- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #94.661
Günaydın arkadaşlarr..
Rabişimmm yeni yaşın sana ve hayatındaki herkese tüm güzellikleri getirmeye devam etsin bitanemm
Birsenimm hayırlı ve huzurlu olsun inşaallah arkadaşımm
Juju süper
Şahnur iş gezisi resimlerine bayıldım..
Bana gelirsek eğerarkadaşlar bazen ölene özendiğiniz oluyor mu? Ben dün ölmek üzere olan birine özendim :26: nasıl bir ruh halim var artık siz düşünün..
Eşim ona özen göstermediğimden ve dikkat etmediğimden şikayet ediyor ama :26: benim farkımda bile değil :26: bu günlerde onunla problem yaşıyoruz..Keşke bir kere de ruh halimi farkedebilse..Dün regl oldum ve gelen misafir 7 aylık hamileydi :26: ardından eltime gittim yeni doğum yapana..Allahım nasıl elleri ayakları nasıl güzel anlatamamne nasıl bunu bile anlatamıyorum, canım yandı çok yine, keşke bunu bir kere eşim hissetse yada hiç kimse hissetmeden ölsem
Günaydın arkadaşlarr..
Rabişimmm yeni yaşın sana ve hayatındaki herkese tüm güzellikleri getirmeye devam etsin bitanemm
Juju süper
Bana gelirsek eğerarkadaşlar bazen ölene özendiğiniz oluyor mu? Ben dün ölmek üzere olan birine özendim :26: nasıl bir ruh halim var artık siz düşünün..
Eşim ona özen göstermediğimden ve dikkat etmediğimden şikayet ediyor ama :26: benim farkımda bile değil :26: bu günlerde onunla problem yaşıyoruz..Keşke bir kere de ruh halimi farkedebilse..Dün regl oldum ve gelen misafir 7 aylık hamileydi :26: ardından eltime gittim yeni doğum yapana..Allahım nasıl elleri ayakları nasıl güzel anlatamamne nasıl bunu bile anlatamıyorum, canım yandı çok yine, keşke bunu bir kere eşim hissetse yada hiç kimse hissetmeden ölsem
gamzecim ölmek nasıl bir kelime! hiç agzına yakışmıyor.......
erkekler kadınlar gibi hissedemezler......Allah-u teala bizi öyle farklı yaratmış ki...en güzeli kadınlara annelik iç güdüsü vermiş....
anne olamasak bile bunu derinden sadece bizler hissederiz .....
anne olduktan sonra bile baba ile anne bir olur mu hiç......
sen geceleri kalkarsın uykundan ama baba uyanmak bile istemez en basitinden....sesinden rahatsız olur vs.....
onlarla aramızda dağlar kadar fark var,o yüzden hiç kadınları anlamazlar.....kadınları anlayan var mı diye sorarlar....
anlamazlar çünkü hiçbir zaman bizim gibi düşünemezler......
bizse onların ince düşünmesini,ayrıntılara takılmalarını bizim gibi her şeye dikkatli özenli olmalarını isteriz....
ama bizlerde şunun farkında değiliz......
onlar asla bizim gibi olamazlar....
o yüzden o tatlı canını hiç üzme.....seni belki ben bile anlayamam seni sen gibi hissedenler anlar ......ama yine de üzüntünü paylaşıp, dertleşirim,derdine derman olmaya çalışırım......seni anlamaya çalışırım......
eşine de haksızlık etmeyelim şimdi......o da elbet çok üzülüyordur gamzem.....en çok da neye biliyor musun? senin üzülmene üzülüyor elinden bir şey gelmediği içinde canı yanıyordur.....
içini ferah tut......hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm benim....hayırsızsa hiç olmasın zaten....
gamze cim ne olur kurtul bu ruh halinden canım benim biliyorum çocuk shbi olmayı istiyorsun hem de çok ama kendini ne olur kapıp koyverme eşinde hissediyordur hissetmesine ama sana bence üzülme diye belli etmemeye çalışıyordur
güzel yürekli tuğbamm, o kadar güzel anlatmışsın ki, işte tam da bu benim durmum..Haklısın hemde çok..Zaten regl olduğumda geçmeye de başlıyorağladığımda hepten geçiyor yazınca içimi boşalttım zaar iyi oldum
Şahnurumm ne olduğumuz belli değil sanırımduuu arayayım da gönlünü alayım...
