Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlarr..

Rabişimmm yeni yaşın sana ve hayatındaki herkese tüm güzellikleri getirmeye devam etsin bitanemm

Birsenimm hayırlı ve huzurlu olsun inşaallah arkadaşımm

Juju süper

Şahnur iş gezisi resimlerine bayıldım..

Bana gelirsek eğer arkadaşlar bazen ölene özendiğiniz oluyor mu? Ben dün ölmek üzere olan birine özendim :26: nasıl bir ruh halim var artık siz düşünün..

Eşim ona özen göstermediğimden ve dikkat etmediğimden şikayet ediyor ama :26: benim farkımda bile değil :26: bu günlerde onunla problem yaşıyoruz..Keşke bir kere de ruh halimi farkedebilse..Dün regl oldum ve gelen misafir 7 aylık hamileydi :26: ardından eltime gittim yeni doğum yapana..Allahım nasıl elleri ayakları nasıl güzel anlatamam ne nasıl bunu bile anlatamıyorum, canım yandı çok yine, keşke bunu bir kere eşim hissetse yada hiç kimse hissetmeden ölsem

gamzecim ölmek nasıl bir kelime! hiç agzına yakışmıyor.......
erkekler kadınlar gibi hissedemezler......Allah-u teala bizi öyle farklı yaratmış ki...en güzeli kadınlara annelik iç güdüsü vermiş....
anne olamasak bile bunu derinden sadece bizler hissederiz .....
anne olduktan sonra bile baba ile anne bir olur mu hiç......
sen geceleri kalkarsın uykundan ama baba uyanmak bile istemez en basitinden....sesinden rahatsız olur vs.....
onlarla aramızda dağlar kadar fark var,o yüzden hiç kadınları anlamazlar.....kadınları anlayan var mı diye sorarlar....
anlamazlar çünkü hiçbir zaman bizim gibi düşünemezler......
bizse onların ince düşünmesini,ayrıntılara takılmalarını bizim gibi her şeye dikkatli özenli olmalarını isteriz....
ama bizlerde şunun farkında değiliz......
onlar asla bizim gibi olamazlar....

o yüzden o tatlı canını hiç üzme.....seni belki ben bile anlayamam seni sen gibi hissedenler anlar ......ama yine de üzüntünü paylaşıp, dertleşirim,derdine derman olmaya çalışırım......seni anlamaya çalışırım......

eşine de haksızlık etmeyelim şimdi......o da elbet çok üzülüyordur gamzem.....en çok da neye biliyor musun? senin üzülmene üzülüyor elinden bir şey gelmediği içinde canı yanıyordur.....

içini ferah tut......hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm benim....hayırsızsa hiç olmasın zaten....

gamze cim ne olur kurtul bu ruh halinden canım benim biliyorum çocuk shbi olmayı istiyorsun hem de çok ama kendini ne olur kapıp koyverme eşinde hissediyordur hissetmesine ama sana bence üzülme diye belli etmemeye çalışıyordur

güzel yürekli tuğbamm, o kadar güzel anlatmışsın ki, işte tam da bu benim durmum..Haklısın hemde çok..Zaten regl olduğumda geçmeye de başlıyor ağladığımda hepten geçiyor yazınca içimi boşalttım zaar iyi oldum

Şahnurumm ne olduğumuz belli değil sanırım duuu arayayım da gönlünü alayım...

Bu arada hazırlanıyorum, sınav için kayıt yenilemem gerekiyor, son 3 gün..Onları halledeyim, kitaplarımı alayım ve geleyim..İyiki varsınız kii sizzzzzzz

Rabişşşşşşş inşaallah doğum günün diye cozutmadın bacımm

[COLOR="#0000FF"]haa şöylee gamze cim seni bu mesajında daha iyi gördüm canım benim biz burda birbirimiz için varız birbirimize sadece diyet değil bütün hayat konusunda destek oluyoruz ne olur kendini kapıp koyverme
bak sınavlara da az kalmış hemen kalıyorsun kaydını yeniliyorsun ve kştapları alıp çalışmaya başlıyorsun[/COLOR]

zaten ben farkındayım ......güçlü durmaya çalışıyorsun,sanki çok mutluymuşsun gibi etrafa neşe saçıyorsun halbu ki tam tersi.içinde fırtınalar kopuyor...yanardağ patlıyor ne zaman mı regl dönemlerinde seni en duygusal zamanında yakalıyor......volkan patlayınca sende rahatlıyorsun biraz.hep içine atmak olur mu? bizler ne işe yararız yoksa

evet hadi bakalım sınavını ihmal etme........eşinle de barış ohh miss her şey yoluna girsin bakalım

esra sıteye 24 hazıran da akşam giriş yapmıs ve 21.59 da da cıkmıs..........ve yıne bır haber vermemiş.......

