- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.621
yok kızzzzzzzz tadı süper... şekerli şekerli geliiiiiihmmm tamam bende çarşamba ve perşembe akşamı içeyim bari ilk aşamada senin yazılarından tadının pek iyi olmadığını düşünüyorum
valla bende bırakmak için uğraşıyorum ne güzel diyet moduna girmiştim
bugün neden sıkıcı olduğunu söyleyeyimay ne sıkıcı takım olduk böyle ya
evde meyva yok almadım o bakımdan rahatın dolaba bakıyorum yenecek bi yoğurt bi süt varsıcaklar benim iştahı etkiledi ama meyve olayında kendimi zor engelliyorum oturup 1 kilo kiraz yiyesim var ve diğer tüm yaz meyvelerini
aaa bide çikolatalı dondurmaaaaa
yok kızzzzzzzz tadı süper... şekerli şekerli geliiiiii
bugün neden sıkıcı olduğunu söyleyeyim
çünküm hiç bişeye itiraz etmedim
sabah
2 yumurta
öğlen
1/2 çorba
1 tavuk but
1/2 şalgam
1 muz
ara
1 muz
akşam
2 kase yoğurt
1 lt su
49 dk 35 sn yürüyüş
ve geçmişler olsun koşu bandımdan acayip kokular çıktı ve artık çalışmıyor
valla benim emektar kaldırmaz diye ben 30 dk aşmıyordum haklıda çıktım... sana söz verdim diye ilk defa bugün 45 sınırını geçtim ve 49. dk da durdu... yanık kayış kokusu var durumu ciddi mi bilmiyorum ama şuan çalışmıyo... eşim ne zaman bakar onuda bilmiyorum çünkü bu aralar yolculuk nedeni ile araba ile ilgileniyor ... yaniiiiiiiiiiiiii yarın ve sonrasındaki belirsin bir süre yürüyüş yok....nolmus paşaya nıye çalısmıyormus.üzerınde fazladan 10 dk durdun dıye trip yapıyorsu hiç boşuna yapmasın
juju afedersin ama bir sorum olacaktı o muzlar ne bacım? hadi arayı anladım da yemekle beraber yenen muz da ne ?
hayırdır gamze cim neden mutsuz sun bakimmm ev işlerinde çok mu yordun kendini neden böyle oldu
hayırdır gamze noldu canım neden mutsuzsun???
guzummmmmm nıye mutsuzsun sen şimdi ya:26::26::26::26:
gunaydınnnnn
gamzem neden mutzussun ne oldu.dun cok mutluyum huzurluyum dıyordun
siz fazla tv ızlıyonuz herhal maşallah ne fıkırler cıkıyorortaya......
valla benim emektar kaldırmaz diye ben 30 dk aşmıyordum haklıda çıktım... sana söz verdim diye ilk defa bugün 45 sınırını geçtim ve 49. dk da durdu... yanık kayış kokusu var durumu ciddi mi bilmiyorum ama şuan çalışmıyo... eşim ne zaman bakar onuda bilmiyorum çünkü bu aralar yolculuk nedeni ile araba ile ilgileniyor ... yaniiiiiiiiiiiiii yarın ve sonrasındaki belirsin bir süre yürüyüş yok....
muz hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm bir meyva türüdür....
yemekte canım çekti yedim... 4 gibi arkidiş kendininkinide verdi onuda yedim...
Biraz eşime canım sıkıldı :26: regl olmak üzere olduğumda daha bir hassas oluyorum :26: bu sabah onu yaşadım fazlasıyla ve eşimde beni hiç anlamadı, anlamıyorda malesef..Şevkate o kadar muhtaç oluyorum ki bazen, size anlatamam..
Tamam kötü bir insan asla değil Allah razı olsun ama ne olur biraz anla ve biraz hassas ol..Ruhumu okşa, yok anam öküzlük kanında var bunların
ahhh gamze ahhhh aynısından bende var.. beni niye anlamıyo diye az ağlamadım az küsmedim ama baktım adam değişmiyo ... huyu bu vazgeçtim beni anlamasını beklemekten direk ne istediğimi ne hissettiğimi söylüyorum artıkBiraz eşime canım sıkıldı :26: regl olmak üzere olduğumda daha bir hassas oluyorum :26: bu sabah onu yaşadım fazlasıyla ve eşimde beni hiç anlamadı, anlamıyorda malesef..Şevkate o kadar muhtaç oluyorum ki bazen, size anlatamam..
Tamam kötü bir insan asla değil Allah razı olsun ama ne olur biraz anla ve biraz hassas ol..Ruhumu okşa, yok anam öküzlük kanında var bunların
yediğim fazladan bir muzzzzzyahu sen dıyettesın.sen muzunu arkadasına vermelıydın yanlış olmus
ya sen nıye dıretıyosun ......netten leslie yı acıp yurumek bu kadar mı zor? illa direniş illa.....bak cuma gunu son bıldırımın.sık dişini tatıle azcık zayıf git
yediğim fazladan bir muzzzzz
len neye direndim 1 saat yürücem dedim yürüdüm napim koşu bandı bozulduysa 10 dk eksik yürüdüm diyemi bu sitem
canım onu hiç istemiyooooooooooooohayır ona demıyorum...hanı gecenlerde yurumemek ıcın aşagıda kı adamı bahane etmıstın ya o zaman da sana leslıe yap demıstım....emektarında bozuldu dıye yurumeyecek mısın?
sayemde yenı bır tane alırsın ya da kendını leslıe ye verırısın bence alma leslie yap bır sure......
canım onu hiç istemiyooooooooooooo
benim severek ve isteyerek yaptığım tek spor yürüyüşof poffffff puffffffffff...benım de cnm ıstemıyor.......spor yapmak ıstemıyor,yemek yemek istiyorum.....ama canım istemese de bu belimle aşagı ınıp 46 dk da ben yürüdüm.üstüne gelıp 100 tane mekık cekıyorum......
canın istemese de yapılacak şeyler arasında sporun maalesef var......zaten tatıle cıkacaksın ......
benim severek ve isteyerek yaptığım tek spor yürüyüşben spor yapmam demiyorum ki lesli denen şey çok saçma geliyo bana 1 saat onu hayatta yapamam sıkıcııııııııııııııııııı:120::120:
len daha cenazeyi bile kaldırmadık öyle küüütttttttttt diye koşu bandın öldü denir mi... bitkisel hayatta henüz gömmedik... ölebülürde kocacım iyileştirebülür de... şuan yas tutma evresindeyim... üstüne gül koklayamampeki sen söyle.yürüyüş bandın bozuldu o artık yok.....spor olarak ne yapabilirsin?
len daha cenazeyi bile kaldırmadık öyle küüütttttttttt diye koşu bandın öldü denir mi... bitkisel hayatta henüz gömmedik... ölebülürde kocacım iyileştirebülür de... şuan yas tutma evresindeyim... üstüne gül koklayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?