

Öğle
2 dilim kızarmış kupkuru ekmek, üzerine domates, biber, kaşar ve minik bir parça tereyağı sürüp fırında kızarttım

Ara: 1 ince dilim karpuz

Akşam
1 dilim ekmek
1 k.k peynir
2 yeşil biber
4 kaşık çorba

Ara: yok

Spor: yok (regl oldum çok sancım var) :26:
Su: tamamdır

koklamayıp napcan .hayat bu unutulur jujum

sen soruma yanıt ver...ne yapmayı düşünüyorsun cumaya kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…