Bu arada hazırlanıyorum, sınav için kayıt yenilemem gerekiyor, son 3 gün..Onları halledeyim, kitaplarımı alayım ve geleyim..İyiki varsınız kii sizzzzzzz
Rabişşşşşşş inşaallah doğum günün diye cozutmadın bacımm
güzel yürekli tuğbamm, o kadar güzel anlatmışsın ki, işte tam da bu benim durmum..Haklısın hemde çok..Zaten regl olduğumda geçmeye de başlıyorağladığımda hepten geçiyor yazınca içimi boşalttım zaar iyi oldum
Şahnurumm ne olduğumuz belli değil sanırımduuu arayayım da gönlünü alayım...
Bu arada hazırlanıyorum, sınav için kayıt yenilemem gerekiyor, son 3 gün..Onları halledeyim, kitaplarımı alayım ve geleyim..İyiki varsınız kii sizzzzzzz
Rabişşşşşşş inşaallah doğum günün diye cozutmadın bacımm
mutlu yillar canim saglikli hayirli bir omur dilerim
mutlu yıllarrr canım nıce nıce nıce yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama ben pazartesiye +1000 ile başladığım halde bugün sabah +100 düm sadece yani cumaya kesin - lerde çıkıcam canım
rabişşşşşşşşşşşşşşş nice yıllara canımcımmmmmmmmmmmm
bu arada dişçiye gidiyorum öğlene kadar yokum
günaydınlarrrrr
gamze cim canım sıkma canını yawww erkek milleti işte napcan idare edecen mecburrrr
hadi bakalım dalin gözün aydın ne güzel bir duygudur o yaaa ben de çok mutlu olmuştum güzel kıayfetlere girebilinceee
birsen cim hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsinn
happy birtdayyy to youuuu
nice mutlu yıllaraaaa doğum günün kutlu olsunnn
evet ya nasıl unuttum.söylemiştin halbu ki.........off bu aralar her şeyı unutuyorum
cnm nice yıllara inş.kim demiş 29 diye onlar yanlış hesaplamış 19 olacaktı o
hemen bir pasta keselim ..........Eki Görüntüle 742958
Günaydın arkadaşlarr..
Juju süper
tubiişşşş s.o.s veriyorum 2 gunde benı kampa sokkkkk
dün yemediğini bırakmadın değil mi?
seyy kem kumm EVETTTTTTTT:18::18::18::18:
hala utanabiliyorsan durumu kurtarabiliriz demek ki
sabah nesfit yemiş olmalısın.....karbo hakkını kullandın........sakın ek olarak karbo alma bugun.diğer yedıklerının içinde ki karbo sana yeter.......artı meyve de yenmeyecek.......ve spor....
ne yıyecegın belli mi?
evet nesfıt yedım sabah ne yıyecegım bellı degıl esım nobetcı bugun yalnızım sen ne dersen onu yerımmmm...
benımkı de evde yok..yemek derdım yok bugunvalla ben kendımı yogurda vurcam sende öyle yap....yogurt,süt ,tavuk ,yumurta bunları yıyebılırsın........