mutlu yillar canim saglikli hayirli bir omur dilerim

mutlu yıllarrr canım nıce nıce nıce yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tesekkur ederım canlarrrrr

tubişimm canımmm pasta superdııııı coookkk tesekkur ederımmm

gamzem ne olur uzulme guclu ol ınanclı bı ınsansın herseyın Allahtan oldugunu unutma... unutma kı sınavdayız bız belkı senın sınavın bu asla ısyan etme lutfen ve gonulden ıste ben ınanıyorum kı gonulden ısteyınce Rabbım verıyor... kızlarında dedıgı gıbı sadece kılo vermek ıcın degıl her durumda bırbırımıze destek oluyoruz burda unutma... eminim esinde uzuluyordur ama tugbanında dedıgı gıbı yaradılıs ıtıbarıyle erkek ve kadın farklıdırr.. yasıyorsak umut var be gamzemmm umudunu kaybetmeeeee

seyy kem kumm EVETTTTTTTT:18::18::18::18:

hala utanabiliyorsan durumu kurtarabiliriz demek ki

sabah nesfit yemiş olmalısın.....karbo hakkını kullandın........sakın ek olarak karbo alma bugun.diğer yedıklerının içinde ki karbo sana yeter.......artı meyve de yenmeyecek.......ve spor....

ne yıyecegın belli mi?

evet nesfıt yedım sabah ne yıyecegım bellı degıl esım nobetcı bugun yalnızım sen ne dersen onu yerımmmm...

evet nesfıt yedım sabah ne yıyecegım bellı degıl esım nobetcı bugun yalnızım sen ne dersen onu yerımmmm...

benımkı de evde yok..yemek derdım yok bugun valla ben kendımı yogurda vurcam sende öyle yap....yogurt,süt ,tavuk ,yumurta bunları yıyebılırsın........

ama bızım ıcın en kolayı yogurt + salatalık yogurdun ıcıne konacak sebzen varsa kendınce bir şeyler uydurabılırsın.......ben önceden közlenmıs bıber falan koyardım.......marul koyardım uydururdum

okeytaaaa o vakıt ben salata yogurda vurayım kendımıııı hazır salatam da var yesıllıklerı aldıgımda yıkıyorum kurutuyorum dogruyorum tupper a koyuyorum 1 haftalık salata hazır oluyo sadece soslamasını yerken yapıyorummm uygundur dımı kuzu bıde nar eksısı hakkında ne dusunuyorsunn

ayy ne guzel ya.gercekten 1 hafta bır sey olmadan duruyor mu?

valla ben kullanıyorum nar ekşisi...tuz atmıyorum ama.......

esra sıteye 24 hazıran da akşam giriş yapmıs ve 21.59 da da cıkmıs..........ve yıne bır haber vermemiş.......
corni cim cuma yarışması karar defterinde izne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üye diskalifiye edilir diyor garfi en son 17 nisan da yazmış ondan sonra hiç ses çıkmadı eğer 17 ekime kadar ses çıkmazsa o zaman diskalifiye edilecek sanırım benim karar defterini okuyunca anladığım bu ama bu kadar habersiz bırakmaması lazım diye düşünüyorum sanırım sizler özel mesaj da gönderdiniz hiç cevap alabildiniz mi?

rabişimm anlaşılan doğum gününde yemenin gözüne vurmuşsun hadi bakalım 2 gün dikkat edince umarım gider bu arada bende yavaş yavaş diyet moduna giriyoerum haftaya hatta elma diyetimi yapsam diye düşünüyorum aslında öğlen gittim yeşil elma aldım ama 1 günlük yapmak işe yarar mı bilmiyorum bi de rabiş sende tupper ın hangisi var 1 haftada bozulmadan saklayabiliyorsun bi resmini atsana ya da linkini at canım bi bakimm bana cazip geldi bırak 1 hafta 4-5 gün gitse o da yeter bana nar eksişi bişey yapmaz diye düşünmekteyim şahsi görüşüm buu

jujum dişçiye niye gittin kuzunm hayırdır?

ayy ne guzel ya.gercekten 1 hafta bır sey olmadan duruyor mu?

valla ben kullanıyorum nar ekşisi...tuz atmıyorum ama.......
aynen kuzum bende tuz atmıyorum gerek kalmıyo ok o zaman yasasın salata yemekkkkkk

kuzum 1 haftada bıttıgı ıcın o sureyı verdım ama rahat 10 gun bısı olmuyo...

sorma sahnurumm ıyıkı dogdum dıye dolandım ortalarda ne bulursam yedımmm
benımkıler eko kaplar canım yesıl turuncu ve mavı boy boy salatayı 4.3 lt olan yesıl kabına koyuyorum tubısede dedıgım gıbı rahat 10 gun bısı olmuyo gercekten cok rahat.. kavunu kesıp dılımleyıp koyuyorumm onada hıc bısı olmuyoo. tavsıye ederımmmm

evet cnm mesaj atmıstık ama gerı dönmedi.kendisi bilir.......

juju implant yaptırıyordu ama bıtmıstı sorun mu oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…