ama bızım ıcın en kolayı yogurt + salatalıkyogurdun ıcıne konacak sebzen varsa kendınce bir şeyler uydurabılırsın.......ben önceden közlenmıs bıber falan koyardım.......marul koyardım uydururdum
okeytaaaa o vakıt ben salata yogurda vurayım kendımııııhazır salatam da var yesıllıklerı aldıgımda yıkıyorum kurutuyorum dogruyorum tupper a koyuyorum 1 haftalık salata hazır oluyo sadece soslamasını yerken yapıyorummm uygundur dımı kuzu bıde nar eksısı hakkında ne dusunuyorsunn
corni cim cuma yarışması karar defterinde izne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üye diskalifiye edilir diyor garfi en son 17 nisan da yazmış ondan sonra hiç ses çıkmadı eğer 17 ekime kadar ses çıkmazsa o zaman diskalifiye edilecek sanırım benim karar defterini okuyunca anladığım bu ama bu kadar habersiz bırakmaması lazım diye düşünüyorum sanırım sizler özel mesaj da gönderdiniz hiç cevap alabildiniz mi?esra sıteye 24 hazıran da akşam giriş yapmıs ve 21.59 da da cıkmıs..........ve yıne bır haber vermemiş.......
okeytaaaa o vakıt ben salata yogurda vurayım kendımııııhazır salatam da var yesıllıklerı aldıgımda yıkıyorum kurutuyorum dogruyorum tupper a koyuyorum 1 haftalık salata hazır oluyo sadece soslamasını yerken yapıyorummm uygundur dımı kuzu bıde nar eksısı hakkında ne dusunuyorsunn
aynen kuzum bende tuz atmıyorum gerek kalmıyo ok o zaman yasasın salata yemekkkkkkayy ne guzel ya.gercekten 1 hafta bır sey olmadan duruyor mu?
valla ben kullanıyorum nar ekşisi...tuz atmıyorum ama.......
corni cim cuma yarışması karar defterinde izne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üye diskalifiye edilir diyor garfi en son 17 nisan da yazmış ondan sonra hiç ses çıkmadı eğer 17 ekime kadar ses çıkmazsa o zaman diskalifiye edilecek sanırım benim karar defterini okuyunca anladığım bu ama bu kadar habersiz bırakmaması lazım diye düşünüyorum sanırım sizler özel mesaj da gönderdiniz hiç cevap alabildiniz mi?
rabişimm anlaşılan doğum gününde yemenin gözüne vurmuşsun hadi bakalım 2 gün dikkat edince umarım gider bu arada bende yavaş yavaş diyet moduna giriyoerum haftaya hatta elma diyetimi yapsam diye düşünüyorum aslında öğlen gittim yeşil elma aldım ama 1 günlük yapmak işe yarar mı bilmiyorum bi de rabiş sende tupper ın hangisi var 1 haftada bozulmadan saklayabiliyorsun bi resmini atsana ya da linkini at canım bi bakimm bana cazip geldi bırak 1 hafta 4-5 gün gitse o da yeter bana nar eksişi bişey yapmaz diye düşünmekteyim şahsi görüşüm buu
jujum dişçiye niye gittin kuzunm hayırdır?
corni cim cuma yarışması karar defterinde izne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üye diskalifiye edilir diyor garfi en son 17 nisan da yazmış ondan sonra hiç ses çıkmadı eğer 17 ekime kadar ses çıkmazsa o zaman diskalifiye edilecek sanırım benim karar defterini okuyunca anladığım bu ama bu kadar habersiz bırakmaması lazım diye düşünüyorum sanırım sizler özel mesaj da gönderdiniz hiç cevap alabildiniz mi?
rabişimm anlaşılan doğum gününde yemenin gözüne vurmuşsun hadi bakalım 2 gün dikkat edince umarım gider bu arada bende yavaş yavaş diyet moduna giriyoerum haftaya hatta elma diyetimi yapsam diye düşünüyorum aslında öğlen gittim yeşil elma aldım ama 1 günlük yapmak işe yarar mı bilmiyorum bi de rabiş sende tupper ın hangisi var 1 haftada bozulmadan saklayabiliyorsun bi resmini atsana ya da linkini at canım bi bakimm bana cazip geldi bırak 1 hafta 4-5 gün gitse o da yeter bana nar eksişi bişey yapmaz diye düşünmekteyim şahsi görüşüm buu
jujum dişçiye niye gittin kuzunm hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?